|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 21:01:51 GMT 1
Dałem z siebie wszystko w końcówce. Był łepszy niż Karetka tak Imo.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 21:02:41 GMT 1
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 21:06:16 GMT 1
Zostałem zgwałcony. Jean by mi dał jeden dzień więcej i chuja bym z tym zrobił. Miastowych przaszam. W sumie jedyny moment kiedy byśmy mogli wyłapać tego Influencera to był dzień linczu na Musilu. W tamtym momencie tak naprawdę mogliśmy powstrzymać kolejkę Musil-Prinsa i każdy z nas zaczął sprawdzać czy to zwycięska kolejka jest czy jednak droga do porażki. Tego nam wszystkim zabrakło czyli chłodnej głowy w tamtym momencie.
Podobnie było w 25 edycji akurat kiedy tylko reset myśli u wszystkich mógłby tylko zagrozić tam Tenorkowi ( Łuczykowi). Więc jak coś zjebaliśmy to wszyscy bo wróciliśmy do starych rozwiązań w dniu w którym należało je odrzucić.
|
|
|
Post by lowrider on Apr 3, 2023 21:06:45 GMT 1
Dałem z siebie wszystko w końcówce. Był łepszy niż Karetka tak Imo. nie wiem czy lepszy, bo pół gry czytałem jednym okiem, nie będę natomiast łuczykowi umniejszać, bo pograł super w tej konkretnej edycji był jednak do złapania czystą metodą eliminacji uważam, że wczoraj można było wyczytać niewinność pinsy i musila, w takim wypadku został ktoś z 3 ty/rimbaud/influenser właśnie i była wygrywająca kolejka egze imo trochę nie pomógł bo wszedł all in jak ja 2 edycje temu + miał trochę dziwnych akcji, ale wtedy max dzisiaj łuczyk byłby w 2 do linczu no ale historię piszą zwycięzcy także w sumie dupa cicho wielka mafia
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 3, 2023 21:18:42 GMT 1
Trochę ochłonęłam i gratuluję Łuczykowi. Fajna edycja, sporo emocji
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 3, 2023 21:22:21 GMT 1
Wiedziałem że luczyk. Ale pod koniec egze cię zastąpił.
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Apr 3, 2023 21:24:09 GMT 1
No i podziękowania dla kszaqa, bo dużo dobrego robił na mafijnym. Dodawał otuchy i pomimo szybkiego wyjazdu fajnie mi się z nim współpracowało.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 3, 2023 21:28:49 GMT 1
A teraz tylko żartuje - miasto przegrało jak mnie zajebali bez możliwości obrony. Podejrzewam że bym Influencera targał w błocie ze sobą.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 21:33:04 GMT 1
Egze gdzie jesteś?
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 21:34:10 GMT 1
Łuczyk nas porobił i w kluczowym momencie kupił sobie zaufanie Huntera. Sporo też mu pomógł antagonizm na linii Arthur-PINSA ciągnący się bardzo długo. Tutaj odpowiem że mimo że ty przycisnąłeś swojego to wcale nie było pewne że Simo padnie. Nastroje były bardziej na mnie nastawione niż na Simo dość długo i trochę na Roberta.
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Apr 3, 2023 21:38:16 GMT 1
Było też trochę farta, bo z marszu w G2 zlinczowany został Sum, z którym na pewno bym się musiał mocno poprzepychać.
No i cała akcja z księdzem Ludwigiem zakończyła się optymalnie dla nas, bo nie dość, że nam się wystawiłeś Todt, to jeszcze potem wyskoczyłeś z kolejnością modlitw.
Tak że w edycji z Tenorkiem chyba wykonałem większą pracę, a w tej po prostu wykorzystałem pomoce jakie wystawiło mi miasto.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 3, 2023 21:38:25 GMT 1
Tak jak mówiłem - kluczowy lincz z dupy na mnie i będę się tego trzymał do końca. A teraz gratki dla wygranych i do zoba za parę edycji. Gralo się fajnie
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 21:39:18 GMT 1
Nie sprawdzałem też jednej rzeczy po podaniu przez ciebie tożsamości , że postanowiłeś skłamać że ze mną grasz I edycję.
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 21:41:29 GMT 1
Co do akcji z księdzem Ludwigiem wystarczyło w sumie by Ludwig nie chwycił się takiej brzytwy. Nie kojarzę by to kiedykolwiek niewinnemu podanie się za rolnego przyniosło profit.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 21:57:14 GMT 1
świetny z ciebie mafioza Łuczyk
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 21:57:25 GMT 1
Miasto przepraszam.
|
|
|
Post by Volverin on Apr 3, 2023 22:03:18 GMT 1
U Łuczyka najbardziej imponuje mi wchodzenie w konflikty, w które wchodzić nie musi. Ale robiąc to naturalną reakcją miastowego będzie "po co mafioza miałby to robić?" i tym samym Łuczyk zyskuje dodatkowe punkty. Potrafi świetnie pielęgnować swoją pozycję w mieście, jak już ją sobie wyrobi.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 3, 2023 22:13:59 GMT 1
Gratulacje, Łuczyk. Przeklejam swoje dwie wypowiedzi z cmentarza: Ja mam inną perspektywę, bo bazuję na postach, które Influencer Inaczej poświęcił mi, ale bardzo bym się zdziwił, gdyby mafiozo wykazał się tak dużą rzetelnością, uczciwością i przemyślnością w stosunku do gry najbardziej podejrzewanego niewinnego. Nie dodaje mi się to, dlatego mam Łuczyka za pewnego niewinnego. Jeśli jednak jest w mafii, to pozazdrościć stylu. Niezależnie co się wydarzy, dałbym MVP Łuczykowi. Stylu zazdroszczę, bo choć Red jako hiena cmentarna wszystko doskonale przeczytał, tak ja, z racji właśnie na to, że dawałeś mi poczucie autentycznego poszukiwania prawdy, w życiu bym Cię nie potrafił uwinnić.
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 22:21:54 GMT 1
Eneldo wyjaśnijmy to sobie teraz co sobie myślałeś w momencie wychodzenia z rolą księdza? Byłeś z jednym podejrzanych w tamtym momencie i reakcje miasta w tamtym momencie patrząc na datę dodatkowo były takie że twój zielony kolor to żart był i trolling. Dopiero potem na chłodno po mordzie było że to nie żart.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 3, 2023 22:24:22 GMT 1
Nie musiałeś się od razu ujawniać, nie bylo przymusu. Błąd popełniły wszystkie strony, Twój najmniejszy bo wymuszony.
|
|