|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:07:59 GMT 1
Nie no, THIS IS THE WORST.
W sensie ten post Papera. Tak mafijnego wylewu dawno w tej grze nie widziałem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 11:08:10 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 11:08:10 GMT 1
Intrygujesz mnie Scott
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 11:09:33 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 11:09:33 GMT 1
A post papera dla mnie bardziej był nieprawdą niż mafijnym wylewem
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:09:45 GMT 1
I just want to have friends.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 11:10:08 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 11:10:08 GMT 1
Andre 3000Co myślisz o Paper Lane? Z jednej strony podoba mi się nazwisko. To chyba takie nawiązanie do branży papierniczej i piosenki Beatlesów. Z drugiej jednak pojawiła się tak nagle, podłapała pomysł Andrego i próbuje zwrócić uwagę na Tindera. Hmmm. Przybyła do nas z innego oddziału, więc do końca jej nie ufam. Podobała mi się ta gra od dzisiejszego wejścia, to wspomnienie o Tinderze to w sumie jej autorski pomysł bo ja go do tej grupki nie wrzucałem ale ten ostatni post o Tobie już gorzej te stwierdzenia typu że gun to the head jest przeciwna twojemu pozostaniu w grze pachną mi trochę takim mafiozą, który się boi bardziej zdecydowanie kogoś określić
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 11:11:14 GMT 1
Dla mnie Capablanca top niewinnych. Czuje się w temacie jak ryba w wodzie, podejrzenia spływają po nim jak po kaczce. Do tego ta delikatna wyjebka, ocierająca się o bezczelność charakterystyczna dla miastowych, którzy nie mają nic do ukrycia. I ma parę takich postów, że ciężko mi sobie wyobrazić, żeby wyszły spod pióra mafiozy: mafiacorner.boards.net/post/85723mafiacorner.boards.net/post/85695Do tego podejrzewa Tindera jak i ja. Jeszcze poczytam Sanah, skoro Capablanca ją podejrzewa.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:11:31 GMT 1
A post papera dla mnie bardziej był nieprawdą niż mafijnym wylewem Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 11:12:41 GMT 1
No nie wygląda źle ten scott 'in the vacuum', ale tak jak już wcześniej pisałem, w naszej społeczności raczej każdy gracz potrafi wyglądać naturalnie w początkowej fazie, więc to nie ma znaczenia. Ta podczepka mi się nie podoba, dużo kreacyjnych postów mało mięsa też mi się nie podoba. Ale z drugiej strony podejrzewa raczej mocne nicki (takie odniosłem wrażenie, nie czytałem większości postów z nocy) w osobie Deckarda i Casablanci). Ciężki temat, nie mam zdania, ale gun to head raczej byłbym lekko przeciwko jego pozostaniu w grze. To jest post w stylu "Tak, Panie Oficerze, przyznaję się. To ja okradłem ten sklep ze słodyczami. Ale proszę mnie puścić, to wszystko sprawka Michaela Scotta." Tymczasem Michael Scott leży na przepięknej plaży w Sandals, Jamaica. Z pewną piękną, seksowną kobietą. wyjaśnij
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 11:13:49 GMT 1
Andre 3000 Co myślisz o Paper Lane? Z jednej strony podoba mi się nazwisko. To chyba takie nawiązanie do branży papierniczej i piosenki Beatlesów. Z drugiej jednak pojawiła się tak nagle, podłapała pomysł Andrego i próbuje zwrócić uwagę na Tindera. Hmmm. Przybyła do nas z innego oddziału, więc do końca jej nie ufam. Podobała mi się ta gra od dzisiejszego wejścia, to wspomnienie o Tinderze to w sumie jej autorski pomysł bo ja go do tej grupki nie wrzucałem ale ten ostatni post o Tobie już gorzej te stwierdzenia typu że gun to the head jest przeciwna twojemu pozostaniu w grze pachną mi trochę takim mafiozą, który się boi bardziej zdecydowanie kogoś określić nie no, jak już doszukiwać się w tym mafijności, to chyba w samej potrzebie jakiegokolwiek określenia się w tym temacie, coś jak scott niżej napisał
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 11:14:41 GMT 1
A post papera dla mnie bardziej był nieprawdą niż mafijnym wylewem Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu. No napisałem, że mam mieszane uczucia, ale jakbym musiał decydować 'hot or not', to bym zdecydował, że not. Nie wiem, czego w tym poście nie zrozumiałeś
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 11:17:37 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 11:17:37 GMT 1
A post papera dla mnie bardziej był nieprawdą niż mafijnym wylewem Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu. Jak mi przypomnisz koło 16-17 to znajdę Ci kilka takich postów od zawodników których lubisz, chcesz?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 11:18:59 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 11:18:59 GMT 1
Podobała mi się ta gra od dzisiejszego wejścia, to wspomnienie o Tinderze to w sumie jej autorski pomysł bo ja go do tej grupki nie wrzucałem ale ten ostatni post o Tobie już gorzej te stwierdzenia typu że gun to the head jest przeciwna twojemu pozostaniu w grze pachną mi trochę takim mafiozą, który się boi bardziej zdecydowanie kogoś określić nie no, jak już doszukiwać się w tym mafijności, to chyba w samej potrzebie jakiegokolwiek określenia się w tym temacie, coś jak scott niżej napisał No mniej więcej o to mi chodziło, to taki post jak napisać dużo i jednocześnie nie napisać za wiele Niby do odstrzału ale łatwo w razie czego rakiem się z tego wycofać bo "in the vacuum" wygląda dobrze, ale jakby zebrały się szable to i podłączyć się mozna
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 11:19:31 GMT 1
A post papera dla mnie bardziej był nieprawdą niż mafijnym wylewem Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu. Hm. W sumie tak, co napisałem w poprzednim poście. Z drugiej strony - sam mówisz, że ta gra to w znacznej mierze pokaz kuglarzy i igrzyska formy nad treścią - co nie przeszkadza ci atakować Papera za formę, a nie treść.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:21:35 GMT 1
Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu. Jak mi przypomnisz koło 16-17 to znajdę Ci kilka takich postów od zawodników których lubisz, chcesz? Tak.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:24:34 GMT 1
Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu. Hm. W sumie tak, co napisałem w poprzednim poście. Z drugiej strony - sam mówisz, że ta gra to w znacznej mierze pokaz kuglarzy i igrzyska formy nad treścią - co nie przeszkadza ci atakować Papera za formę, a nie treść. Jeżeli forma jest tragiczna, to tym bardziej czuję się martwy w środku. To nie zjazd endokrynologów, gdzie są poruszane ważne tematy walki z rakiem. Tam nie ma treści a forma jest blah... straszna.
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:25:52 GMT 1
Przecież tam jest ogromna potrzeba napisania czegoś, kiedy nie wie się co się chce napisać, bo ma się mieszane uczucia. No jako miasto napisałbym po prostu "Mam mieszane uczucia", a tutaj jakieś sranie w banie i rzeczy wzajemnie się wykluczające zdanie po zdaniu. Jak mi przypomnisz koło 16-17 to znajdę Ci kilka takich postów od zawodników których lubisz, chcesz? Ale w sumie po co mam czekać. Dawaj nicki, to sam je sobie znajdę. Nie musisz mi ich cytować.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 11:30:24 GMT 1
via mobile
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 11:30:24 GMT 1
Hm. W sumie tak, co napisałem w poprzednim poście. Z drugiej strony - sam mówisz, że ta gra to w znacznej mierze pokaz kuglarzy i igrzyska formy nad treścią - co nie przeszkadza ci atakować Papera za formę, a nie treść. Jeżeli forma jest tragiczna, to tym bardziej czuję się martwy w środku. To nie zjazd endokrynologów, gdzie są poruszane ważne tematy walki z rakiem. Tam nie ma treści a forma jest blah... straszna. Przecież to niepoważne co piszesz. Co w tej formie jest niby tragicznego? I jakiej treści spodziewałeś się po 'nie mam zdania'?
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 11:40:16 GMT 1
No nie wygląda źle ten scott 'in the vacuum', ale tak jak już wcześniej pisałem, w naszej społeczności raczej każdy gracz potrafi wyglądać naturalnie w początkowej fazie, więc to nie ma znaczenia. Ta podczepka mi się nie podoba, dużo kreacyjnych postów mało mięsa też mi się nie podoba. Ale z drugiej strony podejrzewa raczej mocne nicki (takie odniosłem wrażenie, nie czytałem większości postów z nocy) w osobie Deckarda i Casablanci). Ciężki temat, nie mam zdania, ale gun to head raczej byłbym lekko przeciwko jego pozostaniu w grze. - "No nie wygląda żle ten Scott in the vacuum" - już od pierwszego zdania byłem zmęczony. Najbardziej bezjajeczna rzecz, jaką można napisać.
- "Raczej każdy gracz potrafi wyglądać naturalnie w początkowej fazie" - też bezjajeczne i nic nie wnoszące. Co nam daje to zdanie? Raczej? Czyli sam pewny nie jesteś, ale dodajesz taką kontynuację do stwierdzenia, że nie wyglądam źle. Nonsen.
- "Ta podczepka mi się nie podoba" - Jaka podczepka? Dlaczego Ci się nie podoba? Tutaj masz pole do popisu, ale nie dodajesz niczego.
- "Dużo kreacyjnych postów, mało mięcha" - To skoro widzisz, że piszę kreacyjnie, to dlaczego potrzebujesz dużo mięsa? To się trochę rozmija samo przez się.
- "Raczej podejrzewa mocne nicki" - i znowu to raczej. Wiesz kiedy ja stosuję "raczej"? Kiedy nie chcę nikogo urazić albo żeby być bardziej wrażliwy atakując kogoś. Tak żeby nie zniszczyć potencjału do przyjaźni.
- "Nie mam zdania, ale gun to head byłbym lekko przeciwko" - czyli nie masz zdania. I jest to stwierdzenie absolutne. Ale jeżeli miałbyś dwie kule, to jedną byś strzelił we mnie. I znowu słowo "lekko", które ma osłabić chęć rzucenia we mnie podejrzeniami.
JACKPOOOOOOT
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 11:42:17 GMT 1
Michael za dużo kawy.
|
|
|
Post by Paper Star on Nov 24, 2023 11:43:15 GMT 1
Moim zdaniem zarówno atak Sanah w moim kierunku ten pierwszy o brak logiki, jak i ten drugi o nadmierną pasywność to są takie typowe ataki mafiozy, który czuje, że musi kogoś zaatakować i akurat na mnie wyszło mu najłatwiej sobie rozpisać argumenty. Naprawdę mam tutaj już jakieś figury święcić na 9 stronie gry, bo inaczej gram tchórzliwie? Miałem rozpisać, co myślę o atakach Sanah na Capablancę, ale natrafiłem na ten post i właściwie to jest to co myślę.
Ataki o brak logiki to jest to co mafii robić najłatwiej, ponieważ dziury w logice łatwo zauważyć, opisać i wytknąć. Dziur w naturalności, progresji, emocjach już nie. Dlatego mafia często ucieka się właśnie do tego typu łatwych argumentów (co ciekawe Scott też zarzucił mi 'sprzeczności' w poście o nim, pomimo że może nawet było coś do zarzucenia, ale na pewno nie to ) i to tutaj zrobiła Sanah. Gdy okazało się, że ten argument nie ma sensu, ponieważ Casablanca wyjaśnił, to wszedł atak o pasywność. Moim zdaniem miastowy w tej sytuacji by się po prostu wycofał, a to mafiozie zależałoby, żeby pokazać, że jego atak nie był 'z dupy', dlatego przeszedł w inny argument.
|
|