|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:51:58 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 21:51:58 GMT 1
na podstawie przeprowadzonej gry operacyjnej doszedłem do wniosku, że najprawdopodobniej cała mafia jest w trójce scott, pratchett i pollock, raczej w tej kolejności O ile scott padnie czerwony to się zgadzam
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:52:13 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:52:13 GMT 1
Deckard - lincz na Dixonie. Andre - no postaram sie Ciebie doczytac. to co ja celowo pomijałem? a z tym linczem na dixonie to ciekawa sprawa, bo ja myślałem o tym i świeżo po zamknięciu tematu to sprawdzałem jeszcze kto w ogóle zgaslightował pomysł mafii w parze deckard-dixon no i w zasadzie to mogłeś być albo ty, albo capablanca przy czym, capablancę dalej czytam za miasto (z tą poprawką, że ja chujowo napisałem poprzednio, że jego gra jest jakoś max złożona, to złe określenie, ona nie jest nie wiem jak złożona, natomiast jest wg mnie nadal na tyle spójna z potencjalnym obrazem gry w głowie miastowego, że dalej byłoby to bardzo trudno wg mnie w mafii odwzorować) no a ty zacząłeś to gaslightować w momencie, jak jeszcze tinder żył, a my do tych wniosków siłą rzeczy doszliśmy dopiero później tak sobie myślę właśnie Kurwa. Dixon wczoraj celowo pomijał moją odpowiedź na swoje zarzuty o mordach mafii. Ja tam dałem dobrze z wątroby i poczułem się kompletnie zlekceważony. Przed linczem kilka razy go pingowałem, żeby nie chował pipy w piach, a ten perfidnie mnie zlewał.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:52:57 GMT 1
na podstawie przeprowadzonej gry operacyjnej doszedłem do wniosku, że najprawdopodobniej cała mafia jest w trójce scott, pratchett i pollock, raczej w tej kolejności O ile scott padnie czerwony to się zgadzam ja nie wykluczałbym całkowicie nawet pary prachett-pollock o ile mord kota był celowany, a nie wynikiem działania barmana
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:55:21 GMT 1
Capablanca, na ile jesteś zdecydowany, że wyjebujemy Deckarda i huj, a na ile dopuszczasz możliwość gadki
bo muszę JAKO MIASTOWY dostosować swoją dalszą grę do tego jaki % szans mam na to, że zostanę wykurwiony jutro pytam całkowicie poważnie i proszę o całkowicie poważną odpowiedź, bez jakichś fejków czy sztuczek
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 21:55:40 GMT 1
Nie ma mowy, żebym mordował Kota bez Szpiega.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:56:00 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:56:00 GMT 1
Zastanawialiście się w ogóle dlaczego gram tak, jak gram? I że pomimo wielu wrogów, to tak naprawdę nikt mnie nie bronił i dźwigałem to wszystko na własnym garbie?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:57:48 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 21:57:48 GMT 1
Zastanawialiście się w ogóle dlaczego gram tak, jak gram? I że pomimo wielu wrogów, to tak naprawdę nikt mnie nie bronił i dźwigałem to wszystko na własnym garbie? A nie napisał ktoś o tobie, że jesteś niewinny, bo w mafii jesteś zadaniowcem?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 21:58:23 GMT 1
Nie ma mowy, żebym mordował Kota bez Szpiega. zamordowanie kota było tak fatalne pod kątem taktycznym, że masz do wyboru trzy opcje: - deckard jest w mafii i to jego ostatnia szansa na wygranie gry - upicie - w gronie lepszych celów do zamordowania przez mafię jest mafia
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 21:59:31 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 21:59:31 GMT 1
Ale serio nikt nie rozważa Janosika?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:01:34 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 22:01:34 GMT 1
Nie ma mowy, żebym mordował Kota bez Szpiega. zamordowanie kota było tak fatalne pod kątem taktycznym, że masz do wyboru trzy opcje: - deckard jest w mafii i to jego ostatnia szansa na wygranie gry - upicie - w gronie lepszych celów do zamordowania przez mafię jest mafia Ten ostatni punkt wskazuje na Andre i Capablankę.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 22:01:41 GMT 1
jestem skłonny do rozważenia kandydatury pratchetta na jutro
edit: w chuj mnie śmieszy, że w sumie chcę zlinczować scotta, on mnie i obaj się możemy zgodzić na pratchetta przez całą grę kurwa ta jedna informacja więcej jest potrzebna
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:10:23 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 22:10:23 GMT 1
jestem skłonny do rozważenia kandydatury pratchetta na jutro edit: w chuj mnie śmieszy, że w sumie chcę zlinczować scotta, on mnie i obaj się możemy zgodzić na pratchetta przez całą grę kurwa ta jedna informacja więcej jest potrzebna Linczowanie jutro kogokolwiek z czwórki Pollock, Janosik, Wąż, Pratchett to sabotaż.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:11:48 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 22:11:48 GMT 1
Ogólnie to na ten tunel Pollocka to już nie mam słów
Ale trzewia mi mówią, że to może być miejskie, tzn jego gra już sięga wyżyn absurdu i nie wiem czy mafiozo by sobie ma coś takiego pozwolił
Możemy pierdolnąć tego Pratchetta, a potem sprawdzić duet Scott/Deckard
Capablanca daj znać co myślisz
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 22:13:11 GMT 1
kurwa to jest bardziej pojebane uniwersum niż myślałem
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:15:39 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 22:15:39 GMT 1
jestem skłonny do rozważenia kandydatury pratchetta na jutro edit: w chuj mnie śmieszy, że w sumie chcę zlinczować scotta, on mnie i obaj się możemy zgodzić na pratchetta przez całą grę kurwa ta jedna informacja więcej jest potrzebna Linczowanie jutro kogokolwiek z czwórki Pollock, Janosik, Wąż, Pratchett to sabotaż. 1. Tam są duże szanse na Złotą Rączkę 2. To idealne cele na sprawdzenie detektywa(małe szanse na OC)
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 22:15:52 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:17:20 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 22:17:20 GMT 1
Kto się nie zgodzi, tego tak będą jebać na Cmentarzu, że sobie nawet nie wyobrażacie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 1, 2023 22:18:03 GMT 1
Capablanca, na ile jesteś zdecydowany, że wyjebujemy Deckarda i huj, a na ile dopuszczasz możliwość gadki bo muszę JAKO MIASTOWY dostosować swoją dalszą grę do tego jaki % szans mam na to, że zostanę wykurwiony jutro pytam całkowicie poważnie i proszę o całkowicie poważną odpowiedź, bez jakichś fejków czy sztuczek Jestem skłonny do gadki ale to jutro.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 1, 2023 22:19:27 GMT 1
Ogólnie to na ten tunel Pollocka to już nie mam słów Ale trzewia mi mówią, że to może być miejskie, tzn jego gra już sięga wyżyn absurdu i nie wiem czy mafiozo by sobie ma coś takiego pozwolił Możemy pierdolnąć tego Pratchetta, a potem sprawdzić duet Scott/Deckard Capablanca daj znać co myślisz Mamy aż 3 lincze jeszcze? A nie dwa? Pollock imo niewinny fajnie kombinuje z tą rączką, czuję miejskie intencje.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:19:56 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 22:19:56 GMT 1
Kto się nie zgodzi, tego tak będą jebać na Cmentarzu, że sobie nawet nie wyobrażacie. Jak jesteś w mieście to jesteś genialnym assetem dla mafii w meczówce, po co takie absurdalne stwierdzenia?
|
|