|
Post by Andre 3000 on Dec 1, 2023 23:22:01 GMT 1
XDD dobra leci blok i tyle, bo tylko marnuję posty na to gówno
jakby Pollock napisał pół sensownego posta to zacytujcie ok
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:31:26 GMT 1
Ta cisza jest znacząca, mafia jest sparaliżowana.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 1, 2023 23:34:29 GMT 1
no to mamy blok trzech niewinnych, deckard andre pollock jestem skłonny włączyć do bloku część złotorękiego paktu
robimy ich
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:36:24 GMT 1
Hehe, dobre.
Rolni nie muszą się ujawniać teraz, jak mamy pakt.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Dec 1, 2023 23:53:01 GMT 1
Dobra kurwa, pierwszy raz w tym roku poszedłem na saunę, wypiłem 4 piwa i żona jest wkurwiona. Warto było. A tak to wyglądało w testamencie (już przerobiłem i zamiast mnie na zielono jest Kot):
Lincz 1: sanah [4] - Scott Dixon, Paper Star, Deckard Cain, ciri Tinder [3] - kangurekkao, Dobry Wuja, Carmen Sandiego Janosik [2] - Michael Scott, Kot w paczkomacie InPost Wściekły Wąż [2] - Terry Pratchet, Andre 3000 Dobry Wuja [2] - Mirek Nahacz, Tinder Jackson Pollock [1] - janosik Jose Raul Capablanca [1] - sanah Deckard Cain [1] - Jackson Pollock Paper Star [1] - Jose Raul Capablanca Terry Pratchet [1] - Wściekły Wąż
Lincz 2: Carmen Sandiego [7] – Andre 3000, janosik, Tinder, Wściekły Wąż, Kot w paczkomacie InPost, Deckard Cain, Michael Scott Dobry Wuja [4] – Mirek Nahacz, Terry Pratchett, Scott Dixon, kangurekkao Tinder [2] – Jackson Pollock, Dobry Wuja Janosik [2] – Carmen Sandiego, Jose Raul Capablanca
Lincz 3: Tinder [11] – Andre 3000, Mirek Nahacz, Scott Dixon, Terry Pratchett, Jackson Pollock, janosik, Wściekły Wąż, Deckard Cain, Jose Raul Capablanca, Kot w paczkomacie InPost, Michael Scott
Lincz 4: Scott Dixon [4] – Andre 3000, Michael Scott, Deckard Cain, Kot w paczkomacie inPost Deckard Cain [2] – Wściekły Wąż, Jose Raul Capablanca Michael Scott [1] – Terry Pratchett Jackson Pollock [1] – Scott Dixon Andre 3000 [1] – Jackson Pollock Terry Pratchet [1] – janosik
Zobaczmy jak ubijają poszczególni gracze (z tych, którzy jeszcze żyją) (nie liczę linczu nr 3): Deckard - 1 razy ubita mafia, 2 razy ubity niewinny Andre - 0 mafia, 2 niewinny Wąż - 0 mafia, 1 niewinny Kot - 0 mafia, 2 niewinny Scott - 0 mafia, 2 niewinny janosik - 0 mafia, 1 niewinny Pratchett - 0 mafia, 0 niewinny Pollock - 0 mafia, 0 niewinny Capablanca - 0 mafia, 0 niewinny
Jak widać obecnie został tylko jeden żyjący, który w g1 celował w Tindera lub sanah. Żeby było zabawniej, to z tej 7 graczy mafia ubiła tylko dwóch. Gdyby nie odpadnięcie ciri i strzału w Wuja to śmiem twierdzić, że nadal byśmy tam szukali mafii (ja też tam szukałem, żeby nie było, bo na Carmen nakręcałem i głosowałem). Jednak gdy został tam Dixon i Deckard to wyglądało na dobry plan, namówić miasto, żeby sprawdzać ich już teraz.
Dlatego, ja uważam, że Deckard jest niewinny.
Natomiast mam dylemat czy bardziej mafijne jest uwalanie niewinnych (Andre, Kot i Scott) czy może takie unikanie od odpowiedzialności (Pratchett, Pollock i Capablanca). W tej chwili skłaniam się bardziej ku drugiej opcji.
Wczoraj pisałem, że zazielenił mi się Pollock, z jednej strony faktycznie gdy to pisałem i patrzyłem na głosowania to miałem takie wrażenie, dość mocno mi się za to dostało i potem już nie byłem taki pewny, ale nie chciałem tego prostować. Chciałem też trochę sprawdzić zachowanie Pollocka wobec mnie, po takiej deklaracji. No i zrobił się niesamowicie miły, co mnie trochę zdziwiło bo z tego co miałem okazję z nim grywać (też fakt, że u nas się gra średnio raz na 2 lata i też nie pamiętam czy 10 lat temu też taki był) to zwykle stwarzał wrażenie gościa, co pozjadał wszystkie rozumy i każdego ma za idiotę. Jeszcze napisał Kotu (czy może Kotowi?), że chciał żeby było nam raźniej. No kurde zostałem w szoku, jak to zobaczyłem. No, ale z powodu, który opisałem wczoraj się mi zielenił, teraz wrócił w szary kolor, ale trzymając się tego zostaje mi Pratchett i Capablanca.
Już wczoraj głosowałem na tego pierwszego i to niego chciałbym teraz sprawdzić.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:56:29 GMT 1
Po co w ogóle Andre tak płakał o moją tożsamość? Chciał rzucić "mafijny Lewkoń", żeby nie musieć się z niczego tłumaczyć i zlinczować niewinnego?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 1, 2023 23:58:36 GMT 1
Żaden Pratchett, zobacz co wcześniej dziś pisałem.
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Dec 2, 2023 0:11:38 GMT 1
Żaden Pratchett, zobacz co wcześniej dziś pisałem. Jutro poczytam, ale nie rozumiem założenie że ktoś tam jest dobrym kandydatem na OC, a ktoś inny nie. Czemu niby ja bym nie mógł być OC? Żodyn by się nie spodziewał, to chyba dobrze. Przecież, jak ja bym był w jakieś mafii, będąc najbardziej doświadczonym (na jakimś innym forum) to bym na OC wybrał gościa, którego nikt nie zna, który jest cichy itp. Więc naprawdę założenie, że ktoś nie może być OC, bo coś tam jest z dupy. Zawsze uważam, że my szukamy mafiozy, a nie OC. Pratchett ma mega chujowe głosowania, unika jakiejkolwiek odpowiedzialności i siedzi sobie cichutko nie dając żadnych konkretów.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 0:12:00 GMT 1
Andre już 27.11 chciał linczować Pollocka i Pratchetta. Jaki ten człowiek jest stały w uczuciach.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 0:12:07 GMT 1
Dobra kurwa, pierwszy raz w tym roku poszedłem na saunę, wypiłem 4 piwa i żona jest wkurwiona. Warto było. A tak to wyglądało w testamencie (już przerobiłem i zamiast mnie na zielono jest Kot): Lincz 1: sanah [4] - Scott Dixon, Paper Star, Deckard Cain, ciriTinder [3] - kangurekkao, Dobry Wuja, Carmen SandiegoJanosik [2] - Michael Scott, Kot w paczkomacie InPostWściekły Wąż [2] - Terry Pratchet, Andre 3000 Dobry Wuja [2] - Mirek Nahacz, TinderJackson Pollock [1] - janosikJose Raul Capablanca [1] - sanahDeckard Cain [1] - Jackson Pollock Paper Star [1] - Jose Raul Capablanca Terry Pratchet [1] - Wściekły Wąż Lincz 2: Carmen Sandiego [7] – Andre 3000, janosik, Tinder, Wściekły Wąż, Kot w paczkomacie InPost, Deckard Cain, Michael Scott Dobry Wuja [4] – Mirek Nahacz, Terry Pratchett, Scott Dixon, kangurekkaoTinder [2] – Jackson Pollock, Dobry WujaJanosik [2] – Carmen Sandiego, Jose Raul Capablanca Lincz 3: Tinder [11] – Andre 3000, Mirek Nahacz, Scott Dixon, Terry Pratchett, Jackson Pollock, janosik, Wściekły Wąż, Deckard Cain, Jose Raul Capablanca, Kot w paczkomacie InPost, Michael Scott Lincz 4: Scott Dixon [4] – Andre 3000, Michael Scott, Deckard Cain, Kot w paczkomacie inPostDeckard Cain [2] – Wściekły Wąż, Jose Raul Capablanca Michael Scott [1] – Terry Pratchett Jackson Pollock [1] – Scott DixonAndre 3000 [1] – Jackson Pollock Terry Pratchet [1] – janosikZobaczmy jak ubijają poszczególni gracze (z tych, którzy jeszcze żyją) (nie liczę linczu nr 3):
Deckard - 1 razy ubita mafia, 2 razy ubity niewinny
Andre - 0 mafia, 2 niewinny
Wąż - 0 mafia, 1 niewinny
Kot - 0 mafia, 2 niewinny
Scott - 0 mafia, 2 niewinny
janosik - 0 mafia, 1 niewinny
Pratchett - 0 mafia, 0 niewinny
Pollock - 0 mafia, 0 niewinny
Capablanca - 0 mafia, 0 niewinny
Jak widać obecnie został tylko jeden żyjący, który w g1 celował w Tindera lub sanah. Żeby było zabawniej, to z tej 7 graczy mafia ubiła tylko dwóch. Gdyby nie odpadnięcie ciri i strzału w Wuja to śmiem twierdzić, że nadal byśmy tam szukali mafii (ja też tam szukałem, żeby nie było, bo na Carmen nakręcałem i głosowałem). Jednak gdy został tam Dixon i Deckard to wyglądało na dobry plan, namówić miasto, żeby sprawdzać ich już teraz.
Natomiast mam dylemat czy bardziej mafijne jest uwalanie niewinnych (Andre, Kot i Scott) czy może takie unikanie od odpowiedzialności (Pratchett, Pollock i Capablanca). W tej chwili skłaniam się bardziej ku drugiej opcji.
Wczoraj pisałem, że zazielenił mi się Pollock, z jednej strony faktycznie gdy to pisałem i patrzyłem na głosowania to miałem takie wrażenie, dość mocno mi się za to dostało i potem już nie byłem taki pewny, ale nie chciałem tego prostować. Chciałem też trochę sprawdzić zachowanie Pollocka wobec mnie, po takiej deklaracji. No i zrobił się niesamowicie miły, co mnie trochę zdziwiło bo z tego co miałem okazję z nim grywać (też fakt, że u nas się gra średnio raz na 2 lata i też nie pamiętam czy 10 lat temu też taki był) to zwykle stwarzał wrażenie gościa, co pozjadał wszystkie rozumy i każdego ma za idiotę. Jeszcze napisał Kotu (czy może Kotowi?), że chciał żeby było nam raźniej. No kurde zostałem w szoku, jak to zobaczyłem. No, ale z powodu, który opisałem wczoraj się mi zielenił, teraz wrócił w szary kolor, ale trzymając się tego zostaje mi Pratchett i Capablanca.
ten post nie mógł zostać napisany przez mafiozę deckard andre janosik pollock czyści andrzej najwięcej bo przez całą grę, najwięcej będzie bolało janosik no kurwa jak napisałeś to w mafii to zapraszam do stołu dla dorosłych pollock siłą rzeczy na końcu, ale też będzie czysty już parę gier w tym roku przejebałem miastu, jedna w tą czy w tamtą nie robi różnicy zostaje nam capablanca scott wąż pratchett idziemy po was a w tym gronie widzę np. niewinnego capablancę i chyba niewinnego węża wąż mi się krzyżuje ze scottem, tutaj pewnośnie nie mam wszystkie drogi prowadzą do pratchetta
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 0:13:27 GMT 1
Żaden Pratchett, zobacz co wcześniej dziś pisałem. Jutro poczytam, ale nie rozumiem założenie że ktoś tam jest dobrym kandydatem na OC, a ktoś inny nie. Czemu niby ja bym nie mógł być OC? Żodyn by się nie spodziewał, to chyba dobrze. Przecież, jak ja bym był w jakieś mafii, będąc najbardziej doświadczonym (na jakimś innym forum) to bym na OC wybrał gościa, którego nikt nie zna, który jest cichy itp. Więc naprawdę założenie, że ktoś nie może być OC, bo coś tam jest z dupy. Zawsze uważam, że my szukamy mafiozy, a nie OC. Pratchett ma mega chujowe głosowania, unika jakiejkolwiek odpowiedzialności i siedzi sobie cichutko nie dając żadnych konkretów. Bo jesteś nowy i nie wiadomo, czy długo pożyjesz, jak wytrzymasz tempo postowania. Sam widzisz, że dostałeś 2 głosy w pierwszym linczu, mogło być więcej.
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Dec 2, 2023 0:27:59 GMT 1
Bo jesteś nowy i nie wiadomo, czy długo pożyjesz, jak wytrzymasz tempo postowania. Sam widzisz, że dostałeś 2 głosy w pierwszym linczu, mogło być więcej. W moich ostatnich 3 edycjach mafii 2 razy z rzędu ginąłem w pierwszym mordzie (u nas zaczyna się od mordu, co jest bez sensu, ale nikt mnie nie słucha). Nie pamiętam ile razy dokładnie leciałem na samym początku gry, ale stwierdziłem, że jeśli ktoś jest krystalicznie czysty to jest idealnym celem do mordu. Chciałem sobie trochę pograć i udało się, nadal żyję mimo że w g1 byłbym posranym, gdybym tylko był wtedy obecny. Nie jestem OC, nie jestem w mafii, nie mam żadnej roli, ale naprawdę uważam, że bez problemu grając tak jak ja dałoby się zdobyć każdą rolę. Już pisałem o odwróconej psychologii. Ja w tej edycji miałem już z 5 teorii z założenie, że kurwa teraz na pewno trafię. No i nie trafiałem (ubiłem Tindera jak wszyscy, ale wcale nie byłem tego taki pewny), więc ja nie mówię że mam rację i jeśli trzeba to pójdę w kogoś tam, ale mi Pratchett mega śmierdzi.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Dec 2, 2023 0:45:57 GMT 1
Mnie też śmierdzi, ale on jest bardziej "sprawdzalny", niż Scott/Deckard/Andre/Capablanca.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Dec 2, 2023 1:00:28 GMT 1
Mnie też śmierdzi, ale on jest bardziej "sprawdzalny", niż Scott/Deckard/Andre/Capablanca. my już nie będziemy mieli żadnego sprawdzenia detektywa obeszła cała kolejka, złota rączka ma wszystkie moce teraz możliwe scenariusze, jest 6-2 1) złota rączka pada w linczu (5-2), backup wchodzi, ma wszystkie moce. jeżeli backup przeżyje mord (6-2), może użyć: a) detektywa, sprawdza kogoś, jak przeżyje lincz ma odczyt i nawet jak trafił mafiozę to 50% szans na oc i jest pizda b) snajpera, strzela w niewinnego (4-2), mamy lincz (przy niecelnym 3-2 i backup może jeszcze próbować modlitwą) w porównaniu do deta: mamy PEWNE sprawdzenie strzałem zamiast deta, jeżeli groziłoby nam zlinczowanie rączki, to claim backupa faktycznie na minus, bo mafia ma czysty strzał po meczówce sześcioosobowej c) snajpera, strzela w winnego (4-1), mamy lincz (3-1), mord (2-1) i lincz ostateczny
2) złota rączka nie pada w linczu i pada inny niewinny (5-2), ma wszystkie moce a) rączka przeżywa mord (4-2), strzela i znowu jak w 1b) mamy zysk, bo nie ryzykujemy oc przy sprawdzeniu -> mamy meczówkę 3-2 b) rączka przeżywa mord (4-2) sprawdza kogoś detem i chuj wiemy bo może być oc b) rączka nie przeżywa mordu, backup nie może użyć roli (ew. nie żyje bo go zajebaliśmy w linczu xD)
CHUJ W TEGO DETEKTYWA JEDYNE POTENCJALNIE MIARODAJNE SPRAWDZENIE JUŻ SIĘ ODBYŁO KURWA a rano przyjdzie capablanca i będzie mnie chciał linczować, mimo że będąc w mafii grałbym właśnie przeciwko swojej frakcji
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 7:41:46 GMT 1
via mobile
Post by Michael Scott on Dec 2, 2023 7:41:46 GMT 1
Dobry post Janosika.
Jestem ciekaw co da Capablanca.
Jeżeli o mnie chodzi to zrewidujcie czy ten styl byłby przeze mnie do odjebania w mafii. Bo już chuj z tymi antymiejskimi wajchami i czy faktycznie jestem szkodnikiem tej edycji. Jeżeli uważacie że rzeczywiście dojebałbym tak w mafii zamiast zbierać profity na Tinderze czy Sanah to oki. Ja od 5 jestem na nogach, wrócę pewnie koło 15-16 i jeżeli do tego czasu Wasza opinia będzie taka, że jestem do odjebania to postaram się trochę odkupić winy, schować ego do kieszeni i popracować bez wbijania na afisz
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 9:59:09 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 9:59:09 GMT 1
Dobra kurwa, pierwszy raz w tym roku poszedłem na saunę, wypiłem 4 piwa i żona jest wkurwiona. Warto było. A tak to wyglądało w testamencie (już przerobiłem i zamiast mnie na zielono jest Kot): Lincz 1: sanah [4] - Scott Dixon, Paper Star, Deckard Cain, ciriTinder [3] - kangurekkao, Dobry Wuja, Carmen SandiegoJanosik [2] - Michael Scott, Kot w paczkomacie InPostWściekły Wąż [2] - Terry Pratchet, Andre 3000 Dobry Wuja [2] - Mirek Nahacz, TinderJackson Pollock [1] - janosikJose Raul Capablanca [1] - sanahDeckard Cain [1] - Jackson Pollock Paper Star [1] - Jose Raul Capablanca Terry Pratchet [1] - Wściekły Wąż Lincz 2: Carmen Sandiego [7] – Andre 3000, janosik, Tinder, Wściekły Wąż, Kot w paczkomacie InPost, Deckard Cain, Michael Scott Dobry Wuja [4] – Mirek Nahacz, Terry Pratchett, Scott Dixon, kangurekkaoTinder [2] – Jackson Pollock, Dobry WujaJanosik [2] – Carmen Sandiego, Jose Raul Capablanca Lincz 3: Tinder [11] – Andre 3000, Mirek Nahacz, Scott Dixon, Terry Pratchett, Jackson Pollock, janosik, Wściekły Wąż, Deckard Cain, Jose Raul Capablanca, Kot w paczkomacie InPost, Michael Scott Lincz 4: Scott Dixon [4] – Andre 3000, Michael Scott, Deckard Cain, Kot w paczkomacie inPostDeckard Cain [2] – Wściekły Wąż, Jose Raul Capablanca Michael Scott [1] – Terry Pratchett Jackson Pollock [1] – Scott DixonAndre 3000 [1] – Jackson Pollock Terry Pratchet [1] – janosikZobaczmy jak ubijają poszczególni gracze (z tych, którzy jeszcze żyją) (nie liczę linczu nr 3):
Deckard - 1 razy ubita mafia, 2 razy ubity niewinny
Andre - 0 mafia, 2 niewinny
Wąż - 0 mafia, 1 niewinny
Kot - 0 mafia, 2 niewinny
Scott - 0 mafia, 2 niewinny
janosik - 0 mafia, 1 niewinny
Pratchett - 0 mafia, 0 niewinny
Pollock - 0 mafia, 0 niewinny
Capablanca - 0 mafia, 0 niewinny
ten post nie mógł zostać napisany przez mafiozę deckard andre janosik pollock czyści andrzej najwięcej bo przez całą grę, najwięcej będzie bolało janosik no kurwa jak napisałeś to w mafii to zapraszam do stołu dla dorosłych pollock siłą rzeczy na końcu, ale też będzie czysty już parę gier w tym roku przejebałem miastu, jedna w tą czy w tamtą nie robi różnicy zostaje nam capablanca scott wąż pratchett idziemy po was a w tym gronie widzę np. niewinnego capablancę i chyba niewinnego węża wąż mi się krzyżuje ze scottem, tutaj pewnośnie nie mam wszystkie drogi prowadzą do pratchetta W jaki sposób ja ci się krzyżuję ze scottem? Ciekaw jestem tej logiki. Możemy dzisiaj Scotta ubić, nie mam nic przeciwko, a nawet wydaje mi się to najlogiczniejsze podejście. Btw dzisiaj popołudniu jadę do znajomych aż do niedzieli, więc nie będzie mnie zbyt dużo w temacie. Ale już im zapowiedziałem, że 20-21 będę zajęty, więc wtedy na pewno będę.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 10:00:40 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 2, 2023 10:00:40 GMT 1
Mnie też śmierdzi, ale on jest bardziej "sprawdzalny", niż Scott/Deckard/Andre/Capablanca. my już nie będziemy mieli żadnego sprawdzenia detektywa obeszła cała kolejka, złota rączka ma wszystkie moce teraz możliwe scenariusze, jest 6-2 1) złota rączka pada w linczu (5-2), backup wchodzi, ma wszystkie moce. jeżeli backup przeżyje mord (6-2), może użyć: a) detektywa, sprawdza kogoś, jak przeżyje lincz ma odczyt i nawet jak trafił mafiozę to 50% szans na oc i jest pizda b) snajpera, strzela w niewinnego (4-2), mamy lincz (przy niecelnym 3-2 i backup może jeszcze próbować modlitwą) w porównaniu do deta: mamy PEWNE sprawdzenie strzałem zamiast deta, jeżeli groziłoby nam zlinczowanie rączki, to claim backupa faktycznie na minus, bo mafia ma czysty strzał po meczówce sześcioosobowej c) snajpera, strzela w winnego (4-1), mamy lincz (3-1), mord (2-1) i lincz ostateczny
2) złota rączka nie pada w linczu i pada inny niewinny (5-2), ma wszystkie moce a) rączka przeżywa mord (4-2), strzela i znowu jak w 1b) mamy zysk, bo nie ryzykujemy oc przy sprawdzeniu -> mamy meczówkę 3-2 b) rączka przeżywa mord (4-2) sprawdza kogoś detem i chuj wiemy bo może być oc b) rączka nie przeżywa mordu, backup nie może użyć roli (ew. nie żyje bo go zajebaliśmy w linczu xD)
CHUJ W TEGO DETEKTYWA JEDYNE POTENCJALNIE MIARODAJNE SPRAWDZENIE JUŻ SIĘ ODBYŁO KURWA a rano przyjdzie capablanca i będzie mnie chciał linczować, mimo że będąc w mafii grałbym właśnie przeciwko swojej frakcji Dobrze rozpisane, ale co do ostatniego zdania to jakby to powiedzieć.. jakbyś ty tego nie rozpisał to ja bym to zrobił, więc w tym dużej zasługi nie widzę.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 10:06:56 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 10:06:56 GMT 1
Elko, ja dzisiaj i jutro też pół na pół obecny, bo goście wbijają
Jeszcze tak myślałem nad tym Pollockiem którego nie czytam od wczoraj i taka kwestia - winny Pollock działałby na swoją szkodę broniąc dzisiaj Pratchetta, co chyba działa tu na jego korzyść
|
|
|
Rozgrywka
Dec 2, 2023 10:08:07 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 2, 2023 10:08:07 GMT 1
my już nie będziemy mieli żadnego sprawdzenia detektywa obeszła cała kolejka, złota rączka ma wszystkie moce teraz możliwe scenariusze, jest 6-2 1) złota rączka pada w linczu (5-2), backup wchodzi, ma wszystkie moce. jeżeli backup przeżyje mord (6-2), może użyć: a) detektywa, sprawdza kogoś, jak przeżyje lincz ma odczyt i nawet jak trafił mafiozę to 50% szans na oc i jest pizda b) snajpera, strzela w niewinnego (4-2), mamy lincz (przy niecelnym 3-2 i backup może jeszcze próbować modlitwą) w porównaniu do deta: mamy PEWNE sprawdzenie strzałem zamiast deta, jeżeli groziłoby nam zlinczowanie rączki, to claim backupa faktycznie na minus, bo mafia ma czysty strzał po meczówce sześcioosobowej c) snajpera, strzela w winnego (4-1), mamy lincz (3-1), mord (2-1) i lincz ostateczny
CHUJ W TEGO DETEKTYWA JEDYNE POTENCJALNIE MIARODAJNE SPRAWDZENIE JUŻ SIĘ ODBYŁO KURWA a rano przyjdzie capablanca i będzie mnie chciał linczować, mimo że będąc w mafii grałbym właśnie przeciwko swojej frakcji Dobrze rozpisane, ale co do ostatniego zdania to jakby to powiedzieć.. jakbyś ty tego nie rozpisał to ja bym to zrobił, więc w tym dużej zasługi nie widzę. Wąż ja mam wrażenie że od kiedy zacząłeś być uniewinniany to jakoś mniej ciebie w temacie Jak byś to uzasadnił?
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Dec 2, 2023 10:10:59 GMT 1
michał szkot, nie przeczytałem tego, ale skoro chcesz walić w pratchetta niezależnie od mojej winy, to dlaczeog po prostu nie chcesz zabić pratchetta pierwszego? xD Bo on wie, że jestem niewinny i jak polecę to jest w piździe, a jeszcze meczówkę trzeba przeżyć. Więc będzie nakręcał na kogoś innego, a mnie jak już stwierdzi że nikogo przede mnie nie wrzuci.
Zresztą wczorajsze głosowanie chyba pokazało, komu zależy na przeżyciu a komu na znalezieniu mafii? Pisał kurwa non stop, że głos na mnie, miał poparcie Janosika, ale jednak głos wysłał sobie na spokojnie w Dixona.
|
|