|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:35:10 GMT 1
XD Chciałbym się z Tobą ponapierdalać, ale wychodzisz z tak bzdurnymi rzeczami, że nie mogę Cię traktować poważnie. Gdzie jeszcze napisałeś w temacie rozgrywki to, co rzekomo było poruszane na mafijnym? W końcu to czysta psychologia. Na pewno nie jednorazowy wyskok. Co, zabolało że trafiłem? No zabolało mnie bardziej to, że masz mnie za takiego mafijnego lamusa, że walnąłbym takiego samobója. Ja mam sumienie czyste, gram na pograniczu, trochę absurdalnie, ale taka kreacja i taki mam wajb. Imo dało mi to dużo odpowiedzi, więc uważam to za dobrą strategię. Jeśli będę dla miasta ciężarem, to dam się zlinczować, bo też jestem w stanie zrozumieć pewne powody podejrzewania mnie. Ale na pewno nie dzisiaj.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:36:31 GMT 1
Ale jesteś bezczelny w tym momencie. Już kilka razy powtarzałem, że w D2 celowo mieszałem. Rano miałem dawać w Tindera, ale potem Carmen została dociśnięta i się spłakała czym mnie wkurwiła i dałem na nią. Pod koniec zacząłem mieć wątpliwości, dałem na Tindera, a w ostatniej minucie znów przewajchowałem na Carmen. Tylko te dwie kandydatury brałem realnie pod uwagę. Tak, dlatego namawiałeś na Janosika na którego głosowałeś w D1? Coś czuję, że gdyby Janosik miał więcej chętnych jak wtedy to Twój głos byłby na nim a nie na Carmen. Ratowałeś Tindera, więc musiałeś posłać głos na nią, mimo że więcej pisałeś o innych.
Wiem, że tłumaczysz to "ROBIENIEM ZAMIESZANIA, NIE PISAŁEM NA SERIO" bo jak inaczej mógłbyś to wytłumaczyć? Sprowadzasz swoją grę do absurdu w momentach kiedy jest ci to wygodne.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:38:11 GMT 1
Co, zabolało że trafiłem? No zabolało mnie bardziej to, że masz mnie za takiego mafijnego lamusa, że walnąłbym takiego samobója. Ja mam sumienie czyste, gram na pograniczu, trochę absurdalnie, ale taka kreacja i taki mam wajb. Imo dało mi to dużo odpowiedzi, więc uważam to za dobrą strategię. Jeśli będę dla miasta ciężarem, to dam się zlinczować, bo też jestem w stanie zrozumieć pewne powody podejrzewania mnie. Ale na pewno nie dzisiaj. No własnie nie lamusa. Ja myślę ze zrobiłeś to specjalnie, bo przecież "Zabolało mnie bardziej to, że masz mnie za takiego mafijnego lamusa, że walnąłbym takiego samobója. "
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:38:42 GMT 1
Ale jesteś bezczelny w tym momencie. Już kilka razy powtarzałem, że w D2 celowo mieszałem. Rano miałem dawać w Tindera, ale potem Carmen została dociśnięta i się spłakała czym mnie wkurwiła i dałem na nią. Pod koniec zacząłem mieć wątpliwości, dałem na Tindera, a w ostatniej minucie znów przewajchowałem na Carmen. Tylko te dwie kandydatury brałem realnie pod uwagę. Tak, dlatego namawiałeś na Janosika na którego głosowałeś w D1? Coś czuję, że gdyby Janosik miał więcej chętnych jak wtedy to Twój głos byłby na nim a nie na Carmen. Ratowałeś Tindera, więc musiałeś posłać głos na nią, mimo że więcej pisałeś o innych.
Wiem, że tłumaczysz to "ROBIENIEM ZAMIESZANIA, NIE PISAŁEM NA SERIO" bo jak inaczej mógłbyś to wytłumaczyć? Sprowadzasz swoją grę do absurdu w momentach kiedy jest ci to wygodne.
Przecież w D1 głosowałem na Janosika. W Carmen waliłem w D2.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:39:48 GMT 1
Tak, dlatego namawiałeś na Janosika na którego głosowałeś w D1? Coś czuję, że gdyby Janosik miał więcej chętnych jak wtedy to Twój głos byłby na nim a nie na Carmen. Ratowałeś Tindera, więc musiałeś posłać głos na nią, mimo że więcej pisałeś o innych.
Przecież w D1 głosowałem na Janosika. W Carmen waliłem w D2. No przecież tak napisałem. Może źle zrozumiałeś. Jakbyś w D2 miał więcej chętnych na Janosika to na nim skończyłby twój głos a nie na Carmen.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:41:20 GMT 1
Terry PratchettDobra Terry, bo zaraz się na tym wszystkim wypostuję. Masz Dixona za mocne miasto? Jest dla Ciebie topką niewinnych? Wierzysz w to, że to ja byłbym w mafii z Tinderem i Sanah i naganiał na tego pierwszego po linczu Sanah? Jeśli tak, to powiedz dlaczego Dixon miasto, a jeśli masz mnie za mafię, to nie widzę sensu dyskusji z Tobą.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:48:51 GMT 1
Terry Pratchett Dobra Terry, bo zaraz się na tym wszystkim wypostuję. Masz Dixona za mocne miasto? Jest dla Ciebie topką niewinnych? Wierzysz w to, że to ja byłbym w mafii z Tinderem i Sanah i naganiał na tego pierwszego po linczu Sanah? Jeśli tak, to powiedz dlaczego Dixon miasto, a jeśli masz mnie za mafię, to nie widzę sensu dyskusji z Tobą. Mam cię za mafię. I wierzę, że twoje naganianie na Tindera byłoby uniewinniające gdybyś nie zrobił wajchy w trakcie głosowania. Wtedy sam sobie rozwaliłeś szykowane alibi na koledze.
Moja topka niewinnych to Capablanca, Janosik, Andre.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 12:51:31 GMT 1
Moji top 3 wykonawców na Spotify to T.I. Johann Sebastian Bach i Sheena Ringo.
W roku 2023.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 12:53:15 GMT 1
To ja Ci mogę na koniec jedynie powiedzieć, że w mafii nigdy nie zwajchowałbym z Tindera, robiąc wcześniej pod niego całą teorię.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:54:10 GMT 1
Napisał gość z jeszcze 40 postami do limitu.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 12:55:29 GMT 1
To ja Ci mogę na koniec jedynie powiedzieć, że w mafii nigdy nie zwajchowałbym z Tindera, robiąc wcześniej pod niego całą teorię. No i tutaj jesteście już na kolejnych poziomach odwróconej psychologii, na zasadzie że ktoś zrobił coś wg "sztuki" bardzo mafijnego, ale tutaj może go to uniewinnić, bo to byłoby zbyt proste gdyby był w mafii. Tyle, że może właśnie zrobił tak specjalnie, żebyśmy pomyśleli że to zbyt proste. I tak dalej, i tak dalej.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:00:02 GMT 1
Michaelu Scottcie, przed poprzednim zamknięciem tematu szumnie zapowiadałeś podjęcie próby przenoszenia ciężarów w mojej sprawie: Kogo linczujemy po Tinderze? Moim zdaniem naturalną kolejką powinien być ktoś z pary Dixon-Deckard. Deckard jest mocny w chuj. Jeśli apka padnie czerwona, to jestem gotów wziąć ten ciężar na swój garb i spróbować go jakoś sensownie rozpracować. Na teraz moim typem z tej dwójki jest Dixon. i chciałem zapytać jak idzie, bo póki co to siedzimy razem w wagoniku na dixona, ale zostawiłeś se otwartą furtkę tzn. ja w sumie też ją mam otwartą, ale to ja gram w otwarte karty i domagam się rozmawiania o mnie i to ty zapowiedziałeś zajęcie się moim tematem
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:05:17 GMT 1
Na razie zrobiłem z mordy szmatę i nawet nie siadłem do Ciebie na poważnie.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:12:54 GMT 1
Zgodnie z obietnicą wklejam testament. Myślałem długo nad logicznym wytłumaczeniem dnia pierwszego i doszedłem do wniosku, że skład mafii musi się składać z 3 słabych i jednego mocnego, który im przewodzi. Skąd te wnioski? Głosy na Sanah zaczęły spływać o 8:47 przez wajchowego Paper Star. Co ciekawe, w tej samej minucie Wuja pyta kota, czy jest, a ten odpowiada w mniej niż minutę, że jest i głosuje na Janosika lub Sanah (w końcu posłał w Janosika). Tak naprawdę do samego końca nie było jasne, jak będą wyglądać wyniki, bo był bardzo duży chaos. Tindera nie ma w ogóle wtedy w temacie. Nie ma też wielu innych, m.in. Nahacza, Janosika, Pratchetta, z kolei Polloc i Kot byli obecni, ale ukryci, co w sumie śmierdzi najbardziej. Nadrobiłem sobie tego posta i pomyślałem, że jest to w chuj celna uwaga odnośnie Kota. Wszedłem więc sobie w posty Kota sprzed linczu i to dokładnie wyglądało tak: Mam was w tle do Bayernu odpalonych, chciałem iść w janosika albo sanah, ale mnie odciągacie od tego, więc czekam na rozwój wydarzeń do samego końca. Nie chciałbym iść w niego, bo nie robił łajna i był aktywizujący wobec reszty, tak mi się wydawało, większych przemyśleń nie mam, dzisiaj w niego nie idę. No i jednak dla mnie to Kot miał w tych wypowiedziach miastowe podejście. Bo: - napisał od serce, że czeka na rozwój wydarzeń. Ja np. bałbym się tam napisać, będąc w mafii, a my mówimy o Kocie, który gra z nami pierwszą edycję. - krótkie, zwięzłe wytłumaczenie dlaczego nie chce iść w Tindera. Jakoś nie widzę tutaj mafijnego stresu. Pisze se o tym otwarcie, tak na luzie, bez presji.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 13:15:53 GMT 1
Na razie zrobiłem z mordy szmatę i nawet nie siadłem do Ciebie na poważnie. Jak to jest że olewasz główny klocek w układance? Wuja ci go daje w testamencie. Układ głosów ci na niego wskazuje. Ty masz go nadal nieoczytanego będąc w mieście?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:19:31 GMT 1
Teraz czytam jego długi post z wczoraj. No ma chłop łeb nie od parady.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 13:20:11 GMT 1
Teraz to późno.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:27:57 GMT 1
Tym bardziej, że gdy to czytam, to zaczynam mieć małe wątpliwości co do tego Dixona. Xd To znaczy chodzi mi o to, że wyścigowiec miał naprawdę mocny dzień w D1 i to on popchnął lincz na Sanah. Ale poza tym, to jest zjazd po równi pochyłej. Trochę tak, jakby chciał w razie czego, w nieśmiały dla siebie sposób zbudować mocną pozycję, ale na podtrzymanie tego przy Tinderze już zabrakło jaj i wigoru.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 13:32:19 GMT 1
Ty nie rozumiesz chyba. Mój zarzut polega na tym, że nie rozumiem jak mogłeś zignorować najbardziej mafijnego zawodnika w rozgrywce. Jak to się stało? I możesz się wykłócać, że Deckard nie jest najbardziej mafijny. Ale ja będę się wtedy wykłucał, że każdy mieszkaniec z takim zaangażowaniem jak twoje powinien go mieć mimo wszystko przeczytanego, bo wiele na niego wskazuje.
Dixon, Wąż opnia o Michałku. Jeśli już dawaliście to wybaczcie, znajdę sobie.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:35:54 GMT 1
jakiego kurwa najbardziej mafijnego zawodnika tobie się coś na łeb zjebało
|
|