|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:37:32 GMT 1
No taka beka, że już którąś stronę z rzędu musisz się do niej odnosić. A wniosek taki, że mafia często zwraca uwagę na spójność merytoryki, pomijając właśnie takie niuanse. I wtedy można zobaczyć czy ten ktoś jest spokojny czy zaczyna być nerwowy. no którąś stronę z rzędu bo to najbardziej oczywisty przykład twojej winy, chyba mnie nie winisz za to, że będąc w mieście oskarżam mafiozę Napisz jeszcze 30 razy, że jesteś miastowym, a ja mafiozą.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:44:39 GMT 1
no ja się nie dziwię, bo jesteś w mafii zresztą sam mówiłeś, że porównania do dużych edycji są karykaturalne, a teraz nagle ci to nie przeszkadza, jak służy twojemu celowi? przecież ja jako Smasher byłem potencjalnie do linczu w pierwszy dzień, nie dłużej, potem mogłem sobie grać na czillku, gdzie tu mamy 1v1, jedną długą meczówkę No i doprowadziłem Cię do samozaorania. Możesz wywalić wszystkie swoje argumenty bazujące na Influencerze. Dziękuję, następny. xD piernik weź wydaj już ten wyrok, odjeb mnie, whatever, bo z czymś tak bzdurnym nie mam ochoty mierzyć się jeszcze przez 3 godziny
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:45:18 GMT 1
no którąś stronę z rzędu bo to najbardziej oczywisty przykład twojej winy, chyba mnie nie winisz za to, że będąc w mieście oskarżam mafiozę Napisz jeszcze 30 razy, że jesteś miastowym, a ja mafiozą. jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą jestem niewinnym, a ty mafiozą
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:49:41 GMT 1
Nie no, kshaq. To ma być zabawa, a zachowujesz się jakbyśmy grali w picipolo o złote runo.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 16:50:04 GMT 1
No i doprowadziłem Cię do samozaorania. Możesz wywalić wszystkie swoje argumenty bazujące na Influencerze. Dziękuję, następny. xD piernik weź wydaj już ten wyrok, odjeb mnie, whatever, bo z czymś tak bzdurnym nie mam ochoty mierzyć się jeszcze przez 3 godziny nie no, czemu imo teraz przekonująco dajesz, podoba mi się, jak walnąłeś ostrzej teraz jestem chyba bliżej uznania, że to łuczyk będzie w mafii faktycznie to przyjebanie się do "kurwy" wydaje się wymuszone (tak, luczyk, wiem, że to wyjaśniałeś, but still) no i uznał, że wyglądasz lepiej, a po moim wskazaniu na Ciebie jakby dostał wiatru w żagle i dociskał, poczuł krew, też tak to odczułeś?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:50:21 GMT 1
No i doprowadziłem Cię do samozaorania. Możesz wywalić wszystkie swoje argumenty bazujące na Influencerze. Dziękuję, następny. xD piernik weź wydaj już ten wyrok, odjeb mnie, whatever, bo z czymś tak bzdurnym nie mam ochoty mierzyć się jeszcze przez 3 godziny Wyjaśnij mi, gdzie tu niby bzdura.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:51:47 GMT 1
xD piernik weź wydaj już ten wyrok, odjeb mnie, whatever, bo z czymś tak bzdurnym nie mam ochoty mierzyć się jeszcze przez 3 godziny nie no, czemu imo teraz przekonująco dajesz, podoba mi się, jak walnąłeś ostrzej teraz jestem chyba bliżej uznania, że to łuczyk będzie w mafii faktycznie to przyjebanie się do "kurwy" wydaje się wymuszone (tak, luczyk, wiem, że to wyjaśniałeś, but still) no i uznał, że wyglądasz lepiej, a po moim wskazaniu na Ciebie jakby dostał wiatru w żagle i dociskał, poczuł krew, też tak to odczułeś? Nie no. Hola, hola. Nie dociskam go sam z siebie, tylko odpowiadam na jego niby argumenty. Jeżeli na tej podstawie chcesz wydać wyrok, to sobie lepiej poczytaj to jeszcze raz.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:52:33 GMT 1
xD piernik weź wydaj już ten wyrok, odjeb mnie, whatever, bo z czymś tak bzdurnym nie mam ochoty mierzyć się jeszcze przez 3 godziny Wyjaśnij mi, gdzie tu niby bzdura. w tym, że ja ci wskazuję twoją hipokryzję (AGAIN), a ty uważasz, że to argument za tym, że argumenty oparte o metę do wyjebania bambo prośba
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:53:54 GMT 1
xD piernik weź wydaj już ten wyrok, odjeb mnie, whatever, bo z czymś tak bzdurnym nie mam ochoty mierzyć się jeszcze przez 3 godziny nie no, czemu imo teraz przekonująco dajesz, podoba mi się, jak walnąłeś ostrzej teraz jestem chyba bliżej uznania, że to łuczyk będzie w mafii faktycznie to przyjebanie się do "kurwy" wydaje się wymuszone (tak, luczyk, wiem, że to wyjaśniałeś, but still) no i uznał, że wyglądasz lepiej, a po moim wskazaniu na Ciebie jakby dostał wiatru w żagle i dociskał, poczuł krew, też tak to odczułeś? nie wiem, ja w tym formacie się czuję jakbym rzucał grochem o ścianę bez względu na sytuację zwykle tak się czuję, jak rozmawiam z mafiozami, no ale w tym formacie nijak mi to nie pomoże, bo to nie ja oddaję głos
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:55:21 GMT 1
Wyjaśnij mi, gdzie tu niby bzdura. w tym, że ja ci wskazuję twoją hipokryzję (AGAIN), a ty uważasz, że to argument za tym, że argumenty oparte o metę do wyjebania bambo prośba No ale ta moja hipokryzja odnosi się również do Twojej. I to Ty pierwszy zacząłeś bazować na mojej mecie Influencera i pod nią chciałeś se ustawić całą grę. Ale gdy tylko zarzuciłem temat Smashera, to od razu odwróciłeś kot i ogonem, że nie ma co porównywać etc. No kurde, szanujmy się, mordo.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 16:57:04 GMT 1
w tym, że ja ci wskazuję twoją hipokryzję (AGAIN), a ty uważasz, że to argument za tym, że argumenty oparte o metę do wyjebania bambo prośba No ale ta moja hipokryzja odnosi się również do Twojej. I to Ty pierwszy zacząłeś bazować na mojej mecie Influencera i pod nią chciałeś se ustawić całą grę. Ale gdy tylko zarzuciłem temat Smashera, to od razu odwróciłeś kot i ogonem, że nie ma co porównywać etc. No kurde, szanujmy się, mordo. no zrobiłem tak żeby wskazać ci różnice między tymi dwiema sytuacjami, nie żeby zdyskredytować granie metą czaisz subtelną różnicę?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:57:42 GMT 1
nie no, czemu imo teraz przekonująco dajesz, podoba mi się, jak walnąłeś ostrzej teraz jestem chyba bliżej uznania, że to łuczyk będzie w mafii faktycznie to przyjebanie się do "kurwy" wydaje się wymuszone (tak, luczyk, wiem, że to wyjaśniałeś, but still) no i uznał, że wyglądasz lepiej, a po moim wskazaniu na Ciebie jakby dostał wiatru w żagle i dociskał, poczuł krew, też tak to odczułeś? nie wiem, ja w tym formacie się czuję jakbym rzucał grochem o ścianę bez względu na sytuację zwykle tak się czuję, jak rozmawiam z mafiozami, no ale w tym formacie nijak mi to nie pomoże, bo to nie ja oddaję głos I znowu grasz na niskich płotkach. "Zwykle tak się czuję, jak rozmawim z mafiozami", "ja jako miasto", "ty jako mafia". No nie bez powodu cały czas stosujesz te sztuczki.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 16:58:47 GMT 1
No ale ta moja hipokryzja odnosi się również do Twojej. I to Ty pierwszy zacząłeś bazować na mojej mecie Influencera i pod nią chciałeś se ustawić całą grę. Ale gdy tylko zarzuciłem temat Smashera, to od razu odwróciłeś kot i ogonem, że nie ma co porównywać etc. No kurde, szanujmy się, mordo. no zrobiłem tak żeby wskazać ci różnice między tymi dwiema sytuacjami, nie żeby zdyskredytować granie metą czaisz subtelną różnicę? No ale to samo ja chciałem wcześniej uczynić, gdy próbowałeś nam wmówić, że gram typowego Influ. No kurwa, masz krótką pamięć.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:08:27 GMT 1
no zrobiłem tak żeby wskazać ci różnice między tymi dwiema sytuacjami, nie żeby zdyskredytować granie metą czaisz subtelną różnicę? No ale to samo ja chciałem wcześniej uczynić, gdy próbowałeś nam wmówić, że gram typowego Influ. No kurwa, masz krótką pamięć. nie, ja powiedziałem jakie widzę podobieństwa/różnice między moją grą jako Smasher, a teraz (wspominając też, że część wynika z różnego sposobu gry w różnych trybach), a potem wytknąłem ci hipokryzję, że w ogóle to ruszasz ty najpierw stwierdziłeś, że nie ma co porównywać, potem kazałeś mi wyszukiwać konkretne posty, no generalnie cokolwiek, co akurat w danej chwili było dla ciebie korzystniejsze, żeby ostatecznie trąbić, że tylko na tym buduję swoje argumenty
|
|
|
Post by kshaq on Oct 9, 2023 17:08:45 GMT 1
nie wiem, ja w tym formacie się czuję jakbym rzucał grochem o ścianę bez względu na sytuację zwykle tak się czuję, jak rozmawiam z mafiozami, no ale w tym formacie nijak mi to nie pomoże, bo to nie ja oddaję głos I znowu grasz na niskich płotkach. "Zwykle tak się czuję, jak rozmawim z mafiozami", "ja jako miasto", "ty jako mafia". No nie bez powodu cały czas stosujesz te sztuczki. to nie sztuczki, to prawda
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:11:04 GMT 1
Dobra kshaq, bo zaraz będę lecieć
szanuję Cię za to, że próbowałeś kilku taktyk i w miarę zgrabnie przechodziłeś z jednej do drugiej. Zacząłeś od porównywanie mojej gry do mety Influencera i dość skrupulatnie się do tego przygotowałeś, bo samą metodyką mnie wypunktowałeś a propos tego uzewnętrznienia stresu na mafijnym.
Potem zacząłeś już ostrą jazdę po przeinaczniu faktów i próbie oczernienia mojej gry, gdzie starałem się bazować na bieżących sprawach. Tu już z boku na bank wyglądało to gorzej.
Ale teraz już zaczynasz lecieć po linii najmniejszego oporu. Bezpośednie odnoszenie się do Piernika i granie na emocjach a'la Anturaż albo te ciągłe wrzuty, że "ja jako miasto, Łuczyk jako mafia". No nie tak chciałem się bawić.
Niemniej dzieny i piona za tryhardy, bo jednak wyzwoliłeś we mnie chęć do napierdalanki, ale końcówka to już słabizna i jak kupisz tym Piernika, to spoczi ale nie zaakceptuję tego werdyktu.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 17:12:41 GMT 1
"końcówka to już słabizna i jak kupisz tym Piernika, to spoczi ale nie zaakceptuję tego werdyktu"
kurde to zapachniało miastową frustracją
jak to ocenisz kshaq
Ty zaakceptujesz werdykt, jak dam na Ciebie?
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:14:57 GMT 1
Chodziło mi o to, że zacząłeś przewajchowywć w momencie, gdy kshaq zaczął grć tymi tanimi sztuczkami. I o ile zlinczujesz mnie na podstawie tego, że wcześniej kshaq był bardziej przekonujący, to spoczi, bo imo dobrze to zagrał, o tyle jeżeli się zasugerujesz tymi trickami, to na pewno będę wkurwiony. I tyle.
|
|
|
Post by luczyk on Oct 9, 2023 17:16:26 GMT 1
No i imo kshaq dobrze Cię wyczaił. Ale to w sumie jego zasługa, choć trochę się brzydzę takich taktyk.
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 17:18:21 GMT 1
No i imo kshaq dobrze Cię wyczaił. Ale to w sumie jego zasługa, choć trochę się brzydzę takich taktyk. znaczy no nie rozumiem tego podejścia u Ciebie jeśli to chwyty i sztuczki, to chyba spoko, że mafioza ich używa, bo jak miałby wygrać czemu się brzydzisz, że mafioza mafiuje
|
|