|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:23:36 GMT 1
Jak śmiecie atakować węża? Płazy to takie miłe i przyjazne stworzonka.
Jako dziecko miałem kawię. Rodzice kupili mi ją, żebym mógł mieć jakiegoś przyjaciela blisko siebie. Nie wytłumaczyli mi jednak, że źle reaguje na zabawę w wrestling. Po co komuś przyjaciel, który nie jest w stanie przetrwać moonsaulta?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:27:15 GMT 1
Wybieram się na bizneslancz do Hooters. Ktoś chce do mnie dołączyć? Andre? Mirek? Sanah?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 10:31:06 GMT 1
Wybieram się na bizneslancz do Hooters. Ktoś chce do mnie dołączyć? Andre? Mirek? Sanah? bardzo chętnie ale będę małomówny ale możesz w międzyczasie odnieść się np. do tego, tak z ciekawości - mafiacorner.boards.net/post/85910
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 10:31:19 GMT 1
Poczytałem Kota i jego bym dzisiaj nie ruszał.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 10:35:28 GMT 1
Wybieram się na bizneslancz do Hooters. Ktoś chce do mnie dołączyć? Andre? Mirek? Sanah? bardzo chętnie ale będę małomówny ale możesz w międzyczasie odnieść się np. do tego, tak z ciekawości - mafiacorner.boards.net/post/85910Ja się odniosę, jeśli pozwolisz.
Moim zdaniem dobra teoria i może coś w tym być. W następnej chwili z kompem poczytam Casablancę i Scotta, i zobaczę, co o nich myślę indywidualnie.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:39:55 GMT 1
Wybieram się na bizneslancz do Hooters. Ktoś chce do mnie dołączyć? Andre? Mirek? Sanah? bardzo chętnie ale będę małomówny ale możesz w międzyczasie odnieść się np. do tego, tak z ciekawości - mafiacorner.boards.net/post/85910Niby zgrabne, ale gdzie jest pointa? Gdzie jest ten moment, w którym wszyscy wstają z krzeseł i dają aplauz?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:41:04 GMT 1
Ja się odniosę, jeśli pozwolisz.
Moim zdaniem dobra teoria i może coś w tym być. W następnej chwili z kompem poczytam Casablancę i Scotta, i zobaczę, co o nich myślę indywidualnie.
O mnie pomyślisz, że jestem przystojny, bystry, świetnie zarządzam ludźmi. Mam dobre serce i pomagam biednym.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 10:42:31 GMT 1
Niby zgrabne, ale gdzie jest pointa? Gdzie jest ten moment, w którym wszyscy wstają z krzeseł i dają aplauz? nigdzie, pointy szukam to nie wynik dedukcji tylko materiał do niej i nie chodzi mi o to czy zgrabne czy nie, tylko czy któryś z was jest w mafii mógłbyś np. odpowiedzieć, dlaczego uznałeś za słuszne podłączyć się pod ten pociąg albo co sądzisz o zachowaniu Capablanki i czy widzisz tam potencjał na mafię
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:42:50 GMT 1
Ale Bogarta w sumie możemy zwolnić. Zajmiesz się tym, Andre?
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 10:44:41 GMT 1
Chciałbym złożyć serdeczne życzenia urodzinowe Kangurkowi Kao. W sumie wypada mi się jeszcze przypierdalać, bo nie chcę wypisywać półlosowych nicków po trzech postach, ale to pytanie o czapki mi tak zajechało trochę takim chłopaki weźcie mnie do składu To ja pierwszy napisałem czapka. Andre powtórzył po mnie. Ja napisałem, że uspokój tego w czapce o tym pierwszym a potem ten drugi Andre może nie zauważył, bo dopytał o czapki Andre, a co myślisz o tym poście w kontekście Twojego posta? To może znacznie bardziej subtelne, ale także podbicie posta Deckarda.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 10:48:33 GMT 1
To ja pierwszy napisałem czapka. Andre powtórzył po mnie. Ja napisałem, że uspokój tego w czapce o tym pierwszym a potem ten drugi Andre może nie zauważył, bo dopytał o czapki Andre, a co myślisz o tym poście w kontekście Twojego posta? To może znacznie bardziej subtelne, ale także podbicie posta Deckarda. z tym postem mam taki problem że w zasadzie niewiele wnosi imo tzn jakie znaczenie ma kto pierwszy napisał "czapka" i co z tego wynika? xD ja miałem wrażenie, że Tinder może nawet starał się mnie trochę bronić tym, że nie zauważyłem, tylko że w zupełnie innej sprawie, niż ta, która wtedy się odbywała tak że nie wiem co on miał na celu w sumie
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:48:46 GMT 1
Niby zgrabne, ale gdzie jest pointa? Gdzie jest ten moment, w którym wszyscy wstają z krzeseł i dają aplauz? nigdzie, pointy szukam to nie wynik dedukcji tylko materiał do niej i nie chodzi mi o to czy zgrabne czy nie, tylko czy któryś z was jest w mafii mógłbyś np. odpowiedzieć, dlaczego uznałeś za słuszne podłączyć się pod ten pociąg albo co sądzisz o zachowaniu Capablanki i czy widzisz tam potencjał na mafię Dla mnie najważniejsza jest forma. Nawet jeśli chcesz przekazać coś ważnego, to musisz to zrobić tak, żeby wywołać entuzjazm na sali. Treść jest zdecydowanie mniej ważna. Jeśli dajesz show i jest on świetnie opakowany, są klauny, zimne ognie, to dla publiczności nie będzie to miało znaczenia o czym mówisz. Bez tej otoczki, każda taka prezentacja będzie nudna i szybko stracisz zainteresowanie słuchaczy. Jako assistant to the regional manager możesz zająć się tematem zwolnienia Capablanki.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:50:45 GMT 1
Poczytałem Kota i jego bym dzisiaj nie ruszał. That's what she said.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 10:51:09 GMT 1
Z kolei w dziale HR siedzą Kangurek, Capoblanco i ten od gonienia androgenów. Jak mocnymi nickami na tym etapie byli kangurek i Capoblanco oraz kim jest 'ten od gonienia androgenów'?
Poza tym, w podpince Scotta nie podoba mi się, że ta podpinka to jego pierwszy merytoryczny post.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:52:29 GMT 1
Wszystkie moje posty są merytoryczne i wnoszące blask w tę rozgrywkę.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 10:53:22 GMT 1
Ten od gonienia androgenów to Rick Deckard, którego w filmie "Łowca androgenów" grał Harrison Ford.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 10:53:56 GMT 1
Andre, a co myślisz o tym poście w kontekście Twojego posta? To może znacznie bardziej subtelne, ale także podbicie posta Deckarda. z tym postem mam taki problem że w zasadzie niewiele wnosi imo tzn jakie znaczenie ma kto pierwszy napisał "czapka" i co z tego wynika? xD ja miałem wrażenie, że Tinder może nawet starał się mnie trochę bronić tym, że nie zauważyłem, tylko że w zupełnie innej sprawie, niż ta, która wtedy się odbywała tak że nie wiem co on miał na celu w sumie Tinder w takim razie do Ciebie pytanie
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 10:58:57 GMT 1
No nie wygląda źle ten scott 'in the vacuum', ale tak jak już wcześniej pisałem, w naszej społeczności raczej każdy gracz potrafi wyglądać naturalnie w początkowej fazie, więc to nie ma znaczenia. Ta podczepka mi się nie podoba, dużo kreacyjnych postów mało mięsa też mi się nie podoba. Ale z drugiej strony podejrzewa raczej mocne nicki (takie odniosłem wrażenie, nie czytałem większości postów z nocy) w osobie Deckarda i Casablanci). Ciężki temat, nie mam zdania, ale gun to head raczej byłbym lekko przeciwko jego pozostaniu w grze.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:01:43 GMT 1
Andre 3000Co myślisz o Paper Lane? Z jednej strony podoba mi się nazwisko. To chyba takie nawiązanie do branży papierniczej i piosenki Beatlesów. Z drugiej jednak pojawiła się tak nagle, podłapała pomysł Andrego i próbuje zwrócić uwagę na Tindera. Hmmm. Przybyła do nas z innego oddziału, więc do końca jej nie ufam.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:05:27 GMT 1
No nie wygląda źle ten scott 'in the vacuum', ale tak jak już wcześniej pisałem, w naszej społeczności raczej każdy gracz potrafi wyglądać naturalnie w początkowej fazie, więc to nie ma znaczenia. Ta podczepka mi się nie podoba, dużo kreacyjnych postów mało mięsa też mi się nie podoba. Ale z drugiej strony podejrzewa raczej mocne nicki (takie odniosłem wrażenie, nie czytałem większości postów z nocy) w osobie Deckarda i Casablanci). Ciężki temat, nie mam zdania, ale gun to head raczej byłbym lekko przeciwko jego pozostaniu w grze. To jest post w stylu "Tak, Panie Oficerze, przyznaję się. To ja okradłem ten sklep ze słodyczami. Ale proszę mnie puścić, to wszystko sprawka Michaela Scotta." Tymczasem Michael Scott leży na przepięknej plaży w Sandals, Jamaica. Z pewną piękną, seksowną kobietą.
|
|