|
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 14:35:09 GMT 1
Capablanca, Deckard niewinni. Biorę to na siebie. Co to znaczy, że bierzesz na siebie?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 14:35:26 GMT 1
Pratchett wjazd z listą linków których i tak nikt nie otworzy czy ponownie okaże się to prawidłowym estymatorem do wyłonienia mafiozy? z wajbów dzisiaj scotta bym kurde uniewinnił lekko Proponuję jednak pootwierać. Scott nieraz bronił się, że nie brał na serio nikogo poza Tinder i Carmen w tamtym głosowaniu. Jego wypowiedzi wskazują co innego. no to tera taki quiz co by zrobił mafiozo: a) pamiętał, że mówił coś innego i wymyśliłby sobie jakąś podkładkę, logiczne wyjaśnienie pod to, co zrobił b) skłamał w kwestii, którą da się bardzo łatwo udowodnić wchodząc w jego posty używanie pewnych skrótów myślowych dla mnie jest bardziej miejskie, niż mafijne, miastowy nie odczuwa potrzeby tłumaczenia się z każdego swego kroku
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 14:39:22 GMT 1
Proponuję jednak pootwierać. Scott nieraz bronił się, że nie brał na serio nikogo poza Tinder i Carmen w tamtym głosowaniu. Jego wypowiedzi wskazują co innego. no to tera taki quiz co by zrobił mafiozo: a) pamiętał, że mówił coś innego i wymyśliłby sobie jakąś podkładkę, logiczne wyjaśnienie pod to, co zrobił b) skłamał w kwestii, którą da się bardzo łatwo udowodnić wchodząc w jego posty używanie pewnych skrótów myślowych dla mnie jest bardziej miejskie, niż mafijne, miastowy nie odczuwa potrzeby tłumaczenia się z każdego swego kroku No i wymyślił wytłumaczenie. "to nie było na serio". Wiedział, że jego alibi z Tinderem może iść się jebać, ale jak zagra absurdem to wtedy może wytłumaczyć cokolwiek. Dla mnie to po prostu dobre i bezczelne zagranie mafii.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 14:44:06 GMT 1
Terry dajesz mi trochę wajby Antonio Conte. (dla niewtajemniczonych Conte to mafiozo z poprzedniej gry, który doszedł do meczówki broniąc się bardzo chłodno, zadajac pytania. Odpowiadając dosyć logicznie na zarzuty)
Wyjaśnienia z jajem i logiczne. Nazwijmy to umiejętne.
Ale tę samą intencję i stan emocjonalny wyczuwam u ciebie teraz co sam sądzę że czułem jako Conte.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 14:44:24 GMT 1
Jak myślisz Andre - taka gra wykraczałaby poza umiejętności Łuczyka?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 14:44:34 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 14:44:34 GMT 1
Mam już pewnien obraz jak będzie prawdopodobnie wyglądał skład mafii. To będzie prawdopodobnie Pollock z Michaelem. Patrząc jak reaguje Michael na to jak Pratchett go oskarża, Pratchett będzie niewinny.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 14:45:34 GMT 1
Practhett, dla Ciebie Dixon powinien być absolutnie niewinny. Wiesz o tym? Ty jesteś w mafii więc on powinien być niewinny. Logiczne.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 14:45:41 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 14:45:41 GMT 1
Teraz próby Michaela wsadzenia mnie czy Pratchetta na minę wyglądają na zabranie 2 linczów przed meczówką.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 14:45:48 GMT 1
Bo ja jednak kolego Terry bardziej czuję że tobie zależy na przetrwaniu niż na zlinczowaniu Scotta.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 14:47:30 GMT 1
Terry dajesz mi trochę wajby Antonio Conte. (dla niewtajemniczonych Conte to mafiozo z poprzedniej gry, który doszedł do meczówki broniąc się bardzo chłodno, zadajac pytania. Odpowiadając dosyć logicznie na zarzuty) Wyjaśnienia z jajem i logiczne. Nazwijmy to umiejętne. Ale tę samą intencję i stan emocjonalny wyczuwam u ciebie teraz co sam sądzę że czułem jako Conte. Jeśli sądzisz, że jestem w mafii to na mnie zagłosuj.
A jeśli uważasz, że to co piszę ma sens to zagłosuj ze mną na Michaela.
Ale nie porównuj mnie do kreacji innych graczy bo to mi trochę uwłacza. Gram po swojemu, jak zawsze.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 14:48:29 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 14:48:29 GMT 1
Terry dajesz mi trochę wajby Antonio Conte. (dla niewtajemniczonych Conte to mafiozo z poprzedniej gry, który doszedł do meczówki broniąc się bardzo chłodno, zadajac pytania. Odpowiadając dosyć logicznie na zarzuty) Wyjaśnienia z jajem i logiczne. Nazwijmy to umiejętne. Ale tę samą intencję i stan emocjonalny wyczuwam u ciebie teraz co sam sądzę że czułem jako Conte. Jeśli sądzisz, że jestem w mafii to na mnie zagłosuj.
Ale nie porównuj mnie do kreacji innych graczy bo to mi trochę uwłacza. Gram po swojemu, jak zawsze.
A jak myślisz kto do Michaela będzie pasował do mafii?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 14:49:08 GMT 1
W porządku już nie będę. Powiedzmy że zostanę kulą śnieżną. Jak moji niewinny zagłosują tam sam dorzucę kulę.
Bardzo intrygujące jest uniewinnienie Pratchetta przez Dixona. Imo na podstawie tego Dixon niewinny bo po co miałby uniewinniać Pratchetta teraz.
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 30, 2023 14:49:17 GMT 1
Jeśli sądzisz, że jestem w mafii to na mnie zagłosuj.
A jak myślisz kto do Michaela będzie pasował do mafii? Wąż albo Pollock.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 30, 2023 14:50:45 GMT 1
A skoro Dixon jest niewinny warto pomyśleć dlaczego uniewinnia Pratchetta. Dixon to człowiek o boskiej intuicji ale moim zdaniem trochę słabo tłumaczący co myśli i czemu tak myśli.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 14:54:58 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 14:54:58 GMT 1
A skoro Dixon jest niewinny warto pomyśleć dlaczego uniewinnia Pratchetta. Dixon to człowiek o boskiej intuicji ale moim zdaniem trochę słabo tłumaczący co myśli i czemu tak myśli. Obserwowałem dzisiejsze ich interakcje jak do siebie odnoszą oraz przeczytałem jeszcze raz Pratchetta czy dam radę uniewinnić i patrząc jak Michael próbuje wsadzić mnie czy Pratchetta na minę pt. Że ja z nim muszę być w mafii. Uważam że Michael szykuje sobie dodatkową podkładkę na atak w Deckarda jakby wyszło że ja czy Pratchett to była dwójka niewinnych.
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 30, 2023 14:56:20 GMT 1
W porządku już nie będę. Powiedzmy że zostanę kulą śnieżną. Jak moji niewinny zagłosują tam sam dorzucę kulę. Bardzo intrygujące jest uniewinnienie Pratchetta przez Dixona. Imo na podstawie tego Dixon niewinny bo po co miałby uniewinniać Pratchetta teraz. Myślisz, że Dixon jako wspólna mafia z Pratchetem nie miałby dość odwagi, żeby otwarcie ratować kolegę z opresji? Może to być dla mafii all in.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 30, 2023 14:59:33 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 30, 2023 14:59:33 GMT 1
Jeszcze jedna rzecz mi się dzisiaj w oczy rzuciła. Nie widziałem żadnej interakcji wykluczającej bytność raz w mafii u duetu Pollock-Michael.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 15:08:52 GMT 1
Jak myślisz Andre - taka gra wykraczałaby poza umiejętności Łuczyka? ciężko powiedzieć tzn ja z Łuczykiem grałem w mafii, przeciwko niemu-mafiozie i mam wrażenie, że mimo wszystko jako mafiozo on trochę inaczej daje ja z nim taki sam jak w tej edycji miałem problem edycję wcześniej, gdzie jako Wujek Dobra Rada, albo o, Tasiemiec w Maratońskiej też czasem grał dokładną odwrotność tego, co wydawało się miastowe xD no i był w mieście ja obraz Łuczyka w mieście mam właśnie jako takiego hasającego sobie typka, sporo się mylącego ale entuzjastycznego a w mafii bardziej jako kurwa żołnierza zadaniowca, który czasem zrobi coś niespodziewanego ale we wszystkim co robi, pcha dyskretnie jakąś agendę i ciężko go przyłapać na potknięciu o ile sam się nie da przyłapać a tutaj se mówi, że zrobił coś dla beki, no to sam se odpowiedz, w którą kalkę bardziej mi się teraz wpisuje
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 15:09:40 GMT 1
Terry dajesz mi trochę wajby Antonio Conte. (dla niewtajemniczonych Conte to mafiozo z poprzedniej gry, który doszedł do meczówki broniąc się bardzo chłodno, zadajac pytania. Odpowiadając dosyć logicznie na zarzuty) Wyjaśnienia z jajem i logiczne. Nazwijmy to umiejętne. Ale tę samą intencję i stan emocjonalny wyczuwam u ciebie teraz co sam sądzę że czułem jako Conte. ja się z tym zgadzam jbc
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 30, 2023 15:10:59 GMT 1
Mam już pewnien obraz jak będzie prawdopodobnie wyglądał skład mafii. To będzie prawdopodobnie Pollock z Michaelem. Patrząc jak reaguje Michael na to jak Pratchett go oskarża, Pratchett będzie niewinny. czyli wnioskując z reakcji Michaela, uniewinniasz Pratchetta? xD a jakbyś coś uniewinniającego z gry pratchetta jednak dał, co? bo teraz to lecisz tak - uważam michaela za mafiozę, więc jak ktoś się z nim kłóci to jest niewinny no i ja nie przyjmuję takiej argumentacji
|
|