|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:18:35 GMT 1
No ale to samo ja chciałem wcześniej uczynić, gdy próbowałeś nam wmówić, że gram typowego Influ. No kurwa, masz krótką pamięć. nie, ja powiedziałem jakie widzę podobieństwa/różnice między moją grą jako Smasher, a teraz (wspominając też, że część wynika z różnego sposobu gry w różnych trybach), a potem wytknąłem ci hipokryzję, że w ogóle to ruszasz ty najpierw stwierdziłeś, że nie ma co porównywać, potem kazałeś mi wyszukiwać konkretne posty, no generalnie cokolwiek, co akurat w danej chwili było dla ciebie korzystniejsze, żeby ostatecznie trąbić, że tylko na tym buduję swoje argumenty Już mi się nie chce przepychać w tym temacie, bo i tak to obrócisz na swoją stronę. Po grze przyznasz mi rację, że poszedłeś w mocne nadużycia.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:19:35 GMT 1
No i imo kshaq dobrze Cię wyczaił. Ale to w sumie jego zasługa, choć trochę się brzydzę takich taktyk. znaczy no nie rozumiem tego podejścia u Ciebie jeśli to chwyty i sztuczki, to chyba spoko, że mafioza ich używa, bo jak miałby wygrać czemu się brzydzisz, że mafioza mafiuje Bo to jest taktyka najniższych lotów. Popłaczę się, ponarzekam, napiszę "zlinczujcie mnie" i liczę, że ktoś się zlituje. No słabe to imo.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:21:39 GMT 1
"końcówka to już słabizna i jak kupisz tym Piernika, to spoczi ale nie zaakceptuję tego werdyktu" kurde to zapachniało miastową frustracją jak to ocenisz kshaq Ty zaakceptujesz werdykt, jak dam na Ciebie? xD no to jest beka, bo zrobił dosłownie to samo, co ja pół godziny temu, jak już powiedziałem, że mam dość tej rozgrywki chyba wyraziłem swoje stanowisko dość jasno wtedy uważam że gram na tyle miastowo, na ile da się w tym zjebanym formacie i jak znowu będzie pudło, to po statystyce raczej nie dla graczy to będzie testament mam nadzieję, że przynajmniej cmentarz widzi moją miastowość
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:22:41 GMT 1
nie, ja powiedziałem jakie widzę podobieństwa/różnice między moją grą jako Smasher, a teraz (wspominając też, że część wynika z różnego sposobu gry w różnych trybach), a potem wytknąłem ci hipokryzję, że w ogóle to ruszasz ty najpierw stwierdziłeś, że nie ma co porównywać, potem kazałeś mi wyszukiwać konkretne posty, no generalnie cokolwiek, co akurat w danej chwili było dla ciebie korzystniejsze, żeby ostatecznie trąbić, że tylko na tym buduję swoje argumenty Już mi się nie chce przepychać w tym temacie, bo i tak to obrócisz na swoją stronę. Po grze przyznasz mi rację, że poszedłeś w mocne nadużycia. nie przyznam jak wygrasz to nie ja sobie będę pluł w brodę, bo ja robię co mogę, żeby wskazać twoją mafijność
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:23:23 GMT 1
No i imo kshaq dobrze Cię wyczaił. Ale to w sumie jego zasługa, choć trochę się brzydzę takich taktyk. znaczy no nie rozumiem tego podejścia u Ciebie jeśli to chwyty i sztuczki, to chyba spoko, że mafioza ich używa, bo jak miałby wygrać czemu się brzydzisz, że mafioza mafiuje bo nie jestem mafiozą jbc
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:23:32 GMT 1
"końcówka to już słabizna i jak kupisz tym Piernika, to spoczi ale nie zaakceptuję tego werdyktu" kurde to zapachniało miastową frustracją jak to ocenisz kshaq Ty zaakceptujesz werdykt, jak dam na Ciebie? xD no to jest beka, bo zrobił dosłownie to samo, co ja pół godziny temu, jak już powiedziałem, że mam dość tej rozgrywki chyba wyraziłem swoje stanowisko dość jasno wtedy uważam że gram na tyle miastowo, na ile da się w tym zjebanym formacie i jak znowu będzie pudło, to po statystyce raczej nie dla graczy to będzie testament mam nadzieję, że przynajmniej cmentarz widzi moją miastowość Miejże godność i chociaż te teksty o cmentarzu widzącym Twoją miastowość sobie daruj XD.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:23:46 GMT 1
znaczy no nie rozumiem tego podejścia u Ciebie jeśli to chwyty i sztuczki, to chyba spoko, że mafioza ich używa, bo jak miałby wygrać czemu się brzydzisz, że mafioza mafiuje bo nie jestem mafiozą jbc już drugi raz zresztą się na tym złapał, wcześniej przy tym jak mówił że na złą drogę schodzę
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:24:24 GMT 1
xD no to jest beka, bo zrobił dosłownie to samo, co ja pół godziny temu, jak już powiedziałem, że mam dość tej rozgrywki chyba wyraziłem swoje stanowisko dość jasno wtedy uważam że gram na tyle miastowo, na ile da się w tym zjebanym formacie i jak znowu będzie pudło, to po statystyce raczej nie dla graczy to będzie testament mam nadzieję, że przynajmniej cmentarz widzi moją miastowość Miejże godność i chociaż te teksty o cmentarzu widzącym Twoją miastowość sobie daruj XD. no ja ogólnie wyjebane mam w twoje drwiące teksty teraz, bo jesteś w mafii, więc wiadomo że do wszystkiego się przykurwisz
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:24:35 GMT 1
Już mi się nie chce przepychać w tym temacie, bo i tak to obrócisz na swoją stronę. Po grze przyznasz mi rację, że poszedłeś w mocne nadużycia. nie przyznam jak wygrasz to nie ja sobie będę pluł w brodę, bo ja robię co mogę, żeby wskazać twoją mafijność Tego Ci nie można odmówić. Wymyśliłeś dość dużo argumentów i manipulacji by mnie oczernić.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:25:03 GMT 1
Ty nie miałeś już iść btw?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:25:42 GMT 1
Miejże godność i chociaż te teksty o cmentarzu widzącym Twoją miastowość sobie daruj XD. no ja ogólnie wyjebane mam w twoje drwiące teksty teraz, bo jesteś w mafii, więc wiadomo że do wszystkiego się przykurwisz Dopóki nie manipulowałeś i nie grałeś niskimi instynktami, to przesadnie się nie dopierdalałem. Musisz to przyznać.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:26:02 GMT 1
Ty nie miałeś już iść btw? No idę, a co.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:27:33 GMT 1
no ja ogólnie wyjebane mam w twoje drwiące teksty teraz, bo jesteś w mafii, więc wiadomo że do wszystkiego się przykurwisz Dopóki nie manipulowałeś i nie grałeś niskimi instynktami, to przesadnie się nie dopierdalałem. Musisz to przyznać. W ogóle to jak z uporem maniaka zestawiasz mnie z tymi słowami z negatywnymi konotacjami to jest beka I jeszcze masz czelność potem mieć pretensje, że piszę że ty jesteś w mafii a ja w mieście Wyborne Na drugie powinieneś mieć Manipulacja
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:29:31 GMT 1
Piernik, doczytaj se nas do momentu, gdy kshaq zaczął próby bezpośredniego wpływu na Ciebie i zdecyduj. W tym ustwieniu to i tak okolice 50/50, ale nie chcę być zlinczowany z powodu grania na najniższych instynktach.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:29:58 GMT 1
Lecę, z fartem byczki.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:36:11 GMT 1
Poczytaj sobie lepiej wszystkie przykłady manipulacji, jakie wypunktowałem
Po wyroku, bez względu na wskazanie, będziesz widział że ci to kurwa na złotym talerzu podałem
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 19:02:20 GMT 1
Poczytaj sobie lepiej wszystkie przykłady manipulacji, jakie wypunktowałem Po wyroku, bez względu na wskazanie, będziesz widział że ci to kurwa na złotym talerzu podałem Nieładnie kshaq.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 19:12:22 GMT 1
Werdykt w imieniu Mafiacorner.
Zajebisty pojedynek, jak się rozkręcaliście, to świetnie mi się czytało. Nie wiem, czy to kwestia bycia sędzią, ale imo momentami to był najlepszy duel z dotychczasowych. Dziękuję za fajne starcie, próbowałem jako sędzia być takim "podjudzaczem", podpalaczem kociołków, wzmacniaczem oskarżeń, żeby bardziej rezonowały. Ostatecznie wskazuję jako Mafiozę łuczyka, kshaqa jako Miastowego.Wahałem się mocno - niektóre zagrania łuczyka faktycznie wydawały mi się jawić na zasadzie "to nie ma sensu dla mafiozy, co on robi". Miałem jednak na uwadze, że kshaq aktywnie odpowiadał na pytania, próbował na początku rozkręcać grę, być kreatywnym, a miałby dostać za to po twarzy, gdy łuczyk był trochę schowany. Nie chciałem tu szukać kwadratowych jaj jak Monciarz w moim pojedynku z njayem (jeszcze zobaczymy, czy słusznie). Postanowiłem przetestować trochę kshaqa pisząc, że kshaq chyba mafia a łuczyk zajebisty. I spodobała mi się reakcja kshaqa "idźta w chuj", taka typowo kshaqowa frustracja, jak np. wtedy, gdy Tuk groził, że Różyczkę snajperem pierdolnie po Gandalfie xD I od razu kshaq potrafił wyskoczyć z zasadnymi armatami na łuczyka w kontrze (w odpowiedzi na moje "e kshaq podaj kontrmyślniki"). Z głowy, na szybko. Ogólnie mam wrażenie, że tu kshaq częściej próbował ugryźć temat pod różnymi kątami. Postanowiłem podobnie przetestować łuczyka, pisząc że łuczyk "chyba mafia" - przypominał mi się Tasiemiec, który upominał mnie jak chłopca czy potrafił wprost wyśmiać, że bez Karasia jestem cienki jak Polsilver. Czegoś takiego spodziewałem się po niewinnym łuczyku. Tu, o dziwo, odpowiedział mi grzeczniej, spokojniej. Myślę, że miastowy bardziej jak kshaq zareaguje na niesłuszny wynik "idźta w chuj, kompromitacja", bo oskarżenia są niesłuszne. Mafioza prędzej przyjmie to na klatę, no bo jest winny. Takie miałem podejście. Podobało mi się też w kshaqu, że był kreatywniejszy. Np. potrafił nagle wyjąć to, że Influenser pogrywał z egze na temat własnej tożsamości. Łuczyk mówił, że kshaq jest momentami łzawy i płaczliwy jak Antura: nie odniosłem takiego wrażenia, nawet jak delikatnie ukazywał sfrustrowanie, że chcę go wskazać jako mafiozę, że nie pasowałoby to do winnego kshaqa: ten, myślę, próbowałby ugasić mnie merytoryką czy powtórzyć patent z 2v2 z przesadnymi przekleństwami. Dzięki!
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 19:13:36 GMT 1
UFFF
piernikowy, w imieniu mafiacorner składam gratulacje na twoje ręce
|
|
|
Post by Volverin on Oct 9, 2023 19:16:07 GMT 1
Potwierdzam, luczyk mafia.
Gratki, honor sędziów uratowany!
Ze smutniejszych wiadomości, robiąc edycję zapomniałem o stworzeniu wątku cmentarza do tego pojedynku, więc nikt się nie wypowiadał. Wybaczcie xD
|
|