|
Post by Marcin Meller on Feb 19, 2023 18:58:44 GMT 1
Gdyby te podsumowania były grą, to Wielki Szu mafia za nieatakowanie nikogo.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 19, 2023 19:00:15 GMT 1
No bardzo delikatnie wjechał, zgadzam się.
g1 - Wielki Szu
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 19, 2023 19:03:01 GMT 1
Ale podczepka mafijna z mojej strony.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 19, 2023 19:04:26 GMT 1
Kurde, mam wrażenie, że jakby to był 2rzyn, to bym zapamiętał. Z drugiej strony, może po prostu podekscytowałem się grą w mafii i mój mózg uznał tę informację za mało istotną XD
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 19, 2023 19:06:09 GMT 1
Najgorsza edycja Reda w naszej społeczności? Buko_obstawiacz IMO. Występu Wielkiego Szu to w ogóle nie uważam za złe granie XD
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 19:07:52 GMT 1
Najgorsza edycja Reda w naszej społeczności? Buko_obstawiacz IMO. Występu Wielkiego Szu to w ogóle nie uważam za złe granie XD Ale obaj mieli fajną kreację. Na tyle fajną, że zostali zlinczowani.
|
|
|
Post by Antura on Feb 19, 2023 19:14:14 GMT 1
Tak swoją drogą moja teoria o tworzeniu kreacji, które podświadomie, ze swojej natury, wzbudzają sympatię - znowu się sprawdziła
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 19, 2023 19:18:08 GMT 1
Tak swoją drogą moja teoria o tworzeniu kreacji, które podświadomie, ze swojej natury, wzbudzają sympatię - znowu się sprawdziła Przecież tę teorię Meller ogłaszał już w swoim podręczniku mafiozy jeszcze przed forum Lewkonia.
Po czym w kolejnej edycji zarejestrował się jako Alf i został zlinczowany w pierwszym linczu
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 19, 2023 19:18:39 GMT 1
No ja tę teorię wygłosiłem kilkanaście lat temu na śp. forum IFQ po wygraniu gry Morientesem, a potem wielokrotnie się to sprawdzało. Chyba najgorsza moja kreacja to Mama Madzi. Córkobójczyni musiała zostać szybko zlinczowana.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 19, 2023 19:20:31 GMT 1
No ja tę teorię wygłosiłem kilkanaście lat temu na śp. forum IFQ po wygraniu gry Morientesem, a potem wielokrotnie się to sprawdzało. Chyba najgorsza moja kreacja to Mama Madzi. Matkobójczyni musiała zostać szybko zlinczowana. Albo dostajesz kulkę w łeb od mafii za samą kreację Chyba ty masz w tym największe doświadczenie jakie kreacje na dzień dobry mordowałeś.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 19, 2023 19:26:07 GMT 1
Tak swoją drogą moja teoria o tworzeniu kreacji, które podświadomie, ze swojej natury, wzbudzają sympatię - znowu się sprawdziła Przecież tę teorię Meller ogłaszał już w swoim podręczniku mafiozy jeszcze przed forum Lewkonia.
Po czym w kolejnej edycji zarejestrował się jako Alf i został zlinczowany w pierwszym linczu
Mnie najbardziej ciekawi jak wy jesteście w stanie zapamiętać te wszystkie kreacje, kto kim był i kiedy. Ja 90 procent swoich nie pamiętam.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 19, 2023 19:26:41 GMT 1
Najgorsza edycja Reda w naszej społeczności? Buko_obstawiacz IMO. Występu Wielkiego Szu to w ogóle nie uważam za złe granie XD No nie wiem. Podjąłeś ryzyko udając semiaktywa, z nadzieją na ukrycie się dłużej przed mordem, po czym zostałeś odjebany przez miasto. Fatalna decyzja, fatalna egzekucja czy mieszanka obu - ciężko wyczuć. Do tego, gdy widziałeś, że lecisz przystąpiłeś do obrony zbyt późno, przez co trafiłeś na sytuację w którym lincz był między Tobą a mną i podjąłeś kontrowersyjną decyzję o tym, że lepiej, żebyś Ty poleciał, więc nie walczysz. Tak teoretyzuję na podstawie tego, co wiem, daj znać czy się zgadza.
|
|
|
Post by bobek on Feb 19, 2023 19:31:29 GMT 1
Przecież tę teorię Meller ogłaszał już w swoim podręczniku mafiozy jeszcze przed forum Lewkonia.
Mnie najbardziej ciekawi jak wy jesteście w stanie zapamiętać te wszystkie kreacje, kto kim był i kiedy. Ja 90 procent swoich nie pamiętam. też mnie to rozbraja, chłopy piszą, że ostatnio w mieście w meczówce byłem jako BENGAL, ja dawno z pamięci wyrzuciłem taką kreacje i nie wiem czy oni to pamiętają czy sprawdzaja na bieżąco xd
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 19:54:21 GMT 1
Mnie najbardziej ciekawi jak wy jesteście w stanie zapamiętać te wszystkie kreacje, kto kim był i kiedy. Ja 90 procent swoich nie pamiętam. też mnie to rozbraja, chłopy piszą, że ostatnio w mieście w meczówce byłem jako BENGAL, ja dawno z pamięci wyrzuciłem taką kreacje i nie wiem czy oni to pamiętają czy sprawdzaja na bieżąco xd Ja pamiętam te najważniejsze kreacje - swoje, Reda, egze, lowa, Volva, Cozmo, Twoje. Jak ktoś zagrał 2 razy, to zwykle w ogóle nie kojarzę takiej osoby.
|
|
|
Post by Antura on Feb 19, 2023 20:02:27 GMT 1
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 19, 2023 20:09:01 GMT 1
Mnie najbardziej ciekawi jak wy jesteście w stanie zapamiętać te wszystkie kreacje, kto kim był i kiedy. Ja 90 procent swoich nie pamiętam. też mnie to rozbraja, chłopy piszą, że ostatnio w mieście w meczówce byłem jako BENGAL, ja dawno z pamięci wyrzuciłem taką kreacje i nie wiem czy oni to pamiętają czy sprawdzaja na bieżąco xd różnie, akurat sytuacji, którą przytoczyłem nie da się już sprawdzić
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 20:12:13 GMT 1
Goldenek, kreacja Tomusia z edycji, w której grałem jako Antoni Macierewicz, byłem w mafii z Kacprem jako Kurskim, Squbim jako Radio Złote Przeboje i Pinochetem bodajże. Red grał jako Krecik, egze jako Paolo River, a low jako Toxic Fucker. Farciarz chyba był Bear Gryllsem a Yogi Benito Mussolinim.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 19, 2023 20:16:37 GMT 1
O dzięki Gary za przypomnienie że ta edycja była próbą połączenia Łukasza z zaprzyjaźnionym forum gdzie tomus wprowadzał mafię pod szyldem Łukasza.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 19, 2023 21:33:20 GMT 1
z innych ważnych rzeczy póki ludzie tu wchodzą powinniśmy mieć jakąś ustaloną platformę komunikacji celem bieżącego obgadywania rzeczy czy cokolwiek discord to forum z wydzielonym działem i prawdziwymi nickami istniejąca grupa na fb www.facebook.com/groups/681034251909489cokolwiek
|
|
|
Post by Antóra on Feb 19, 2023 21:56:11 GMT 1
Popieram. Myślę, że to forum jest do tego dobrym miejscem.
|
|