|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:55:36 GMT 1
Pikacu, to że Akwarelista jeszcze nie odpisał nie jest żadnym argumentem za jego winą podobnie początkowa spina Sheparda i Bękarta o niczym nam nie mówi proszę skupić się na rzeczywistej rozgrywce, i zobaczyć ten strumień wody, który wylewa się ze schroniska Val Gardena a także uczulam na wszystkie pochwały i zgody, jakie dostajesz od niektórych trzeba mieć do nich odpowiedni dystans
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 11:56:01 GMT 1
Zapomniałem o DJ Bobo. To błąd moich doradców. Pan DJ również zachowuje się podejrzanie.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 11:56:28 GMT 1
Czemu Panie Marianie na pierwszym miejscu umieszczasz Statystycznego?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 11:56:35 GMT 1
Kukuczka na ten moment odbija jedynie piłeczkę. A co mam robić, jak mnie szturmują, nie rozdwoję się XD Proszę grzecznie o podanie, dlaczego Mikaela póki co bardziej niewinna, niż winna, bo ktoś tak chyba napisał.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 11:57:14 GMT 1
Val Garden?
Pikaczu nie był uczony I Pikaczu nie rozumie ludzkich zamian nickowych
: (
Ale dziękuje że mi pomagasz! Pikaczu lubi jak ktoś wprost mowi że jest z nim i mu pomoże jak np. Spoderman, za którym Pikaczu już tęskni
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 11:58:07 GMT 1
Nie znasz moich pogladów, poszukaj w internecie, w jakiejkolwiek przeglądarce. Odsyłam do Google.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 11:59:52 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 11:59:52 GMT 1
Ok, dzięki za streszczenie tego, co wszyscy widzimy, ale na kogo chciałbyś głosować: i na mnie, i na niego? Czy na kogoś bardziej?
A jak nie na nas to na kogo?
No ale co ja mam Ci powiedzieć? Na ten moment uważam, że obaj jesteście po prostu zbyt głupi i nie robicie pierwszej rzeczy której powinniście robić będąc oskarżonymi miastowymi, tj. nie siać fermentu i przerzucać ciężaru oskarżenia na wszelkie strony - przecież wymieniłeś już z dziesięć osób do tej pory, ani z tego pożytku ani z zabawy. Ale dolarów przeciw orzechom, że któryś z Was jest winny bym nie stawiał, może po prostu zwykle *plank*. Ja już powiedziałem czym się kieruje w pierwszym głosowaniu i jeśli nie będą jakieś ekstraordynaryjne okoliczności to tego nie zmienię, aczkolwiek robisz się bardzo niesympatyczny, a to też się wiąże z reakcją.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 12:00:06 GMT 1
Val Garden? Pikaczu nie był uczony I Pikaczu nie rozumie ludzkich zamian nickowych O narciarkę jej chodzi.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 12:00:16 GMT 1
Kukuczka nie wie czemu akurat ta trójka, musi poszukać argumentów.
Osiecka, jakich masz podejrzanych poza mną i Redzikiem?
Ponawiam pytanie, odpowiesz czy dalej będziesz streszczać rozgrywkę?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 12:00:28 GMT 1
Komu Pikachu się ma teraz przyjrzeć? 1 rozkaz istotny!
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 12:00:43 GMT 1
Chciałbym podziękować medykom ze szpitala psychiatrycznego, którzy wyleczyli Bękarta ze schizofazji.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 12:01:09 GMT 1
Ok, dzięki za streszczenie tego, co wszyscy widzimy, ale na kogo chciałbyś głosować: i na mnie, i na niego? Czy na kogoś bardziej?
A jak nie na nas to na kogo?
No ale co ja mam Ci powiedzieć? Na ten moment uważam, że obaj jesteście po prostu zbyt głupi i nie robicie pierwszej rzeczy której powinniście robić będąc oskarżonymi miastowymi, tj. nie siać fermentu i przerzucać ciężaru oskarżenia na wszelkie strony - przecież wymieniłeś już z dziesięć osób do tej pory, ani z tego pożytku ani z zabawy. Ale dolarów przeciw orzechom, że któryś z Was jest winny bym nie stawiał, może po prostu zwykle *plank*. Ja już powiedziałem czym się kieruje w pierwszym głosowaniu i jeśli nie będą jakieś ekstraordynaryjne okoliczności to tego nie zmienię, aczkolwiek robisz się bardzo niesympatyczny, a to też się wiąże z reakcją.
XD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 12:01:51 GMT 1
Osiecka, może Ci się dziś upiecze jednak, dziękuj bękartowi
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:01:55 GMT 1
@dj Bobo Skoro już rozmawiamy o dwójce Kukucza-Marian, to który według ciebie bardziej mafijny jest?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 12:07:15 GMT 1
Kukuczka, po Twojej prośbie przedstawiłam dwóch kandydatów. Proszę uważniej czytać.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 12:08:37 GMT 1
Doktor redzik albo Mikaela Shiffrin. Nie ukrywam że ten pierwszy niezbyt rigczowo podlizywał się pokemonowi.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 12:10:09 GMT 1
To do mnie było Kmicic?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 12:12:39 GMT 1
Brawo Kmicic. Oni tutaj leją najwięcej wody, najczęściej się podpinają, i shitpostują bez żadnej treści. Shiffrin chce być trochę naiwna i szczera, ale to widać, że na pokaz. Podłapuje niemal każdy wątek i próbuje go pchnąć dalej, a za chwile przestaje i rozpoczyna nowy, pytając kogoś o zdanie czy dopytując. Jeszcze raz mówię do Pikacu, aby zastanowił się nad pochwałami i nabrał do nich dystans.
I dla mnie nie "albo", może być też "i".
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 12:12:43 GMT 1
Nie, ale możesz to potraktować jako zaproszenie do zabawy.
edit - teraz mówiłem do Pikachu.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 12:14:56 GMT 1
Brawo Kmicic. Oni tutaj leją najwięcej wody, najczęściej się podpinają, i shitpostują bez żadnej treści. Shiffrin chce być trochę naiwna i szczera, ale to widać, że na pokaz. Podłapuje niemal każdy wątek i próbuje go pchnąć dalej, a za chwile przestaje i rozpoczyna nowy, pytając kogoś o zdanie czy dopytując. Jeszcze raz mówię do Pikacu, aby zastanowił się nad pochwałami i nabrał do nich dystans. I dla mnie nie "albo", może być też "i". Przecież taką taktykę stosował sławetny MVP tego forum, który oszukał Syjońkich Żydów! PROFESOR OAKS OSTRZEGAŁ PRZED TAKIMI
|
|