|
Post by Kmicic on May 12, 2020 12:53:43 GMT 1
Przyjrzyj się jeszcze Pięknemu Marianowi.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 12:54:03 GMT 1
powody twojej mafijności już dawno zostały podane, jak chcesz to mogę nawet przekleić znowu mojego posta z najlepszymi twoimi wpisami, misiu pysiu. Jak to do mnie, to przeklej, przez to gówno, które wysrałeś z siebie przez noc skanowałem posty tylko na szybko i mogłem przeoczyć.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:55:14 GMT 1
a wiesz co, Sznudzian, z dobrej woli nawet powklejam moje posty odnośnie niego. Mafioł już widzę ma kolejkę do linczu do końca tygodnia, teraz pozostało już tylko wypić kawusię Poproszę o komentarz Panią Shiffrin, bo jak na moje coś tu jest nie halo Mafioł zaś prezentuję sobą jakąś marną popierdówke, tutaj kolejka do linczów, tam jakieś przypierdolenie do mnie, że jestem w mafii, ale jednak nie jestem, więc trzeba mnie tylko dać na czarno no i kurwa to, co to ma być? czyli jestem w mafii, bo boję się kreować we wkurwiający sposób, ale jednak trzeba mnie dać na czarno, bo jestem wkurwiający? BITCH PLEASE wysłałem to dzisiaj koło południa, misiu pysiu.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 12, 2020 12:55:28 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 12, 2020 12:55:28 GMT 1
Tam są powody osobistych animozji konsultanta, a nie mafijności Marlowa
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:56:11 GMT 1
O Osieckiej już mi szkoda strzępić języka, bo jest cały czas zamknięta w swojej dwójce Kukuczka-Redzik dodając mnie, by stworzyć trio do odjebania i nawet nie próbuje gdzie indziej szukać, tylko jest zafiksowana na punkcie czegoś.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 12:56:11 GMT 1
Ale w tej edycji trzy osoby się zaczerwieniły, więc czemu mamy komukolwiek odpuszczać tylko dlatego, że przejawia aktywność?
W poprzedniej edycji na starcie było trudniej o oddanie głosu.
Mija już 30 minut, a nadal nie wiemy na kogo pofarbował na czerwono Akwarelista!
Baczcie na słowa Pikachu, tylko ładny post z wyjasnieniami teraz uratuje zieloność Akwarelisty
W realnym życiu jestem osobą, która pracuje, więc mogę nie być o 12:00 w dzień na bieżąco z rozgrywką. Nadrabiam chronologicznie posty, jak wysyłam różne odpowiedzi, to nie sprawdzam co się aktualnie dzieje, tylko jadę chronologicznie. W realnym życiu pracuję i moje podatki idą na różnych nierobów. Moje podatki idą na utrzymanie kogoś takiego jak Ty - albo jesteś bezrobotnym nierobem, albo jesteś studenciakiem bananem, który studiuje jakiś gównokierunek typu europeistyka, zarządzanie czy socjologia, po której i tak nie będziesz miał pracy. Więc zrozum, że nie każdy o 12 w dzień roboczy ma czas, by każdemu odpisywać, zwłaszcza że takie nieroby jak Ty, które siedzą cały czas w domu zaspamowują rozgrywkę. Trochę szacunku dla osób, które utrzymują socjal dla madek i innych Pikaczu, żebyś mógł za darmo studiować swój gównokierunek. Bez urazy, ale takie myślenie jest wkurwiające, jak ktoś nasra tyle postów i zarzuca, że ktoś po minucie nie odpisał. Ja jestem przekonany, że osoby, które się jeszcze nie wpisały lub mają 1 post, to w ogóle nie będą nadrabiać zaległości, bo tego jest za dużo. Przez co będą bezużyteczni.
|
|
|
Post by spoderman on May 12, 2020 12:56:25 GMT 1
Kukuczka połknął haczyk i zachował się jak typowy mafiozo. Po tym jak się przywitałem, od razu się podczepił i wystawił mi certyfikat niewinności. Do czego byłem wdzięcznym obiektem, bo rzeczywiście jestem niewinny (i on o tym wie).
Pikachu - winny czy nie winny, wszystko jedno, bo nadal wkurwia. W ogóle połowa ludzi mnie tu wkurwia (Konsultant, Osiecka, Marian).
Czekam na Edwarda Durdę, tak nam się wczoraj pięknie przedstawił przed milionami słuchaczy, a dzisiaj pizda sklejona.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:56:31 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:57:15 GMT 1
to niezłe animozje, skoro w takim razie najbardziej powinienem atakować Pikachu.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 12:57:36 GMT 1
a wiesz co, Sznudzian, z dobrej woli nawet powklejam moje posty odnośnie niego. wysłałem to dzisiaj koło południa, misiu pysiu. A ja na forum wszedłem około 12.00-12.30 i miałem 15 stron do nadrobienia, z czego jakieś 10 to Twoje solowe wysrywy, przemieszane z gifami z Piczku.
Poza tym już pisałem, że nie umiesz czytać albo manipulujesz.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:57:53 GMT 1
Sznudzian tłumacz się
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 12:58:10 GMT 1
Mikaela, a co sądzisz o winie Redzika i Kukuczki?
|
|
|
Post by spoderman on May 12, 2020 12:58:23 GMT 1
A gdybym miał typować na czuja, to w mafii jest ta Mikaela Shiffrin, jebie od niej mafijnością na kilometr.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 12:58:47 GMT 1
Kukuczka niewinny. Redzik nie mam zdania.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:58:57 GMT 1
z nas dwóch to ty jesteś głównym manipulatorem, ja jestem ponoć wkurwiającym debilem-panikarzem.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 12:59:18 GMT 1
Dziękuję Panie Marianie, to w sumie brzmi przekonująco, bo ja też na podstawie podobnych przesłanek często czasowo uniewinniam ludzi. W takich razie, przemyślę jeszcze pana kwestię. Mija już 30 minut, a nadal nie wiemy na kogo pofarbował na czerwono Akwarelista!
Baczcie na słowa Pikachu, tylko ładny post z wyjasnieniami teraz uratuje zieloność Akwarelisty
Abstrahując od tego, że Akwarelista śmierdzi - przecież mógł już po prostu wyjść z forum, mamy godziny pracy, no ludzie...
Pikachu zaczyna bardziej przeszkadzać, niż pomagać, jeszcze trochę i zmienię o Tobie zdanie.
Dziękuję za odrobinę RIGCZu. Pracuję z domu, przed 13 jadłem obiad, generalnie chronologicznie czytam posty, a jest ich sporo. Niestety niektórzy to studenciaki-banany całe czas siedzące w domu i nie potrafią pojąć, że ktoś może pracować i nie odpisywać po minucie na każde pytanie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 12:59:43 GMT 1
dlaczego Kukuczka niewinny?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 13:00:29 GMT 1
Pan jawnie kłamie.
Odnośnie Pana Statystycznego się odniosłem.
Odnośnie Pana Akwarelisty się odniosłem.
Odnośnie Pana Szóstego się odniosłem.
"Czy ktoś również uważa, że Austriacki Akwarelista jest realnym zagrożeniem dla naszego miasta? Myślę, że miasto nie powinno ugiąć się pod jego żądaniami. Rozmawiałem z profesorem Geremkiem. Jego stosunek do narodu austriackiego i niemieckiego jest ambiwalentny. Pomijając już rodzącego się zbrodniarza wojennego, moją uwagę zaczyna przykuwać postać Statystycznego Miastowego, który w chwili obecnej wyrasta na mojego głównego oponenta. Nie będę udzielać szczegółów. Chętnie wysłucham i porozmawiam na ten temat, ale wolę na razie bacznie obserwować sytuację w mieście." XD przepraszam, ale jeżeli rozmawiamy o tego typu postach, to ja jednak dalej obstaję przy swoim - nie odniosłeś się, Mariano Szanuję Pana za to, że cofnął się Pan do moich poprzednich postów i ładnie Pan mnie wypunktował. Jednak zgubił Pan mój post odnośnie Pana Statystycznego, kiedy to argumentowałem Pani Mikaeli moje podejrzenia względem tego Pana. Na razie 0-0.
Ładny post Pana Akwarelisty dotyczący Pani Mikaeli. Spada na mojej mafijnej liście o dwie pozycje w dół.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:01:00 GMT 1
To jest oczywiste, że im dłużej będę na tobie siedzial, to tym bardziej będziesz wajhował w moją stronę! Pikachu się jednak nie zlęknie, i nie będzie odpuszczał by samemu nie dostać atakiem na twarz! bo Pikachu silny i sie nie boi
I Akwarelista napisał dwa posty od momentu wskazania że są 3 zafarbowani. Po prostu wyszedł z forum? A może SPECJALNIE wyszedł z forum nie odpowiadając na oczywiste? Wszak napisać nicki zafarbowanych to ile, kilkanaście sekund. Jesteś jełopem xD Kurwa, jak ktoś nie wchodzi non stop na forum, to go chwilę nie ma i ma dużo do nadrobienia. Nie rozumiesz tego, czy w Twoim mniemaniu mam nie czytać zaległych postów albo tylko rzucić okiem? Nie na tym ta gra polega.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 13:01:44 GMT 1
Podsumujmy. Na początku dzisiejszego dnia miałam dwóch podejrzanych: Kukuczkę i Redzika. Cały czas są podejrzani. Potem moją uwagę zwróciła schizofazja Bękarta, ale to było chyba na potrzeby kreacji, od niedawna pisze normalnie, i całkiem nieźle, może być bardzo pożyteczny dla miasta. Nie ma powodu, aby go linczować (przynajmniej na razie). W międzyczasie czytałam posty Shiffrin i doszłam o wniosku, że nie ma tutaj bardziej pewnego mafiozy. Jej posty nie mają żadnego sensu. Podpina się, nabija sztuczną aktywność, zadaje jakieś pytania, pisze o alternatywnych scenariuszach co by było, gdyby ktoś się okazał winny, kto się wtedy zaczerwieni, kto się zazieleni. I to mi przypomina ewidentnie początki Wojewódzkiego, który robił to samo, tylko że Shiffrin robi to znacznie mniej subtelnie. No po prostu ciężko mi sobie wyobrazić, że miastowy gra w ten sposób. Zatem moja trójka to Redzik, Kukuczka i Shiffrin. Ile razy z nami grałaś? Shiffrin jest krystalicznie niewinna, chyba że posty pisze jej Doktor Redzik. Kładę tu na szali swoją licencję prywatnego detektywa.
PS. Bodajże Bękart pisał, że gra pierwszy raz po przerwie i na to ktoś się do tego odniósł na takiej zasadzie, że mu wierzy. Ktoś, kto ma czas mógłby znaleźć gdzie to było i kto to tak szybko uwierzył w deklarację Bękarta?
|
|