Freaq
Edycja#F1
|
Post by Freaq on Jul 22, 2023 21:30:05 GMT 1
egze w ogóle ma bardzo dobrą czutkę do ludzkich intencji w forumowej mafii props dla Jose też, chociaż nie wiem, czy trochę bardziej mafijnie nie powinien zagrać jako zaginiony, ale to trudne tak balansować props egze za mocny wjazd w temat czuek no niestety zamiast grać to wolał się schować xd tu powinno być więcej serducha, zwłaszcza że do niego rękę wyciągałem Niestety serio nie miałem czasu bo serio mam gości xD ale szanuję za 10/10 typy
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 22, 2023 21:30:06 GMT 1
W ogóle ja pierdole dostać barmana i deta jednocześnie to jak zdjąć minimum jeden problem z głowy i jedynym poważnym zagrożeniem był diler
|
|
Freaq
Edycja#F1
|
Post by Freaq on Jul 22, 2023 21:32:12 GMT 1
W ogóle ja pierdole dostać barmana i deta jednocześnie to jak zdjąć minimum jeden problem z głowy i jedynym poważnym zagrożeniem był diler Blok na ciebie miał iść akurat tej nocy
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 21:33:51 GMT 1
Zagubieni to słaby pomysł, hejtuję. Tak, ja również, jak szukać mafiozy, który nie ma nadwiedzy? Chociaż z drugiej strony jak go mafia nie zwerbuje to nie ma on znaczenia, a jak go zwerbują to już ma nadwiedzę. No ale dziwna rola dosyć. Trochę sprzeczna z duchem gry w mafię jak na moje.
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 21:37:08 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 22, 2023 21:37:18 GMT 1
Zagubieni to słaby pomysł, hejtuję. Tak, ja również, jak szukać mafiozy, który nie ma nadwiedzy? no to szukasz gracza który gra dziwnie, poniżej potencjału, coś kombinuje, gra typowego "agenta", a nawet jeśli nie, to dopóki nie wejdzie do mafii to nie może wygrać, a jak wejdzie, to powinno pójść info że zagubiony odnalazł mafię, wtedy obczajasz kto nagle zmienił sposób gry, coś na zasadzie tego jak mafia szuka detektywa na podstawie tego jak ktoś mógł zmienić zdanie po sprawdzeniach. wiadomo, że to nie jest do gry w każdej rozgrywce, ale jak powiedzmy raz na 4-5 gier sobie pogramy na zagubionych (tylko na przyzwoitych, zbalansowanych zasadach) to będzie ok.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 21:39:34 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko moja gra była promiastowa, pomysł ze swapem roli tak samo, to że zostałem zlinczowany to jest tylko i wyłącznie kwestia uprzedzeń, zresztą Senence też czekał już w kolejce. więcej raczej już nie zagram, bo zawsze będę podejrzanym od początku, a mnie się tak chujowo gra
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 22, 2023 21:39:59 GMT 1
W sumie ciekawie by było jakbyśmy wczoraj odwrócili stan rzeczy. Tzn upijali Kacpra, a zabili Josego. Byłby zagubionym, raczej spoza głównego nurtu podejrzanych. Też raczej mało kto by obstawiał, że właśnie on padł w mordzie.
No ale tak można gdybać. Nie byliśmy nawet blisko takiego wyboru. A jeśli już, to szukając detektywa.
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 21:40:22 GMT 1
Zagubieni to fajny temat pod tym względem że absolutnie nie mają opracowanej mety jeszcze.
Więc jak ktoś trafi i zagra dobrze to będzie pionierem
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 21:41:17 GMT 1
no ale co ty gadasz PSSE w Gdynimy już swoje pograliśmy, więc nie jedźmy na tym, że wjebancy biją świeżaków, bo już tego expa mamy trochę ja jako Cugowski dojechałem do meczówki Ty jako Piston byłeś najczystszy w grze Łasucha też późno zlinczowali
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 21:41:33 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko moja gra była promiastowa, pomysł ze swapem roli tak samo, to że zostałem zlinczowany to jest tylko i wyłącznie kwestia uprzedzeń, zresztą Senence też czekał już w kolejce. więcej raczej już nie zagram, bo zawsze będę podejrzanym od początku, a mnie się tak chujowo gra Przecież nie poleciałeś xd
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 22, 2023 21:43:01 GMT 1
Sentence jako Bolec przeżył do końca. Jako Rudy padł dopiero w drugiej meczówce. Czasem edycja tak się układa, że lecą te a nie inne osoby.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 21:43:45 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko moja gra była promiastowa, pomysł ze swapem roli tak samo, to że zostałem zlinczowany to jest tylko i wyłącznie kwestia uprzedzeń, zresztą Senence też czekał już w kolejce. więcej raczej już nie zagram, bo zawsze będę podejrzanym od początku, a mnie się tak chujowo gra Przecież Ty wleciałeś na listę głównie dlatego, że grałeś tylko bazując na roli bez innego pomysłu.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 21:44:59 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko moja gra była promiastowa, pomysł ze swapem roli tak samo, to że zostałem zlinczowany to jest tylko i wyłącznie kwestia uprzedzeń, zresztą Senence też czekał już w kolejce. więcej raczej już nie zagram, bo zawsze będę podejrzanym od początku, a mnie się tak chujowo gra Wiesz no każdy jest podejrzewany od początku. Popatrz na takiego Piernikowego jak się fajnie wybraniał 2 edycje z rzędu od podejrzeń.
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 22, 2023 21:46:59 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko moja gra była promiastowa, pomysł ze swapem roli tak samo, to że zostałem zlinczowany to jest tylko i wyłącznie kwestia uprzedzeń, zresztą Senence też czekał już w kolejce. więcej raczej już nie zagram, bo zawsze będę podejrzanym od początku, a mnie się tak chujowo gra głupie gadanie, Sentence co edycja tak czeka w kolejce że go nigdy nie linczujemy Ty świadomie wybierasz kreacje, które mają reszcie graczy Cię zohydzać, grasz na mniejszych luzie niż jako Piston i mniej od siebie dajesz od innych, więc szybko lądujesz w gronie podejrzanych. Ale np taki Jose też wiele razy tak miał, w tej edycji zagrał tak, że wszyscy go mieli za niewinnego mimo, że był zagubionym. Nie miej pretensji do innych, że Cię podejrzewają.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 21:48:19 GMT 1
Albo np. Jose, który pomimo, że gra z nami dłużej niż ja, to ma te problemy, że jest często linczowany, bo nie może lub nie chce poświęcić tyle czasu na rozgrywkę co pozostali. Po prostu meta niektórych graczy jest łatwiejsza do zagrania jako mafioza, a wtedy z braku innych podejrzanych bierze się często takiego właśnie gracza.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 21:49:27 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko Póki co Pijo top, jedyny zagubiony który trafił na discorda mafii i wygrał edycję.
Co prawda po śmierci, ale chuj xD
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 21:50:01 GMT 1
Problemem jest faktycznie natomiast to jak to zrobić, żeby bez poświęcania dużych ilości czasu się uniewinniać. Nie wiem. Natomiast powiedziałbym, że uprzedzenie mamy nie do graczy nowszych, ale do takich co mniej się wpierdzielają w rozgrywkę, ale to nie tyle uprzedzenie co po prostu łatwiej ukryć mafijność wtedy.
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 21:52:02 GMT 1
akurat widać na przykładzie kurwiszona i Pijo, że zagubieni się wkopują na inny sposób mimo wszystko Póki co Pijo top, jedyny zagubiony który trafił na discorda mafii i wygrał edycję.
Co prawda po śmierci, ale chuj xD
xD szkoda, że wtedy nie wyszedł ten patent, że byś udawał miastowego snajpera, a my byśmy zajebywali mafijnym, co wskażesz
|
|
|
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 21:54:23 GMT 1
Freaq głos poszedł w słoneczko, bo podejrzewałeś zaginienie sanepidu?
|
|