|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:13:05 GMT 1
njay jak taki defetyzm, to przyznaj, co wylosowałeś No miasto. Ale co to ma do rzeczy? Win condition jest takie samo. to jakbyś był w mieście, to też byś taki defetyzm miał? kurka ja sam nie mam porównania, ale naprawdę jak Ty masz cel w mieście i widzisz mafiuszkę to dajesz full miastowość daje siłę chyba, moc miastowości
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:13:28 GMT 1
tylko się boję, że tam prawdziwa rezygnacja się przebija, a to nie tylko mafijny akt mam nadzieję, że trochę udajesz, a nie ze masz doła wobec forumowej mafii aż tak serio ten Cenarius Ci przejdzie, mnie Pracuś przeszedł njay, zobaczysz Ty po prostu z wyższego konia spadłeś, bo dwa szybkie mordy a tu lincz i niecelność ale będzie gicior Prawdziwa. Ale niedługo urlop i może się zregeneruję na ol inkluzif.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:15:48 GMT 1
No miasto. Ale co to ma do rzeczy? Win condition jest takie samo. to jakbyś był w mieście, to też byś taki defetyzm miał? kurka ja sam nie mam porównania, ale naprawdę jak Ty masz cel w mieście i widzisz mafiuszkę to dajesz full miastowość daje siłę chyba, moc miastowości Różnie to bywa, w ostatniej edycji też miałem sinusoidę sił. Dobrze grałeś Pierniku i zasłużyłeś na wygraną. Monciak zaraz zaczyna nową gierkę z tego co widzę, to porażki nie będzie przeżywał.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:16:25 GMT 1
XD ale perfidny jesteś dla Monciaka
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:16:39 GMT 1
niby defetyzm a do końca ciągnie
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:19:01 GMT 1
Nie rozumiem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 17:27:14 GMT 1
Jeśli mam być szczery, to przed tymi wjazdami o wspólnej porażce pewnymi niuansami wygrywał u mnie Njay i to od samego początku.
A teraz? Jak myślicie?
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:29:09 GMT 1
Jeśli mam być szczery, to przed tymi wjazdami o wspólnej porażce pewnymi niuansami wygrywał u mnie Njay i to od samego początku. A teraz? Jak myślicie? Ja myślę, że teraz ściemniasz.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:37:09 GMT 1
Jeśli mam być szczery, to przed tymi wjazdami o wspólnej porażce pewnymi niuansami wygrywał u mnie Njay i to od samego początku. A teraz? Jak myślicie? a to ciekawe to napisz po pojedynku, jak to się zmieniało i dlaczego jak piszesz ze njay wygrywał (czas przeszły), to teraz bym stawiał, że może się wahasz, bo ta "wspólna porażka" Cię ubodła i nie spodobała się, stąd dopytywanie mnie, czy njay jest manipulatorem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 17:46:05 GMT 1
Czujesz że dałeś z siebie wszystko? Czy tylko dużo? A może za mało?
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:51:51 GMT 1
Czujesz że dałeś z siebie wszystko? Czy tylko dużo? A może za mało? w sam raz chyba nie wiem, jak miałbym dawać z siebie więcej w takim pojedynku, to nie te same emocje, co w edycji, jest spokojniej jakoś więcej mógłbym na siłę, ale to byłoby lanie wody jakieś, no a jako że defetyzm u oponenta tibijskiego wszedł na koniec, to trudno o więcej dawania z siebie xd
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 3, 2023 17:52:37 GMT 1
njay grałeś w tibię?
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:54:48 GMT 1
Czujesz że dałeś z siebie wszystko? Czy tylko dużo? A może za mało? Wszystko i za mało. Jak w każdej edycji.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:55:38 GMT 1
Nie, wiem co to Tibia, ale nie grałem.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 17:57:03 GMT 1
Czujesz że dałeś z siebie wszystko? Czy tylko dużo? A może za mało? w sam raz chyba nie wiem, jak miałbym dawać z siebie więcej w takim pojedynku, to nie te same emocje, co w edycji, jest spokojniej jakoś więcej mógłbym na siłę, ale to byłoby lanie wody jakieś, no a jako że defetyzm u oponenta tibijskiego wszedł na koniec, to trudno o więcej dawania z siebie xd No jak ma się pod kontrolą sytuację to jasne, że nie musisz nic robić.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 18:01:15 GMT 1
w sam raz chyba nie wiem, jak miałbym dawać z siebie więcej w takim pojedynku, to nie te same emocje, co w edycji, jest spokojniej jakoś więcej mógłbym na siłę, ale to byłoby lanie wody jakieś, no a jako że defetyzm u oponenta tibijskiego wszedł na koniec, to trudno o więcej dawania z siebie xd No jak ma się pod kontrolą sytuację to jasne, że nie musisz nic robić. Czemu nie próbujesz tego zmienić?
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 18:05:29 GMT 1
Próbowałem, ale tak jak pisałem, psychicznie siadłem bo to dla mnie była emocjonalnie kontynuacja poprzedniej gry. Do tego inne prywatne chujnie, o których nie będę wspominał. Skoro jeszcze nie podjąłeś decyzji to znaczy że wciąż się wahasz, więc możemy pogadać. W pyskówce czy innym pojedynku mam wrażenie że zawsze przegram, bo to nie jest moja bajka. Piernik zagrał pojedynek lepiej i niech wygra, po prostu.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 18:20:15 GMT 1
Ja bym wolał żebyście rozmawiali głównie ze sobą, a Ty odwołujesz się do mnie. Przekonaj Zmarzlika. Albo pokonaj.
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 3, 2023 18:24:37 GMT 1
Mam go przekonać że jest miastem czy że ty jesteś mafią?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 18:25:39 GMT 1
Dowolnie. Piaskownica jest przecież Twoja.
|
|