|
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:16:03 GMT 1
Ja to zaraz lecę ale generalnie Pratchett tak jakby chciał się do Ciebie dowalić na "odhaczenie". Niby coś dał, ale potem coś w stylu hehe dobra odpowiedź. Ty też go tak jedynie muskałeś.
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:17:14 GMT 1
No ja jestem nieliczowalny, więc wstrzymałbym się z tym sprawdzaniem mnie dzisiaj.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 21:18:04 GMT 1
a no jak tak mówisz to git, to jednak nie linczujemy Scotta, odwołane chłopaki
|
|
|
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:18:05 GMT 1
Andre, skąd ta zmiana postrzegania mojej gry?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 21:18:54 GMT 1
Andre, skąd ta zmiana postrzegania mojej gry? z szukania jakiejś prawidłowości i brania pod uwagę ostatnich wydarzeń przecież dokładnie ci napisałem w testamencie z czego wynikają moje podejrzenia, czego nie rozumiesz?
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 1, 2023 21:19:09 GMT 1
Wklejam swój. Dzisiaj robiłem sobie dzień wolny od mafii, więc nie jest to nie wiadomo jak złożony testament, ale dobrze przemyślany.
Wczoraj kilka minut przed linczem chaos zasiewał Scott i Capablanca. O ile u tego drugiego zdarza się to pod wpływem emocji w grach miastowych, to Scott grał tak we wcześniejszych dniach i widać, że to było działanie z premedytacją, totalnie antymiejskie. Jak dla mnie sposób, w jaki padł Dixon jest totalnie śmierdzący i mafia albo chroniła Decarda albo chciała wprowadzić chaos celowo. Dlatego w mafii po prostu musi być któryś z dwójki Decard-Scott albo obaj. Z pozostałych śmierdzących zostali Polloc i Pratchet.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:25:21 GMT 1
dobra kurwa czekajcie bo zaraz będę wykładał teorię mafii z tego co pamiętam ostatnio to się źle skończyło, no ale ja nie jestem na tyle fatalny, żebym się zawsze w tych kwestiach mylił, a to z tinderem na początku to po prostu głupio wyszło
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 1, 2023 21:26:18 GMT 1
No albo barman upijał, ale tego się dowiemy w swoim czasie. Ja testamentu nawet nie mam. Bardzo głupio zrobiliście z linczem Dixona, on był w top 4 niewinnych. No to sam sobie napytał biedy. Mógł mi normalnie wziąć i odpowiedzieć, to wolał grać w jakieś olewanko. Denerwujesz mnie dosyć. W ogóle Deckardzik co się stało, że jednak nie dałeś się zlinczować przed meczówką jak obiecywałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:29:30 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:29:30 GMT 1
No widzisz. A on wkurwił mnie swoim celowym pomijaniem. Ale żeby nie było to ja nakręciłem ten lincz i mogę dać ten zakuty łeb pod topór. A Wy pomijacie Janosika co jest imo błędem
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:29:39 GMT 1
kurwa to jest skomplikowane w zasadzie
bo ja siłą rzeczy mogę teraz pewne rzeczy podpowiedzieć mafii co do celu mordu i zmniejszać szanse miasta nawet jakbym miał paść dzisiaj, bo dzisiaj jest OSTATNI dzień kiedy możecie to zrobić bez konsekwencji, to nawet jak to wrzucę w testament to i tak będzie przed mordem xdd
przemyśleć to muszę jeszcze zobaczę jak bardzo się będzie palić, bo koniec końców pewne rzeczy tu trzeba napisać, no ale może się uda przemanewrować xdd
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:32:21 GMT 1
No to sam sobie napytał biedy. Mógł mi normalnie wziąć i odpowiedzieć, to wolał grać w jakieś olewanko. Denerwujesz mnie dosyć. W ogóle Deckardzik co się stało, że jednak nie dałeś się zlinczować przed meczówką jak obiecywałeś? nie rozumiem ja nigdy nie powiedziałem, że się dam zlinczować, tylko że jeżeli miasto nie będzie mi potrafiło zaufać, to niech mnie zlinczuje, bo w meczówce jestem nietykalny i jak ktoś nawet spróbuje powiedzieć inaczej, to mi bardzo przykro, ale będę go wyzywać czy w głosujących na dixona jest mafia? no może jest to michael scott, bo kot nie był i no andre też już wykluczam, więc wydaje mi się, że miasto co najmniej nie ma jednolitego stanowiska nie wierzgałem, nie odpierdalałem cyrków, jutro to w ogóle jest ryzyko, że pójdę na miasto i mnie nie będzie w okolicy linczu, to się jeszcze wyjaśniać będzie confbias ci bardzo mocno wszedł kolego
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 1, 2023 21:33:46 GMT 1
Poszukam co pisałeś, ale teraz oglądam walki na gołe pięści. Btw Watkins myślisz zagra w tej kolejce? Trzymasz go?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:36:05 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:36:05 GMT 1
Ale że Andre ma mnie za mafię na podstawie tak absurdalnych przesłanek, gdy dość dobrze zna moją metę daje mi mocno do myślenia. A na Dixona zwracałem uwagę od dawna.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:38:26 GMT 1
No widzisz. A on wkurwił mnie swoim celowym pomijaniem. Ale żeby nie było to ja nakręciłem ten lincz i mogę dać ten zakuty łeb pod topór. A Wy pomijacie Janosika co jest imo błędem czekaj bo nie wiem teraz kto cię wkurwił pomijaniem i jaki lincz nakręciłeś, bo nie rozumiem xD Poszukam co pisałeś, ale teraz oglądam walki na gołe pięści. Btw Watkins myślisz zagra w tej kolejce? Trzymasz go? Podsumowując: tak jak mam być szczery, to jeżeli Dixon jest w mieście, jego grę uważam teraz za nieimponującą. Jest go mało, pcha Pollocka, tak naprawdę nikogo innego chyba w tym momencie. I tak, ja wiem, że sam czytam większość jako niewinną, ale przy tym zaglądam pod prawie każdy kamień, szukam, zastanawiam się. Nie oczekuję, że każdy będzie grać tak samo, ale no kolega gra na pół gwizdka. Poza tym, doprowadzić do odjebania miejskiego Wuja, zajebać mu typy i potem wygrać na nich gierkę to zawsze dobry plan Apeluję do rozumu miastowych o mocne PRZEMYŚLENIE tego tematu, mam świadomość, że to może być marnacja dwóch linczów na minimum jednego niewinnego, natomiast uważam, że jest to temat, którym powinniśmy się zająć teraz, a nie przed meczówką.proszę bardzo watkinsa jestem takie 63% że sprzedam, zobaczę co będą jutro na twitterze jeszcze pisać
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:39:36 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 21:39:36 GMT 1
Michael no i co teraz, dało ci to do myślenia i coś z tym zrobisz? Czy tylko tak se gadasz żeby mi zrobić wjazd na psychę?
Ja już wiele razy uniewinniałem ludzi po mecie i dostałem tym po piżdzie więcej razy, niż bym chciał, dlatego biorę pod uwagę trochę więcej czynników
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:40:50 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:40:50 GMT 1
Deckard - lincz na Dixonie. Andre - no postaram sie Ciebie doczytac.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:41:04 GMT 1
w ogóle kurwa skręca mnie, bo o tym czy kot zginął w wyniku upicia wie tylko joat i mafia ja zgaduję, że przy snajperze d2 joat powinien grać det->snajper->barman->ksiądz, ale w sumie to huj wie jak zrobił
natomiast JEŚLI JOAT W NOCY NIE UPIJAŁ TO WYBÓR CELU NA MORD JEST BARDZO ZNACZĄCY no chyba że wchodzi odwrócona psychologia, ale robienie plejsów na odwróconej psychologii w potencjalnie przedostatnim mordzie to jest już gruba czopka
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:44:20 GMT 1
Deckard - lincz na Dixonie. Andre - no postaram sie Ciebie doczytac. to co ja celowo pomijałem? a z tym linczem na dixonie to ciekawa sprawa, bo ja myślałem o tym i świeżo po zamknięciu tematu to sprawdzałem jeszcze kto w ogóle zgaslightował pomysł mafii w parze deckard-dixon no i w zasadzie to mogłeś być albo ty, albo capablanca przy czym, capablancę dalej czytam za miasto (z tą poprawką, że ja chujowo napisałem poprzednio, że jego gra jest jakoś max złożona, to złe określenie, ona nie jest nie wiem jak złożona, natomiast jest wg mnie nadal na tyle spójna z potencjalnym obrazem gry w głowie miastowego, że dalej byłoby to bardzo trudno wg mnie w mafii odwzorować) no a ty zacząłeś to gaslightować w momencie, jak jeszcze tinder żył, a my do tych wniosków siłą rzeczy doszliśmy dopiero później tak sobie myślę właśnie
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:48:44 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 21:48:44 GMT 1
Wklejam swój. Dzisiaj robiłem sobie dzień wolny od mafii, więc nie jest to nie wiadomo jak złożony testament, ale dobrze przemyślany. Wczoraj kilka minut przed linczem chaos zasiewał Scott i Capablanca. O ile u tego drugiego zdarza się to pod wpływem emocji w grach miastowych, to Scott grał tak we wcześniejszych dniach i widać, że to było działanie z premedytacją, totalnie antymiejskie. Jak dla mnie sposób, w jaki padł Dixon jest totalnie śmierdzący i mafia albo chroniła Decarda albo chciała wprowadzić chaos celowo. Dlatego w mafii po prostu musi być któryś z dwójki Decard-Scott albo obaj. Z pozostałych śmierdzących zostali Polloc i Pratchet. To jest w ogóle całkiem trafny testament i linczowanie w parze scott - deckard dzisiaj to jest optymalne wyjscie imo Z tą uwagą że bym zaczynał osobiście od Scotta
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:50:47 GMT 1
na podstawie przeprowadzonej gry operacyjnej doszedłem do wniosku, że najprawdopodobniej cała mafia jest w trójce scott, pratchett i pollock, raczej w tej kolejności
|
|