|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 24, 2023 16:30:48 GMT 1
Sam określiłeś swoja grę jako miałką (miauką, czaicie? xD) a nawet nie próbujesz tego zmienić. Dlaczego? Nikt od ciebie nie wymaga dawania odczytów o każdym z graczu, analiz, więc wersji z "nie mam o czym pisać" nie kupuję dłużej. Dlaczego po prostu nie uczestniczysz w dyskusji? Nie, nie czaję. Nie będę udawał kogoś kim nie jestem, mam straszny konflikt z samym sobą, że w ogóle piszę te rzeczy, no ale nie byłbym sobą również w wypadku gdybym na samym początku zdecydował się przejść obok rozgrywki (tutaj znajduje się gdzieś błąd logiczny, whateva). Teraz to jestem zdeprymowany i najchętniej bym skipnął i celował w kogoś z przemykaczy, ale co tu o nich pisać oprócz twojej genialnej formuły na znajdowanie mafiosów w tym momencie? A więc przypierdol czymś porządnym, jeśli chcesz przypierdolić czymś porządnym, a nie udawaj wielkiego litującego się, bo posta do kosza wyrzucił, śmiechu warte, a jeśli nie, to ja swojego wycofania teraz nie zmienię i chuj. Przynajmniej o tym piszę otwarcie, wyjaśniłem to sowicie, więc następny zarzut tego typu do pierwszego linczu po prostu zignoruję, bo chyba nie ma sensu kręcić się w kółko. Kiedy wy się nauczycie, że nawet jak powiesz jeden z drugim, że twoja gra jest banalna w odczycie, to nie znaczy, że taka jest Ehh Nauka przyjęta, może nie pójdzie w las.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:30:55 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:30:55 GMT 1
Każdy kto odnosił się do nocnego posta był wcześniej
Czy ktoś kto się do niego odniósł go uwinnił?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 16:31:10 GMT 1
Ja przed chwilą zagłosowałem na wszelki wypadek, raczej zdążę wejść przed linczem, no ale.
Wracając: w sumie trochę nie było na kogo zagłosować. Aktualnie uważam, że mój potężny psychiczny pressing o obsranej mafii bojącej się postować spowodował, że faktycznie zaczęli grać na przeczekanie i w szansa na mafię w czwórce ciri-janosik-sandiego-pollock jest wyższa niż przy czterech losowych nickach.
do potem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:31:19 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:31:19 GMT 1
Kto jeszcze napisze że kotek dzisiaj nie? Mało, dawajcie Jak ci się nudzi to możesz dla odmiany zaproponować kontrkandydata Zrobiłem to wczoraj 🙂
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 24, 2023 16:32:18 GMT 1
Sam określiłeś swoja grę jako miałką (miauką, czaicie? xD) a nawet nie próbujesz tego zmienić. Dlaczego? Nikt od ciebie nie wymaga dawania odczytów o każdym z graczu, analiz, więc wersji z "nie mam o czym pisać" nie kupuję dłużej. Dlaczego po prostu nie uczestniczysz w dyskusji? Nie, nie czaję. Nie będę udawał kogoś kim nie jestem, mam straszny konflikt z samym sobą, że w ogóle piszę te rzeczy, no ale nie byłbym sobą również w wypadku gdybym na samym początku zdecydował się przejść obok rozgrywki (tutaj znajduje się gdzieś błąd logiczny, whateva). Teraz to jestem zdeprymowany i najchętniej bym skipnął i celował w kogoś z przemykaczy, ale co tu o nich pisać oprócz twojej genialnej formuły na znajdowanie mafiosów w tym momencie? A więc przypierdol czymś porządnym, jeśli chcesz przypierdolić czymś porządnym, a nie udawaj wielkiego litującego się, bo posta do kosza wyrzucił, a jeśli nie, to ja swojego wycofania teraz nie zmienię i chuj. Przynajmniej o tym piszę otwarcie, wyjaśniłem to sowicie, więc następny zarzut tego typu do pierwszego linczu po prostu zignoruję, bo chyba nie ma sensu kręcić się w kółko. Kiedy wy się nauczycie, że nawet jak powiesz jeden z drugim, że twoja gra jest banalna w odczycie, to nie znaczy, że taka jest Ehh Nauka przyjęta, może nie pójdzie w las. no ale ja ci nie czynię zasadniczo zarzutów, sam napisałeś o miałkości, stwierdzam fakt ale nie każdy miałki gracz od razu jest w mafii, więc próbuję rozmawiać luzik gościu
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:32:38 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:32:38 GMT 1
Prawie w to nie gram a i tak jestem przed wami, WYBITNA edycja
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 16:32:41 GMT 1
Jak ci się nudzi to możesz dla odmiany zaproponować kontrkandydata Zrobiłem to wczoraj 🙂 Tinder na przykład?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:34:43 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:34:43 GMT 1
A Scotta Dick Sona zdążyliście uniewinnić czy mam to zrobić za was?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:35:12 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:35:12 GMT 1
Tinder na przykład? No na przykład
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 16:35:36 GMT 1
A Scotta Dick Sona zdążyliście uniewinnić czy mam to zrobić za was? Daj innym się pobawić. Zmartwię cię nie byłeś tym razem pierwszy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:37:52 GMT 1
via mobile
Post by Andre 3000 on Nov 24, 2023 16:37:52 GMT 1
Tinder na przykład? No na przykład Między Tinderem a wężem se walnąć nie byłoby głupie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:38:12 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:38:12 GMT 1
To w takim razie przyklepuje tego pierwszego
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:38:29 GMT 1
Każdy kto odnosił się do nocnego posta był wcześniej Czy ktoś kto się do niego odniósł go uwinnił? W odnoszeniu się do nocnego posta byłem na pewno pierwszy lub maksymalnie drugi. Byłem obecny gdy go pisał.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:40:19 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:40:19 GMT 1
Chyba nie czytałem żadnego posta węża. Zrobił coś złego?
Proszę następną osobę piszącą posta o napisanie mi ile mam postów bo z komóry nie widać
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:41:31 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:41:31 GMT 1
Każdy kto odnosił się do nocnego posta był wcześniej Czy ktoś kto się do niego odniósł go uwinnił? W odnoszeniu się do nocnego posta byłem na pewno pierwszy lub maksymalnie drugi. Byłem obecny gdy go pisał. Czemu nie spałeś w nocy?
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 24, 2023 16:42:42 GMT 1
co chciałeś przekazać tym postem? To chyba oczywiste. Wyprzedzam ruchy słowackiego rozbójnika. Czyli teraz nie pozostało mi nic innego jak być niezniszczalny, bezkompromisowy, charyzmatyczny i logiczny. Może być ciężko. Jeśli się nie mylę to tylko ciri i Carmen Sandiego nic nie napisały, jak tak dalej pójdzie to wylecą za nieaktywność, więc na razie ich zostawiam, bo szkoda na nich linczu. Ciekawi mnie ten Pollock, bo pomijając, że bardzo ciężko się go czyta, to jednak sama kreacja jest bardzo fajnie zrobiona. No, ale napisał tylko 3 posty w których wskazał Deckarda na miasto, Andre na mafię i mnie na mafię. Przy każdym żadnych argumentów, ale do wieczora ma jeszcze trochę czasu. To może janosik i kangurek bo chyba wstali niedawno i mogą pisać cały dzień Macie match Chciałbym, żeby życie było takie proste.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 24, 2023 16:44:21 GMT 1
A grałem sobie w Baldurs gate 3 moim barbarzyńcom i piłem piwko. Na mafię zerkałem przy okazji. Do pracy wstałem na 9:30. 5 godzin snu w piątek mnie satysfakcjonuje.
Masz 40 postów Kangurku. To znaczy już napisanych masz 40.
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 16:49:09 GMT 1
Chyba nie czytałem żadnego posta węża. Zrobił coś złego? Proszę następną osobę piszącą posta o napisanie mi ile mam postów bo z komóry nie widać Wąż próbuje przemycać merytorykę w swoich postach i dość niezgrabnie odbił piłeczkę Deckarda.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 16:52:18 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 16:52:18 GMT 1
Pierwsze na plus a drugie sprawdzę
A jakie są wasze opinie o Michale Szkocie?
|
|
|
Post by Scott Dixon on Nov 24, 2023 16:56:49 GMT 1
O nim już napisałem że ma przerost formy nad treścią w swoich postach. Tylko on przyjął taką pozę, by to świadczyło o nim dobrze, a nie źle. Potencjalny kandydat na silnego mafiozę.
Kangurek skoro już jesteś to jaka ty masz opinię o Sanah.
|
|