|
Post by Gęgul Gęg on Feb 20, 2023 17:51:51 GMT 1
No to jest chyba po prostu kwestia tego, że my się znamy i nawet nie kierując się tożsamościami wiemy, czego się mniej więcej po sobie spodziewać - co tworzy anomalie. Przy próbie kilkuset gierek masz pewnie co najmniej kilkudziesięciu graczy i wtedy wychodzą wyniki równające do średniej wychodzącej z teorii.
|
|
|
Post by Volverin on Feb 20, 2023 17:54:52 GMT 1
Tak, zdecydowanie za mało graczy, spora meta gra (aczkolwiek coraz mniej!), stąd te setupy coraz bardziej dążyły do pro-mafijnych w ostatnich edycjach. Cieszy jednak, że: 1. pojawiają się nowe twarze, więc meta gra się zmniejsza 2. mafiozi coraz częściej zaskakują na plus
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 20, 2023 19:15:09 GMT 1
Super te podsumowania Ich ilość i treściwość każe mi sądzić, że nasz mafijny kurwidołek ma się lepiej niż kiedykolwiek i że warto było wracać Ja na razie nie miałem czasu siąść nad swoim, ale pewnie coś dodam wieczorem jak będzie chwila
|
|
|
Post by Antóra on Feb 20, 2023 20:17:44 GMT 1
Ja tylko chciałem wtrącić, że w krótkim opusue edycji brakuje "xD", które jednak byłoby dopełnieniem tegoż opusau.😜
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 20, 2023 20:53:39 GMT 1
Imho: Tylko to nie do końca był błąd Mafii, bo jak spojrzysz na Mafijne, to zobaczysz że Kofola zadeklarował się, że ten dzień (w którym faktycznie został zlinczowany), jeszcze się obroni i przedłuży swoje życie o jeden dzień dalej. Ciężko więc, by wtedy mafia w niego rotowała, skoro Kofola za wszelką cenę miał (i było to łatwo wykonalne) się wtedy obronić. Wtedy mafia, zakładając własnie to co piszesz, i ogółem logiczne jako tako podejście, od razu po linczu na niewinnym i z żywym Kofolą, powinna sama inicjować z Kofolą. Byłoby to wzorowe. Wyszło jak wyszło, życie. To jest w ogóle całkiem zabawny temat, bo mało brakowało, a tak by było - przynajmniej w moim przypadku. Przed południem w d2, dzień po tym jak padł Red, chciałem wysłać głos wcześnie, bo potem przez większość niedzieli miało mnie nie być. To nie miał być głos ostateczny, bo miałem wrócić przed linczem, ale stwierdziłem, że wolę wysłać cokolwiek; bałem się, że czekanie na ostatni moment może zostać uznane za podejrzane, szczególnie, że znałem kolor Kofoli, który miał tego dnia lecieć. Niestety wdałem się w dyskusję z Tomusiem, który mnie wówczas trochę zirytował i pomyślałem sobie, że w sumie czemu nie... takie, "po złości", wysłanie głosu na niego może zostać uznane za całkiem miastowe. Długo się wahałem, bo i tak wiedziałem, że koniec końców tego dnia będzie leciał Kofola. A potem to już tylko miałem problem jak się z tego walenia w Wednesday sensownie wykaraskać...
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Feb 21, 2023 23:23:44 GMT 1
|
|