Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 10:57:39 GMT 1
Ewenementem to będzie, jeżeli tak chujowa mafia w końcu odniesie sukces we wpychaniu mnie na świecznik i wygra w tak żenujący dla miasta sposób.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 11:25:54 GMT 1
Zięba dziś leci i z tym nie ma w ogóle dyskusji. Jeśli nie jest w mafii, to gra jest przegrana, owszem, ale na to jest minimalna szansa i nie ma co tego w ogóle rozpatrywać. Jakby był niewinny, to by Specjalista pchał go na lincz zamiast siebie. Jakby był niewinny, to by sam walił w Specjalistę, a nie upierał się na mnie.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 11:27:13 GMT 1
Wojewódzki, Gandia - kto jest Waszym zdaniem OC?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:28:26 GMT 1
Mamy trzech podejrzanych - Zięba 99%, Gandia 80%, Julian 21%. Trzeba dziś wywalić Ziebę, a jutro (albo jeszcze dzisiaj) ostatecznie przekonać się co do winy Gandii i wygramy. Jestem dobrej myśli.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 11:29:14 GMT 1
Pozostaje czekać na capone bo teraz on ma wszystkie karty w ręce. Ja teraz się zastanawiam czy ostatnim mafiozą jest Wojewódzki czy mafia poleciała po bandzie i dała OC Julianowi.
Szczerze mówiąc byłem ostatnio tak przekonany o tym że OC jest Makłowicz że nawet się głębiej nie zastanawiałem nad tym że w mafii może być ktoś z dwójki Wojewódzki-Julian.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:29:44 GMT 1
Nie wiem, Capone. Jeśli Zięba został Ci wskazany jako winny, to może Gandia, ewentualnie deafdeath, bo chyba się nie ujawnia tego przy linczu. Specjalista na pewno nie, bo go sprawdziłeś i wyszedł czerwony.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 11:33:28 GMT 1
Wojewódzki, Gandia - kto jest Waszym zdaniem OC? Odpowiem pytaniem na pytanie. Jaka jest szansa że OC był deafdeath? Bo dla mnie wtedy sprawa byłaby prosta. Dziś Zięba, jutro Wojewódzki i finito.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:37:48 GMT 1
Czyli Gandia ma we mnie jebać, a Zięba mnie uniewinniać. Dobry plan, mafio.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:39:05 GMT 1
Dzisiaj Capone niestety zostanie zamordowany, więc Julian, obowiązkowo patrz co tutaj się wyrabia, bo jutro będziesz bardzo potrzebny.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 11:39:17 GMT 1
Wojewódzki, Gandia - kto jest Waszym zdaniem OC? Odpowiem pytaniem na pytanie. Jaka jest szansa że OC był deafdeath? Bo dla mnie wtedy sprawa byłaby prosta. Dziś Zięba, jutro Wojewódzki i finito. Jest szansa, że był OC, jest szansa, że był Zagadką.
Pytam o OC, bo jak słusznie zauważył Wojewódzki, trollowałem Ziębę ze sprawdzeniem. Mam sprawdzenie niewinny na jednym z Was i się zastanawiam, czy temu sprawdzeniu wierzyć.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:40:56 GMT 1
Czyli Red opryszek?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:41:10 GMT 1
Albo Gandia OC.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 11:42:28 GMT 1
Wojewódzki ty grasz pierwszy raz? Czy który?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 11:43:42 GMT 1
Pierwszy
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 11:50:20 GMT 1
Ok. Czyli dawanie tobie OC też by było moim zdaniem dosyć odważną zagrywką mafii
Capone, wiem, że teraz tego nie potwierdzisz ale IMO sprawdziłeś mnie. Oceń sobie na podstawie mojej gry w tej edycji czy bardziej prawdopodobne jest to że jestem niewinny czy to że dostałbym OC. Ja coraz bardziej skłaniam się do mafii Zięba-Wojewódzki.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 13:27:43 GMT 1
Dzisiaj Capone niestety zostanie zamordowany, więc Julian, obowiązkowo patrz co tutaj się wyrabia, bo jutro będziesz bardzo potrzebny. Nie zostanie, bo jak mnie wyjebiecie, to jest koniec gry.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 13:29:03 GMT 1
Czy testament w ogóle ma znaczenie, jeżeli po linczu od razu jest gg? Bo mi się nie chce pisać, jeżeli nawet nikt go nie zobaczy.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 13:34:11 GMT 1
Czy testament w ogóle ma znaczenie, jeżeli po linczu od razu jest gg? Bo mi się nie chce pisać, jeżeli nawet nikt go nie zobaczy. Tak, ma znaczenie. Jeśli testament będzie naprawdę dobry, to mimo Twojej niewinności MG pozwoli nam zlinczować jeszcze jedną osobę, więc się postaraj.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 14:05:20 GMT 1
Głos na Ziębę już wysłałem, mam nadzieję, że reszta też to już zrobiła.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 14:06:45 GMT 1
Co do sprawdzenia, to oczywiście kłamałem, wcale nie mam sprawdzenia niewinny, tylko właśnie winny, na jednym z Waszej trójki. Ale tego się dowiecie dopiero z mojego testamentu.
|
|