|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:40:32 GMT 1
Przecież Osiecka do pewnego momentu pisała tylko wierszem, także zawierając już tam uwagi dotyczące samej rozgrywki, a nie wyłącznie kreacyjne, więc co Ty w ogóle pierdolisz.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:41:04 GMT 1
Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
Mija już 30 minut, a nadal nie wiemy na kogo pofarbował na czerwono Akwarelista!
Baczcie na słowa Pikachu, tylko ładny post z wyjasnieniami teraz uratuje zieloność Akwarelisty
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:41:43 GMT 1
Taka biedna Kukulczka nie rozumie ale w poezji Osieckiej doszukała się mafijności Pikaczu się zastnawia Nawet Konsultant mimo spamu nie idzie w takie tendencje Tyle,że już w tym wierszu było sporo uwag dotyczące samej rozgrywki.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 11:42:02 GMT 1
Mafioł zaś prezentuję sobą jakąś marną popierdówke, tutaj kolejka do linczów, tam jakieś przypierdolenie do mnie, że jestem w mafii, ale jednak nie jestem, więc trzeba mnie tylko dać na czarno Szkoda, że Konsultant Play trafił do mafii. Był potencjał na fajną, lekko wkurwiającą kreację, ale jak to zwykle bywa, mafiozo boi się kreować we wkurwiający sposób. no i kurwa to, co to ma być? czyli jestem w mafii, bo boję się kreować we wkurwiający sposób, ale jednak trzeba mnie dać na czarno, bo jestem wkurwiający? BITCH PLEASE Konsultant nie umie czytać albo manipuluje. Tak czy owak do odjebania. Nie pisałem, żeby dać Cię na czarno, tylko na czarną listę, co było nawiązaniem do Twojej kreacji - generalnie jak dzwonią do mnie konsultanci Play albo jacyś telemarketerzy, to dodaję ich numer na czarną listę w telefonie i nie są się już w stanie dodzwonić. To była błyskotliwa zaczepka, ale jesteś debil albo mafia i nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć, wolałeś zmanipulować, żeby się odegrać.
A co do wkurwiania, czy ogólnie kreowania się natrętnie, to Konsultant miał potencjał, żeby wkurwiać jak prawdziwy konsultanci. Ale tak to zwykle bywa, że plan na kreacje pada na ryj, gdy się trafia do mafii. Czasem się kreuję, czasem nie, ale jak parę razy planowałem się pokreować we wkurwiający sposób a trafiałem do mafii, to już nie byłem tak skłonny do tego i z kilkunastu/kilkudziesięciu przygotowanych wcześniej postów wrzucałem raptem ze 2. Wiem, że parę innych osób też tak miało, że zastanawiali się, czy jednak wcześniej przygotowany post ich nie wepchnie pod topór i rezygnowali. Dlatego pozwoliłem sobie przyjąć założenie, że z Tobą jest tak samo. A reszta Twojej gry i to, jak spiąłeś dupę oraz że w odwecie dojebałeś się do mnie pod zmanipulowanym powodem sprawia, że wydaje mi się to prawdopodobne.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:42:06 GMT 1
Panie Marianie, dlaczego uważasz, że jestem niewinny? Pomijając fakt, że uważasz, że inni próbują mnie celowo wrzucić na świecznik, chodzi mi o jakieś argumenty z gry. Skąd u Ciebie takie przekonanie? W pańskich wypowiedziach widzę naturalny luz i swobodę. Mimo wielu ataków, nie zareagował Pan nerwowo. Dodatkowo w dniu dzisiejszym zgodziłem się z Panem w dwóch kwestiach. Mając świadomość swojego czystego sumienia i umiejętności zjednywania sobie ludzi, uważam Pana w chwili obecnej za miastowego. Szczególnie za dzisiejszą działalność.
Pan Jaruzelski jest bardzo podejrzany.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 11:43:06 GMT 1
Marlowe jednak może być w tej mafii
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:43:59 GMT 1
Marlowe jednak może być w tej mafii A jednak reszta miasta zignorowała panikę Konsultanta, co najwyżej sprowadzająć ją do "nieśmiesznego zartu"
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 11:44:56 GMT 1
Jakoś nie jestem zaskoczony.
A co sądzisz o mnie, Kmicic? Mafia? Niewinny?
Czekamy.
Nie podoba mi się jak z "żartu" o Osieckiej (jak sam tłumaczyłeś wypomnienie edycji posta) nagle przeszedłeś w bezczelną ofensywę bez podania żadnego argumentu, poza tym że ona coś o Tobie napisała. Brzydkie to i miałkie. Miałeś dać nam coś na jej temat, bo zacząłeś nawet zbierać szable ale nic nie dostaliśmy mimo że jesteś aktywny w temacie.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 11:45:28 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 11:45:28 GMT 1
Widzę, że są w mieście ludzie, którzy chcą zepchnąć mnie w polityczną otchłań. Prosiłbym jednak o odniesienie się do moich słów. Co Państwo sądzicie o Statystycznym Miastowym?
Sądzę, że pod zabawną kreacją przemycił wczoraj bardzo dużo jak na pierwszy wieczór rozgrywki cennych i ciekawych uwag.
Gorzej, że po zostawieniu dobrego wrażenia - zniknął, ale mamy środek tygodnia i godziny pracy, więc byłbym ostrożny w wyciąganiu z tego póki co daleko idących wniosków.
Jak dla mnie po Spidermanie najczystszy obok takiego Pika.
Ale czekaj, na jakiej podstawie Spiderman, odpowiadający w pierwszym poście na wywołanie do tablicy przez typa wywołującego do tablicy wszystkich jest dla Ciebie najczystszy? XD Szaleju się najadłeś, nie powinna to być podstawa ani do oceny w jedną, ani w drugą stronę, cały czas rzucasz nickami w tę i wewtę bez racjonalnego argumentu (zrzucać na glony to chyba najprostszy możliwy start). Ogólnie rzecz biorąc mamy dwóch typków, którzy pod lekkim naporem pękają jak Hindenburg i zachowują się jak ryby wyrzucone na plażę, lekko naciskasz i robią *dryg*, a potem brzydko pachną - i Konsultant, i Kukuczka. Lubię natomiast bardzo narciarkę, pudziana i mariana, wydają mi się fajni. Chciałbym też wiedzieć gdzie jest Edward Durda który zaczął od wysokiego C, a póki co wychodzi na ()().
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 11:45:34 GMT 1
Szostybekart z 3 postami na krzyż się czepia Sheparda o późny start. W mafii pewnie będzie tylko jeden, ale do piachu warto posłać obu, bo będą tylko przeszkadzać. CO TO KURWA MA BYĆ A na co Ci to kurwa wyglądało? Rany, co za debil.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:45:36 GMT 1
Dziękuję Panie Marianie, to w sumie brzmi przekonująco, bo ja też na podstawie podobnych przesłanek często czasowo uniewinniam ludzi. W takich razie, przemyślę jeszcze pana kwestię. Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
Mija już 30 minut, a nadal nie wiemy na kogo pofarbował na czerwono Akwarelista!
Baczcie na słowa Pikachu, tylko ładny post z wyjasnieniami teraz uratuje zieloność Akwarelisty
Abstrahując od tego, że Akwarelista śmierdzi - przecież mógł już po prostu wyjść z forum, mamy godziny pracy, no ludzie...
Pikachu zaczyna bardziej przeszkadzać, niż pomagać, jeszcze trochę i zmienię o Tobie zdanie.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:45:49 GMT 1
Tyle,że już w tym wierszu było sporo uwag dotyczące samej rozgrywki. Ale w Uwagach Pikachu są wprost informacje do rozgrywki a u poetki nijakie i mdłe a jednak tam Kukuczka potrafi czytać, a tutaj powołuje się na "styl" i różne takie wygodnie wygodnie!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:48:09 GMT 1
To jest oczywiste, że im dłużej będę na tobie siedzial, to tym bardziej będziesz wajhował w moją stronę! Pikachu się jednak nie zlęknie, i nie będzie odpuszczał by samemu nie dostać atakiem na twarz! bo Pikachu silny i sie nie boi
I Akwarelista napisał dwa posty od momentu wskazania że są 3 zafarbowani. Po prostu wyszedł z forum? A może SPECJALNIE wyszedł z forum nie odpowiadając na oczywiste? Wszak napisać nicki zafarbowanych to ile, kilkanaście sekund.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:48:41 GMT 1
Tyle,że już w tym wierszu było sporo uwag dotyczące samej rozgrywki. Ale w Uwagach Pikachu są wprost informacje do rozgrywki a u poetki nijakie i mdłe a jednak tam Kukuczka potrafi czytać, a tutaj powołuje się na "styl" i różne takie wygodnie wygodnie! Mi nie przeszkadza,że takim stylem piszesz,bo widać,że masz sporo uwag w swoich wierszach. Kukuczka na ten moment odbija jedynie piłeczkę.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:49:07 GMT 1
Jak dla mnie Akwarelista jest do wyjebania.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:50:09 GMT 1
Mikaela byłaby dobrą trenerka, prawie jak Statystyczny miastowy
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 11:50:17 GMT 1
Ale Pikachu robi wspaniałą robotę A jaką to robotę robi? Pomóż drugiemu graczowi, wytłumacz Doktorze!
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 11:50:35 GMT 1
imo mafijność Kukuczki się wyklucza z mafijnością Mariano Italiano, żaden mafiozo o zdrowych zmysłach nie próbowałby tak usilnie oczyścić partnera w momencie, gdy zapowiada się na masówkę E: to do pani narciarki było, ale najebało mi postów w trakcie jak pisałem
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:53:36 GMT 1
Jakoś nie jestem zaskoczony.
A co sądzisz o mnie, Kmicic? Mafia? Niewinny? Czekamy.
Nie podoba mi się jak z "żartu" o Osieckiej (jak sam tłumaczyłeś wypomnienie edycji posta) nagle przeszedłeś w bezczelną ofensywę bez podania żadnego argumentu, poza tym że ona coś o Tobie napisała. Brzydkie to i miałkie. Miałeś dać nam coś na jej temat, bo zacząłeś nawet zbierać szable ale nic nie dostaliśmy mimo że jesteś aktywny w temacie.
Nie, nie, nie twierdziłem chyba, że dam coś na jej temat, miałem tylko nadrobić zaległe posty, czego faktycznie cały czas nie udało mi się zrobić, bo jak słusznie zauważyłeś - na bieżąco odpisuję, za dużo się dzieje w temacie.
Rozumiem, że brzydkie i miałkie, ale wyciągasz z tego jakiś wniosek na temat mojego statusu?
Sądzę, że pod zabawną kreacją przemycił wczoraj bardzo dużo jak na pierwszy wieczór rozgrywki cennych i ciekawych uwag. Gorzej, że po zostawieniu dobrego wrażenia - zniknął, ale mamy środek tygodnia i godziny pracy, więc byłbym ostrożny w wyciąganiu z tego póki co daleko idących wniosków. Jak dla mnie po Spidermanie najczystszy obok takiego Pika.
Ale czekaj, na jakiej podstawie Spiderman, odpowiadający w pierwszym poście na wywołanie do tablicy przez typa wywołującego do tablicy wszystkich jest dla Ciebie najczystszy? XD Szaleju się najadłeś, nie powinna to być podstawa ani do oceny w jedną, ani w drugą stronę, cały czas rzucasz nickami w tę i wewtę bez racjonalnego argumentu (zrzucać na glony to chyba najprostszy możliwy start). Nie wiem do czego podstawa to być POWINNA, a do czego NIE POWINNA, bo nie zastanawiam się i nie rozumuję w ten sposób, średnio mnie to prawdę mówiąc obchodzi, na moje wyczucie zrobił póki co najbardziej miastową rzecz ze wszystkich, tj. w pierwszym poście na długo po starcie rozgrywki zaatakował/wymienił gościa, który jest bardzo aktywny i sprawia wrażenie ogara, wg mnie to ostatnia rzecz, jaką mafia by zrobiła. Zresztą już sam fakt reakcji na "wywołanie Durdy" też dla mnie na plus, większość zlała tego posta Durdy już po paru minutach od napisania, a ten po 15h odpisał XD Ogólnie rzecz biorąc mamy dwóch typków, którzy pod lekkim naporem pękają jak Hindenburg i zachowują się jak ryby wyrzucone na plażę, lekko naciskasz i robią *dryg*, a potem brzydko pachną - i Konsultant, i Kukuczka. Ok, dzięki za streszczenie tego, co wszyscy widzimy, ale na kogo chciałbyś głosować: i na mnie, i na niego? Czy na kogoś bardziej?
A jak nie na nas to na kogo?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:53:52 GMT 1
Co Państwo sądzą o mojej liście mafiozów i tajnych współpracowników? To nie będzie noc teczek, ponieważ w nocy dzieja się tylko horrory.
Oto ona: 1. Statystyczny 2. Akwarelista 3. Szóstybękart 4. Kandydat Jaruzelski 5. Kmicic
|
|