|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 12:02:39 GMT 1
Ilu jest winnych we froncie gram słabiej, bo.
Janosik/Kot/Pratchet
I ilu winnych we froncie trzeba mnie wyjebać przed meczówką albo uniewinnić.
Deckard/Pratchett/Chyba Wąż?
I Pratchett. Obawiam się, że okupujesz oba fronty naraz. To chyba nie dobrze.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:05:55 GMT 1
Ilu jest winnych we froncie gram słabiej, bo. Janosik/Kot/Pratchet I ilu winnych we froncie trzeba mnie wyjebać przed meczówką albo uniewinnić. Deckard/Pratchett/Chyba Wąż? I Pratchett. Obawiam się, że okupujesz oba fronty naraz. To chyba nie dobrze. No to chyba masz prostą decyzję?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:06:06 GMT 1
W mojej perspektywy byłoby tak, że jakbym był w mafii to mógłbym jakiś plusik sobie zapisać w tym momencie przy grze po stronie mafii indywidualnie, ale drużynowo to wygląda już fatalne rozegranie tej edycji. Strategia z mordami też za dobrze dla mnie nie wyglądają. Nie tyle strategicznie, co przewidująco przyszłość. Strategię można sobie założyć chuj wie jak wspaniałą, ale jak na dzieńdobry wsadzi się na świecznik, to można jedynie ratować. I Wy z Pratchettem wyglądaliście po linczu na Sanah dokładnie tak, jakbyście chcieli ratować. A że próbowaliście gasić pożar pola owsu 5 litrowym baniakiem wody, to już osobna kwestia.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:07:46 GMT 1
Bardzo dobry wybór mafii. Uniewinnił się mocno wczorajszym wjazdem i nawet przez cheilę pomyślałem, że może być ZR O chciałbym zwrócić uwagę na ten post. Ja miałem identyczne odczucie wczoraj. Wydawało mi się, że Nahacz sugeruje rolę, stąd moje uniewinnienie go. I skoro ja miałem takie odczucie, to mafia pewnie też. Tylko po co o tym pisać? Dla mnie to jest trochę danie za dużo przez Scotta z mafijnego.
Czym jest "danie za dużo przez Scotta z mafijnego"?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 12:07:46 GMT 1
Ilu jest winnych we froncie gram słabiej, bo. Janosik/Kot/Pratchet I ilu winnych we froncie trzeba mnie wyjebać przed meczówką albo uniewinnić. Deckard/Pratchett/Chyba Wąż? I Pratchett. Obawiam się, że okupujesz oba fronty naraz. To chyba nie dobrze. No to chyba masz prostą decyzję? Proste decyzje to ja mam przez pierwsze 4 ruchy jak se zagram Londona. Teraz to walczę z szaleństwem.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:09:31 GMT 1
Terry PratchettZadam Ci jedno osobiste, bardzo ważne pytanie. Czy płakałeś po papieżu?
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:12:00 GMT 1
O chciałbym zwrócić uwagę na ten post. Ja miałem identyczne odczucie wczoraj. Wydawało mi się, że Nahacz sugeruje rolę, stąd moje uniewinnienie go. I skoro ja miałem takie odczucie, to mafia pewnie też. Tylko po co o tym pisać? Dla mnie to jest trochę danie za dużo przez Scotta z mafijnego.
Czym jest "danie za dużo przez Scotta z mafijnego"? Tak mi to wygląda wyskoczenie ze Złotą Rączką.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 12:14:10 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 12:14:10 GMT 1
Dobra poczytałem testamenty martwych niewinnych (Paper, kangurek, Wuja, Nahacz). 1. U papera najbardziej podejrzani byli na d1: Pollock, Michael, Kot z żywych graczy, o Pollocku czy Michaelu są dyskusje który winny a który niewinny albo obaj niewinni potencjalnie. O kocie praktycznie 0 dyskusji jest czy winny czy niewinny. Uniewinniany Pratchett. 2.Testament Wujka to typy Tinder, ja i Deckard. W tym przypadku jeśli Deckard w mafii to mogę sobie po edycji pluć w brodę, że dałem mu się kupić jego grą. Jeśli Deckard niewinny go testament jest pokroju myślenia Papieża czy mojego pod koniec życia/na początku cmentarza że cała mafia się tak wjebała. Uniewinniany Pollock. Michael też dla niego niewinny. 3. Testament kangurka. Na żółto jako podejrzani Pratchett, Pollock, Michael. Z jego kolejki został tylko Michael oraz liczy na mądre podejście w sprawie Pollocka, Pratchetta Jako twist potencjalny to był Jose albo Kot/Janosik 4. Testament Nahacza. Mafia Pratchett i Michael. Radzi mieć na oku mnie/Deckarda/Pollocka.
Najczęściej powtarzają nicki Pratchetta i Michaela jako podejrzanych. Troch mniej Pollock jako podejrzany. Janosik dość mocno Uniewinniany jest. Uniewinniany jest Wąż. Kot jako potencjalny twist czyli nie powinien być aż tak ignorowany. Czy to wam się nie wydaje dziwne, że wśród zamordowanych pojawiają się nicki Michaela i Pratchett oraz trochę mniej Pollocka? Najczęściej uniewinniani za to byli ja, Deckard, Andre, Jose. Potem dopiero Nahacz dał do obserwacji mnie i Deckarda.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:15:54 GMT 1
Terry Pratchett Zadam Ci jedno osobiste, bardzo ważne pytanie. Czy płakałeś po papieżu? Może zamiast zadawać takie pytania, wytłumacz czemu każdy kto się z tobą ściera w temacie potem ginie w niewyjaśnionych okolicznościach.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:19:16 GMT 1
Dobra poczytałem testamenty martwych niewinnych (Paper, kangurek, Wuja, Nahacz). 1. U papera najbardziej podejrzani byli na d1: Pollock, Michael, Kot z żywych graczy, o Pollocku czy Michaelu są dyskusje który winny a który niewinny albo obaj niewinni potencjalnie. O kocie praktycznie 0 dyskusji jest czy winny czy niewinny. Uniewinniany Pratchett. 2.Testament Wujka to typy Tinder, ja i Deckard. W tym przypadku jeśli Deckard w mafii to mogę sobie po edycji pluć w brodę, że dałem mu się kupić jego grą. Jeśli Deckard niewinny go testament jest pokroju myślenia Papieża czy mojego pod koniec życia/na początku cmentarza że cała mafia się tak wjebała. Uniewinniany Pollock. Michael też dla niego niewinny. 3. Testament kangurka. Na żółto jako podejrzani Pratchett, Pollock, Michael. Z jego kolejki został tylko Michael oraz liczy na mądre podejście w sprawie Pollocka, Pratchetta Jako twist potencjalny to był Jose albo Kot/Janosik 4. Testament Nahacza. Mafia Pratchett i Michael. Radzi mieć na oku mnie/Deckarda/Pollocka. Najczęściej powtarzają nicki Pratchetta i Michaela jako podejrzanych. Troch mniej Pollock jako podejrzany. Janosik dość mocno Uniewinniany jest. Uniewinniany jest Wąż. Kot jako potencjalny twist czyli nie powinien być aż tak ignorowany. Czy to wam się nie wydaje dziwne, że wśród zamordowanych pojawiają się nicki Michaela i Pratchett oraz trochę mniej Pollocka? Najczęściej uniewinniani za to byli ja, Deckard, Andre, Jose. Potem dopiero Nahacz dał do obserwacji mnie i Deckarda. Nie dziwi. 3 osoby, które pisały o mnie że mogę być w mafii, nie zyją. Wszystkie zginęły w mordach. Dlaczego? To nie do mnie pytanie. Z dwoma z nich wszedłem w konflikt już w D1. Więc to chyba naturalne, że potem wypisali na mój temat paszkwile. Mirka to w zasadzie uniewinniłem za ten atak na mnie. Ja rozumiem dlaczego on mnie podejrzewał i jeżeli tego by nie zrobił, to ja zacząłbym podejrzewać jego.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:20:53 GMT 1
Terry Pratchett Zadam Ci jedno osobiste, bardzo ważne pytanie. Czy płakałeś po papieżu? Może zamiast zadawać takie pytania, wytłumacz czemu każdy kto się z tobą ściera w temacie potem ginie w niewyjaśnionych okolicznościach.
To Wy z Dixonem powinniście wiedzieć. Przynajmniej moim zdaniem. Niezła próba, szkoda, że Mirkowi podpowiadałem to już wcześniej i to on pierwszy z tym wyskoczył.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:21:28 GMT 1
Czym jest "danie za dużo przez Scotta z mafijnego"? Tak mi to wygląda wyskoczenie ze Złotą Rączką.
No ale dlaczego to jest według Ciebie "danie za dużo z mafijnego?"
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:23:32 GMT 1
Może zamiast zadawać takie pytania, wytłumacz czemu każdy kto się z tobą ściera w temacie potem ginie w niewyjaśnionych okolicznościach.
To Wy z Dixonem powinniście wiedzieć. Przynajmniej moim zdaniem. Niezła próba, szkoda, że Mirkowi podpowiadałem to już wcześniej i to on pierwszy z tym wyskoczył. To że wyprzedzisz zarzut wcale nie sprawia, że cie to uniewinnia. Sam wiesz co ludzie mogą ci zarzucić, więc wyskakujesz z tym przed nimi żeby wytrącić im argument z rąk.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:25:27 GMT 1
A to akurat celna uwaga. Masz rację.
Ale ja tutaj miałem na myśli, że z Dixonem wyskakujecie teraz z tym, gdy jesteście zagrożeni linczem. Gdy ja z Mirasem o tym rozmawiałem, to się do tego nie odnieśliście, więc chyba nie było to dla Was ważne. Wyskakujecie z tym teraz, gdy coraz cieńszy lód pod Waszymi płozami.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:26:10 GMT 1
Tak mi to wygląda wyskoczenie ze Złotą Rączką.
No ale dlaczego to jest według Ciebie "danie za dużo z mafijnego?" Czysta psychologia. Musieliście o tym rozmawiać na mafijnym więc miałeś to w głowie i to napisałeś.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:26:19 GMT 1
Ewentualnością mógł był ten Wąż. \ A to też ciekawe. Na Węża zadeklarowałem się ja, potem Andre. Czemu nikt się nie podpiął z mafii? Widzę jeden powód. Jaki to był ten powód?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:28:10 GMT 1
No ale dlaczego to jest według Ciebie "danie za dużo z mafijnego?" Czysta psychologia. Musieliście o tym rozmawiać na mafijnym więc miałeś to w głowie i to napisałeś. XD Chciałbym się z Tobą ponapierdalać, ale wychodzisz z tak bzdurnymi rzeczami, że nie mogę Cię traktować poważnie. Gdzie jeszcze napisałeś w temacie rozgrywki to, co rzekomo było poruszane na mafijnym? W końcu to czysta psychologia. Na pewno nie jednorazowy wyskok.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:30:10 GMT 1
A to też ciekawe. Na Węża zadeklarowałem się ja, potem Andre. Czemu nikt się nie podpiął z mafii? Widzę jeden powód. Jaki to był ten powód? No dla mnie Wąż to też mafijny gracz. Wydaje mi się, że w mafii jesteś szefem, on pewnie twoim przydupasem. Ty robiłeś zasłonę dymną, potem to powtórzyłeś. Miałeś Tindera na celowniku, a nie oddałeś na niego głosu. Namawiałeś na Janosika (dwukrotnie!) A kiedy mógł paść Tinder, twój głos był na Carmen. Nie jest to zachowanie logiczne, to jakaś chora strategia. Po prostu kalkulujesz co masz do zyskania.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:32:29 GMT 1
Czysta psychologia. Musieliście o tym rozmawiać na mafijnym więc miałeś to w głowie i to napisałeś. XD Chciałbym się z Tobą ponapierdalać, ale wychodzisz z tak bzdurnymi rzeczami, że nie mogę Cię traktować poważnie. Gdzie jeszcze napisałeś w temacie rozgrywki to, co rzekomo było poruszane na mafijnym? W końcu to czysta psychologia. Na pewno nie jednorazowy wyskok. Co, zabolało że trafiłem?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:32:42 GMT 1
Ale jesteś bezczelny w tym momencie. Już kilka razy powtarzałem, że w D2 celowo mieszałem. Rano miałem dawać w Tindera, ale potem Carmen została dociśnięta i się spłakała czym mnie wkurwiła i dałem na nią. Pod koniec zacząłem mieć wątpliwości, dałem na Tindera, a w ostatniej minucie znów przewajchowałem na Carmen.
Tylko te dwie kandydatury brałem realnie pod uwagę.
|
|