|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 10:58:12 GMT 1
Taternik, Kukuczka, himalaista Pikaczu częsciowo dobrze wyłożył jego mafijność a częściowo zdecydowanie na wyrost ale na ten moment wierzę w dobre intencje Pikaczu w przypadku Kukuczki w oczy rzuca się shitposting nie ilościowy, ale jakościowy ten post "8 viewing mafia czai się" to typowe rozpoczęcie mafijne kazdy widzi, jakim shitposterem jest konsultant pisze shitpost pod shitpostem a skoro czyta moje listy do Przybory to pewnie i Anawy lubi posluchac zatem nie jest dobrym kandydatem na pierwszy lincz
kłamczucha Osiecka pisze, że część oskarżeń Pika sensowna, a część na wyrost, po czym sama zarzuca mi rzeczy absurdalnie na wyrost, typu brak jakości w postach parę godzin po starcie rozgrywki xD
chyba Ci się sufit spadł na głowę, jak sądzisz, że będę chciał i będę w stanie po takim czasie napisać cokolwiek sensownego na temat gry i poszczególnych graczy xD
tak samo czepianie się o ten post z czajeniem się mafii, lol
do piachu
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 10:58:53 GMT 1
Skoro nie chces zajmować się glonami, a uważasz, że mafia przemyka, to kim chcesz się zająć Kukuczka?
Pikaczu nie rozumie takiego podejścia!
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:00:14 GMT 1
Zbieram szable na piosenkarkę, wpisywać się, a ja w tym czasie nadrobię resztę postów, żeby przyszpilić Osiecką do ściany i wydobyć z niej nazwiska pozostałych
1. Jerzy Kukuczka 2. ... 3. ...
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 11:01:15 GMT 1
Liczę na to, że ktoś przedstawi prawdziwe powody mafijności Marlowa, a jeśli tak się nie stanie to ja go przeniosę, bo jest ciężarem takim samym jak Kukuczka. Przedstawiając owe powody można się ładnie uniewinnić, tak jak Osiecka uniewinniła się atakując Kukuczkę więc zachęcam
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:01:56 GMT 1
Kukuczka czemu już teraz zbierasz szabelki na Osiecką?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 11:02:06 GMT 1
szkoda, że przedstawiłem te nieprawdziwe. było tak blisko wygranej...
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:02:42 GMT 1
Pika, nie chcę się zajmować dopóki SPRAWIAJĄ WRAŻENIE GLONÓW, bo z mojego doświadczenia wynika, że nie trwa to długo i np. w ostatniej edycji początkowo glonowato wyglądał nawet taki Grechuta, a summa summarum jedynym okazał się być skoczek.
Ergo: sens był taki, że do linczu mamy wiele godzin i trzeba poczekać czy się uaktywnią i w jaki sposób. I że podejmowanie decyzji o linczu na parę godzin po starcie rozgrywki, a na 10-15 przed g1 to zły pomysł.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:03:04 GMT 1
Panie Kukuczka, gdyby nie był Pan w mafii razem z Doktorem Redzikiem, to łatwo przyłączyłby się Pan się do linczu na nim, który dzisiaj od rana postuluję. A zatem wzburzony przez nas wiatr przyniósł odpowiedź. Dziękujemy Ci, Duchu Święty.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:03:10 GMT 1
Kukuczka czemu już teraz zbierasz szabelki na Osiecką?
Żeby ją postraszyć.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:04:02 GMT 1
Ale co ci da straszenie jej? Ja tu nie widzę żadnych profitów.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:04:10 GMT 1
Nie będę się przyłączał do linczu na kimkolwiek tylko dlatego, żeby samemu nie zginąć (no chyba że już na 5 minut przed końcem głosowania jak nie będzie wyjścia, to wtedy jasne xD), a już tym bardziej nie będę się przyłączać do linczu na kimś, kogo Ty proponujesz, Osiecka.
Szach mat.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:04:57 GMT 1
Ale co ci da straszenie jej? Ja tu nie widzę żadnych profitów.
Ja widzę, ma słabą psychikę i pod presją może wkopać współmafiozów bądź kogoś przypadkiem uniewinnić.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:05:20 GMT 1
Pika, nie chcę się zajmować dopóki SPRAWIAJĄ WRAŻENIE GLONÓW, bo z mojego doświadczenia wynika, że nie trwa to długo i np. w ostatniej edycji początkowo glonowato wyglądał nawet taki Grechuta, a summa summarum jedynym okazał się być skoczek. Ergo: sens był taki, że do linczu mamy wiele godzin i trzeba poczekać czy się uaktywnią i w jaki sposób. I że podejmowanie decyzji o linczu na parę godzin po starcie rozgrywki, a na 10-15 przed g1 to zły pomysł. Podejmowanie decyzji o linczu na jakimkolwiek etapie gry to decyzja słuszna tak samo jak rozmowa między sobą i wrzucanie oskarzeń! Ale brzmi jakbys się bal, ze lincz na Ciebie wczesny może się dokonać!
: O
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:06:53 GMT 1
Nie no, Pika, lincz na mnie nie może się dokonać wcześniej, niż o godzinie przewidzianej w harmonogramie. xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:07:07 GMT 1
Macie, podstawiam Wam kandydatkę, a teraz idę szukać argumentów pod tezę. Zbieram szable na piosenkarkę, wpisywać się, a ja w tym czasie nadrobię resztę postów, żeby przyszpilić Osiecką do ściany i wydobyć z niej nazwiska pozostałych 1. Jerzy Kukuczka 2. ... 3. ... Pan Kukuczka odsłania kurtynę.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 11:08:20 GMT 1
w zeszłej edycji padła niegłupia decyzja, by w pierwszym linczu wyrzucić glona w przypadku braku pewności co do czyjejś mafijności, jeśli w tej znów rozpocznie się od najbardziej aktywnych to nawet mi was nie żal I ta decyzja była bardzo korzystna dla miasta, bo nie poleciał żaden aktywny miastowy i miasto się wtedy skupiło rzeczywiście na szukaniu mafii.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:08:31 GMT 1
Nie, nie zgadzam się, że podejmowanie decyzji o linczu na parę h przed startem rozgrywki i 10-20h przed końcem głosowania w sytuacji, w której 1/3 graczy się nie wpisała to dobry pomysł.
Uważam, że to głupota i własnoręczne robienie sobie krzywdy, bo sami pozbawiamy się części danych.
Np. taki Marian Krzaklewski się w międzyczasie wpierdolił.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:09:27 GMT 1
Wierzysz że wczesne decydowanie o linczu jest ostatecznym decydowaniem o linczu?
Prawdą jednak to, że Kukuczka się boi!
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 11:10:03 GMT 1
I ta decyzja była bardzo korzystna dla miasta, bo nie poleciał żaden aktywny miastowy i miasto się wtedy skupiło rzeczywiście na szukaniu mafii. Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 11:10:47 GMT 1
jaki jest wniosek płynący z tego posta, Akwarelisto?
|
|