|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:42:21 GMT 1
bardzo chciałbym uniewinnić Osiecką, bo regularnie pisze do rzeczy i w fajnym klimacie, ale ni chuja nie mogę, ponieważ co chwila coś zmienia i kręci. szkoda
tak, zmieniłem tego posta, bo nawet mnie się go źle czytało.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:43:36 GMT 1
powody twojej mafijności już dawno zostały podane, jak chcesz to mogę nawet przekleić znowu mojego posta z najlepszymi twoimi wpisami, misiu pysiu.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 12:43:39 GMT 1
Może Marian działa wedle WIELKIEJ TEORII PIĄTEK?
Dla niekumatych - teoria zakłada, że wymieniając 5 osób musisz trafić w niej w mafię.
Dla bardziej niekumatych - tak, teoria jest z dupy i nie działa.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 12:43:44 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 12:43:44 GMT 1
Szóstybekart - doczepił się mafijnie Shepparda. Ale jego podobnie jak Konsultanta odpuszczam, jest nowy i do obserwacji. Ech, tutaj chciałbym się zapytać, czy macie na tym piłkanoznaforum jakiś archetyp mafijności i niemafijności wyciągnięty prosto z Sevres? Akwarel się doczepia czegoś tak bezwartościowego jak jedno pytanie skierowane do Sheparda piszącego jakby mu chromosomu brakowało, z kolei Kukuczka robi za indywidualna ławę przysięgłych względem Spidermana po jednym jego poście, rozgrywkę możemy w takim razie zakończyć, panowie sami wszystko załatwią, swój na swego trafił. Swoją drogą pragnę zauważyć opozycję twierdzeń Akwarelisty ze wskazanego posta do niedawnych twierdzeń poetki pt 'nie patrzcie na początkowy planktalking'. Moje stanowisko jest takie, że poetka jest mądra, kapral niemądry, a ich tezy są bardzo zróżnicowane, więc jakby to forum było dużym ringiem, raczej znaleźliby się w przeciwległych obozach. Także intelektualnie.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 12:44:05 GMT 1
Ten się obudził w porę. Akurat w momencie, gdy Szostybekart pisał, że dawno tutaj nie grał.
Tutaj się dołączam do apelu, apeluję do Konsultanta, nie odzywaj się już, nikt Cie poważnie nie traktuje, a tylko przeszkadzasz w grze i wkurzasz, bo marnujemy czas na czytanie tych wysrywów. Bez urazy.
Bardzo łatwo jest napisać,że ten i ten wkurza. Te przywalenie do Konsultanta strasznie śmierdzi. Konsultant mnie mocno wkurzył, bo miałem około 12 do nadrobienia sporo stron, a sporo był jego shitpostingu. Ale to że mnie wkurzał nie znaczy, że nawołuję do linczu na nim z tego powodu, więc te przywalenie nie ma żadnego zwiazku z tym, czy jest w mafii, czy nie, a Ty to właśnie teraz zasugerowałaś.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 12:45:35 GMT 1
Nie no, Shiffrin to na 100% mafia i biorę pełną odpowiedzialność za zlinczowanie jej. Shiffrin jest sprawdzona przez deta i niewinna. Biorę pełną odpowiedzialność.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 12:45:37 GMT 1
absolutnie nijaki to jest szóstybękart, tyle wam powiem. No ale nijaki w mafijny sposób, w stylu: może winni, może niewinni, a w sumie to chuj wie, mogę zagłosować, mogę też nie zagłosować. xD A Mikaela jest nijaka tak, o, że nie potrafię o niej nic powiedzieć, poza tym, że nie potrafi stawiać przecinków.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 12:45:56 GMT 1
Co tu się xD
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 12:47:30 GMT 1
Dlaczego nie chce Pan się odnieść do konkretnych osób? Dlaczego przyjmuje Pan taktykę zdyskredytowania moich poczynań? Jest to bardzo podejrzane zachowanie. Bo sam się do nich konkretnie nie odniosłeś, Mariano, i mam wrażenie, że sam nie wiesz, czy uważasz kogokolwiek z tej listy za mafię no Pan jawnie kłamie.
Odnośnie Pana Statystycznego się odniosłem.
Odnośnie Pana Akwarelisty się odniosłem.
Odnośnie Pana Szóstego się odniosłem.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:47:53 GMT 1
Bardzo łatwo jest napisać,że ten i ten wkurza. Te przywalenie do Konsultanta strasznie śmierdzi. Konsultant mnie mocno wkurzył, bo miałem około 12 do nadrobienia sporo stron, a sporo był jego shitpostingu. Ale to że mnie wkurzał nie znaczy, że nawołuję do linczu na nim z tego powodu, więc te przywalenie nie ma żadnego zwiazku z tym, czy jest w mafii, czy nie, a Ty to właśnie teraz zasugerowałaś. Boże... Kolejna osoba pisze,że Konsultant wkurza. Jak dla mnie to nie jest żaden argument. Łatwo jest się przywalić do takiej osoby. Nic takiego nie zasugerowałam właśnie, to ty przekręcasz wygodnie fakty w zamian nie dając nic od siebie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:48:13 GMT 1
szósty jest idealnie w szarej strefie, ani kandydat do linczu, ani w jakikolwiek sposób niewinny. trzeba po prostu dać mu grać i czytać, czytać, czytać. albo się w końcu na czymś wypieprzy w longrunie, albo nie będzie już lepszych kandydatur.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:48:17 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:48:45 GMT 1
albo jednak będzie tym niewinnym, no xD
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 12:50:16 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 12:50:16 GMT 1
absolutnie nijaki to jest szóstybękart, tyle wam powiem. No ale nijaki w mafijny sposób, w stylu: może winni, może niewinni, a w sumie to chuj wie, mogę zagłosować, mogę też nie zagłosować. xD A Mikaela jest nijaka tak, o, że nie potrafię o niej nic powiedzieć, poza tym, że nie potrafi stawiać przecinków. Masz rację, nie powinienem grać tak jak czuję (czyli póki co nie czuję, to pierwszy lincz), tylko przez dziesięć stron odbijać piłeczkę i przy okazji wskazać 12 innych osób byle się zegar śmierci ode mnie oddalił. Wymieniłem już mój sposób selekcji pierwszego linczu i nawet kiedy będę sam nie zmienię się. Swoją drogą twierdzenie 'chaos is a ladder' póki co pasuje i do Konsultanta i do Kukuczki, sytuacja jest na tyle dynamiczna, że chłopaki chyba trochę świeższe powietrze zaczęli czuć już.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 12:50:38 GMT 1
Pani Mikaelo Shiffrin, proszę podać swoją trójkę i uszeregować ją od najbardziej podejrzanego do najmniej podejrzanego. Na ten moment. 1. Austracki Akwarelista
2. Kukuczka 3. Marian
Ja, bo na początku Cię zaatakowałem i zauważyłem, że próbujesz bronić Konsultanta przed masówką, zadając głupie pytania. Konsultant jest pewnie niewinny, Twoja wina go uniewinni na bank. Jako że jesteś mafią, to mafia tradycyjnie jednego mafiozę daje w takich trójkach. Czyli pewnie Kukuczka, bo najbardziej śmierdzi. Marian trochę niepewny i się kreuje, ale nie będę kogoś najeżdżać, że przed pierwszym linczem na ma wyrobionych opinii.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:51:14 GMT 1
wskazuję obecnie trzech podejrzanych, na każdego z nich wyjaśniłem, co mam. przestań przeinaczać fakty w moim kierunku. dziękuje
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 12:51:37 GMT 1
Bo sam się do nich konkretnie nie odniosłeś, Mariano, i mam wrażenie, że sam nie wiesz, czy uważasz kogokolwiek z tej listy za mafię no Pan jawnie kłamie.
Odnośnie Pana Statystycznego się odniosłem.
Odnośnie Pana Akwarelisty się odniosłem.
Odnośnie Pana Szóstego się odniosłem.
"Czy ktoś również uważa, że Austriacki Akwarelista jest realnym zagrożeniem dla naszego miasta? Myślę, że miasto nie powinno ugiąć się pod jego żądaniami. Rozmawiałem z profesorem Geremkiem. Jego stosunek do narodu austriackiego i niemieckiego jest ambiwalentny. Pomijając już rodzącego się zbrodniarza wojennego, moją uwagę zaczyna przykuwać postać Statystycznego Miastowego, który w chwili obecnej wyrasta na mojego głównego oponenta. Nie będę udzielać szczegółów. Chętnie wysłucham i porozmawiam na ten temat, ale wolę na razie bacznie obserwować sytuację w mieście." XD przepraszam, ale jeżeli rozmawiamy o tego typu postach, to ja jednak dalej obstaję przy swoim - nie odniosłeś się, Mariano
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 12:51:53 GMT 1
Podsumujmy. Na początku dzisiejszego dnia miałam dwóch podejrzanych: Kukuczkę i Redzika. Cały czas są podejrzani. Potem moją uwagę zwróciła schizofazja Bękarta, ale to było chyba na potrzeby kreacji, od niedawna pisze normalnie, i całkiem nieźle, może być bardzo pożyteczny dla miasta. Nie ma powodu, aby go linczować (przynajmniej na razie). W międzyczasie czytałam posty Shiffrin i doszłam o wniosku, że nie ma tutaj bardziej pewnego mafiozy. Jej posty nie mają żadnego sensu. Podpina się, nabija sztuczną aktywność, zadaje jakieś pytania, pisze o alternatywnych scenariuszach co by było, gdyby ktoś się okazał winny, kto się wtedy zaczerwieni, kto się zazieleni. I to mi przypomina ewidentnie początki Wojewódzkiego, który robił to samo, tylko że Shiffrin robi to znacznie mniej subtelnie. No po prostu ciężko mi sobie wyobrazić, że miastowy gra w ten sposób.
Zatem moja trójka to Redzik, Kukuczka i Shiffrin.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:52:24 GMT 1
ba, od początku wskazuję ich trzech i póki co się tego trzymam, bo nie dali dotychczas żadnych powodów, by się jakkolwiek zazielenić.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:53:33 GMT 1
Na ten moment. 1. Austracki Akwarelista
2. Kukuczka 3. Marian
Ja, bo na początku Cię zaatakowałem i zauważyłem, że próbujesz bronić Konsultanta przed masówką, zadając głupie pytania. Konsultant jest pewnie niewinny, Twoja wina go uniewinni na bank. Jako że jesteś mafią, to mafia tradycyjnie jednego mafiozę daje w takich trójkach. Czyli pewnie Kukuczka, bo najbardziej śmierdzi. Marian trochę niepewny i się kreuje, ale nie będę kogoś najeżdżać, że przed pierwszym linczem na ma wyrobionych opinii.
Którym jesteś ty Poza tym moja wina go nie uniewinnia, bo jakbyś nie chciał zauważyć ja i Konsultant jesteśmy niewinni,a ty jesteś w mafii i próbujesz stworzyć front razem z Osiecką by mnie odjebać. Kukuczkę po tym postingu też uważam,że jest na razie niewinny, więc SZACH MAT.
|
|