|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 11:11:58 GMT 1
zatem jakież to są osoby? dawno nie było pytania wszystkich o mafijne trójki, więc z chęcią sam je zadam xd moją już znacie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:12:46 GMT 1
Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
Jeżeli zlinczujemy 2 z 3 "czerwieniacych sie" a okaża się dobrzy
To warto sobie zapisać ten post Akwarelisty
jako taki, który zachęca do głosowania logicznie na podejrzanych
a nie na mafiozów glonujących!
AKWARELISTA: podaj tych 3 czerwieinących sie dla Pikaczu by dopełnić obrazka!
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:15:00 GMT 1
Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
Ale jaki sens ma linczowanie w tym momencie tych trzech osób, które czymś podpadły a mogą się okazać później zielone? Przypomnę,że wywalenie dwóch aktywnych osób dwie edycje temu skończyło się tragicznie.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 11:15:23 GMT 1
ale i tak mogę sobie pozwolić, że Shiffrin jest oczywistą niewinną osobą przez typową dla siebie spokojną miastową grę na luzaku, gdzie póki co ta osoba w mafii gra na całkowicie zaciągniętym hamulcu i dużo mniej aktywnie, a jeśli już to agresywnie Przecież Mikaela na razie Cie tylko broni z niejasnych pobudek.
|
|
|
Post by spoderman on May 12, 2020 11:16:52 GMT 1
Z numerem 4
Spoderman
Oderwany spode łba gagatek swoją posturą przypominający człowieka-pająka. Tania podróbka na miarę mafijnych oczekiwań. Niechluj, raczej nie topowy gracz, z domieszką mafijności...
Moje pytania do tego gracza:
Dlaczego Volverin Ci wylosował mafię i jak się z tym czujesz? Kogo ze swojej drużyny chciałbyś się pozbyć najpierw? Kto jest twoim zdaniem największym ogarniaczem i dlaczego Edward Durda?
Do odjebania w pierwszej kolejności jest Pikachu gdyż ponieważ Chińskie bajki to ciota i chuj + debilna kreacja, która będzie tylko wkurwiać. Pozdrawiam i życzę przyjemnej rozgrywki
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:17:49 GMT 1
Wierzysz że wczesne decydowanie o linczu jest ostatecznym decydowaniem o linczu? Prawdą jednak to, że Kukuczka się boi!
Ostatecznym nie, ale summa summarum ma duży wpływ na dalszy przebieg rozgrywki.
W ten sposób można łatwo sterować nastrojami w mieście.
Moja trójka to Krzaklewski, Osiecka i Marlowe
pewnie oprócz nich faktycznie będzie ten Konsultant
ostatniego się poszuka
Btw, gdzie zniknął Durda?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:18:10 GMT 1
Czy ktoś również uważa, że Austriacki Akwarelista jest realnym zagrożeniem dla naszego miasta? Myślę, że miasto nie powinno ugiąć się pod jego żądaniami. Rozmawiałem z profesorem Geremkiem. Jego stosunek do narodu austriackiego i niemieckiego jest ambiwalentny.
Pomijając już rodzącego się zbrodniarza wojennego, moją uwagę zaczyna przykuwać postać Statystycznego Miastowego, który w chwili obecnej wyrasta na mojego głównego oponenta. Nie będę udzielać szczegółów. Chętnie wysłucham i porozmawiam na ten temat, ale wolę na razie bacznie obserwować sytuację w mieście.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:18:20 GMT 1
Spoderman, zaprawdę mój człowiek!
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:19:51 GMT 1
Akwarelista może być tym ostatnim, też mi zaśmierdział na początku, ale teraz nie pamiętam czym dokładnie, potem poszukam
Spiderman niewinny, niezależnie od statusu Pikachu, czy mafiozo w tym momencie na wejściu by go zaatakował? Stawiam frytki, że nie.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:19:53 GMT 1
Wierzysz że wczesne decydowanie o linczu jest ostatecznym decydowaniem o linczu? Prawdą jednak to, że Kukuczka się boi!
ostatniego się poszuka
Miasto chce by mafiozi sterowali nastrojami bo wtedy ich wyłapujemy jak tych paskudnych Umbreonów!
GŁOSUJ KUKULCZKA GŁOSUJ Nawet nie proszę ładnie bo Ciebie prosić nie będę bo jeszcze zaraz zaproponujesz masowe głosowanie na 2 minuty przed linczem
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 11:20:14 GMT 1
ostatniego się poszuka
Czemu akurat ta trójka, czemu pewnie Konsultant i co kogo obchodzi gdzie jest Durda?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:21:23 GMT 1
Kukuczka nie wie czemu akurat ta trójka, musi poszukać argumentów.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 11:21:46 GMT 1
Szostybekart z 3 postami na krzyż się czepia Sheparda o późny start. W mafii pewnie będzie tylko jeden, ale do piachu warto posłać obu, bo będą tylko przeszkadzać. CO TO KURWA MA BYĆ Ten się obudził w porę. Akurat w momencie, gdy Szostybekart pisał, że dawno tutaj nie grał.
Tutaj się dołączam do apelu, apeluję do Konsultanta, nie odzywaj się już, nikt Cie poważnie nie traktuje, a tylko przeszkadzasz w grze i wkurzasz, bo marnujemy czas na czytanie tych wysrywów. Bez urazy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:23:44 GMT 1
Akwarelista, 13 minut już wypisujesz tych oczywistych zaczerwienionych czy ustalasz to na mafijnym?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 11:24:02 GMT 1
wystarczy, że dasz mnie na czarno, szczerze polecam. a teraz spróbuj sam napisać coś konstruktywnego i pomocnego dla miasta, bo na razie marnie ci to wychodzi.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:24:42 GMT 1
Ten się obudził w porę. Akurat w momencie, gdy Szostybekart pisał, że dawno tutaj nie grał.
Tutaj się dołączam do apelu, apeluję do Konsultanta, nie odzywaj się już, nikt Cie poważnie nie traktuje, a tylko przeszkadzasz w grze i wkurzasz, bo marnujemy czas na czytanie tych wysrywów. Bez urazy.
Bardzo łatwo jest napisać,że ten i ten wkurza. Te przywalenie do Konsultanta strasznie śmierdzi.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:24:44 GMT 1
ostatniego się poszuka
Czemu akurat ta trójka, czemu pewnie Konsultant i co kogo obchodzi gdzie jest Durda?
Mnie obchodzi, bo zaczął z dziwną kreacją przez którą niektórzy go zazielenili, a potem zniknął jak zaczęły się RZECZY WAŻNE. Już pisałem dlaczego, nie będę się nadmiernie powtarzał. Osiecka kłamie i manipuluje, atakując mnie, Marian napisał mniej postów niemafijnych, niż mafijnych, co jest niemałym wyczynem (czekam aż ktoś napisze, że ja też xD).
Marlowe mi zaśmierdział na początku, wytknąłem mu nawet albo mam gdzieś zanotowane, sprawia wrażenie ogara, który gra zachowawczo i próbuje się nie rzucać w oczy. To bardziej strzał i przeczucie, niż jakiekolwiek przekonanie, no ale na tym etapie to w 90% są strzały na czuja.
A Twoja mafijna 3, Kmicic? Czekamy.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:25:23 GMT 1
Kukuczka nie wie czemu akurat ta trójka, musi poszukać argumentów.
Kłamiesz, ale to żadna nowość.
Osiecka, jakich masz podejrzanych poza mną i Redzikiem?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:26:23 GMT 1
Widzę, że są w mieście ludzie, którzy chcą zepchnąć mnie w polityczną otchłań. Prosiłbym jednak o odniesienie się do moich słów. Co Państwo sądzicie o Statystycznym Miastowym?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:26:28 GMT 1
Miasto chce by mafiozi sterowali nastrojami bo wtedy ich wyłapujemy jak tych paskudnych Umbreonów!
GŁOSUJ KUKULCZKA GŁOSUJ Nawet nie proszę ładnie bo Ciebie prosić nie będę bo jeszcze zaraz zaproponujesz masowe głosowanie na 2 minuty przed linczem
Nic nie rozumiem z całego tego posta, musisz go rozłożyć na czynniki pierwsze i łopatologicznie wytłumaczyć, jeśli chcesz uzyskać odpowiedź.
|
|