|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 13:02:53 GMT 1
świat się kończy, zgadzam się z Marlowe'm.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:03:44 GMT 1
Jak dla mnie Akwarelista jest do wyjebania. Tak, Akwarelista do wyjebania, bo nie odpisał od 30 minut Pikaczu na pytanie. Świetny powód. xD Jesteś szalenie nienaturalna.
A do miastowych - mafiacorner.boards.net/post/6871/thread - spójrzcie, tutaj zadałem rozsądne pytanie do Shiffrin, to był sam początek rozgrywki. To bardzo rozsądne pytanie, a Shiffrin je kompletnie ZIGNOROWAŁA. Jak myślicie czemu? BO NIE CHCIAŁA SIĘ WKOPAĆ.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 13:04:32 GMT 1
W czym się zgadzasz?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:04:39 GMT 1
dlaczego Kukuczka niewinny? Jak dla mnie swoją dzisiejszą twórczością zaczął się zielenić i mocno dowala się do Osieckiej. Widać,że musi odpierać wszelkie armaty skierowane w swoją stronę. Jak dla mnie on robi wszystko by zreflektować tych co na nim stawiają krzyżyk.
Więc na ten moment go uniewinniam.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 13:05:44 GMT 1
że Shiffrin niewinna, bo w przeciwnym razie musiałaby być to idealna mistyfikacja.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:05:50 GMT 1
Śmiać mi się chce jak Akwarelista próbuje do mnie z dupy się dojebać, bo nic innego mu nie wychodzi xD
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 13:05:55 GMT 1
Jak dla mnie Akwarelista jest do wyjebania. Tak, Akwarelista do wyjebania, bo nie odpisał od 30 minut Pikaczu na pytanie. Świetny powód. xD Jesteś szalenie nienaturalna.
A do miastowych - mafiacorner.boards.net/post/6871/thread - spójrzcie, tutaj zadałem rozsądne pytanie do Shiffrin, to był sam początek rozgrywki. To bardzo rozsądne pytanie, a Shiffrin je kompletnie ZIGNOROWAŁA. Jak myślicie czemu? BO NIE CHCIAŁA SIĘ WKOPAĆ.
Przykro mi, Shiffrin jest kompletnie naturalna i gra dokładnie tak jak zawsze w mieście. Nie ma szans, żeby ktokolwiek ze stałych bywalców tego nie widział.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:07:25 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 13:07:25 GMT 1
Podsumujmy. Na początku dzisiejszego dnia miałam dwóch podejrzanych: Kukuczkę i Redzika. Cały czas są podejrzani. Potem moją uwagę zwróciła schizofazja Bękarta, ale to było chyba na potrzeby kreacji, od niedawna pisze normalnie, i całkiem nieźle, może być bardzo pożyteczny dla miasta. Nie ma powodu, aby go linczować (przynajmniej na razie). W międzyczasie czytałam posty Shiffrin i doszłam o wniosku, że nie ma tutaj bardziej pewnego mafiozy. Jej posty nie mają żadnego sensu. Podpina się, nabija sztuczną aktywność, zadaje jakieś pytania, pisze o alternatywnych scenariuszach co by było, gdyby ktoś się okazał winny, kto się wtedy zaczerwieni, kto się zazieleni. I to mi przypomina ewidentnie początki Wojewódzkiego, który robił to samo, tylko że Shiffrin robi to znacznie mniej subtelnie. No po prostu ciężko mi sobie wyobrazić, że miastowy gra w ten sposób. Zatem moja trójka to Redzik, Kukuczka i Shiffrin. Ile razy z nami grałaś? Shiffrin jest krystalicznie niewinna, chyba że posty pisze jej Doktor Redzik. Kładę tu na szali swoją licencję prywatnego detektywa.
PS. Bodajże Bękart pisał, że gra pierwszy raz po przerwie i na to ktoś się do tego odniósł na takiej zasadzie, że mu wierzy. Ktoś, kto ma czas mógłby znaleźć gdzie to było i kto to tak szybko uwierzył w deklarację Bękarta?
To Akwarelista, ale ja już pisałem, intelektualnie to nie są wysokie szczeble. Natomiast wydaje mi się, że wprost z mojej gry można wyczytać, że Was, piękni panowie, nie znam dobrze. Ja chciałbym tylko się zapytać jeszcze what kind of man robi takie selfsacrifice jak Pan, trochę jądro ciemności, trochę - według mnie bait - na mafię, ale jak próbuję sobie racjonalnie to uzasadnić, to mam przed oczyma obrazek z dwoma spidermenami. Ale jeśli mogę na tym etapie rzucać jakieś twarde twierdzenia, to uważam, że mocno się tym wybieliłeś, żaden mafioza by nie wystawił się w ten sposób, abstrahując od kwestii czy rzeczywiście masz czym za kogo ręczyć, bo potem się tej ręki nie ma, i co.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 13:07:53 GMT 1
ja pierdolę, dopiero teraz do mnie dotarło, że Kukuczka może nagle stać się niewinny, jeśli jest pewną osobą xD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:09:24 GMT 1
A co mam robić, jak mnie szturmują, nie rozdwoję się XD Proszę grzecznie o podanie, dlaczego Mikaela póki co bardziej niewinna, niż winna, bo ktoś tak chyba napisał. Nie dziwię się w sumie,dużo torped w twoim kierunku zostało wystrzelonych. Mimo,że uważałam,że jesteś podejrzany, to teraz po twojej twórczości nie mam większego przekonania do tego. W tym momencie Shiffrin próbuję przerzucić szable na niewinnego Akwarelistę, który nic nie wiedział o holokauście.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że to ja byłem pierwszy, który zaczął atakować Shiffrin.
I ciężko się tu gra, jestem na 31. stronie, jest 35, co chwila coś nowego dochodzi.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 13:10:36 GMT 1
Ile razy z nami grałaś? Shiffrin jest krystalicznie niewinna, chyba że posty pisze jej Doktor Redzik. Kładę tu na szali swoją licencję prywatnego detektywa.
PS. Bodajże Bękart pisał, że gra pierwszy raz po przerwie i na to ktoś się do tego odniósł na takiej zasadzie, że mu wierzy. Ktoś, kto ma czas mógłby znaleźć gdzie to było i kto to tak szybko uwierzył w deklarację Bękarta?
To Akwarelista, ale ja już pisałem, intelektualnie to nie są wysokie szczeble. Natomiast wydaje mi się, że wprost z mojej gry można wyczytać, że Was, piękni panowie, nie znam dobrze. Ja chciałbym tylko się zapytać jeszcze what kind of man robi takie selfsacrifice jak Pan, trochę jądro ciemności, trochę - według mnie bait - na mafię, ale jak próbuję sobie racjonalnie to uzasadnić, to mam przed oczyma obrazek z dwoma spidermenami. Ale jeśli mogę na tym etapie rzucać jakieś twarde twierdzenia, to uważam, że mocno się tym wybieliłeś, żaden mafioza by nie wystawił się w ten sposób, abstrahując od kwestii czy rzeczywiście masz czym za kogo ręczyć, bo potem się tej ręki nie ma, i co. Napisz to jeszcze raz, tylko po polsku. Znaczy tę drugą cześć. Bo to o Akwareliście zrozumiałem. I biorąc pod uwagę akcje, które się odjebywały np. w zeszłej edycji, wierzenie tak szybko w czyjeś debiutowanie jest dla mnie podejrzane.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:11:15 GMT 1
Nie dziwię się w sumie,dużo torped w twoim kierunku zostało wystrzelonych. Mimo,że uważałam,że jesteś podejrzany, to teraz po twojej twórczości nie mam większego przekonania do tego. W tym momencie Shiffrin próbuję przerzucić szable na niewinnego Akwarelistę, który nic nie wiedział o holokauście.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że to ja byłem pierwszy, który zaczął atakować Shiffrin.
I ciężko się tu gra, jestem na 31. stronie, jest 35, co chwila coś nowego dochodzi.
Widzę,że już teraz chcesz zbierać profity z "rzekomej mojej mafijności", a co jeśli padną z napisem niewinna? Podkreślasz,że byłeś tym pierwszym, który mnie atakował,ale dla mnie twoje ataki są zbyt miałke i sztuczne.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 13:12:03 GMT 1
Co Wy odpierdalacie? Czy możecie napisać coś innego o grze Shiffrin niż "ona gra tak zawsze"? Przecież to jest typowy podręcznikowy kiepski mafiozo. No nie wyobrażam sobie doświadczonego miastowego, który gra w ten sposób. To jest po prostu niemożliwe.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:13:03 GMT 1
Osiecka dalej bądź zamknięta w swoim małym obozowym światku
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 13:13:39 GMT 1
Dziewyczno Shiffrin, po cholerę mafia miałaby Ciebie teraz atakować? Od kiedy mafia atakuje losowego miastowego, który nie jest na świeczniku i którym można łatwo sterować? I robi to w kilka osób?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 13:14:12 GMT 1
Podsumujmy. Na początku dzisiejszego dnia miałam dwóch podejrzanych: Kukuczkę i Redzika. Cały czas są podejrzani. Potem moją uwagę zwróciła schizofazja Bękarta, ale to było chyba na potrzeby kreacji, od niedawna pisze normalnie, i całkiem nieźle, może być bardzo pożyteczny dla miasta. Nie ma powodu, aby go linczować (przynajmniej na razie). W międzyczasie czytałam posty Shiffrin i doszłam o wniosku, że nie ma tutaj bardziej pewnego mafiozy. Jej posty nie mają żadnego sensu. Podpina się, nabija sztuczną aktywność, zadaje jakieś pytania, pisze o alternatywnych scenariuszach co by było, gdyby ktoś się okazał winny, kto się wtedy zaczerwieni, kto się zazieleni. I to mi przypomina ewidentnie początki Wojewódzkiego, który robił to samo, tylko że Shiffrin robi to znacznie mniej subtelnie. No po prostu ciężko mi sobie wyobrazić, że miastowy gra w ten sposób. Zatem moja trójka to Redzik, Kukuczka i Shiffrin. Ile razy z nami grałaś? Shiffrin jest krystalicznie niewinna, chyba że posty pisze jej Doktor Redzik. Kładę tu na szali swoją licencję prywatnego detektywa.
Był tylko post Akwarelisty tego dotyczący: mafiacorner.boards.net/post/7203/threadTak nic więcej odnoszenia sie do Bekarta i jego powrotu do 30 strony włącznie Albo kręcisz, albo źle pamiętasz hmm
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 13:14:45 GMT 1
Wiadomo,że Akwarelista musiał kogoś wymienić i dopierdolić się z dupy, inaczej wyszły by z tego niezłe kwiatki xD
Tak, CAŁE MIASTO miało wczoraj przed snem za winnych Kukuczkę i Konsultanta, a Ty mówisz, że to dopierdolenie z dupy. Co za kompletny brak logiki! Tak samo Ciebie wczoraj przed snem też się czepiłem, ale moją zaczepkę zignorowałaś. Też dopierdolenie się z dupy? Tak samo skomentowałem post Szóstegobękarta wczoraj przed snem - też dopierdolenie się z dupy? Nieważne co zrobię, Ty i tak powiesz, że dopierdalam się z dupy. Choćbym był hakerem i bym rzucał screenami, to byś pisała, że dopierdalam się z dupy.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:14:47 GMT 1
Robią to co najwyżej dwie osoby. Ty i Akwarelowy Zwłaszcza,że każdy lincz w tej edycji jest na wagę złota.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 13:15:42 GMT 1
Wiadomo,że Akwarelista musiał kogoś wymienić i dopierdolić się z dupy, inaczej wyszły by z tego niezłe kwiatki xD
Tak, CAŁE MIASTO miało wczoraj przed snem za winnych Kukuczkę i Konsultanta, a Ty mówisz, że to dopierdolenie z dupy. Co za kompletny brak logiki! Tak samo Ciebie wczoraj przed snem też się czepiłem, ale moją zaczepkę zignorowałaś. Też dopierdolenie się z dupy? Tak samo skomentowałem post Szóstegobękarta wczoraj przed snem - też dopierdolenie się z dupy? Nieważne co zrobię, Ty i tak powiesz, że dopierdalam się z dupy. Choćbym był hakerem i bym rzucał screenami, to byś pisała, że dopierdalam się z dupy.
Jak mocno musisz naginać fakty niespełniony malarzu?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 13:16:02 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 13:16:02 GMT 1
dlaczego Kukuczka niewinny? Jak dla mnie swoją dzisiejszą twórczością zaczął się zielenić i mocno dowala się do Osieckiej. Widać,że musi odpierać wszelkie armaty skierowane w swoją stronę. Jak dla mnie on robi wszystko by zreflektować tych co na nim stawiają krzyżyk.
Więc na ten moment go uniewinniam.
Czekaj, ale ja tu widzę lekki błąd logiczny jednak - czy w takiej samej sytuacji, hipotetyczny Kukuczka-mafioza nie zachowałby się identycznie? Nie rozumiem za bardzo faktu wybielania kogoś, bo jest panikarzem, zadrżało mu w dupce i wypalił ostatnia salwa ze wszystkich dział, kartacze w powietrzu. Generalnie to znowu odwołanie do Sevres, Kukuczce i Konsultantowi można przypisać każdy archetyp, zachowują się bardzo podobnie i w mojej opinii nie powinniśmy nagle tak łatwo z nich rezygnować. Chyba, że zmierzamy w stronę chrzestu ognia dla wszystkich uczestników - puknij i zobacz jak odpowie, rozumiem, że jak ktoś schowa głowę w piasek (czyli zachowa się odwrotnie do wyżej wymienionych), to już będzie łatka mafijny? Według mnie bezsens lekki, subiektywnie bardzo nie lubię obrony polegającej na atakowaniu wszystkich innych, bo to trochę jak zwierze przyparte do muru wygląda. Powtarzam się, ale widzę że trzeba niektóre tezy wygłaszać kilkakrotnie, żeby się przebić w tym zgiełku.
|
|