|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 12:20:33 GMT 1
Czemu Panie Marianie na pierwszym miejscu umieszczasz Statystycznego? Moim zdaniem wydaje się być osobą, która może stanowić największe zagrożenie dla miasta.
Dlaczego Panią to tak zaintrygowało?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:20:59 GMT 1
Kukuczka na ten moment odbija jedynie piłeczkę. A co mam robić, jak mnie szturmują, nie rozdwoję się XD Proszę grzecznie o podanie, dlaczego Mikaela póki co bardziej niewinna, niż winna, bo ktoś tak chyba napisał. Nie dziwię się w sumie,dużo torped w twoim kierunku zostało wystrzelonych. Mimo,że uważałam,że jesteś podejrzany, to teraz po twojej twórczości nie mam większego przekonania do tego.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 12:22:23 GMT 1
Marlowe jednak może być w tej mafii Ale nie jest, bo go Volv nie wylosował. Marlowe jest detektywem, sprawdź w Google.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 12:24:07 GMT 1
@dj Bobo Skoro już rozmawiamy o dwójce Kukucza-Marian, to który według ciebie bardziej mafijny jest? Mariano Italiano staje na siłę okoniem, nie czuję, żeby jego typy były umotywowane czymkolwiek innym, niż próbą kreowania nastrojów miasta na swoją modłę. Wymienił parę nicków w liście i nic zasadniczo z tego nie wynika. A miotających się graczy, takich jak Kukuczka, czy ten z Playa, zdarzało się mordować już na początku i ostatnio nie wychodziło to na dobre miastu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:24:14 GMT 1
przykre jest, że jestem wrzucany przez szóstego do wora z Kukuczką. pytanie tylko, czy wina jednego z nas uniewinnia drugiego? jestem tego ogromnie ciekaw.
|
|
|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 12, 2020 12:24:43 GMT 1
Co Państwo sądzą o mojej liście mafiozów i tajnych współpracowników? To nie będzie noc teczek, ponieważ w nocy dzieja się tylko horrory. Oto ona: 1. Statystyczny 2. Akwarelista 3. Szóstybękart 4. Kandydat Jaruzelski 5. Kmicic Obywatelu, którego nie nazwę towarzyszem: atakujesz mnie po raz wtóry, ponownie bez argumentów, jeno żeby sprowokować reakcję. Niech będzie zatem, że zareaguję i powiem - ostrożnie. W Armii Berlinga za ciskanie oskarżeń bez pokrycia, co zdaje się być twoją specjalnością, groziła co najmniej chłosta, a w najgorszym wypadku czapa.
a także uczulam na wszystkie pochwały i zgody, jakie dostajesz od niektórych trzeba mieć do nich odpowiedni dystans
Brawo, towarzyszko poetko. Wreszcie mądre słowa. Kłaniam się.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 12:25:05 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 12:25:05 GMT 1
jaki jest wniosek płynący z tego posta, Akwarelisto? Odpowiedziałem na cytat, wysłałem, wystąpił error, cofnąłem, wysłałem ponownie, nie zauważając, że zniknął mój komentarz.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 12:25:34 GMT 1
AKWA SQUIRTLE DAWAJ FARBĘ
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:26:35 GMT 1
Czemu Panie Marianie na pierwszym miejscu umieszczasz Statystycznego? Moim zdaniem wydaje się być osobą, która może stanowić największe zagrożenie dla miasta.
Dlaczego Panią to tak zaintrygowało?
Ok dzięki za odpowiedź. Zainteresowałam się tym,że Pan szybko wymienił mafijną dla Pana piątkę, z czego Statystyczny na pierwszym miejscu się znajduje. Co do Pana listy, jak dla mnie jest z dupy. Mam wrażenie,że Pan próbuje sztucznie kreować nastroje w mieście, co w przyszłości może mieć fatalne skutki.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 12:28:51 GMT 1
@dj Bobo Skoro już rozmawiamy o dwójce Kukucza-Marian, to który według ciebie bardziej mafijny jest? Mariano Italiano staje na siłę okoniem, nie czuję, żeby jego typy były umotywowane czymkolwiek innym, niż próbą kreowania nastrojów miasta na swoją modłę. Wymienił parę nicków w liście i nic zasadniczo z tego nie wynika. A miotających się graczy, takich jak Kukuczka, czy ten z Playa, zdarzało się mordować już na początku i ostatnio nie wychodziło to na dobre miastu. Widzę, że w końcu zrozumiał Pan mój zamysł. Jeśli wciąż będziemy krążyć wokół tych samych postaci, to na dłuższą metę może nam to wyjść bokiem.
I właśnie to mnie różni od innych polityków. Ja patrzę perspektywicznie, podczas gdy inni patrzą tylko i wyłącznie na swój czubek nosa.
Dzięki mojej liście już wiem, że Pani Mikaela była zdziwiona pierwszym miejscem dla Pana Statystycznego. Może to się przydać w kolejnych dniach politycznej rozgrywki. Uważam to za rozwiązanie skuteczniejsze niż kopiuj-wklej zarzutów względem Pana Kukuczki, Konsultanta lub Pikachu.
Rzuciłem listę, ktoś się odezwał, czegoś się dowiedziałem. Mam nadzieję, że więcej osób się do niej odniesie i w kolejnych dniach pomoże to mi rozpracować tajnych współpracowników w skuteczny sposób.
Panie DJ Bobo, co sądzi Pan o mojej liście?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 12:28:58 GMT 1
przykre jest, że jestem wrzucany przez szóstego do wora z Kukuczką. pytanie tylko, czy wina jednego z nas uniewinnia drugiego? jestem tego ogromnie ciekaw. Odpowiem głosem mojego odważnego kolegi:
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:29:41 GMT 1
trudno, nie można mieć wszystkiego.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:29:59 GMT 1
@dj Bobo Skoro już rozmawiamy o dwójce Kukucza-Marian, to który według ciebie bardziej mafijny jest? Mariano Italiano staje na siłę okoniem, nie czuję, żeby jego typy były umotywowane czymkolwiek innym, niż próbą kreowania nastrojów miasta na swoją modłę. Wymienił parę nicków w liście i nic zasadniczo z tego nie wynika. A miotających się graczy, takich jak Kukuczka, czy ten z Playa, zdarzało się mordować już na początku i ostatnio nie wychodziło to na dobre miastu. Trafiłeś w sam punkt. O ile na początku można było podejrzewać Kukuczkę, to teraz nie widzę jego kandydatury kompletnie. Jak Marian w mafii to prawdopodobnie wstawił w tej swojej liście kogoś ze swoich kolegów.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:30:55 GMT 1
na szczęście wiszą na nim już trzy głosy
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:31:33 GMT 1
Głosy można w każdej chwili zmienić Konsultancie.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 12:31:35 GMT 1
Mariano Italiano staje na siłę okoniem, nie czuję, żeby jego typy były umotywowane czymkolwiek innym, niż próbą kreowania nastrojów miasta na swoją modłę. Wymienił parę nicków w liście i nic zasadniczo z tego nie wynika. A miotających się graczy, takich jak Kukuczka, czy ten z Playa, zdarzało się mordować już na początku i ostatnio nie wychodziło to na dobre miastu. Widzę, że w końcu zrozumiał Pan mój zamysł. Jeśli wciąż będziemy krążyć wokół tych samych postaci, to na dłuższą metę może nam to wyjść bokiem. I właśnie to mnie różni od innych polityków. Ja patrzę perspektywicznie, podczas gdy inni patrzą tylko i wyłącznie na swój czubek nosa. Dzięki mojej liście już wiem, że Pani Mikaela była zdziwiona pierwszym miejscem dla Pana Statystycznego. Może to się przydać w kolejnych dniach politycznej rozgrywki. Uważam to za rozwiązanie skuteczniejsze niż kopiuj-wklej zarzutów względem Pana Kukuczki, Konsultanta lub Pikachu.
Rzuciłem listę, ktoś się odezwał, czegoś się dowiedziałem. Mam nadzieję, że więcej osób się do niej odniesie i w kolejnych dniach pomoże to mi rozpracować tajnych współpracowników w skuteczny sposób. Panie DJ Bobo, co sądzi Pan o mojej liście?
Sądzę, że była sklejką z dupy, co można było wyczytać między wierszami mojego poprzedniego posta
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:31:41 GMT 1
w sumie to nawet cztery, zapomniałem kompletnie o Durdzie
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 12:32:24 GMT 1
Towarzyszu obywatelu Sznudzian, jesteście naiwni bądź niemądrzy twierdząc, że przedstawianie powodów czyjejś mafijności jest równoznaczne z uniewinnieniem przedstawiającego. Uważajcie, towarzyszu obywatelu, bo w obu przypadkach stanowicie zagrożenie dla dobrze pojętych interesów naszej społeczności, która z tak wielkim trudem wylizała się z ran poniesionych na wszystkich frontach wojny. W przypadku ogólnego teoretyzowania - masz rację. W przypadku który zachodzi w tej grze - nie masz racji. Osoba która poda powody mafijności Marlowa będzie niewinna. Podejrzewam, że wśród najbardziej gorących kandydatur jedna mafia już siedzi więc nasi przeciwnicy nie będą do siebie wzajemnie teraz strzelać
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 12:32:31 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 12:32:31 GMT 1
Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
Jeżeli zlinczujemy 2 z 3 "czerwieniacych sie" a okaża się dobrzy
To warto sobie zapisać ten post Akwarelisty
jako taki, który zachęca do głosowania logicznie na podejrzanych
a nie na mafiozów glonujących!
AKWARELISTA: podaj tych 3 czerwieinących sie dla Pikaczu by dopełnić obrazka!
W momencie pisania tamtego posta i etapu rozgrywki, który doczytałem, warto było oddać głos na: Kukuczke, Konsultanta - choć tutaj bardziej się skłaniam, że jednak niewinny, ale był na niego ostry atak, Mikaela Shifrin - jak Konsultant niewinny, to Mikaela mocno mi się czerwieni, broniąc go w dziwny sposób, a na dodatek zadaje różne pytania w stylu Puyola z poprzedniej edycji, Szóstybekart - doczepił się mafijnie Shepparda. Ale jego podobnie jak Konsultanta odpuszczam, jest nowy i do obserwacji. W każdym razie były wtedy cztery ciekawe typy. W poprzedniej edycji na starcie tak nie było, więc można było odstrzelic gościa z jednym postem. Ale teraz po co? Poza tym teraz jesteś zwykłym manipulantem, bo na teraz nie ma żadnej kandydatury, która jest mafiozą glonującym.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:32:35 GMT 1
ale powodują jakąś reakcję, o czym wczoraj nauczył mnie niezwykle pomocny ciągłymi pytaniami i brakiem odpowiedzi Statystyczny Mafiowy.
|
|