|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 8:11:21 GMT 1
Jakie są wasze najmocniejsze strony (cechy, nie pejdże) w tej rozgrywce? ciężko powiedzieć naprawdę nie mam pojęcia, jak wygląda to, co piszę przykładowo, do teraz nie wiem, czy np. Firefox naprawdę wyglądał niewinnie w grze, czy był potrzebny jako niewinny dla mafii i stąd uniewinniany ja chyba prosto gram, co prawda byłeś w mafii, ale napisałeś, że gram "prostą gierkę", podejrzewam, że nie kłamałeś to może proste granie to moja mocna strona, chociaż chciałbym grać mniej prosto ale chyba nie umiem xd w tej rozgrywce może też gram prosto i se piszę, jak piszę, bez robienia jakichś intryg i pałowania njaya na siłę no i luźny komfort mam dzięki losowaniu, to może też tu to widać?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 9:35:07 GMT 1
Bardzo tu cichutko.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 9:36:37 GMT 1
Njay, czy widzisz jakaś różnicę w Zmarzliku w stosunku do Firefoxa?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 9:37:11 GMT 1
Zmarzlik, czy widzisz jakaś różnicę w Njayu w stosunku do Centaura?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 9:42:36 GMT 1
Zmarzlik, czy widzisz jakaś różnicę w Njayu w stosunku do Centaura? tak, ale nie wiem, na ile to format, na ile mafiowanie mam wrażenie, że chłop bardziej spięty jakiś i szuka powodów, żeby się dowalić jakiś sztywniejszy tutaj, mniej zabawy, więcej świętoszkowatego oburzenia estymatory ciężko szacować, bo Centaur zmienił je z trzy razy w poprzedniej edycji xd jak pisałem w edycji, że im ktoś bardziej emocjonalny, tym bardziej miastowy, to pisał, że to "głupi wniosek miejski", a tutaj używa tego jako argument za moją dobrą stroną njay zmienny człowiek
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 11:14:56 GMT 1
halo njay
bierz L4 i dawaj
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 11:57:52 GMT 1
pythoniarzu
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 12:28:54 GMT 1
Nie mógłbym. Kontynuujcie. O ty dziadu, ja tu chcę żebyś wygrał a ty tak brzydko do mnie mówisz.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 12:32:41 GMT 1
Tak napisałem w poprzednich postach, nie czytasz dokładnie. no bo mówisz na wejściu w grę, że dla Ciebie bez różnicy, czy dostaniesz w pojedynku miasto czy mafię, mógłbyś nie patrzeć nawet na to, co dostałeś a jak pytam, jak byś manipulował Montiego, to potrafisz odpowiedzieć, że zrobiłbyś to udając własną metę czyli taki wspaniałomyślny jesteś, że umiałbyś i wiedział jak manipulować sędziego (nawet pomysł miałeś), ale byś nie manipulował, normalnie święty xd No panie manipulacja to jest wpisana w zasady gry w mafię i nie mówię że tak nie jest. Pokazuję miejsca gdzie manipulujesz. Czy uważasz, że w tej edycji nie manipulujesz Montiego? Czy starasz się go manipulować? Manipulację rozumiem nie jako przekonywanie do swojego zdania tylko jako robienie celowych zagrywek z nadzieją, że manipulowany tego nie zauważy.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 12:35:22 GMT 1
Njay, czy widzisz jakaś różnicę w Zmarzliku w stosunku do Firefoxa? Ciężko tu porównywać te dwie gry, bo to jednak zupełnie inny format. Tam można było się doczepić lub docenić analizy, wnioskowania, emocje. Ta gra tutaj bardziej przypomina pyskówkę no i to jest największa różnica. Miałbym większe problemy żeby znaleźć cechy wspólne między tymi dwoma grami.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 12:39:30 GMT 1
Zmarzlik, czy widzisz jakaś różnicę w Njayu w stosunku do Centaura? tak, ale nie wiem, na ile to format, na ile mafiowanie mam wrażenie, że chłop bardziej spięty jakiś i szuka powodów, żeby się dowalić jakiś sztywniejszy tutaj, mniej zabawy, więcej świętoszkowatego oburzenia estymatory ciężko szacować, bo Centaur zmienił je z trzy razy w poprzedniej edycji xd jak pisałem w edycji, że im ktoś bardziej emocjonalny, tym bardziej miastowy, to pisał, że to "głupi wniosek miejski", a tutaj używa tego jako argument za moją dobrą stroną njay zmienny człowiek No jestem spięty bo się czuję jak w poprzedniej edycji, która była dla mnie masakrą i w sumie trochę teraz żałuję, że się zapisałem. Taki format to zupełnie inna bajka, tam cicho analizuję i czytam posty, a tu sam od początku muszę tworzyć kontent i jeszcze nie ma zbyt wiele do analizy. W poprzedniej grze przynajmniej mogłem szukać puntów zaczepienia w poprzednich dniach, tu to mi przypomina dzień z Tasiemcem, który był dla mnie najtrudniejszy z całej gry.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 12:40:15 GMT 1
halo njay bierz L4 i dawaj Jak tak dalej pójdzie to miesiąc od psychiatry będzie jak znalazł.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 12:40:36 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 12:57:53 GMT 1
Zasłużyłeś w tym momencie na zwycięstwo? Zostało niewiele czasu, niewiele jest też kontentu.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 13:13:59 GMT 1
To się okaże czy dobrze zagłosujesz, chcąc nie chcąc jedziemy na tym wózku razem. Ale jeśli podejmiesz złą decyzję to pewnie się dowiem wieczorem, co zagrałem chujowo, że przegraliśmy. Coś z tego wyciągnę.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:36:14 GMT 1
no bo mówisz na wejściu w grę, że dla Ciebie bez różnicy, czy dostaniesz w pojedynku miasto czy mafię, mógłbyś nie patrzeć nawet na to, co dostałeś a jak pytam, jak byś manipulował Montiego, to potrafisz odpowiedzieć, że zrobiłbyś to udając własną metę czyli taki wspaniałomyślny jesteś, że umiałbyś i wiedział jak manipulować sędziego (nawet pomysł miałeś), ale byś nie manipulował, normalnie święty xd No panie manipulacja to jest wpisana w zasady gry w mafię i nie mówię że tak nie jest. Pokazuję miejsca gdzie manipulujesz. Czy uważasz, że w tej edycji nie manipulujesz Montiego? Czy starasz się go manipulować? Manipulację rozumiem nie jako przekonywanie do swojego zdania tylko jako robienie celowych zagrywek z nadzieją, że manipulowany tego nie zauważy. "Czy uważasz, że w tej edycji nie manipulujesz Montiego? Czy starasz się go manipulować?" nie, poza tym nie wiem, czemu się jarasz, że jakieś rzekome turbomanipulacje wyciągasz, jakbyś za opiekunkę dla Montiego robił i "uważaj, uważaj, ten Cię chce pod chuj zrobić"
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:37:51 GMT 1
tak, ale nie wiem, na ile to format, na ile mafiowanie mam wrażenie, że chłop bardziej spięty jakiś i szuka powodów, żeby się dowalić jakiś sztywniejszy tutaj, mniej zabawy, więcej świętoszkowatego oburzenia estymatory ciężko szacować, bo Centaur zmienił je z trzy razy w poprzedniej edycji xd jak pisałem w edycji, że im ktoś bardziej emocjonalny, tym bardziej miastowy, to pisał, że to "głupi wniosek miejski", a tutaj używa tego jako argument za moją dobrą stroną njay zmienny człowiek No jestem spięty bo się czuję jak w poprzedniej edycji, która była dla mnie masakrą i w sumie trochę teraz żałuję, że się zapisałem. Taki format to zupełnie inna bajka, tam cicho analizuję i czytam posty, a tu sam od początku muszę tworzyć kontent i jeszcze nie ma zbyt wiele do analizy. W poprzedniej grze przynajmniej mogłem szukać puntów zaczepienia w poprzednich dniach, tu to mi przypomina dzień z Tasiemcem, który był dla mnie najtrudniejszy z całej gry. a co tu się spinać dostałeś mafię i spięty jesteś może być najwyżej trochę nudnawo, ale czemu powód do spiny se wbijasz i lecisz na spontanie treningowo bojowo
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:39:02 GMT 1
halo njay bierz L4 i dawaj Jak tak dalej pójdzie to miesiąc od psychiatry będzie jak znalazł. no już nie przesadzaj xD mnie zdruzgotanie psychiczne po Karasiu przeszło po trzech dniach jak tutaj tak biadolisz, bo mafię dostałeś, to co dopiero w edycji będzie
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:42:15 GMT 1
Zasłużyłeś w tym momencie na zwycięstwo? Zostało niewiele czasu, niewiele jest też kontentu. jo bo czemu nie kontent kontentowi nierówny nie walimy aż tak jednolinijkowcami jak Kacperek albo nie opisujemy, że szlugi znaleźliśmy w kurtce najarani, ale źle nie jest a że tacy gracze to trochę może być metapod vs kakuna ale źle nie jest charakter niepojedynkowy u njaya zwłaszcza
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 13:43:24 GMT 1
No panie manipulacja to jest wpisana w zasady gry w mafię i nie mówię że tak nie jest. Pokazuję miejsca gdzie manipulujesz. Czy uważasz, że w tej edycji nie manipulujesz Montiego? Czy starasz się go manipulować? Manipulację rozumiem nie jako przekonywanie do swojego zdania tylko jako robienie celowych zagrywek z nadzieją, że manipulowany tego nie zauważy. "Czy uważasz, że w tej edycji nie manipulujesz Montiego? Czy starasz się go manipulować?" nie, poza tym nie wiem, czemu się jarasz, że jakieś rzekome turbomanipulacje wyciągasz, jakbyś za opiekunkę dla Montiego robił i "uważaj, uważaj, ten Cię chce pod chuj zrobić" Tego argumentu to nie rozumiem No mnie w chuja nie zrobisz, przecież to Monciaka musisz zrobić żebyś wygrał Nie rozumiem zdziwienia.
|
|