|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:28:02 GMT 1
Widzę, że są w mieście ludzie, którzy chcą zepchnąć mnie w polityczną otchłań. Prosiłbym jednak o odniesienie się do moich słów. Co Państwo sądzicie o Statystycznym Miastowym?
Sądzę, że pod zabawną kreacją przemycił wczoraj bardzo dużo jak na pierwszy wieczór rozgrywki cennych i ciekawych uwag.
Gorzej, że po zostawieniu dobrego wrażenia - zniknął, ale mamy środek tygodnia i godziny pracy, więc byłbym ostrożny w wyciąganiu z tego póki co daleko idących wniosków.
Jak dla mnie po Spidermanie najczystszy obok takiego Pika.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:28:02 GMT 1
Widzę, że są w mieście ludzie, którzy chcą zepchnąć mnie w polityczną otchłań. Prosiłbym jednak o odniesienie się do moich słów. Co Państwo sądzicie o Statystycznym Miastowym? A ty w końcu się ustosunkujesz do poruszanych tematów, czy będziesz nadal czekał pod przykrywką kreacji na opinie innych, by móc później założyć wygodne dla siebie stanowisko?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:29:14 GMT 1
Jeżeli są rozłożone głosy To mafiozi faktycznie mogą zacząć grać sterując (albo moga zaakceptować los wyniknięty) Jednakże sterowanie nastrojami przez mafię, oznacza mafii aktywność, zatem możliwość ich znalzienia
Kukuczka nie dość, że podejrzany, to podstaw mafijnej gry nie rozumie! Pikaczu nie jest zadowolony, bo typ powinien być ogarnięty co oznacza ze głos Pikaczu na Kukuczkę jest mądry
Bo prawda jest taka, ze Kukuczka boi się, że więcej glósow na niego poleci i że tych głosów juz nie cofnie
A jakby był niewinny, to by się nie bał!
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:30:06 GMT 1
Kukuczka nie dość, że podejrzany, to podstaw mafijnej gry nie rozumie!
To nie rozumiem czy udaję, że nie rozumiem, bo jestem w mafii?
Zdecyduj się.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:30:43 GMT 1
W górach mogą czaić się dwie mafie.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 11:30:49 GMT 1
Czemu akurat ta trójka, czemu pewnie Konsultant i co kogo obchodzi gdzie jest Durda?
Mnie obchodzi, bo zaczął z dziwną kreacją przez którą niektórzy go zazielenili, a potem zniknął jak zaczęły się RZECZY WAŻNE. Już pisałem dlaczego, nie będę się nadmiernie powtarzał. Osiecka kłamie i manipuluje, atakując mnie, Marian napisał mniej postów niemafijnych, niż mafijnych, co jest niemałym wyczynem (czekam aż ktoś napisze, że ja też xD).
Marlowe mi zaśmierdział na początku, wytknąłem mu nawet albo mam gdzieś zanotowane, sprawia wrażenie ogara, który gra zachowawczo i próbuje się nie rzucać w oczy. To bardziej strzał i przeczucie, niż jakiekolwiek przekonanie, no ale na tym etapie to w 90% są strzały na czuja.
A Twoja mafijna 3, Kmicic? Czekamy.
A nie mam.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:31:16 GMT 1
Widzę, że są w mieście ludzie, którzy chcą zepchnąć mnie w polityczną otchłań. Prosiłbym jednak o odniesienie się do moich słów. Co Państwo sądzicie o Statystycznym Miastowym? A ty w końcu się ustosunkujesz do poruszanych tematów, czy będziesz nadal czekał pod przykrywką kreacji na opinie innych, by móc później założyć wygodne dla siebie stanowisko? Prześliczna Pani Mikaelo. Wszystkie swoje opinie, w tej wstępnej fazie politycznej rozgrywki, wyraziłem w dłuższym poście.
Moim zdaniem wejście Pana Statystycznego miało na celu zrobienie wokół siebie dobrego PR'u (swoją drogą byłem prekursorem tej drogi w polskiej polityce), rzuceniu prztyczka w stronę Pana Kukuczki i oczekiwaniu, jak sytuacja może się rozwinąć.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 11:31:28 GMT 1
Ale Pikachu robi wspaniałą robotę.
Tylko jeden zgrzyt w jego grze widzę - Umbreon to wspaniały pokemon i proszę o nieobrażanie.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:33:25 GMT 1
Ponadto dalej nie rozumiem o czym piszesz za bardzo, mnie chodziło o sterowanie nastrojami, a nie samymi wynikami. xD
Np. 10h przed linczem wrzucasz na świecznik i robisz gównoburzę w mieście, żeby zabić 2 graczy (tak jak ja Osiecką XD). Potem, nawet jak do linczu sytuacja i kandydatury ulegną zmianie - tych 2 graczy zostaje w głowach wszystkich i jest większa szansa, że polecą w kolejnych dniach, tylko dlatego, że ktoś tam w którymś momencie na nich nagonił i mało kto już w ogóle pamięta dlaczego.
O to mi chodziło.
Co do głosowania - nie mogę się bać, bo jeszcze się nawet w to nie zagłębiłem, nie wiem ile zmian głosów jest dopuszczalnych np. xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:33:52 GMT 1
Jakoś nie jestem zaskoczony.
A co sądzisz o mnie, Kmicic? Mafia? Niewinny?
Czekamy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:34:45 GMT 1
Kukuczka nie dość, że podejrzany, to podstaw mafijnej gry nie rozumie!
To nie rozumiem czy udaję, że nie rozumiem, bo jestem w mafii?
Zdecyduj się.
Jaka dosłowność. To powiem poza kreacyjnie. Jeżeli ktoś w kreacji pisze że robisz coś głupiego z głupoty, to miasto powinno brać pod uwagę, że robi to, bo tylko udaje takiego. A Ty się jakoby boisz, że jak będą głosy i masówka pierwsza miastowa wczesna, to mafia będzie taka super, że już tego miasto nie cofnie, albo mafia prym przejmie w mieście. Co biorąc pod uwagę tradycję i historię, albo jest wątpliwe, albo pomaga miastu bo mafiozi się na krzywy ryj wyjebią i jakiś Syjoński Żydowski Mędrzęc ich wypatrzy.
Taki jest cykl grania w tej spoleczności.
Sprawa jednak wygląda tak, że poprzez takie durne drązenie w oczywiste truizmy - jeszcze bardziej się umacniasz w moim głosie i zatem
Pikaczu grzecznie prosi miastowych a zagłosujcie na Kukulczkę zobaczymy czy jego teoria się sprawdzi jak tam rozruch mafii do sterowania nastrojami się uruchomi i zobaczymy jak Kukulczce faktycznie zależy, chyba że faktycznie marnie będzie kontr-atakował kobietę, bo ona go zaatakowała
Spoder-Man pomóz!
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:35:02 GMT 1
Pani Mikaelo Shiffrin, proszę podać swoją trójkę i uszeregować ją od najbardziej podejrzanego do najmniej podejrzanego.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:35:06 GMT 1
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:35:55 GMT 1
Panie Marianie, dlaczego uważasz, że jestem niewinny? Pomijając fakt, że uważasz, że inni próbują mnie celowo wrzucić na świecznik, chodzi mi o jakieś argumenty z gry. Skąd u Ciebie takie przekonanie?
|
|
|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 12, 2020 11:36:14 GMT 1
Liczę na to, że ktoś przedstawi prawdziwe powody mafijności Marlowa, a jeśli tak się nie stanie to ja go przeniosę, bo jest ciężarem takim samym jak Kukuczka. Przedstawiając owe powody można się ładnie uniewinnić, tak jak Osiecka uniewinniła się atakując Kukuczkę więc zachęcam Towarzyszu obywatelu Sznudzian, jesteście naiwni bądź niemądrzy twierdząc, że przedstawianie powodów czyjejś mafijności jest równoznaczne z uniewinnieniem przedstawiającego. Uważajcie, towarzyszu obywatelu, bo w obu przypadkach stanowicie zagrożenie dla dobrze pojętych interesów naszej społeczności, która z tak wielkim trudem wylizała się z ran poniesionych na wszystkich frontach wojny. Towarzyszka pisarka Osiecka, którą znam i cenię, choć na pewno nie tak mocno jak ten dwulicowy sukinsyn Kiszczak, ewidentnie aspiruje do roli liderki naszej społeczności. Zasadniczo podoba mi się taka postawa - potrzebujemy w Partii odważnych, ambitnych kobiet. Ich głos musi być słyszalny, również na Zachodzie. Ale nie do końca przekonuje mnie dziwaczny rozdźwięk w jej retoryce. Z jednej strony uważna lektura tematu pozwala zauważyć, że za cel towarzyszka pisarka obrała sobie zlinczowanie towarzysza himalaisty, niejakiego Kukuczki. A mimo to zostawiła sobie w swej kobiecej przebiegłości bezpiecznik w postaci znacznie mniej śmiałych nawoływań do zlinczowania towarzysza doktora Redzika.
Towarzyszu doktorze, nie podlizujcież się. To nie wypada mężczyźnie.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:36:32 GMT 1
Ponadto dalej nie rozumiem o czym piszesz za bardzo, mnie chodziło o sterowanie nastrojami, a nie samymi wynikami. xD Np. 10h przed linczem wrzucasz na świecznik i robisz gównoburzę w mieście, żeby zabić 2 graczy (tak jak ja Osiecką XD). Potem, nawet jak do linczu sytuacja i kandydatury ulegną zmianie - tych 2 graczy zostaje w głowach wszystkich i jest większa szansa, że polecą w kolejnych dniach, tylko dlatego, że ktoś tam w którymś momencie na nich nagonił i mało kto już w ogóle pamięta dlaczego. O to mi chodziło. Co do głosowania - nie mogę się bać, bo jeszcze się nawet w to nie zagłębiłem, nie wiem ile zmian głosów jest dopuszczalnych np. xD Zgadzam się z Panem Kukuczką w 100%.
Pan Pikachu niestety robi miastu pod górkę, jednak w dalszym ciągu jestem otwarty na kompromisy. Pikachu-san, proszę przemyśleć moją ofertę.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:37:52 GMT 1
Pikachu, dalej nie wiem o czym piszesz, nawet pozakreacyjnie masz jakiś osobliwy styl pisania, chyba się nie dogadamy, no trudno.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:39:37 GMT 1
Taka biedna Kukulczka nie rozumie ale w poezji Osieckiej doszukała się mafijności Pikaczu się zastnawia Nawet Konsultant mimo spamu nie idzie w takie tendencje
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:39:56 GMT 1
Panie Wojciechu Jaruzelski, lata twórczości w cenzurze, za której podtrzymanie serdecznie Panu dziękuję, nauczyły mnie, aby nie pisać wszystkiego dosłownie. Czasami trzeba ograć kogoś tak, aby o tym nawet nie wiedział. Odpowie Panu wiatr - proszę tylko zawrócić.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:40:06 GMT 1
Pani Mikaelo Shiffrin, proszę podać swoją trójkę i uszeregować ją od najbardziej podejrzanego do najmniej podejrzanego. Na ten moment. 1. Austracki Akwarelista
2. Kukuczka 3. Marian
|
|