|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:07:26 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 16:07:26 GMT 1
Deckard a co ty myślisz o tym Michaelu w sumie? Że miał fajny, mocny start, który jest bez problemu do zagrania w mafii i że w ogóle gra tak, jak ja gram w mafii. Jakbym miał wskazać potencjalnego silnego mafiozę, to byłby w grupie 2-3 nicków, którą bym wskazał. No to w tym punkcie się zgadzamy mniej więcej
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 24, 2023 16:08:24 GMT 1
Holmes, to o 4 nad ranem to była moja merytoryka XD Zastanawiałem się tylko czy odpalać ją później. A tak to czytałem dzisiejsze posty i za każdym razem mam tak, że czytam jedną stronę, później drugą i odpala się we mnie symetrysta pt. "both parties bring important arguments to the table" i ciężko MI to jakoś ugryźć, niektóre niuanse i "wajby" to mi w 75% obok głowy przelatują, więc wolę się wycofać i nie kontrować tych rzeczy w sposób bezsensowny, bo pokorny ze mnie kocur. Już nie chcę uprawiać samobiczowania, więc nie odpowiem na 1. pytanie, ale co do drugiego, to oprócz ostrego słownictwa Andre 3000, który zdaje się nie wziął pod uwagę mojej samoświadomości, którą nakreśliłem w 1. akapicie tamtego postu, że wiem, jaki wydźwięk tenże ma, to jestem umiarkowanie usatysfakcjonowany jego odbiorem i uważam, że zostały z niego wyciągnięte takie cechy na mój temat, jakie powinny zostać wyciągnięte. Satysfakcjonuje cię taka odpowiedź? Zastanawia mnie to co ty chcesz takimi postami jak ten ugrać kocie. Rozumiem że coś ci może za mocno umykać do tej pory i wolisz poczekać na późniejszy etap. Tylko to wygląda tak, że dasz kilka postów jak ten i myślisz że będziesz miał spokój. Postawa jaką przyjąłeś do tej pory wcale nie ułatwia rozczytania twojej gry. Kompletnie się nie zgadzam, bo moja gra jest banalna w odczytaniu, możemy się jedynie spierać czy jest słusznie przyjęta.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:10:42 GMT 1
Obecnie uważam, że Deckard jak najbardziej może być w mafii. Nie pamiętam dokładnie jak to przebiegało, ale opinia o nim mi się zmieniała. Spodobało mi się, że pomyślał to samo co ja, ale nie spodobało mi się, że przybrał taką dziwnie arogancką pozę. Spodobała mi się część jego postów, ale część mi się nie spodobała. Może być w mafii, nie musi. To, że pomyślał o tym samym co ja to też nie jakiś super istotny argument. Na tyle istotny, żeby o nim wspomnieć, ale nie na tyle istotny, żebym był przekonany, że Deckard jest niewinny. A szpileczki się czasami wbija nawet swoim niewinnym.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 16:11:40 GMT 1
Zastanawia mnie to co ty chcesz takimi postami jak ten ugrać kocie. Rozumiem że coś ci może za mocno umykać do tej pory i wolisz poczekać na późniejszy etap. Tylko to wygląda tak, że dasz kilka postów jak ten i myślisz że będziesz miał spokój. Postawa jaką przyjąłeś do tej pory wcale nie ułatwia rozczytania twojej gry. Kompletnie się nie zgadzam, bo moja gra jest banalna w odczytaniu, możemy się jedynie spierać czy jest słusznie przyjęta. Kocie, bo godzinę temu już miałem napisanego posta i jak zobaczyłem, że twoja odpowiedź była jedynym dotychczasowym, to go wyjebałem przed wysłaniem stwierdzając "a dobra, niech sam gra". W tym poście miałem cztery cytaty z twoich postów. Po zdaniu albo pół zdania, w których odnosisz się do innych graczy. Reszta jest o niczym albo o tobie. Sam określiłeś swoja grę jako miałką (miauką, czaicie? xD) a nawet nie próbujesz tego zmienić. Dlaczego? Nikt od ciebie nie wymaga dawania odczytów o każdym z graczu, analiz, więc wersji z "nie mam o czym pisać" nie kupuję dłużej. Dlaczego po prostu nie uczestniczysz w dyskusji? Obecnie uważam, że Deckard jak najbardziej może być w mafii. Nie pamiętam dokładnie jak to przebiegało, ale opinia o nim mi się zmieniała. Spodobało mi się, że pomyślał to samo co ja, ale nie spodobało mi się, że przybrał taką dziwnie arogancką pozę. Spodobała mi się część jego postów, ale część mi się nie spodobała. Może być w mafii, nie musi. To, że pomyślał o tym samym co ja to też nie jakiś super istotny argument. Na tyle istotny, żeby o nim wspomnieć, ale nie na tyle istotny, żebym był przekonany, że Deckard jest niewinny. A szpileczki się czasami wbija nawet swoim niewinnym. Ale to jest "może być w mafii - chyba jest podejrzany" czy "nie zrobił na tyle, żebym go czytał jako niewinnego - raczej neutral"? Bo cztery linijki dałeś, a ja nadal nie wiem.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:12:43 GMT 1
Nie chcę jakoś się narzucać, stwierdziłem, że w tej rozgrywce chętnie będę pełnił rolę pionka, ale jednak odradzam głosować na Kotka.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:13:48 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 16:13:48 GMT 1
Zastanawia mnie to co ty chcesz takimi postami jak ten ugrać kocie. Rozumiem że coś ci może za mocno umykać do tej pory i wolisz poczekać na późniejszy etap. Tylko to wygląda tak, że dasz kilka postów jak ten i myślisz że będziesz miał spokój. Postawa jaką przyjąłeś do tej pory wcale nie ułatwia rozczytania twojej gry. Kompletnie się nie zgadzam, bo moja gra jest banalna w odczytaniu, możemy się jedynie spierać czy jest słusznie przyjęta. Kiedy wy się nauczycie, że nawet jak powiesz jeden z drugim, że twoja gra jest banalna w odczycie, to nie znaczy, że taka jest Ehh
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 16:13:48 GMT 1
Michaela posty mam na półce "przerost formy nad treścią". Dziękuję Ci za docenienie mojej twórczości. Wytłumacz to teraz tym, którzy na mnie za to naskakują.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:14:46 GMT 1
Dobrze kotu z oczu patrzy, miło się z nim rozmawia. I jeszcze pisze posty, które wyglądają jak rozlany kubek kawy o 4 nad ranem. Ostatnio miałem podobne odczucia, gdy ktoś pisał o wstającym Szogunie o 5 nad ranem i z tego, co się orientuję, osoba ta została później niesłusznie zlinczowana.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 16:15:41 GMT 1
Dobrze kotu z oczu patrzy, miło się z nim rozmawia. I jeszcze pisze posty, które wyglądają jak rozlany kubek kawy o 4 nad ranem. Ostatnio miałem podobne odczucia, gdy ktoś pisał o wstającym Szogunie o 5 nad ranem i z tego, co się orientuję, osoba ta została później niesłusznie zlinczowana. a ktoś tu chce linczować kotka?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:16:01 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:16:01 GMT 1
Kto Wam pasuje na cichociemnego wysłannika piekelnego HR? Czyli HR to Teoja mafia? Wstydź się zatem
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 16:17:10 GMT 1
Zastanawia mnie to co ty chcesz takimi postami jak ten ugrać kocie. Rozumiem że coś ci może za mocno umykać do tej pory i wolisz poczekać na późniejszy etap. Tylko to wygląda tak, że dasz kilka postów jak ten i myślisz że będziesz miał spokój. Postawa jaką przyjąłeś do tej pory wcale nie ułatwia rozczytania twojej gry. Kompletnie się nie zgadzam, bo moja gra jest banalna w odczytaniu, możemy się jedynie spierać czy jest słusznie przyjęta. No to nie będziemy się zgadzać w kwestii czytania twojej gry. Tylko uparcie trzymanie się tej postawy jaką przyjąłeś można tobie zaliczyć na malutki plusik i jakaś szansa jest na twoją niewinność.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:17:41 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:17:41 GMT 1
Jak mogłeś w ogóle dać odczyt ze jestem winny, co za fatalny missplay
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:18:03 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 16:18:03 GMT 1
Obecnie uważam, że Deckard jak najbardziej może być w mafii. Nie pamiętam dokładnie jak to przebiegało, ale opinia o nim mi się zmieniała. Spodobało mi się, że pomyślał to samo co ja, ale nie spodobało mi się, że przybrał taką dziwnie arogancką pozę. Spodobała mi się część jego postów, ale część mi się nie spodobała. Może być w mafii, nie musi. To, że pomyślał o tym samym co ja to też nie jakiś super istotny argument. Na tyle istotny, żeby o nim wspomnieć, ale nie na tyle istotny, żebym był przekonany, że Deckard jest niewinny. A szpileczki się czasami wbija nawet swoim niewinnym. No ok, mi się ta poza też nie podobała, ale tym bardziej nie widzę powodu, dla którego Deckard w mafii miałby ją nieprowokowany przyjmować.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:18:51 GMT 1
Dobrze kotu z oczu patrzy, miło się z nim rozmawia. I jeszcze pisze posty, które wyglądają jak rozlany kubek kawy o 4 nad ranem. Ostatnio miałem podobne odczucia, gdy ktoś pisał o wstającym Szogunie o 5 nad ranem i z tego, co się orientuję, osoba ta została później niesłusznie zlinczowana. a ktoś tu chce linczować kotka? Nie wiem, są tajne a nikt przeciwko nikomu kampanii nie prowadzi, na moje odczucie kotek jest jednym z 3 graczy, którzy jako kandydaci na mafiozo wymieniani są najczęściej.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:21:28 GMT 1
Kompletnie się nie zgadzam, bo moja gra jest banalna w odczytaniu, możemy się jedynie spierać czy jest słusznie przyjęta. Kocie, bo godzinę temu już miałem napisanego posta i jak zobaczyłem, że twoja odpowiedź była jedynym dotychczasowym, to go wyjebałem przed wysłaniem stwierdzając "a dobra, niech sam gra". W tym poście miałem cztery cytaty z twoich postów. Po zdaniu albo pół zdania, w których odnosisz się do innych graczy. Reszta jest o niczym albo o tobie. Sam określiłeś swoja grę jako miałką (miauką, czaicie? xD) a nawet nie próbujesz tego zmienić. Dlaczego? Nikt od ciebie nie wymaga dawania odczytów o każdym z graczu, analiz, więc wersji z "nie mam o czym pisać" nie kupuję dłużej. Dlaczego po prostu nie uczestniczysz w dyskusji? Obecnie uważam, że Deckard jak najbardziej może być w mafii. Nie pamiętam dokładnie jak to przebiegało, ale opinia o nim mi się zmieniała. Spodobało mi się, że pomyślał to samo co ja, ale nie spodobało mi się, że przybrał taką dziwnie arogancką pozę. Spodobała mi się część jego postów, ale część mi się nie spodobała. Może być w mafii, nie musi. To, że pomyślał o tym samym co ja to też nie jakiś super istotny argument. Na tyle istotny, żeby o nim wspomnieć, ale nie na tyle istotny, żebym był przekonany, że Deckard jest niewinny. A szpileczki się czasami wbija nawet swoim niewinnym. Ale to jest "może być w mafii - chyba jest podejrzany" czy "nie zrobił na tyle, żebym go czytał jako niewinnego - raczej neutral"? Bo cztery linijki dałeś, a ja nadal nie wiem. Chyba nie musisz wiedzieć. Graj bez tej wiedzy i zobaczymy jak się to potoczy. W dzisiejszym głosowaniu jesteś z mojej strony bezpieczny.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 16:22:23 GMT 1
Kocie, bo godzinę temu już miałem napisanego posta i jak zobaczyłem, że twoja odpowiedź była jedynym dotychczasowym, to go wyjebałem przed wysłaniem stwierdzając "a dobra, niech sam gra". W tym poście miałem cztery cytaty z twoich postów. Po zdaniu albo pół zdania, w których odnosisz się do innych graczy. Reszta jest o niczym albo o tobie. Sam określiłeś swoja grę jako miałką (miauką, czaicie? xD) a nawet nie próbujesz tego zmienić. Dlaczego? Nikt od ciebie nie wymaga dawania odczytów o każdym z graczu, analiz, więc wersji z "nie mam o czym pisać" nie kupuję dłużej. Dlaczego po prostu nie uczestniczysz w dyskusji? Ale to jest "może być w mafii - chyba jest podejrzany" czy "nie zrobił na tyle, żebym go czytał jako niewinnego - raczej neutral"? Bo cztery linijki dałeś, a ja nadal nie wiem. Chyba nie musisz wiedzieć. Graj bez tej wiedzy i zobaczymy jak się to potoczy. W dzisiejszym głosowaniu jesteś z mojej strony bezpieczny. To inaczej: ja nie potrzebuję konkretnie tej wiedzy, po prostu walczę z rozmemłaniem
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 16:22:50 GMT 1
kotek dzisiaj niet, Capablanca dobrze gada
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:27:26 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:27:26 GMT 1
Kto jeszcze napisze że kotek dzisiaj nie?
Mało, dawajcie
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:28:21 GMT 1
Kto jeszcze napisze że kotek dzisiaj nie? Mało, dawajcie A to ja nie byłem pierwszy?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:30:01 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 16:30:01 GMT 1
Kto jeszcze napisze że kotek dzisiaj nie? Mało, dawajcie Jak ci się nudzi to możesz dla odmiany zaproponować kontrkandydata
|
|