egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 13:58:49 GMT 1
moje posty zawsze takie są taki mam styl, zawsze omijam część pytań albo się do czegoś nie odnoszę, w każdej jednej pieprzonej edycji, więc stosowanie takiego argumentu jest tyleż słabe co zupełnie kulą w płot
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:05:05 GMT 1
generalnie z lotu ptaka mam jeszcze jedno przemyślenie jak ciężko mafiozie tu wejść i się zaadaptować
jest takie powiedzonko o onucach, że często przychodzą z nożem na strzelaninę hehe
no to tutaj egze popełnił błąd a rebours
przyszedł z uzi na walkę w kiślu
kompletne niedostosowanie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:06:06 GMT 1
aha, co do pytań - na wszystkie odpowiedzialem w stu procentach z serduszka i szczerze, natomiast Ty ominaleś jakoś połowę z nich i traktujesz to jako argument wbijasz we mnie nazywając odpowiedzi sztucznymi i wymuszonymi - czyli znowu jakaś proba dominacji czyjegoś stanu emocjonalnegojednocześnie nie zwracając uwagi na swoje całkowite braki na tym polu tu też jest imo pies pogrzebany, egze w mieście by odpowiedział a dopiero potem wjeżdżał na oponenta tu jest sam wjazd Czy tego argumentu nie można obrócić w taki sposób, że ty robisz to samo pisząc, że posty Egzego są egzaltowane? chyba nie, jest duża różnica w nazwaniu gry egzaltowaną na podstawie postów - obserwacja a nazwaniem kogoś manipulatorem - wniosek
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 14:07:09 GMT 1
hehe a może to Ty okazałeś się onucą
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:07:43 GMT 1
a Ty będziesz teraz na chuju stawał żeby coś Pshemowi udowodnić. Jest to nawet zabawne ;p przecież dopiero co pisałeś że udaje że mam wyjebane i w ogóle tego nie robię, a właśnie przewidujesz przyszłość z pozycji nadwiedzy, jednocześnie obniżając ewentualną wartość odpowiedzi wyprzedzająco post do oprawienia w ramkę i do sevres jako kolejna typowa wpadka
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 14:07:55 GMT 1
Na ten moment są dwa argumenty, które są dla mnie kluczowe.
Pierwszy, mafiozo stara się skonstruować sobie w głowie pewien sposób myślenia, który jego zdaniem będzie wyglądał miejsko. Ten skonstruowany sposób myślenia jest z reguły bardziej racjonalny i da się go bardziej połączyć od punktu do punktu niż ma to miejsce w przypadku procesów myślowych rzeczywistych.
Mafiozo mniej wierzy w to co piszę.
No na mój gust na ten moment Monti i bardziej wierzy w to co pisze i ma mniej liniowy sposób myślenia. Nie jestem pewien czy kumacie o co mi chodzi z tą liniowością.
Więc Egze jak jesteś niewinny to musimy coś wykombinować, żebym był w stanie to zobaczyć xD
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 14:08:31 GMT 1
ale Ty z tej egzaltacji wyciągasz wniosek o mojej mafijności łosiu
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 14:09:53 GMT 1
a Ty będziesz teraz na chuju stawał żeby coś Pshemowi udowodnić. Jest to nawet zabawne ;p przecież dopiero co pisałeś że udaje że mam wyjebane i w ogóle tego nie robię, a właśnie przewidujesz przyszłość z pozycji nadwiedzy, jednocześnie obniżając ewentualną wartość odpowiedzi wyprzedzająco post do oprawienia w ramkę i do sevres jako kolejna typowa wpadka no ale zaczynasz to robić właśnie, ja sobie spokojnie czytam co on tam napisał, a Ty wyskakujesz z armatami no kurwa Monti
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:28:17 GMT 1
ale Ty z tej egzaltacji wyciągasz wniosek o mojej mafijności łosiu egze, jaki wniosek o mafijności, jak ja wiem, że jesteś w mafii zaprzeczasz całej swojej teorii gry na której oparles pierwsze strony i wejście
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 1, 2023 14:38:08 GMT 1
wniosek dla Pshema, no kurwa po raz kolejny wyjeżdżasz z semantyką
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:43:56 GMT 1
ale ja nie mam zamiaru przekonywać Pshema, niech se sam osądzi xd
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 14:45:29 GMT 1
wniosek dla Pshema, no kurwa po raz kolejny wyjeżdżasz z semantyką A to akurat prawda, że z pragmatycznego punktu widzenia w temacie wyciągasz wniosek z tego. W głowie nie, ale w temacie tak. To samo pomyślałem, ale się nie chciałem odzywać. No czasami używasz Monti takich argumentów na siłę i nacechowanych złą wolą i trochę mnie to niepokoji. To znaczy nie tyle nacechowanych złą wolą, co pozbawionych dobrej woli, chęci domyślenia się co Egze mógł mieć na myśli.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:50:53 GMT 1
ale ja się nie muszę domyślać
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 14:51:52 GMT 1
powiedzmy że naprawdę się uważam za eksperta od egze a tu jeszcze mam na tacy potwierdzenie
więc jesli chodzi o jego gre to jest kompletna prosta ścieżka mafijnego bingo
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 15:05:11 GMT 1
idę na koncert, ciao chłopaki
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 15:08:52 GMT 1
idę na koncert, ciao chłopaki Będziesz jeszcze przed 21 czy nie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 15:20:30 GMT 1
raczej tak
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 18:09:06 GMT 1
chciałbym mieć tak piękną duszę jak ta muzyka
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 1, 2023 18:09:40 GMT 1
zaraz chyba bukuje bilet na koncert maestro w Mediolanie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 1, 2023 18:19:06 GMT 1
Monciarz, dlaczego Egze twoim zdaniem nie robi nic żeby jeszcze wygrać?
|
|