|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:27:33 GMT 1
Drogi Konsultancie, zobaczymy, co przyniesie wzburzony przez nas wiatr namiot w Himalajach jeszcze zamknięty albo nie ma zasięgu
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 10:27:55 GMT 1
Konsultant Play - wolno mi się dowiedzieć skąd wiesz, że Marlowe jest winny? Skup się, bo walczysz teraz o kuferek
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 10:30:47 GMT 1
Panie Marszałku! Wysoka Izbo! Proszę o powołanie komisji, której celem będzie doprowadzenie do skazania osoby, który rozpoczęła nagonkę na Pana Jerzego Kukuczkę. Czy ktoś z obecnych tutaj posłów posiada takie informacje? Jestem ich bardzo ciekaw, tym bardziej, że prawdopodobnie tam właśnie ukrywa się zdrajca. A pan Mariano Italiano ma jakieś argumenty przeciw tej nagonce, ewentualnie kontrkandydatów? Czy ignoruje wszystko, co zostało w temacie napisane i próbuje wyglądać na nonkonformistę? Przypominam, że to nie kandydatura na żadne stanowisko i nie może pan podać własnego nazwiska.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 10:31:45 GMT 1
Ktoś wie o co chodzi Marianowi w tym długim poście? xD
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 10:34:58 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 10:34:58 GMT 1
no mówiłem, klucz sympatii, wdraża doskonale standardy
mnie zastanawia zmienność w niezmienności pikachu, z jednej strony to całkiem spoko, bo nie lata jak wiatr na podhalu, z drugiej to nie konsoliduje się za bardzo w jednym kierunku
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 10:37:04 GMT 1
Witam, spóźniony ale gotowy do walki! Zaraz przeczytam co do tej pory natworzyliście.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:37:50 GMT 1
szostybekart cierpi na schizofazję.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 10:38:51 GMT 1
Pani Agnieszko, dziękuję za rzetelnie przygotowaną analizę. Spróbuję przeanalizować ten materiał wraz z moimi doradcami w wolnej chwili.
Panie DJ, to Pan nazwał mnie nonkorfomistą. Ja takowym się w żadnym stopniu nie czuję. Chcę rozmawiać i wysłuchać wszystkich ludzi, od których mogę uszczknąć coś dla siebie by budować nowe, lepsze miasto. Jestem tu dla ludzi. Proszę również o odrobinę szacunku względem mojej osoby. Jeśli odnosi się Pan bezpośrednio do mnie, to proszę zachować zasady etykiety i zwracać się do mnie per Pan Marian lub Pan Przewodniczący. Dziękuję.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:39:10 GMT 1
a wiesz co, Sznudzian, z dobrej woli nawet powklejam moje posty odnośnie niego. Mafioł już widzę ma kolejkę do linczu do końca tygodnia, teraz pozostało już tylko wypić kawusię Szkoda, że Konsultant Play trafił do mafii. Był potencjał na fajną, lekko wkurwiającą kreację, ale jak to zwykle bywa, mafiozo boi się kreować we wkurwiający sposób. Poproszę o komentarz Panią Shiffrin, bo jak na moje coś tu jest nie halo Mafioł zaś prezentuję sobą jakąś marną popierdówke, tutaj kolejka do linczów, tam jakieś przypierdolenie do mnie, że jestem w mafii, ale jednak nie jestem, więc trzeba mnie tylko dać na czarno Szkoda, że Konsultant Play trafił do mafii. Był potencjał na fajną, lekko wkurwiającą kreację, ale jak to zwykle bywa, mafiozo boi się kreować we wkurwiający sposób. no i kurwa to, co to ma być? czyli jestem w mafii, bo boję się kreować we wkurwiający sposób, ale jednak trzeba mnie dać na czarno, bo jestem wkurwiający? BITCH PLEASE Szostybekart z 3 postami na krzyż się czepia Sheparda o późny start. W mafii pewnie będzie tylko jeden, ale do piachu warto posłać obu, bo będą tylko przeszkadzać. CO TO KURWA MA BYĆ
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 10:39:17 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 10:39:17 GMT 1
szostybekart cierpi na schizofazję. taki urok nagrody porodowej w postaci ścieku genetycznego
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 10:45:22 GMT 1
Najpiękniejsze w Sznudzianie jest to, że z jednej strony jest swoim umysłem gdzieś wysoko w panteonie polskiego pomyślunku, ale jednocześnie zupełnie namacalnie tutaj blisko Ciebie, jak Twój dobry sąsiad. Patrzysz na człowieka i doskonale rozumiesz jego intencje, on będzie zadawał pytania i przenosił ciężary, a Ty możesz się przyłączyć lub na to patrzeć, później będziesz z tego sądzony.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:47:03 GMT 1
wypowiedź kompletnie bez związku z tematem, oddalam
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 10:48:50 GMT 1
Konsultant Play niestety nie wygrał kuferka, ale gramy dalej
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:49:58 GMT 1
i tak nie jem słodyczy, muszę dbać o formę
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 10:51:23 GMT 1
Drogi Sznudzianie, po co przenosisz ciężary?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:51:56 GMT 1
i czemu pytasz mnie o coś, ale już w ogóle nie odnosisz się do mojej odpowiedzi? what's the point?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:54:19 GMT 1
Pikachu gdy był jeszcze małym słodkim Pikachu i siedzial wygodnie u profsora Oaksa rozmawia z nim sobie na temat tego jak grac w mafie Profesor Oaks tłumaczył pikaczu czemu pierwzsego dnia warto robic masówkę Otóż mawiał profesor Oaks jeżeli losowo zosatnie wybrana w taki sposób mafia - to mafia będzie miała straszną spinę i bardzo będzie chciała się wykrecic jeżeli zostanie wybrany jednak miastowy, mafiozi wygodnie sie przyłacza i dzien mnie spokojnie Pikachu zakrzyczał, JAKTO, przecież to nie ma sensu, i zadał wieele niewygodnych pytań Oaksowi na temat wielu wariantów, jakie to głupie A przecież Pikaczu, gdy juz ucieknie na wolnosc by byc wspanialym dzikim Pikaczu - musi wiedziec, jak sobie radzic na wolnosci! Profesor Jednak wysmiał niemiło pikaczu, bo o nie to w tym wszystkim chodzi powiedział bo błedy sie popełni a wydajnosci tutaj duzej i tak nie ma W tym wszystkim wszak chodzi o to, by była jakakolwiek akcyjnosc i badane reakcje, a to na kogo pojdzie ten masowy lincz to juz bez roznicy A jak nawet nie zostanie on wycofany, a przeciez wycofany zostanie, a i zostanie doknczony, to tym ciekawiej dla miasta! I pikaczu wtedy zrozumial, zwlaszcza te wazna maksyme profesora Uniak sie w ten spsoob wygodnego bocznego glonowania i przemykania, a i mafia bedzie wiecej działac a mocniej dzialajaca mafia, która od poczatku juz musi wybierac, to mafia szybciej padajaca pod Syjonskimi Medrcami Dlatego tez Pikaczu prosi BY KAŻDY ZAGŁOSOWACŁ JAK NAJSZYBCIEJ na te osobe, ktora uwaza obecnie za najbardziej winna lub zasługujaca na lincz z powodu dynamiczo-reakcyjnych Pomóżcie miastu! Proooooooszę! ZAGŁOSOWALI 8. Philip Marlowe 11. Edward Durda 15. Doktor Redzik 16. Statystyczny Miastowy 20. Konsultant Play 21. Pikachu NIE ZAGŁOSOWALI 1. DJ Bobo 2. szostybekart 3. Agnieszka Osiecka 4. spoderman 5. Piękny Marian 6. Mikaela Shifrrin 7. Jerzy Kukuczka 9. Kandydat na Prezydenta RP 10. Charles Leclerc 12. Austriacki Akwarelista 13. Shepard 14. sznudzian 17. Kmicic 18. Luka Modric 19. Szyfrant Stefan Zielonka Proszę, zagłosujcie już od razu! Nikt nic na tym nie traci a głos można zmienić Dajcie szansę znaleźć pikaczu dobrego trenera!
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 10:54:54 GMT 1
Witam, spóźniony ale gotowy do walki! Zaraz przeczytam co do tej pory natworzyliście. Popełniłem błąd, tak jak wtedy kiedy zaufałem Radziwiłłom. Boże.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 10:55:15 GMT 1
Jako osoba bezpośrednio zainteresowana, oficjalnie stwierdzam, że Osiecka bezczelnie kłamie, jakoby pierwsza się do mnie przyjebała. xD Bo chyba nie sądzisz, że ktoś te Twoje popierdywania w moim kierunku z pierwszych 30 minut gry potraktował poważnie. Btw, ja nie postuluję "zajmowania się" glonami, wprost przeciwnie, chodziło mi o to, że do pewnego momentu ok. 1/3 graczy nawet się nie wpisała bądź tylko kreacyjnie przywitała. Jest w takiej sytuacji spore prawdopodobieństwo, że do pewnego momentu kisimy się się we własnym, w dużej mierze miastowym sosie, a większa część mafii przemyka. Tak też zazwyczaj wg mnie jest, że mafia raczej nie zwraca na siebie uwagi w pierwszych godzinach gry. Warto mieć to na uwadze, bo nie każdy wyglądający na glona w pierwszych godzinach gry faktycznie okazuje się nim być. Jak mówi staropolskie przysłowie: "kto czyta nie błądzi". Ale taki np. Konsultant widocznie nie czyta, albo przynajmniej niedokładnie, skoro wywnioskował, że chcę zabijać nieaktywnych. No ale wiadomo, jak ktoś tyle pisze to pewnie nie ma czasu czytać. xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 10:56:51 GMT 1
witam ponownie Papę Smerfa
|
|