|
Post by capone on Apr 20, 2020 14:07:18 GMT 1
Pisząc o "Waszej trójce", miałem na myśli Zięba/Kuba/Gandia.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 14:31:27 GMT 1
Pisząc o "Waszej trójce", miałem na myśli Zięba/Kuba/Gandia. To masz winę, a dalej chcesz walić we mnie? Weź to rozważ jeszcze raz, bo jak pójdziesz twardo w tym kierunku, to na 100% nikt tego testamentu nie przeczyta, bo będzie koniec gry. Jesteś kurwa jedyną nadzieją tego rapu, weź się zastanów. W momwncie, kiedy przy pudle przepierdalamy grę, warto byłoby mieć 100% pewności.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 14:36:38 GMT 1
Pisząc o "Waszej trójce", miałem na myśli Zięba/Kuba/Gandia. To masz winę, a dalej chcesz walić we mnie? Weź to rozważ jeszcze raz, bo jak pójdziesz twardo w tym kierunku, to na 100% nikt tego testamentu nie przeczyta, bo będzie koniec gry. Jesteś kurwa jedyną nadzieją tego rapu, weź się zastanów. W momwncie, kiedy przy pudle przepierdalamy grę, warto byłoby mieć 100% pewności. No ale jakie 100% pewności, przecież w grze jest opryszek. Przynajmniej dobrze, że mi mówisz, że skoro mam winnego, to to nie możesz być Ty, czyli jesteś OC. Dzięki. Gdybyś był niewinny, to rozważałbyś opryszka, a tak to masz pewność, że nie mogłem Cię sprawdzić, skoro dostałem odczyt winny. Jednak opłacało się Cię utrzymać dzień dłużej.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 14:40:52 GMT 1
Jakim kurwa OC, jestem niewinny i chuj, po prostu staram się zrobić cokolwiek, żeby przedłużyć tę agonię XD I nie mam na myśli swojej, tylko miastową.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 14:41:34 GMT 1
Chociaż może kurwa nie warto, znów się czuję, jakbym miał zajebać monolog Stonogi
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 14:43:54 GMT 1
Napisałem, że mam winnego. Ty na to, że to powinienem walić w winnego, a nie w Ciebie. Czemu na Tobie nie mogło wyjść "winny"? Przecież jest opryszek. Jedyna osoba, oprócz miejskiego rolnego, która wie, że nie da odczytu "winny" to OC.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 14:49:26 GMT 1
Nie wiem, może mogło, ale jeżeli ja bym jeszcze w tej edycji dostał opryszka, to by był kurwa gwóźdź do trumny tej rozgrywki, więc wolę zakładać, że tak nie było. Dodatkowo nawet jeśli założymy, że istnieje prawdopodobieństwo, że trafiłeś w opryszka - mamy 2 mafiozów i opryszka, którzy w sprawdzeniu wychodzą winni. Masz 67% szans, że to mafia, nie opryszek. To dwa razy więcej, niż prawdopodobieństwo trafienia opryszka i 67% więcej, niż prawdopodobieństwo, że ja jestem winny.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 14:53:50 GMT 1
Głos na Ziębe wysłany i pora powoli szykować się do meczówki.
Capone zapewne dziś padniesz więc przyłóż się do tego testamentu bo w zasadzie to będzie jedyny pewnik na jutrzejszy dzień.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 14:54:11 GMT 1
Dobrze to rozgrywasz, Capone. Musisz teraz naprawdę dobrze przyłożyć się do testamentu, napisać jakie miałeś intencje, podpuszczając nas oraz jakie wyciągnąłeś z tego wnioski. Tylko kurwa Julian przeczytaj to.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 14:57:47 GMT 1
Jedynym pewnikiem na jutro będzie to, że gra będzie już zakończona, także jeśli capone nie masz planu głosować na prawdziwego mafiozę, to za tę rozgrywkę dostaniesz Złotą Malinę ex-aequo ze mną.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 15:02:37 GMT 1
Dla Ciebie będzie zakończona, to prawda.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 15:09:58 GMT 1
Fantastyczna riposta, gościu, tyle wniosłeś do tematu.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 15:24:19 GMT 1
Jedynym pewnikiem na jutro będzie to, że gra będzie już zakończona, także jeśli capone nie masz planu głosować na prawdziwego mafiozę, to za tę rozgrywkę dostaniesz Złotą Malinę ex-aequo ze mną. Ale tym prawdziwym mafiozą jest Julian, Kuba czy Gandia?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 16:01:11 GMT 1
Jedynym pewnikiem na jutro będzie to, że gra będzie już zakończona, także jeśli capone nie masz planu głosować na prawdziwego mafiozę, to za tę rozgrywkę dostaniesz Złotą Malinę ex-aequo ze mną. Ale tym prawdziwym mafiozą jest Julian, Kuba czy Gandia? Rozważam dwie opcje: Gandia + Wojewódzki. Kuba nawet nie stara się zastanowić, czy rzeczywiście walenie we mnie to najrozsądniejsza opcja, nie stara się zastanowić, kto mógłby być mafiozą poza mną, jeżeli ja bym się nim okazał. Wali we mnie bez chwili zawahania. Gandia po prostu niewiele wnosi, Wojewódzki jest dużo bardziej agresywny w tym wszystkim. Natomiast dopuszczam możliwość, że może być po prostu tak przekonany o swojej racji. Gandia + Julian - Czy to takie nieprawdopodobna opcja, żebyśmy się napierdalali w kółeczku, podczas gdy w mafii siedzi dwóch mało doświadczonych graczy i przeczekują pod miotłą to, co się tu dzieje. Wiem, że sprawdzałeś Juliana, ale sam mówiłeś, że OC dalej jest w grze. Dodatkowo typa prawie w ogóle nie ma, wchodzi tylko i pisze posta "to co, dzisiaj na XYZ?", po czym znów znika. Nie ułatwia sprawy miastu, nawet nie wygląda, żeby ją chciał ułatwić. Gandia to co wyżej, plus gościu grał całą grę bardzo zachowawczo, a dzisiaj na luzie wjeżdża z przygotowaniami do meczówki. Jakby nie patrzeć, część wspólną moje posty mają jedną.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 16:25:56 GMT 1
Weź mi wytłumacz jeszcze raz, jak to się stało, że jak House wyskoczył, że ma lecieć Specjalista, ratując dzięki temu Ciebie, to zamiast walić w Specjalistę, wolałeś uderzać we mnie?
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 16:30:22 GMT 1
Zięba, no a jak mam nie wjeżdżać z meczówką kiedy już wiadomo że jesteś w mafii i jeszcze się wkopujesz swoim OCkowaniem.
Ale jedno ci trzeba przyznać. Nie poddajesz się i walczysz jak lew o to żeby mafia dziś wygrała.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 16:34:17 GMT 1
Weź mi wytłumacz jeszcze raz, jak to się stało, że jak House wyskoczył, że ma lecieć Specjalista, ratując dzięki temu Ciebie, to zamiast walić w Specjalistę, wolałeś uderzać we mnie? Byłem pewien, że jesteś w mafii i chcecie przekręcić jakiekolwiek pojawiające się horyzonty na wyjebanie ciebie. Szczególnie że specjalista zagrał idealnie pode mnie w momencie gdy byłem na wylocie, a House'owi nie ufałem.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 16:35:17 GMT 1
Zięba, no a jak mam nie wjeżdżać z meczówką kiedy już wiadomo że jesteś w mafii i jeszcze się wkopujesz swoim OCkowaniem. Ale jedno ci trzeba przyznać. Nie poddajesz się i walczysz jak lew o to żeby mafia dziś wygrała. Dziękuję, powtórz jeszcze kilka razy słowa mafia i oc w poście o mnie, żeby nikt nie przeoczył. Walczę o nie skompromitowanie miasta taką rozgrywką.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 18:36:58 GMT 1
Głos wysłany.
|
|
|
Post by julian on Apr 20, 2020 19:28:00 GMT 1
Ja też wysłałem
|
|