|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 22:53:47 GMT 1
via mobile
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 22:53:47 GMT 1
Do wyjebania Tinder i Pollock, a potem Dixona zlinczował za to, że kolejkował Tindera z Pollockiem. Jakby ktoś chciał wyjebać 2 moich głównych podejrzanych, to bym sobie myślał "zajebiście". Ale po co linczować tylko Pollocka, skoro można tam też wrzucić Dixona? Dwóch w cenie jednego. Gdyby nie potężne wejście papieża Pollocka w d3, to pewnie forsowałby mnie zamiast Tindera. Byle tylko wrzucić jak najwięcej niewinnych w kolejkę, ja tu widzę myślenie strategiczne. wielki mafiozo kshaq linczował ludzi, którzy nawet go potem w testamentach nie wskazywali jako potencjalnie winnego no kurwa jakieś Wiśniaki, Influencery i Karasie się nie umywają w ogóle, typ wymordował wszystkich swoich sojuszników a i tak jest uniewinniany przez resztę xD tylko wielki Pollock węszy ten spisek i za to go nienawidzą jeżeli jesteś w mieście, to będziesz zażenowany swoją grą jak zobaczysz w końcu mój kolor Ty się już popisałeś z Carmen i Dixonem. To nie ja powinienem być zażenowany.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 22:56:49 GMT 1
Pollock, uniewinnienie Andre biorę na siebie, jak mnie zruchał to nie wiem w sumie co, ale przyjmę tę sromotną porażkę z pokorą jeżeli ufasz mi albo jeżeli przynajmniej ufasz, że nie jesteśmy w mafii we dwóch
to daj se spokój gościu
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 22:58:23 GMT 1
wielki mafiozo kshaq linczował ludzi, którzy nawet go potem w testamentach nie wskazywali jako potencjalnie winnego no kurwa jakieś Wiśniaki, Influencery i Karasie się nie umywają w ogóle, typ wymordował wszystkich swoich sojuszników a i tak jest uniewinniany przez resztę xD tylko wielki Pollock węszy ten spisek i za to go nienawidzą jeżeli jesteś w mieście, to będziesz zażenowany swoją grą jak zobaczysz w końcu mój kolor Ty się już popisałeś z Carmen i Dixonem. To nie ja powinienem być zażenowany. no chuj, zlinczowałem dwóch ludzi, którzy moim zdaniem mieli potencjał na mafię, jak jeszcze było na to miejsce nie pierwszy i nie ostatni raz ale to co ty robisz można by porównać jakbym teraz zaczął pchać Capablance absolutnie absurdalny, szkodliwy, a co więcej bezużyteczny bo niemożliwy do spełnienia ruch i właśnie to teraz ty grasz
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 22:59:26 GMT 1
nie powinienem się tym kurwa przejmować ale jeśli jesteś w mieście, to wolałbym, żebyś oczy zwrócił tam, gdzie da się znaleźć mafię, a nie doprowadzić miasto do przepaści
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:03:36 GMT 1
janosik , Wściekły Wąż , Terry Pratchett , Jose Raul Capablanca Powołuję do życia Zołotoręki Pakt, którego celem jest uchronienie jego członków od jutrzejszego linczu, gdyż jeden z jego członków może być Złotą Rączką, a wszyscy, poza Capablanką, są dobrymi kandydatami do sprawdzenia detektywistycznego, ponieważ mają małe szanse na OC. W takiej sytuacji zadecydujemy kto z pozostałej trójki - Michael Scott, Andre 3000, Deckard Cain - zostanie jutro zlinczowany. Czy podpisujecie się pod tym dokumentem? Jackson Pollock
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 23:05:40 GMT 1
ej pollock, a właściwie na jakiej podstawie uważasz, że poza tą trójką nie może być złotej rączki? edit: UWAGA ODNOSZĘ SIĘ DO POSTA NA DOLE JULIAN NIE STRZELAJ no ja bym np. wuję bez problemu pierdyknął snajperem i co teraz
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:06:03 GMT 1
Strzał w Wuję.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 23:06:36 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 23:06:36 GMT 1
Pollock a dlaczego Ja-Andre-Deckard nie możemy być ZR?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 23:06:37 GMT 1
trzymajcie mnie bo kurwa nie zdzierżę
poza tym
>capablanca >małe szanse na oc >andre >duże szanse na oc
to jest chyba już zaawansowane stadium obłędu
|
|
|
Rozgrywka
Dec 1, 2023 23:07:47 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 1, 2023 23:07:47 GMT 1
trzymajcie mnie bo kurwa nie zdzierżę poza tym >capablanca >małe szanse na oc >andre >duże szanse na oc to jest chyba już zaawansowane stadium obłędu No zgadzam się xd
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:09:05 GMT 1
trzymajcie mnie bo kurwa nie zdzierżę poza tym >capablanca >małe szanse na oc >andre >duże szanse na oc to jest chyba już zaawansowane stadium obłędu Naucz się czytać stunelowany głąbie.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 23:10:23 GMT 1
trzymajcie mnie bo kurwa nie zdzierżę poza tym >capablanca >małe szanse na oc >andre >duże szanse na oc to jest chyba już zaawansowane stadium obłędu Naucz się czytać stunelowany głąbie. ty no fakt, powiedziałeś że Capablanca jest wyłączony z tego warunku to na jakiej zasadzie się znalazł w tym pakcie? ma on jakiś sens czy to arbitralne warunki Pollocka i chuj?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:11:16 GMT 1
Ja to mam wszystko obcykane, jak niewinność Carmen Sandiego, jak to, że nie było warto linczować Dixona, jak winę Tindera. Złotoręki Pakt jest gwarantem zwycięstwa miasta.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:11:50 GMT 1
Naucz się czytać stunelowany głąbie. ty no fakt, powiedziałeś że Capablanca jest wyłączony z tego warunku to na jakiej zasadzie się znalazł w tym pakcie? ma on jakiś sens czy to arbitralne warunki Pollocka i chuj? Potrzebujemy większości, zuchu.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 23:12:43 GMT 1
Ja to mam wszystko obcykane, jak niewinność Carmen Sandiego, jak to, że nie było warto linczować Dixona, jak winę Tindera. Złotoręki Pakt jest gwarantem zwycięstwa miasta. z każdym takim postem próbujesz mnie chyba odwieść od twojej niewinności
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 23:14:18 GMT 1
zresztą wyjebane, i tak nie przekonasz ludzi do wyjebania mnie
ale jeżeli jesteś w mieście, to chciałbym spróbować współpracować
co ty mniej więcej od d2 konsekwentnie uniemożliwiasz
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:17:15 GMT 1
zresztą wyjebane, i tak nie przekonasz ludzi do wyjebania mnie ale jeżeli jesteś w mieście, to chciałbym spróbować współpracować co ty mniej więcej od d2 konsekwentnie uniemożliwiasz Teraz chcesz współpracować? Teraz to ja mam wyjebane.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 23:17:51 GMT 1
no ja zasadniczo dalej uważam, że przepaść między LP a JP jest kurwa za duża, żeby to zrobić w jedną edycję w mafii to jest jak te talenty z fify07 typu jakiś julio baptisa albo walcott, pierwszy sezon chuj wie ile i w drugim 85, wtedy był taki interfejs że pokazywał słupkowo jak się piłkarz rozwinie w 1-5 sezonach obaj jesteście niewinni, dilujcie z tym
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 23:19:33 GMT 1
zresztą wyjebane, i tak nie przekonasz ludzi do wyjebania mnie ale jeżeli jesteś w mieście, to chciałbym spróbować współpracować co ty mniej więcej od d2 konsekwentnie uniemożliwiasz Teraz chcesz współpracować? Teraz to ja mam wyjebane. OD KURWA DRUGIEGO DNIA ROZGRYWKI ZADAJĘ CI PYTANIA NA KTÓRE KONSEKWENTNIE ODMAWIASZ ODPOWIEDZI WYJEBANE MIAŁEŚ OD POCZĄTKU A TERAZ UNOSISZ SIĘ HONOREM, JAKBYŚ TO TY MNIE BŁAGAŁ O DYSKUSJĘ OD POCZĄTKU
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:20:21 GMT 1
Teraz chcesz współpracować? Teraz to ja mam wyjebane. OD KURWA DRUGIEGO DNIA ROZGRYWKI ZADAJĘ CI PYTANIA NA KTÓRE KONSEKWENTNIE ODMAWIASZ ODPOWIEDZI WYJEBANE MIAŁEŚ OD POCZĄTKU A TERAZ UNOSISZ SIĘ HONOREM, JAKBYŚ TO TY MNIE BŁAGAŁ O DYSKUSJĘ OD POCZĄTKU Dyskutowałem z każdym, kto był chętny do dyskusji.
|
|