|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:15:40 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 10:15:40 GMT 1
ty a weź się cofnij i zobacz, czy ja w ogóle uczestniczyłem w tych mechanicznych gadkach dwa dni temu i czy gdziekolwiek pisałem że to ogarniam, co? bo używasz celowo uogólnień, żeby mnie wrzucić do wora z wszystkimi i żebyś mógł wobec mnie generalizować, a jedyne co potencjalnie mogłem pisać że no tak, złota rączka niech się kitra jak ma moce xD no jak takie uogólnianie tylko żeby się przyjebać nie jest mafijne, to ja nie wiem co jest moja reakcja nie była chujowa, moja reakcja była szczera i jak widać była też celna, skoro upicie poszło w ciebie, nie we mnie xD idź już tam poddaj się czy coś, bo szkoda mi postów na to XD To że napiszesz, że coś jest mafijne nie spowoduje, że nagle zacznie takie być. Tu nie ma żadnych uogólnień, brałeś udział w grze, w rozmowach. Przecież jako miastowy raczej czytałeś uważnie wszystkie posty po kilka razy. A nagle nie znasz setupu, gdzie kilka razy był rozpisany ze wszystkimi możliwymi wariantami. XD Już się zapędziłeś za daleko z tym absurdem, zaczyna to groteskowo wyglądać, nieco desperacko. Nie czytałem rozgrywki drugi raz ani razu 🤷🏼♂️ Uogólniasz i wrzucasz mnie do wora tylko żeby coś udowodnić. I co wygląda bardziej desperacko? WĄŻ TO MAFIA JAK COŚ
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:16:29 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 10:16:29 GMT 1
a no i oczywiście jeszcze cały mord i strategię na wypadek upicia obmyśliłem z kolegami na mafijnym ale reakcji już nie xD no śmieszny jesteś fest Nie wiem, może to oni wybrali cel a ty stwierdziłeś że im mniej wiesz tym naturalniej wypadniesz. No nie wiem jakie tak ustalenia na mafijnym mieliście. Dzisiaj wieczorem mi powiesz. No to wypadłem naturalnie czy chujowo? XD Tak, powiem ci dzisiaj wieczorem bo padniesz jako mafia Bez odbioru
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:23:25 GMT 1
XD To że napiszesz, że coś jest mafijne nie spowoduje, że nagle zacznie takie być. Tu nie ma żadnych uogólnień, brałeś udział w grze, w rozmowach. Przecież jako miastowy raczej czytałeś uważnie wszystkie posty po kilka razy. A nagle nie znasz setupu, gdzie kilka razy był rozpisany ze wszystkimi możliwymi wariantami. XD Już się zapędziłeś za daleko z tym absurdem, zaczyna to groteskowo wyglądać, nieco desperacko. Nie czytałem rozgrywki drugi raz ani razu 🤷🏼♂️ Uogólniasz i wrzucasz mnie do wora tylko żeby coś udowodnić. I co wygląda bardziej desperacko? WĄŻ TO MAFIA JAK COŚ Nakręciłeś się z tym uogólnieniem i nie odnosisz się w ogóle do zarzutów. Ładne fikołki. Pshemo sam oceni, kto wygląda desperacko.
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:24:23 GMT 1
Nie wiem, może to oni wybrali cel a ty stwierdziłeś że im mniej wiesz tym naturalniej wypadniesz. No nie wiem jakie tak ustalenia na mafijnym mieliście. Dzisiaj wieczorem mi powiesz. No to wypadłem naturalnie czy chujowo? XD Tak, powiem ci dzisiaj wieczorem bo padniesz jako mafia Bez odbioru No chciałeś wypaść naturalnie, a wyszło chujowo. Czego nie rozumiesz? A teraz uciekasz jak zacząłem dogniatać twoją pokrętną mafijną logikę.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 10:29:14 GMT 1
tak, UCIEKAM PRZED WIELKIM MIASTOWYM WĘŻEM
pokrętna mafijna logika xD przecież odniosłem się do twoich zarzutów ale ty oczywiście pomijasz i wybierasz sobie tylko to co ci pasuje, chyba że za zarzut uważasz "no chciałeś żeby było naturalnie a było chujowo" xd nie, nie było chujowo, nie, to nie jest argument
mam 10 postów, jak Pshemo będzie coś ode mnie chciał to da znać
nie widzę sensu w wypostowywaniu się na kręcenie się z tobą w kółko, chociaż wiem, że bardzo byś chciał żebym już nic nie mógł napisać do wieczora
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:33:31 GMT 1
tak, UCIEKAM PRZED WIELKIM MIASTOWYM WĘŻEM pokrętna mafijna logika xD przecież odniosłem się do twoich zarzutów ale ty oczywiście pomijasz i wybierasz sobie tylko to co ci pasuje, chyba że za zarzut uważasz "no chciałeś żeby było naturalnie a było chujowo" xd nie, nie było chujowo, nie, to nie jest argument mam 10 postów, jak Pshemo będzie coś ode mnie chciał to da znać nie widzę sensu w wypostowywaniu się na kręcenie się z tobą w kółko, chociaż wiem, że bardzo byś chciał żebym już nic nie mógł napisać do wieczora Ale przecież ty się sam celowo wypostowujesz. Przecież nikt cię nie zmuszał do rzucania po kilka postów na raz, mogłeś edytować jakby ci zależało na utrzymaniu limitu w ryzach. Wypostowanie jest wygodniejsze, bo zawsze można nie odpisywać, bo przecież masz limit. Ale ok, możemy poczekać na Pshema.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 10:38:01 GMT 1
Po porażce jako Elrond mówiłem żeby w meczówkach znieść limit postów. Czy to był dobry pomysł nie wiem.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 10:39:25 GMT 1
Wężu w którym momencie zdałeś sobie sprawę, że jestem mechanicznie nieśmiertelny dziś? Po tym jak padł OC, bo jakby nie padł to wtedy lecisz bez względu na to co zrobisz. Przeliczyłem to wczoraj, ale nic nie pisałem, bo liczyłem na to, że mafia na to nie wpadnie. Dobrze, że ty wpadłeś. Rozważ że Andre jest w mafii. Jak mord jest najlepszy strategicznie w takiej sytuacji? Dokładnie taki, jaki się zadział. Andre miał pewność, że nie będzie upijany, więc mógł teoretycznie cię zabić, ale pojedynek z Pollockiem i mną jako sędzią byłby ryzykowny. Zabicie mnie - no już lepsze, ale też nieoptymalne, bo Pollocka przed chwilą uniewinniał. A zabicie Pollocka to najlepsze zagranie, bo daje kontynuację agendy z naganianiem na mnie, a jednocześnie wsadza mnie na minę jeśli będę upity. No plan prawie idealny, tylko że właśnie - prosty do wyliczenia. Andre na ile zgadzasz się z tym postem?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 10:46:20 GMT 1
Po tym jak padł OC, bo jakby nie padł to wtedy lecisz bez względu na to co zrobisz. Przeliczyłem to wczoraj, ale nic nie pisałem, bo liczyłem na to, że mafia na to nie wpadnie. Dobrze, że ty wpadłeś. Rozważ że Andre jest w mafii. Jak mord jest najlepszy strategicznie w takiej sytuacji? Dokładnie taki, jaki się zadział. Andre miał pewność, że nie będzie upijany, więc mógł teoretycznie cię zabić, ale pojedynek z Pollockiem i mną jako sędzią byłby ryzykowny. Zabicie mnie - no już lepsze, ale też nieoptymalne, bo Pollocka przed chwilą uniewinniał. A zabicie Pollocka to najlepsze zagranie, bo daje kontynuację agendy z naganianiem na mnie, a jednocześnie wsadza mnie na minę jeśli będę upity. No plan prawie idealny, tylko że właśnie - prosty do wyliczenia. Andre na ile zgadzasz się z tym postem? już pisałem na ten temat jeżeli byłbym w mafii to dla mnie to jest bez różnicy potencjalnie, mógłbym nawet próbować pierdolnąć w ciebie jedyny zysk jaki tu mam, to że zostaje mi jakaś ciągłość gry, tzn oskarżałem wczoraj węża, oskarżam go i dzisiaj ale z praktycznego punktu widzenia nie ma to znaczenia, szczególnie że skoro wąż wczoraj dawał mi 10% na mafiowanie, to zabijam go i dostaję korzystny dla siebie testament poza tym ciekawe, że nagle miałem pewność, że nie będę upijany, a wczoraj po mordzie wyglądało to jakby mu jednak moje upicie pasowało, to jest ciąg dalszy zmiany algorytmu w zależności od faktów, a jak fakty się nie zgadzają to tym gorzej dla nich
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 10:51:11 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 10:51:11 GMT 1
Andre na ile zgadzasz się z tym postem? już pisałem na ten temat jeżeli byłbym w mafii to dla mnie to jest bez różnicy potencjalnie, mógłbym nawet próbować pierdolnąć w ciebie jedyny zysk jaki tu mam, to że zostaje mi jakaś ciągłość gry, tzn oskarżałem wczoraj węża, oskarżam go i dzisiaj ale z praktycznego punktu widzenia nie ma to znaczenia, szczególnie że skoro wąż wczoraj dawał mi 10% na mafiowanie, to zabijam go i dostaję korzystny dla siebie testament poza tym ciekawe, że nagle miałem pewność, że nie będę upijany, a wczoraj po mordzie wyglądało to jakby mu jednak moje upicie pasowało, to jest ciąg dalszy zmiany algorytmu w zależności od faktów, a jak fakty się nie zgadzają to tym gorzej dla nich Ten ostatni akapit to takie kurwienie logiki że nie wiem jak to nazwać. Przecież to ty miałeś pewność że nie będziesz upijany, a z kolei dla mnie po mordzie intuicyjnie to było narzucające się, że skoro poleciał Pollock, to ty byłeś upijany. Dopiero potem przemyślałem, że ten wasz plejs miał więcej sensu.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 10:58:13 GMT 1
no to miałeś przemyślane wszystkie możliwości, ale żeby dojść do tego, co ma więcej sensu, to musiałeś pomyśleć dłużej, okej
no szkoda, że nie musiałeś pomyśleć z czym to się wiąże tylko od razu jak Pshemo przyznał się kogo upijał, to wjechałeś z alternatywną wersją wydarzeń
ty gościu tak bardzo masz teraz nawet wyjebane w swoją miejską metę że to jest szok
w ostatniej edycji próbowałeś rozmawiać, szukać wyjścia, ja wiem, że to była inna sytuacja bo byliśmy w meczóce 3-2, nie 2-1, no ale tonalna różnica jest diametralna
próbujesz wpierdolić jakąś fikcję, idziesz w to starcie starając się wyglądać pewnie bo ci się wydaje, że musisz tak wyglądać, żeby to wygrać, tylko no np, dla mnie to jest karykatura tego co gra w mieście Wąż
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 11:02:41 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Dec 4, 2023 11:02:41 GMT 1
no to miałeś przemyślane wszystkie możliwości, ale żeby dojść do tego, co ma więcej sensu, to musiałeś pomyśleć dłużej, okej no szkoda, że nie musiałeś pomyśleć z czym to się wiąże tylko od razu jak Pshemo przyznał się kogo upijał, to wjechałeś z alternatywną wersją wydarzeń ty gościu tak bardzo masz teraz nawet wyjebane w swoją miejską metę że to jest szok w ostatniej edycji próbowałeś rozmawiać, szukać wyjścia, ja wiem, że to była inna sytuacja bo byliśmy w meczóce 3-2, nie 2-1, no ale tonalna różnica jest diametralna próbujesz wpierdolić jakąś fikcję, idziesz w to starcie starając się wyglądać pewnie bo ci się wydaje, że musisz tak wyglądać, żeby to wygrać, tylko no np, dla mnie to jest karykatura tego co gra w mieście Wąż Ale co ty w ogóle porównujesz, jak w maratońskiej to ja byłem zmanipulowany i zagubiony, a teraz wiem dokładnie, kto jest w mafii. No ciekawe skąd się bierze pewność siebie XD Na pewno nie z pewności składu mafii. Jak Pshemo ma pytania to jestem gotowy odpowiedzieć na każde. Nie mam nic do ukrycia.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 11:36:11 GMT 1
Czy w grę wchodziło, że wczoraj użyję sprawdzenia detektywa?
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 11:41:51 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 11:41:51 GMT 1
Czy w grę wchodziło, że wczoraj użyję sprawdzenia detektywa? No jest napisane że musisz przeżyć mord żeby otrzymać sprawdzenie To chyba na ryzyku przy założeniu że mafia założy, że zagrasz bezpiecznie i upijesz Jaki cel ma ta mechaniczna trivia teraz?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 11:44:01 GMT 1
A jak myślisz Andre? Jaki mają cel te pytania.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 11:46:43 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 11:46:43 GMT 1
A jak myślisz Andre? Jaki mają cel te pytania. Testujesz umiejętność czytania ze zrozumieniem Innego celu nie widzę 🤷🏼♂️ Nie wiem w jaki sposób ma cię to doprowadzić do rozwiązania, ale jak ty masz jakąś genialną koncepcję której nie jestem w stanie moim małym móżdżkiem pojąć, to na zdrowie, moją odpowiedź masz wyżej
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 11:48:23 GMT 1
Badam reakcje ciołku XDD Czemu taka odpowiedź nawet nie przyszła ci do głowy?
Przecież z was dwóch mafiozo ma wszystko obcykane na takim poziomie jak albo i lepiej a drugi nie wie co się dzieje.
I to mnie niepokoi że w tej kreacji gościa który nie ma pojęcia co się wokół niego dzieje jesteś aż tak konsekwentny a Wąż nawet się nie kryje z tym że wszystko rozumie tak samo jak ja.
|
|
|
Rozgrywka
Dec 4, 2023 11:51:06 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 11:51:06 GMT 1
Badam reakcje ciołku XDD Czemu taka odpowiedź nawet nie przyszła ci do głowy? Bo jestem zniecierpliwiony i wkurwiony, że zostałem jeszcze wciągnięty w to bagno, kiedy cała moja rozgrywka krzyczy że jestem niewinny No ale rób swoje
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Dec 4, 2023 11:52:35 GMT 1
A nie uważasz, że powinieneś być bardziej dumny z siebie teraz?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Dec 4, 2023 11:55:47 GMT 1
A nie uważasz, że powinieneś być bardziej dumny z siebie teraz? Nie, dopóki nie dociągnę tego do końca to nie będę z niczego dumny Cała moja gra jest chuja warta jeżeli znów skończy się to przejebaną meczówką
|
|