|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 23:24:18 GMT 1
I teraz mój priorytet Andre jest taki, żebyśmy jutro sobie pogadali już na tym samym poziomie rozumienia gry i daję tobie do tego wszelkie narzędzia. A nie na tym poziomie że ty albo dużo mniej rozumiesz albo udajesz że mniej rozumiesz.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 23:25:45 GMT 1
I teraz mój priorytet Andre jest taki, żebyśmy jutro sobie pogadali już na tym samym poziomie rozumienia gry i daję tobie do tego wszelkie narzędzia. A nie na tym poziomie że ty albo dużo mniej rozumiesz albo udajesz że mniej rozumiesz. stary ja nie wiem co tu jest więcej do gadania, serio napisałem ci na poprzedniej stronie jak to widzę wąż jest w mafii i do tego sprowadzi się każda moja wypowiedź
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 3, 2023 23:28:23 GMT 1
Dobrze to ja sobie jeszcze poczytam i pomyślę. Dobranoc.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 3, 2023 23:57:03 GMT 1
a, jeszcze teraz dotarło do mnie, że mafia wiedziała, że masz do dyspozycji barmana bo przecież widzieli że ich mordy wchodzą xd
no to teraz pytanie co jest w takim przypadku bardziej miastowe - nieogarnięcie tematu, czy błyskawiczna reakcja mająca zasugerować, że upicie weszło w oponenta, kiedy mówiłeś, że upijałeś mnie? Co wygląda na bardziej przemyślane pozycjonowanie się wokół twoich plejsów? I to, że powiedziałeś potem, że to tak naprawdę węża upijałes, nic nie zmieniło w grze węża, po prostu zmienił się przygotowany w algorytmie scenariusz
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 0:02:14 GMT 1
Dlatego właśnie ci napisałem że wolę z tobą rozmawiać jak zrozumiesz sytuację. I trochę zabolała mnie sugestia że się bawię, żeby zostać bohaterem miasta. Uwierz mi w nosie mam kto dostanie mvp tutaj. I żaden mój ruch nie został wyliczony w takim kontekście żeby lepiej wyglądała moja ocena na koniec gry.
Naprawdę pomyślałeś o mnie w taki sposób?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 0:04:45 GMT 1
Dlatego właśnie ci napisałem że wolę z tobą rozmawiać jak zrozumiesz sytuację. I trochę zabolała mnie sugestia że się bawię, żeby zostać bohaterem miasta. Uwierz mi w nosie mam kto dostanie mvp tutaj. I żaden mój ruch nie został wyliczony w takim kontekście żeby lepiej wyglądała moja ocena na koniec gry. Naprawdę pomyślałeś o mnie w taki sposób? z mojej perspektywy wszystko jest jasne, więc może trochę za ostro wjechałem z tą oceną, bo najchętniej kończyłbym to 5 minut po ostatnim mordzie xd jak cię to ubodło to przepraszam, ale zrozum emocje
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 0:08:09 GMT 1
Przyśpieszać się po pierwsze nie da. Po drugie to nie w moim stylu. Ja sobie jeszcze jutro zarezerwuję 2-3 godziny żeby się upewnić. Muszę też bardzo poważnie potraktować całą argumentację Pollocka przeciwko tobie wiedząc że był niewinny. Więc jutro zadam ci parę pytań o to co on pisał.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 0:11:09 GMT 1
Argumentacja pollocka posypała się jak domek z kart jak zobaczył że Pratchett był OC
no ale wal śmiało, wykorzystam wszystkie moje pozostałe posty na odpowiedzi do ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 1:50:39 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 1:50:39 GMT 1
Leżę w łóżku i zamiast spać myślę o tej jebanej gierce No i przypomniał mi się dzisiaj ten post Tu jest dużo manipulacji, które za moment wykażę. Pollock ja cię proszę, wyjdź z tego tunelu i przeanalizuj WSZYSTKO co pisze od wczoraj, nie tylko to gdzie ci się lampka zapali. Jeśli jesteś w mieście to jutro prawdopodobnie zostaniemy razem w meczówce i twoje zacietrzewienie będzie zgubą tego miasta. Jose Raul Capablanca zastanów się czy tak bym zagrał w mafii? Czy to ci wygląda na post mafiozy który wie, że i tak nie padniesz czy na post miastowego który ma w dupie mechanikę roli i zakłada że padasz w mordzie? Ja wiem że zaraz mi wąż wyjedzie że pewnie gram w szachy 5d i na mafijnym to wszystko wymyśliliśmy ale zobacz sobie ile tam było emocji i autentycznej miejskiej frustracji w tej wymianie, to jest integralna część tego, nie jakieś kalkulowane gówno. Ja NIE MIAŁEM POJĘCIA, jakie umiejki ci zostały, nikt mi tego nie podpowiedział również
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 2:23:24 GMT 1
Wężu w którym momencie zdałeś sobie sprawę, że jestem mechanicznie nieśmiertelny dziś?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 8:42:37 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 8:42:37 GMT 1
Wężu w którym momencie zdałeś sobie sprawę, że jestem mechanicznie nieśmiertelny dziś? Po tym jak padł OC, bo jakby nie padł to wtedy lecisz bez względu na to co zrobisz. Przeliczyłem to wczoraj, ale nic nie pisałem, bo liczyłem na to, że mafia na to nie wpadnie. Dobrze, że ty wpadłeś. Rozważ że Andre jest w mafii. Jak mord jest najlepszy strategicznie w takiej sytuacji? Dokładnie taki, jaki się zadział. Andre miał pewność, że nie będzie upijany, więc mógł teoretycznie cię zabić, ale pojedynek z Pollockiem i mną jako sędzią byłby ryzykowny. Zabicie mnie - no już lepsze, ale też nieoptymalne, bo Pollocka przed chwilą uniewinniał. A zabicie Pollocka to najlepsze zagranie, bo daje kontynuację agendy z naganianiem na mnie, a jednocześnie wsadza mnie na minę jeśli będę upity. No plan prawie idealny, tylko że właśnie - prosty do wyliczenia.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 8:58:06 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 8:58:06 GMT 1
XD Jose Raul Capablanca jak nie widzisz jak on ślisko mafijnie podchodzi do tematu, to ja się poddaję i jeszcze w ogóle nie odpowiedział na moje pytanie tylko "twoja mafia" i pora na csa Chłopie no ja już wiem, że jesteś w mafii, to ja mam pisać xD Jakbym ja był w mafii to bym pewnie jebnął w Pollocka, bo jak jestem upity to lecisz ty i gramy dalej. A jak upity zostanie Pollock to on leci to gramy dalej. No celowanie w Capablankę to byłaby jakąś głupota, której w życiu bym nie zrobił będąc w mafii. Alternatywą by było jeszcze celowanie w ciebie, ale wtedy leci Pollock i jestem w dupie, to przecież by było granie samobójstwa. No nie dodaje się to zupełnie. Dobrze grałeś tą edycję Andre, ale no zjebałeś ten ostatni wybór i jeszcze poszedłeś w nieczytanie setupu. Nie wiem, może twoi koledzy za ciebie zrobili ten mord i ci nie wytłumaczyli o co chodzi, żeby wyszło naturalniej. Albo faktycznie udajesz pierwszorzędnie. No ale i tak XD patrząc na to z wiedzą, że jesteś w mafii i jak się pultasz.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 9:10:33 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 9:10:33 GMT 1
a, jeszcze teraz dotarło do mnie, że mafia wiedziała, że masz do dyspozycji barmana bo przecież widzieli że ich mordy wchodzą xd no to teraz pytanie co jest w takim przypadku bardziej miastowe - nieogarnięcie tematu, czy błyskawiczna reakcja mająca zasugerować, że upicie weszło w oponenta, kiedy mówiłeś, że upijałeś mnie? Co wygląda na bardziej przemyślane pozycjonowanie się wokół twoich plejsów? I to, że powiedziałeś potem, że to tak naprawdę węża upijałes, nic nie zmieniło w grze węża, po prostu zmienił się przygotowany w algorytmie scenariusz Ale tu nie ma czego nie ogarnąć XD No przedwczoraj wszyscy mówili o tym, że się licznik przekręcił i ZR ma do dyspozycji wszystkie role i nie ma sensu nic innego niż snajper, który się wydarzył. To teraz miał do dyspozycji barmana, który działa przed mordem, księdza, który nic nie daje i detektywa, który dzieje się po mordzie. Przedwczoraj to ogarniałeś, a teraz nagle przestałeś? Chujowa twoja pierwsza reakcja po mordzie, przez nią przegraliście grę. Trochę przykre, ale w szachach też jeden zły ruch niszczy cały mecz.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 9:14:05 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 9:14:05 GMT 1
Gościu, ale ty jeszcze wczoraj po mordzie od razu wyjebałeś z tym że to był barman na mnie, a teraz piszesz że miałem pewność że nie będę upijany xD widać jak na dłoni że fakty nie przeszkadzają ci w pchaniu swojej agendy.
Jeżeli ja bym był w mafii, no to tak, rzeczywiście takie wyjście daje mi potencjalnie możliwość zachowania jako takiej konsekwencji w oskarżeniach. Ale co to znaczy że zjebałem? Mafijny Andre ma do wyboru zabicie ciebie albo Pollocka, tak czy inaczej druga strona wie że jestem w mafii. Ty po prostu pchasz narrację że coś spierdoliłem a obiektywnie będąc w mafii dla mnie to jest wybór 50/50 xD tym czasem ty se zakodowałeś, że Andre dostał barmanem -> leci Pollock -> Andre zjebał
Tym czasem co zyskuje wąż na mordzie na Pollocku - może zgrywać ofiarę wielkiiego mafiozy kshaqa, gdzie z Pollockiem byłby to pojedynek jak równy z równym - możesz pchać agendę dosłownie taką jak wyżej, tylko nie ogarnąłeś że Pshemo zrobi cię w chuja na początku i wybrałeś zły wariant no i się posypało - nie ryzykujesz, że ja padając zostawię niekorzystny dla ciebie testament (a brzmiał on dzisiaj "zabicje tego węża" xd), a jeszcze może Pollock w swoim mnie obsmaruje w swoim, skoro mnie całą grę cisnął
Ty mnie wczoraj uniewinniałeś, ja nie miałem powodu zabijać Pollocka który tak czy inaczej był na mnie cięty, kiedy potencjalnie w swoim testamencie mógłbyś napisać że Andre niewinny
Dla mnie sprawa jest prosta i możesz czarować i pisać że zagrałem dobrą partię ile chcesz, no ale to nie zmienia faktu że jesteś kurwa w mafii i rozpisałem to dwa dni temu.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 9:53:01 GMT 1
a, jeszcze teraz dotarło do mnie, że mafia wiedziała, że masz do dyspozycji barmana bo przecież widzieli że ich mordy wchodzą xd no to teraz pytanie co jest w takim przypadku bardziej miastowe - nieogarnięcie tematu, czy błyskawiczna reakcja mająca zasugerować, że upicie weszło w oponenta, kiedy mówiłeś, że upijałeś mnie? Co wygląda na bardziej przemyślane pozycjonowanie się wokół twoich plejsów? I to, że powiedziałeś potem, że to tak naprawdę węża upijałes, nic nie zmieniło w grze węża, po prostu zmienił się przygotowany w algorytmie scenariusz Ale tu nie ma czego nie ogarnąć XD No przedwczoraj wszyscy mówili o tym, że się licznik przekręcił i ZR ma do dyspozycji wszystkie role i nie ma sensu nic innego niż snajper, który się wydarzył. To teraz miał do dyspozycji barmana, który działa przed mordem, księdza, który nic nie daje i detektywa, który dzieje się po mordzie. Przedwczoraj to ogarniałeś, a teraz nagle przestałeś? Chujowa twoja pierwsza reakcja po mordzie, przez nią przegraliście grę. Trochę przykre, ale w szachach też jeden zły ruch niszczy cały mecz. ty a weź się cofnij i zobacz, czy ja w ogóle uczestniczyłem w tych mechanicznych gadkach dwa dni temu i czy gdziekolwiek pisałem że to ogarniam, co? bo używasz celowo uogólnień, żeby mnie wrzucić do wora z wszystkimi i żebyś mógł wobec mnie generalizować, a jedyne co potencjalnie mogłem pisać że no tak, złota rączka niech się kitra jak ma moce xD no jak takie uogólnianie tylko żeby się przyjebać nie jest mafijne, to ja nie wiem co jest moja reakcja nie była chujowa, moja reakcja była szczera i jak widać była też celna, skoro upicie poszło w ciebie, nie we mnie xD idź już tam poddaj się czy coś, bo szkoda mi postów na to
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 9:56:31 GMT 1
a no i oczywiście jeszcze cały mord i strategię na wypadek upicia obmyśliłem z kolegami na mafijnym ale reakcji już nie xD no śmieszny jesteś fest
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:05:06 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:05:06 GMT 1
Gościu, ale ty jeszcze wczoraj po mordzie od razu wyjebałeś z tym że to był barman na mnie, a teraz piszesz że miałem pewność że nie będę upijany xD widać jak na dłoni że fakty nie przeszkadzają ci w pchaniu swojej agendy. Jeżeli ja bym był w mafii, no to tak, rzeczywiście takie wyjście daje mi potencjalnie możliwość zachowania jako takiej konsekwencji w oskarżeniach. Ale co to znaczy że zjebałem? Mafijny Andre ma do wyboru zabicie ciebie albo Pollocka, tak czy inaczej druga strona wie że jestem w mafii. Ty po prostu pchasz narrację że coś spierdoliłem a obiektywnie będąc w mafii dla mnie to jest wybór 50/50 xD tym czasem ty se zakodowałeś, że Andre dostał barmanem -> leci Pollock -> Andre zjebał Tym czasem co zyskuje wąż na mordzie na Pollocku - może zgrywać ofiarę wielkiiego mafiozy kshaqa, gdzie z Pollockiem byłby to pojedynek jak równy z równym - możesz pchać agendę dosłownie taką jak wyżej, tylko nie ogarnąłeś że Pshemo zrobi cię w chuja na początku i wybrałeś zły wariant no i się posypało - nie ryzykujesz, że ja padając zostawię niekorzystny dla ciebie testament (a brzmiał on dzisiaj "zabicje tego węża" xd), a jeszcze może Pollock w swoim mnie obsmaruje w swoim, skoro mnie całą grę cisnął Ty mnie wczoraj uniewinniałeś, ja nie miałem powodu zabijać Pollocka który tak czy inaczej był na mnie cięty, kiedy potencjalnie w swoim testamencie mógłbyś napisać że Andre niewinny Dla mnie sprawa jest prosta i możesz czarować i pisać że zagrałem dobrą partię ile chcesz, no ale to nie zmienia faktu że jesteś kurwa w mafii i rozpisałem to dwa dni temu. Twój argument byłby celny gdyby nie jeden mały szkopuł, że ja aż do mordu sądziłem, że w tej mafii jest Pollock i po uderzeniu barmanem zlecę ja lub ty. Dopiero po mordzie przeliczyłem, co jest bardziej opłacalne dla mafii z tobą w składzie. Przecież jakbym był w mafii to bym to wiedział już wczoraj i się takim czymś nie wkopał. Pollock to przecież idealny plan na mord, bo powierzchownie wskazuje bezpośrednio we mnie, jednocześnie martwy Pollock nie może jebać w Andre.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:08:25 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 10:08:25 GMT 1
Martwy pollock może potencjalnie jebać w Andre w testamencie a martwy Andre nie może jebać w węża w testamencie, czego nie rozumiesz? I chuja przeliczyłeś, po prostu miałeś przygotowane scenariusze na wypadek każdego upicia Ogólnie to mi zostało z 10 postów i nie będę ich więcej marnował na mafiozę (inb4 Andre obsrał się przed WIELKIM WĘŻEM) Jak Jose Raul Capablanca masz jakieś pytania do mnie to daj znać, wtedy odpiszę
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:12:21 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:12:21 GMT 1
Ale tu nie ma czego nie ogarnąć XD No przedwczoraj wszyscy mówili o tym, że się licznik przekręcił i ZR ma do dyspozycji wszystkie role i nie ma sensu nic innego niż snajper, który się wydarzył. To teraz miał do dyspozycji barmana, który działa przed mordem, księdza, który nic nie daje i detektywa, który dzieje się po mordzie. Przedwczoraj to ogarniałeś, a teraz nagle przestałeś? Chujowa twoja pierwsza reakcja po mordzie, przez nią przegraliście grę. Trochę przykre, ale w szachach też jeden zły ruch niszczy cały mecz. ty a weź się cofnij i zobacz, czy ja w ogóle uczestniczyłem w tych mechanicznych gadkach dwa dni temu i czy gdziekolwiek pisałem że to ogarniam, co? bo używasz celowo uogólnień, żeby mnie wrzucić do wora z wszystkimi i żebyś mógł wobec mnie generalizować, a jedyne co potencjalnie mogłem pisać że no tak, złota rączka niech się kitra jak ma moce xD no jak takie uogólnianie tylko żeby się przyjebać nie jest mafijne, to ja nie wiem co jest moja reakcja nie była chujowa, moja reakcja była szczera i jak widać była też celna, skoro upicie poszło w ciebie, nie we mnie xD idź już tam poddaj się czy coś, bo szkoda mi postów na to XD To że napiszesz, że coś jest mafijne nie spowoduje, że nagle zacznie takie być. Tu nie ma żadnych uogólnień, brałeś udział w grze, w rozmowach. Przecież jako miastowy raczej czytałeś uważnie wszystkie posty po kilka razy. A nagle nie znasz setupu, gdzie kilka razy był rozpisany ze wszystkimi możliwymi wariantami. XD Już się zapędziłeś za daleko z tym absurdem, zaczyna to groteskowo wyglądać, nieco desperacko.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:14:11 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:14:11 GMT 1
a no i oczywiście jeszcze cały mord i strategię na wypadek upicia obmyśliłem z kolegami na mafijnym ale reakcji już nie xD no śmieszny jesteś fest Nie wiem, może to oni wybrali cel a ty stwierdziłeś że im mniej wiesz tym naturalniej wypadniesz. No nie wiem jakie tak ustalenia na mafijnym mieliście. Dzisiaj wieczorem mi powiesz.
|
|