monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 16:02:49 GMT 1
Dodatkowo pytanie do Zmarzlika - czy widziałeś kiedyś Njaya manipulującego?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 16:06:46 GMT 1
Abstrahując od wcześniej ogłoszonych preferencji, proszę nie brać ich pod uwagę, jedna rzecz u Njaya kłuje mnie w oczy i zastanawiam się nad skalą jej mafijności. Została również podniesiona niedawno przez niego po raz kolejny. Jaka to rzecz? Pytanie do obojga. może to użalanko "żałuję że się zapisałem" "nie jestem dobry w komunikacji" "Monti ma zwyczaj mnie źle czytać" no blisko łzawych postów, oczywiście njay nie łzawy, ale jakoś zrezygnowany mocno, zamiast się pobawić no po co się biczować w takim formacie, przegrasz to przegrasz i elo no trudno, najwyżej będzie refleksja po edycji, chociaż nie wiem, czy duża
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 16:09:47 GMT 1
Dodatkowo pytanie do Zmarzlika - czy widziałeś kiedyś Njaya manipulującego?
ale tutaj czy ogólnie jako gracz?
no tutaj można powiedzieć, że manipuluje mówiąc, że ja manipuluję, ale to się masło maślane robi, chyba za mocne słowa manipulacja, po prostu starał się wyłuskiwać argumenty na siłę
jako gracz nigdy nie manipulował, nigdy nie widziałem go manipulującego, to uczciwy człowiek
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 16:10:52 GMT 1
Dodatkowe pytanie dla Njaya - w której frakcji grałbyś agresywniej? Jaka, uważasz, jest Twoja meta mafijna? Nie wiem jak zagrałbym w mafii to ciężko mi oceniać. Mam kilka mafijnych pomysłów, ale też nie chcę się z nich wystrzelać przed edycjami. a to nie próbowałbyś po prostu swojej mety miejskiej odwzorować?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 16:12:46 GMT 1
Abstrahując od wcześniej ogłoszonych preferencji, proszę nie brać ich pod uwagę, jedna rzecz u Njaya kłuje mnie w oczy i zastanawiam się nad skalą jej mafijności. Została również podniesiona niedawno przez niego po raz kolejny. Jaka to rzecz? Pytanie do obojga. albo jeszcze może Ci chodzi o taki szantażyk moralny, że wiąże Twój los ze swoim, żebyś również swój autorytet dawał tutaj na szalę "razem przegramy" "są dwa miasta"
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 16:14:49 GMT 1
no i jak mam dyskutować z njayem o jego mocnych stronach, jak mi tu wyjeżdża z całkowitą rezygnacją xd
halo njay, jakie masz mocne strony
momentami potrafiłeś się z buta wbić w grach, np. jak do Marudy pisałeś "stare mafijnisko, robimy masówkę na niego", a tu, że żałujesz i trauma psychiczna po poprzedniej edycji
jakbyś miał traumę, to byś się chyba nie zapisał na pojedynek co
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 16:15:00 GMT 1
Abstrahując od wcześniej ogłoszonych preferencji, proszę nie brać ich pod uwagę, jedna rzecz u Njaya kłuje mnie w oczy i zastanawiam się nad skalą jej mafijności. Została również podniesiona niedawno przez niego po raz kolejny. Jaka to rzecz? Pytanie do obojga. Pewnie to że uważam, iż strona gry nie ma znaczenia. Tak uważam i powtórzę to trzeci raz. Oczywiście, to może brzmieć jak mafia, którą się tłumaczy, ale ja tak samo chyba pisałem a na pewno myślałem przed startem tych pojedynków.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 16:16:22 GMT 1
Abstrahując od wcześniej ogłoszonych preferencji, proszę nie brać ich pod uwagę, jedna rzecz u Njaya kłuje mnie w oczy i zastanawiam się nad skalą jej mafijności. Została również podniesiona niedawno przez niego po raz kolejny. Jaka to rzecz? Pytanie do obojga. może to użalanko "żałuję że się zapisałem" "nie jestem dobry w komunikacji" "Monti ma zwyczaj mnie źle czytać" no blisko łzawych postów, oczywiście njay nie łzawy, ale jakoś zrezygnowany mocno, zamiast się pobawić no po co się biczować w takim formacie, przegrasz to przegrasz i elo no trudno, najwyżej będzie refleksja po edycji, chociaż nie wiem, czy duża Łzawość zarzucano mi też w ostatniej edycji, a ja po prostu pisze o swoich emocjach. Może jestem z natury neurotyczny? Chuj wi
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 16:17:57 GMT 1
Nie wiem jak zagrałbym w mafii to ciężko mi oceniać. Mam kilka mafijnych pomysłów, ale też nie chcę się z nich wystrzelać przed edycjami. a to nie próbowałbyś po prostu swojej mety miejskiej odwzorować? No pewnie tak, ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z agresją bądź jej brakiem. Jak mam oceniać sytuacje, w której się nie znalazłem?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 16:19:31 GMT 1
może to użalanko "żałuję że się zapisałem" "nie jestem dobry w komunikacji" "Monti ma zwyczaj mnie źle czytać" no blisko łzawych postów, oczywiście njay nie łzawy, ale jakoś zrezygnowany mocno, zamiast się pobawić no po co się biczować w takim formacie, przegrasz to przegrasz i elo no trudno, najwyżej będzie refleksja po edycji, chociaż nie wiem, czy duża Łzawość zarzucano mi też w ostatniej edycji, a ja po prostu pisze o swoich emocjach. Może jestem z natury neurotyczny? Chuj wi no ta, tylko różnica taka, że tam w przypływoe dania z serducha o życie walczyłeś do końca (twojego lub Tasiemca) a tu jakbyś o śmierć swoją walczył, żeby cierpienia ci skrócić
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 16:20:19 GMT 1
no i jak mam dyskutować z njayem o jego mocnych stronach, jak mi tu wyjeżdża z całkowitą rezygnacją xd halo njay, jakie masz mocne strony momentami potrafiłeś się z buta wbić w grach, np. jak do Marudy pisałeś "stare mafijnisko, robimy masówkę na niego", a tu, że żałujesz i trauma psychiczna po poprzedniej edycji jakbyś miał traumę, to byś się chyba nie zapisał na pojedynek co Volv mi świadkiem że mu pisałem, że nie wiem czy już jestem zdolny do gry. Ale chuj, faktycznie nie będę robił z siebie ofiary. Zagrałeś lepiej i Monciak cię wskaże.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 16:32:16 GMT 1
Wskażę jako kogo?
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 16:34:09 GMT 1
No że wygra, a my przegramy. Żyćko.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 16:37:23 GMT 1
Myślisz, że stawiając się ze mną w drużynie zwiększysz więź i jednocześnie wzbudzisz we mnie niechęć do porażki? Byłoby Cię stać na takie zagranie?
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 16:39:24 GMT 1
Panie, ja już się pogodziłem z porażką, a ty mi o jakichś manipulacji. Jak jesteś pewny to kończ waść wstydu oszczędź, a jak nie to pressuj czy rób co tam uważasz, nie mam nic do ukrycia.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:07:16 GMT 1
njay jak taki defetyzm, to przyznaj, co wylosowałeś
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:08:01 GMT 1
bo ja nie wiem, co odpisywać na Twoją rezygnację, no chłop się poddaje i męczy grą i co ja mam robić xD
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:09:42 GMT 1
njay jak taki defetyzm, to przyznaj, co wylosowałeś No miasto. Ale co to ma do rzeczy? Win condition jest takie samo.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:11:10 GMT 1
tylko się boję, że tam prawdziwa rezygnacja się przebija, a to nie tylko mafijny akt
mam nadzieję, że trochę udajesz, a nie ze masz doła wobec forumowej mafii aż tak serio
ten Cenarius Ci przejdzie, mnie Pracuś przeszedł njay, zobaczysz
Ty po prostu z wyższego konia spadłeś, bo dwa szybkie mordy a tu lincz i niecelność
ale będzie gicior
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:11:28 GMT 1
bo ja nie wiem, co odpisywać na Twoją rezygnację, no chłop się poddaje i męczy grą i co ja mam robić xD Nie wiem, ja zaraz idę na piwko z ziomkami.
|
|