|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 13:37:29 GMT 1
Kurwa. Z jednej strony rzekomo rozumiesz czemu cie podejrzewam. Z drugiej. Nie dziwi cię, że taki zaangażowany Fajter jak Michałek ma ciebie nieoczytanego jeszcze?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:38:07 GMT 1
to jest jakieś horrendum teraz, ja nie protestuję z tym że po ostatnich edycjach jestem w szufladce "on nas może robić w chuja teraz", no spoko, dlatego sam chcę o tym gadać, ale określanie mnie per max mafijny przy braku jednoczesnego chociażby uniewinnienia pozostałych to jest dla mnie całkowicie idiotyczne podejście
wczoraj ci odpisałem na twoje myśli z pierwszych 63 czy tam iluś stron, nie odpisałeś potem miałeś czytać do końca, nie wiem czy to zrobiłeś
no litości
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:39:40 GMT 1
no kurwa to był ostatni raz jak grochem o ścianę rzucałem w ten sposób
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 13:45:46 GMT 1
Dobra ja się teraz czepiam Michałka czemu on cię ignoruje a nie ciebie.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:46:32 GMT 1
Ty nie rozumiesz chyba. Mój zarzut polega na tym, że nie rozumiem jak mogłeś zignorować najbardziej mafijnego zawodnika w rozgrywce. Jak to się stało? I możesz się wykłócać, że Deckard nie jest najbardziej mafijny. Ale ja będę się wtedy wykłucał, że każdy mieszkaniec z takim zaangażowaniem jak twoje powinien go mieć mimo wszystko przeczytanego, bo wiele na niego wskazuje. Dixon, Wąż opnia o Michałku. Jeśli już dawaliście to wybaczcie, znajdę sobie. Nie zignorowałem go, po prostu nie mam go opracowanego. Tak naprawdę to dokładnie doczytałem tylko Dixona i Pratchetta, no może jeszcze tego Kota niedawno na szybko przejrzałem. Ja mam go za miasto z gry. Jest dobry, docieka, w miarę rozsądny (czasem coś palnie, ale ma tego świadomość), w dodatku wyluzowany i nie szukający poklasku. Chciałbym tak grać w mieście, jak on. Jedyne co na niego mam to, że ta gra może być dla mnie aż zbyt dobra + ten głos na Sanah. Czytam jego pojedyncze posty i wciąż nie widzę nic co miałoby być jakąś skazą na nim. Może Ty mi pomożesz?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:46:42 GMT 1
Kurwa. Z jednej strony rzekomo rozumiesz czemu cie podejrzewam. Z drugiej. Nie dziwi cię, że taki zaangażowany Fajter jak Michałek ma ciebie nieoczytanego jeszcze? nie wiem przed poznaniem koloru dixona i tak nie będę umiał bardziej stanowczo niż do tej pory określić scotta i jakbym miał kolejkować z góry dwa lincze, żeby trafić jedną mafię, to bym go razem z dixonem chyba sparował w tym momencie w sensie, no staram sobie wyłuskać te uniewinnienia, udało mi się to zrobić w przypadku twoim i mirka, u niego nie, w stanach średnich też parę takich uniewinnień znalazłem i tego się gdzieś staram teraz trzymać. ja zasadniczo uważam, że w interesie każdego miastowego jest zrobienie na mnie odczytu, kurwa domagam się sądu, no a facet sam tego nie robi tylko idzie na łatwiznę mimo wcześniejszych słów no niby nie jest to miejskie podejście, tylko znowu tutaj wjebać się w ten sposób na minę było bardzo łatwo, więc paradoksalnie to też można czytać na jego korzyść potrzebuję nowej wiedzy
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:46:56 GMT 1
Co jest mafijne w Deckardzie?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:49:52 GMT 1
Przecież ja miałem na nim głos w d1, wiec chyba jednak mam go w podejrzanych, czy może jednak nie mam? i sobie głosuję na niego tylko na podstawie głosowania? ale mi jest całkowicie obojętne, od kiedy ty masz na nim głos, bo ja teraz nie mówię, że się podczepiasz z dupy na tindera czy cokolwiek, żebyśmy teraz mieli weryfikować od kiedy masz go w podejrzanych po prostu przejrzałem rozgrywkę pod kątem podejrzewania tindera no i się dowiedziałem, że "jego gra jest miałka, dzisiaj jej nie ma" (ty) i "powinien dać z siebie dużo więcej (pollock) oprócz tego dowiedziałem się d1, że "otworzy wiele drzwi" (wuja), ale nie dowiedziałem się jakich i że "logiczne jest wyjebanie go dzisiaj" (scott) więc tak, masz go w podejrzanych, nie kwestionuję tego ja się chcę dowiedzieć DLACZEGO mamy go wyjebać dzisiaj moje kontrargumenty są oparte na: 1) logice gry (co zauważa wąż czy andre) -> co powoduje, że ja nie czuję potrzeby, że KONIECZNIE DZISIAJ muszę znać kolor tindera, bo widzę bardzo prawdopodobne wytłumaczenie/scenariusz, w którym tinder jest po prostu niewinny - a widzę lobby forsujące pogląd, że poznanie koloru tindera jest kluczowe dla dalszej gierki, z czym się po prostu nie zgadzam 2) tym, że wjechał w wuję zanim ja w niego wjechałem i pasuje to do mojej wizji świata więc odrzucając teorię otwierania drzwiczek, jedynym argumentem za tinderem, jaki padł w temacie, wydaje mi się "NO BO MAŁO PISZE DZISIAJ I GRA MIAŁKO", co interpretuję po prostu jako pchanie do linczu linczowalnego gościa bez żadnych konkretów przecież na dobrą sprawę ja mogę nie mieć racji i tinder może być w mafii, wystarczy, żeby ktoś tą winę tindera rozpisał mi logiczny sposób, cztery osoby go pchają, a żadna nie próbuje dla mnie to wygląda jak wuja mówiący na mafijnym "kurde jest lipa maks, spróbujmy pchnąć tego tindera, jeden lincz na raz, a potem będziemy myślieć" w sumie to zastanawiałem się dzisiaj chwilę nad wersją wuja-tider w/w, ale to już w ramach rozrywki intelektualnej w zamkniętym temacie chybaNo dobra, jest jednak coś na Deckarda. Dałeś tu zdecydowanie mocniej z wątroby niż we wcześniejszych postach. Akurat w sytuacji, gdy odpowiadałeś kontrkandydacie Tindera. Wytłumaczysz co spowodowało aż taki tryhard w tym poście?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:51:59 GMT 1
Tym bardziej, że ja dość logicznie i obszernie wytłumaczyłem chęć sprawdzenia Tindera. Dekcard coś tu mocno nagina pod swoją teorię. Jakby Paper Star żył, to właśnie by cię pokolorował na czerwono za mafijny mindset i napisał coś w stylu "mafia szuka wytłumaczeń dla głosów, miastowy szuka argumentów", nie wiem jak to opisać, ale na czutkę coś mi tu jebie xD ale ja nie o tym: chuja wytłumaczyłeś, masz teorię że tinder jest w mafii i ktoś z mafii głosował też na sanah. Ja wiem, że nie, bardzo mało prawdopodobny dixon i mało prawdopodobna ciri, więc twoja teoria rozchodzi się w szwach. oprócz tego jedyne, co zostaje, to lanie wody o tym, że będziemy wiedzieć jak się rozkładało zagrożenie w linczu, co już 3 osoby zbił niezależnie od siebie teraz serio idę I tutaj też mocna próba obrony Tindera. Trochę hamulce zaczęły puszczać?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:54:12 GMT 1
ale mi jest całkowicie obojętne, od kiedy ty masz na nim głos, bo ja teraz nie mówię, że się podczepiasz z dupy na tindera czy cokolwiek, żebyśmy teraz mieli weryfikować od kiedy masz go w podejrzanych po prostu przejrzałem rozgrywkę pod kątem podejrzewania tindera no i się dowiedziałem, że "jego gra jest miałka, dzisiaj jej nie ma" (ty) i "powinien dać z siebie dużo więcej (pollock) oprócz tego dowiedziałem się d1, że "otworzy wiele drzwi" (wuja), ale nie dowiedziałem się jakich i że "logiczne jest wyjebanie go dzisiaj" (scott) więc tak, masz go w podejrzanych, nie kwestionuję tego ja się chcę dowiedzieć DLACZEGO mamy go wyjebać dzisiaj moje kontrargumenty są oparte na: 1) logice gry (co zauważa wąż czy andre) -> co powoduje, że ja nie czuję potrzeby, że KONIECZNIE DZISIAJ muszę znać kolor tindera, bo widzę bardzo prawdopodobne wytłumaczenie/scenariusz, w którym tinder jest po prostu niewinny - a widzę lobby forsujące pogląd, że poznanie koloru tindera jest kluczowe dla dalszej gierki, z czym się po prostu nie zgadzam 2) tym, że wjechał w wuję zanim ja w niego wjechałem i pasuje to do mojej wizji świata więc odrzucając teorię otwierania drzwiczek, jedynym argumentem za tinderem, jaki padł w temacie, wydaje mi się "NO BO MAŁO PISZE DZISIAJ I GRA MIAŁKO", co interpretuję po prostu jako pchanie do linczu linczowalnego gościa bez żadnych konkretów przecież na dobrą sprawę ja mogę nie mieć racji i tinder może być w mafii, wystarczy, żeby ktoś tą winę tindera rozpisał mi logiczny sposób, cztery osoby go pchają, a żadna nie próbuje dla mnie to wygląda jak wuja mówiący na mafijnym "kurde jest lipa maks, spróbujmy pchnąć tego tindera, jeden lincz na raz, a potem będziemy myślieć" w sumie to zastanawiałem się dzisiaj chwilę nad wersją wuja-tider w/w, ale to już w ramach rozrywki intelektualnej w zamkniętym temacie chybaNo dobra, jest jednak coś na Deckarda. Dałeś tu zdecydowanie mocniej z wątroby niż we wcześniejszych postach. Akurat w sytuacji, gdy odpowiadałeś kontrkandydacie Tindera. Wytłumaczysz co spowodowało aż taki tryhard w tym poście? no nie wiem, w sensie ta wymiana padła po tym, jak już wcześniej zapytałem dobra pokazujcie białko na tindera, bo chcę wiedzieć dlaczego ma zostać wyjebany odpowiedź carmen nie była odpowiedzią na moje pytanie to wytlumaczyłem o co mi chodzi fun fact to nie był pierwszy raz kiedy broniłem mafiozę przez "no ale co na niego macie właściwie", bo chyba ten sam przypadek był przy riquelme w snajperskiej plus no odbieram za nie do końca trafne rozumowanie "podejrzane, że dał z wątroby AKURAT w momencie jak gadał z kontrkandydatem tindera", bo raz że tego tindera broniłem aktywnie przez cały dzień, a dwa że temat carmen też mi się klarował w trakcie dnia i na oba te zdarzenia też jest seria postów
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 13:55:06 GMT 1
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 13:56:32 GMT 1
Jakby Paper Star żył, to właśnie by cię pokolorował na czerwono za mafijny mindset i napisał coś w stylu "mafia szuka wytłumaczeń dla głosów, miastowy szuka argumentów", nie wiem jak to opisać, ale na czutkę coś mi tu jebie xD ale ja nie o tym: chuja wytłumaczyłeś, masz teorię że tinder jest w mafii i ktoś z mafii głosował też na sanah. Ja wiem, że nie, bardzo mało prawdopodobny dixon i mało prawdopodobna ciri, więc twoja teoria rozchodzi się w szwach. oprócz tego jedyne, co zostaje, to lanie wody o tym, że będziemy wiedzieć jak się rozkładało zagrożenie w linczu, co już 3 osoby zbił niezależnie od siebie teraz serio idę I tutaj też mocna próba obrony Tindera. Trochę hamulce zaczęły puszczać? no jak wyżej, ja kurwa trochę się dziwnie czuję, jakbyś wcześniej moich postów w ogóle nie przeczytał całą sobotę broniłem tindera, to nie jest żadna tajemnica potem dopiero pisząc testament w dniu z zamkniętym temacie stwierdziłem, że parasol ochronny trzeba ściągnąć, bo gierka go nie broni a potem jak zobaczyłem, że wuja też zleciał od snajpera i to oznacza, że wszyscy na tinderze z d1 byli czyści, to już full spina zrobiłem na niego
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 13:57:51 GMT 1
W ogóle sorry, bo wcześniej coś pokręciłem gdy cytowałem Carmen, bo wspominał/a o Andre i Nahaczu, a ja z automatu założyłem że oni razem z nią głosowali na Tindera. Teraz dopiero popatrzyłem, że przecież tam głosował kangurek i Wujek, więc to o nich była mowa, a nie o Andre i Nahaczu. Tego typu pomyłkę wykalkulować jako winny jest ciężko.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 13:58:21 GMT 1
Ale jesteś bezczelny w tym momencie. Już kilka razy powtarzałem, że w D2 celowo mieszałem. Rano miałem dawać w Tindera, ale potem Carmen została dociśnięta i się spłakała czym mnie wkurwiła i dałem na nią. Pod koniec zacząłem mieć wątpliwości, dałem na Tindera, a w ostatniej minucie znów przewajchowałem na Carmen. Tylko te dwie kandydatury brałem realnie pod uwagę. Prześledźmy. Najpierw twierdzisz, że Tinder. Chociaż szczerze jakoś nie pchasz mocno tej swojej teorii. Niby Twój podejrzany, choć głosu na niego nie dałeś. Ale jakiś pewny siebie jesteś że tam dwie mafie miały być linczowane: No łatwy głos według Ciebie. Dla mnie nie było to takie proste. Wtedy Tinder wypierdala z analizą na Carmen Ty szybko dajesz Potem łapiesz Carmen.
W międzyczasie pojawiam się ja, próbujesz: Nie przyjmuje się. Wracasz: Czyli dwie kandydatury A chwilę potem znów: I nie mówcie, że to nie było serio - bo dwie osoby głos w Janosika posłały, w tym sama Carmen.
Założę się, że jakby temat potoczył się bardziej w stronę Janosika a nie Carmen to tam znaleźlibyśmy głos M. Scotta.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 30, 2023 14:02:13 GMT 1
no ale dlaczego? przeczytaj sobie te posty z moim ówczesnym mindsetem: podejrzewany jest wuja/m scott/capablanca i możliwe że jakaś carmen (wszystko w mojej pierwszej paście) tinder może być niewinny, bo wtedy nie wierzyłem w wersję, że pierwszy lincz był między dwoma mafiami to, że obiektywnie nie miałem racji co do wuja i tindera nie oznacza automatycznie, że coś jebie, jeśli moje rozkminy/posty były logiczne, chociaż oparte na błędnych przesłankach
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 14:04:14 GMT 1
Nie no, Deckard niewinny. Ale nie tak perfekcyjny, jak myślałem przedtem. W sumie ta nieperfekcyjnośc umacnia mnie w tym, że jest w mieście.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 14:07:04 GMT 1
Capablanca, Deckard niewinni. Biorę to na siebie.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 14:07:15 GMT 1
Pratchett wjazd z listą linków których i tak nikt nie otworzy czy ponownie okaże się to prawidłowym estymatorem do wyłonienia mafiozy? z wajbów dzisiaj scotta bym kurde uniewinnił lekko
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 30, 2023 14:10:01 GMT 1
Practhett, dla Ciebie Dixon powinien być absolutnie niewinny. Wiesz o tym?
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 14:14:17 GMT 1
Pratchett wjazd z listą linków których i tak nikt nie otworzy czy ponownie okaże się to prawidłowym estymatorem do wyłonienia mafiozy? z wajbów dzisiaj scotta bym kurde uniewinnił lekko Proponuję jednak pootwierać. Scott nieraz bronił się, że nie brał na serio nikogo poza Tinder i Carmen w tamtym głosowaniu. Jego wypowiedzi wskazują co innego.
|
|