|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:44:04 GMT 1
njay, czy jesteś forumowiczem bojowym?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 13:45:32 GMT 1
W jaki sposób chcesz osiągnąć swój cel w tej rozgrywce?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:45:55 GMT 1
"Czy uważasz, że w tej edycji nie manipulujesz Montiego? Czy starasz się go manipulować?" nie, poza tym nie wiem, czemu się jarasz, że jakieś rzekome turbomanipulacje wyciągasz, jakbyś za opiekunkę dla Montiego robił i "uważaj, uważaj, ten Cię chce pod chuj zrobić" Tego argumentu to nie rozumiem No mnie w chuja nie zrobisz, przecież to Monciaka musisz zrobić żebyś wygrał Nie rozumiem zdziwienia. no jo ale moje manipulacje wg Ciebie są 1) mało subtelne 2) mimo małej subtelności, zauważanie ich uważasz za swoją mocną stronę 3) mimo małej subtelności, trzeba ostrzec Montiego przed nimi, bo jeszcze nie zauważy, że piszę do Ciebie jak o mafii a o sobie jak o mieście oj njay
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 13:48:06 GMT 1
No jestem spięty bo się czuję jak w poprzedniej edycji, która była dla mnie masakrą i w sumie trochę teraz żałuję, że się zapisałem. Taki format to zupełnie inna bajka, tam cicho analizuję i czytam posty, a tu sam od początku muszę tworzyć kontent i jeszcze nie ma zbyt wiele do analizy. W poprzedniej grze przynajmniej mogłem szukać puntów zaczepienia w poprzednich dniach, tu to mi przypomina dzień z Tasiemcem, który był dla mnie najtrudniejszy z całej gry. a co tu się spinać dostałeś mafię i spięty jesteś może być najwyżej trochę nudnawo, ale czemu powód do spiny se wbijasz i lecisz na spontanie treningowo bojowo Nie wiem czemu w mafii bym miał być spięty, jak tu nie da się nic wtopić - ani kolegów z mafii ani wcześniejszego linczu. Stresuję się tak samo jak się stresowałem będąc na świeczniku. Nie mam nic do ukrycia i otwarcie mówię o swoich emocjach. Monti oceni czy mówię szczerze.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 13:49:08 GMT 1
njay, czy jesteś forumowiczem bojowym? Nie rozumiem pytania.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:49:26 GMT 1
W jaki sposób chcesz osiągnąć swój cel w tej rozgrywce? moje myśli przekazywać na bieżąco i mieć nadzieję, że widoczna jest ich miejskość (bo po tym się chyba miastowość poznaje) nie czuję, żebym musiał jakoś Ci "pomagać" jak njay chce to robić aha i jeszcze pokazuję (ale to w sumie samo wychodzi w trakcie konwersacji), że to, co njay wyciąga, się kupy i dupy nie trzyma, bo to takie mafijne doczepki na siłę, jakie można spotkać u debiutanta właśnie, bo trudniej mu oskarżać ja mógłbym przyznać, że on mógłby tak zagrać w mieście w sumie, bo tam różne fikoły robił, ale skoro wiem, że chłop winny, to znam uzasadnienia tego jego bycia spiętym i dziwnych przyjebek
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 13:51:45 GMT 1
a co tu się spinać dostałeś mafię i spięty jesteś może być najwyżej trochę nudnawo, ale czemu powód do spiny se wbijasz i lecisz na spontanie treningowo bojowo Nie wiem czemu w mafii bym miał być spięty, jak tu nie da się nic wtopić - ani kolegów z mafii ani wcześniejszego linczu. Stresuję się tak samo jak się stresowałem będąc na świeczniku. Nie mam nic do ukrycia i otwarcie mówię o swoich emocjach. Monti oceni czy mówię szczerze. no ale nie jesteś na świeczniku, naprawdę nie widzę powodu do stresu xd nie dość, że to pojedynki treningowe nierankingowe, to masz Montiego sędziującego zero powodu dla stresu njay w edycji na świeczniku to co innego, bo pałowany jesteś i nie wiesz do końca, kogo pałować
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 13:54:49 GMT 1
W jaki sposób chcesz osiągnąć swój cel w tej rozgrywce? No normalnie przekonać cię że jestem niewinny. W edycji w ten sposób zajechałem do końca i logika podpowiada, że skoro raz plan zadziałał to przy takich samych inputach zadziała ponownie. Jakbym był w mafii to pewnie bym starał się grać podobnie, ale po czytaniu cmentarza wiem, że niewinność mimo to widać.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 13:58:45 GMT 1
Nie wiem czemu w mafii bym miał być spięty, jak tu nie da się nic wtopić - ani kolegów z mafii ani wcześniejszego linczu. Stresuję się tak samo jak się stresowałem będąc na świeczniku. Nie mam nic do ukrycia i otwarcie mówię o swoich emocjach. Monti oceni czy mówię szczerze. no ale nie jesteś na świeczniku, naprawdę nie widzę powodu do stresu xd nie dość, że to pojedynki treningowe nierankingowe, to masz Montiego sędziującego zero powodu dla stresu njay w edycji na świeczniku to co innego, bo pałowany jesteś i nie wiesz do końca, kogo pałować Sędziujący Monti tu nie pomaga, bo dla niego zawsze jestem podejrzany xd Ja też nie mam nic do ukrycia i mówię po prostu co czuję. A ten pojedynek to jeden wielki świecznik, więc to w tej dziedzinie jest podobne. A nierankingowość to już w ogóle jakieś dziwne zagadnienie, tak jakby zwykle edycje zamieniały się w gotówkę czy inne premie. Też są nierankingowe.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 14:09:30 GMT 1
Na ten moment wygrywa dla mnie Zmarzlik przez deklasację. Jak to oceniacie?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 14:09:37 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 14:10:20 GMT 1
Pytanie tylko dla Njaya, analityczne podejście - dlaczego Zmarzlik jest według mnie w mieście, a Ty jesteś w mafii?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 14:11:47 GMT 1
Na ten moment wygrywa dla mnie Zmarzlik przez deklasację. Jak to oceniacie? nie no, przez "deklasację" to nie pisz, bez przesady njay spoko się stara, a że debiut i forumer niebitewny, to trudniej
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 14:11:53 GMT 1
Pytanie do Zmarzlika - jakiego sędziego miałbyś trudniej przekonać niż mnie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 14:13:28 GMT 1
Dodatkowe pytanie dla Njaya - w której frakcji grałbyś agresywniej? Jaka, uważasz, jest Twoja meta mafijna?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 14:14:02 GMT 1
Pytanie do Zmarzlika - jakiego sędziego miałbyś trudniej przekonać niż mnie? może pshema? on dobry sędzia, ale ma sentyment do njaya albo jakiegoś Kacperka, on mnie scumreaduje w mieście, Gandalfa i Firefoksa dojeżdżał xd
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 14:20:31 GMT 1
Chciałbym zobaczyć z Waszej strony prawdziwą, głęboką dyskusję o mocnych i słabych stronach oponenta i jego przynależności. Po udzieleniu odpowiedzi na poprzednie pytania do 19 floor is yours.
Wszystko jeszcze może się zmienić.
A może nie pisałem prawdy?
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 15:51:13 GMT 1
Na ten moment wygrywa dla mnie Zmarzlik przez deklasację. Jak to oceniacie? Myślę, że nie kłamiesz i tak jest naprawdę, bo źle się do tego wszystkiego zabrałem + kilka innych rzeczy, ale nie będę robił wymówek. W takich pojedynkach wygrywa ziom co zrobi lepsze wrażenie i strony nie mają tu żadnego znaczenia. Po prostu nie jestem dobry w komunikacji, a tego typu debaty to coś co mnie mega stresuje, przez co wygląda się nienaturalnie lub właśnie mafijnie. W pojedynku z Tasiemcem też przegrałem, tylko wtedy pomogła mafia. Jeszcze nie wyleczyłem traumy po ostatniej edycji i stąd taki paniczny start wczoraj. Piernik zagrał lepiej ode mnie, ja po prostu od początku nie miałem siły na tę walkę. Także rozumiem Monciak twoją decyzję, szkoda tylko że sam przez to przegrasz, ale w sumie nie gramy o złote kalesony.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 15:52:41 GMT 1
Dodatkowe pytanie dla Njaya - w której frakcji grałbyś agresywniej? Jaka, uważasz, jest Twoja meta mafijna? Nie wiem jak zagrałbym w mafii to ciężko mi oceniać. Mam kilka mafijnych pomysłów, ale też nie chcę się z nich wystrzelać przed edycjami.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 16:02:16 GMT 1
Abstrahując od wcześniej ogłoszonych preferencji, proszę nie brać ich pod uwagę, jedna rzecz u Njaya kłuje mnie w oczy i zastanawiam się nad skalą jej mafijności.
Została również podniesiona niedawno przez niego po raz kolejny.
Jaka to rzecz? Pytanie do obojga.
|
|