Tinder
Edycja#39
Limit postów: 175
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:50:02 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 17:50:02 GMT 1
Witam. Coś bym pograł może. Ktoś streści rozgrywkę? Kto wygląda dobrze? Kto słabo? Ja wyglądam dobrze i Deckard i kangur O i kot Słabo wygląda Wuja Pratchet i janosik I ten wąż też się czepia że piszę post pod postem jak na telefonie nie mogę na raz cytować
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 17:50:11 GMT 1
Jakbym miał wskazywać kogoś dziś do linczu to moim zdaniem Terry Pratchett, ale Tinder oczywiście też może być. O neutralach chętnie porozmawiam, ogólnie zapraszam do rozmowy, w końcu mam chwilkę czasu.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:51:23 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 17:51:23 GMT 1
Praczet ma spoko dwa posty na tej stronie Opowiedz co ci się w nich spodobało proszę. W tym momencie jestem skłonny postawić zakład, że w gronie Pratchett, Scott, Sanah, Janosik. Jest co najmniej jedna mafia. Delikatna pomyłka bo myślałem że pierwszy post od góry jest o Szkocie a on jest o Wężu. O szkodzie byłoby to miastowe a o wężu nie. A drugi post zwrócony do Kota jest o tyle dobry że sam mógłbym coś takiego napisać. Takie męskie jebniecie kolegi w brak i powiedzenie weź się w garsc. Spoko
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:51:25 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 17:51:25 GMT 1
Ale Bogarta w sumie możemy zwolnić. Zajmiesz się tym, Andre? Który to Bogart?
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:52:21 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 17:52:21 GMT 1
z tym postem mam taki problem że w zasadzie niewiele wnosi imo tzn jakie znaczenie ma kto pierwszy napisał "czapka" i co z tego wynika? xD ja miałem wrażenie, że Tinder może nawet starał się mnie trochę bronić tym, że nie zauważyłem, tylko że w zupełnie innej sprawie, niż ta, która wtedy się odbywała tak że nie wiem co on miał na celu w sumie Tinder w takim razie do Ciebie pytanie Ale jakie wgl jest pytanie? Nie rozumiem
|
|
|
Post by Michael Scott on Nov 24, 2023 17:52:34 GMT 1
Wściekły WążNie interpretuj tak mocno moich dotychczasowych typów, bo głównie bawiłem się formą, a większość gry była w nocy i nie chciało mi się tego dokładnie czytać. Ale fajna analiza, naprawdę fajna, oprawię sobie w ramkę i ustawię koło gablotki Miastisów.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:54:40 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 17:54:40 GMT 1
Ja przed chwilą zagłosowałem na wszelki wypadek, raczej zdążę wejść przed linczem, no ale. Wracając: w sumie trochę nie było na kogo zagłosować. Aktualnie uważam, że mój potężny psychiczny pressing o obsranej mafii bojącej się postować spowodował, że faktycznie zaczęli grać na przeczekanie i w szansa na mafię w czwórce ciri-janosik-sandiego-pollock jest wyższa niż przy czterech losowych nickach. do potem Janosik tak bo wszedł jak burak co się nie chce chce bawić I podobnie Pratchet co do mnie chamsko a z Andre do usług Resztę nawet nie kojarzę, ciri coś pisała?
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:56:18 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 17:56:18 GMT 1
A ja mam głos na Wujku, moja intuicja ostatnio była skuteczna, taki gość co na psyche wjeżdża i argumenty po innych daje, a typy skopiował od kangurka a atak we mnie od Casablanci
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 24, 2023 17:57:48 GMT 1
To chyba oczywiste. Wyprzedzam ruchy słowackiego rozbójnika. Czyli teraz nie pozostało mi nic innego jak być niezniszczalny, bezkompromisowy, charyzmatyczny i logiczny. Może być ciężko. Jeśli się nie mylę to tylko ciri i Carmen Sandiego nic nie napisały, jak tak dalej pójdzie to wylecą za nieaktywność, więc na razie ich zostawiam, bo szkoda na nich linczu. Ciekawi mnie ten Pollock, bo pomijając, że bardzo ciężko się go czyta, to jednak sama kreacja jest bardzo fajnie zrobiona. No, ale napisał tylko 3 posty w których wskazał Deckarda na miasto, Andre na mafię i mnie na mafię. Przy każdym żadnych argumentów, ale do wieczora ma jeszcze trochę czasu. To może janosik i kangurek bo chyba wstali niedawno i mogą pisać cały dzień Macie match Chciałbym, żeby życie było takie proste. Filistyn.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 17:57:57 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 17:57:57 GMT 1
Aha i Andre i Pratcher jak oceniacie rezultat sparowania? Wyczuwacie mafię w doparowym czy zmienić wam pary
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:00:13 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:00:13 GMT 1
Czyli teraz nie pozostało mi nic innego jak być niezniszczalny, bezkompromisowy, charyzmatyczny i logiczny. Może być ciężko. Jeśli się nie mylę to tylko ciri i Carmen Sandiego nic nie napisały, jak tak dalej pójdzie to wylecą za nieaktywność, więc na razie ich zostawiam, bo szkoda na nich linczu. Ciekawi mnie ten Pollock, bo pomijając, że bardzo ciężko się go czyta, to jednak sama kreacja jest bardzo fajnie zrobiona. No, ale napisał tylko 3 posty w których wskazał Deckarda na miasto, Andre na mafię i mnie na mafię. Przy każdym żadnych argumentów, ale do wieczora ma jeszcze trochę czasu. Chciałbym, żeby życie było takie proste. Filistyn. Kto?
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:00:30 GMT 1
Witam. Coś bym pograł może. Ktoś streści rozgrywkę? Kto wygląda dobrze? Kto słabo? Ja wyglądam dobrze i Deckard i kangur O i kot Słabo wygląda Wuja Pratchet i janosik I ten wąż też się czepia że piszę post pod postem jak na telefonie nie mogę na raz cytować Ale wiesz, że możesz się zwracać bezpośrednio do mnie, a nie w 3 osobie? Napisałem o tobie co najmniej 3 niepodobające mi się rzeczy, a ty odniosłeś się tylko do tej najmniej obciążającej, przemilczając resztę. To tak jakbyś się starał odpowiedzieć na mój post, ale jednocześnie nie odpowiadać.
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:01:15 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:01:15 GMT 1
Ja wyglądam dobrze i Deckard i kangur O i kot Słabo wygląda Wuja Pratchet i janosik I ten wąż też się czepia że piszę post pod postem jak na telefonie nie mogę na raz cytować Ale wiesz, że możesz się zwracać bezpośrednio do mnie, a nie w 3 osobie? Napisałem o tobie co najmniej 3 niepodobające mi się rzeczy, a ty odniosłeś się tylko do tej najmniej obciążającej, przemilczając resztę. To tak jakbyś się starał odpowiedzieć na mój post, ale jednocześnie nie odpowiadać. Ale gdzie pisałeś? Może przegapilem. Napisałem przecież że pomidor do ciebie
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:01:32 GMT 1
Wściekły Wąż Nie interpretuj tak mocno moich dotychczasowych typów, bo głównie bawiłem się formą, a większość gry była w nocy i nie chciało mi się tego dokładnie czytać. Ale fajna analiza, naprawdę fajna, oprawię sobie w ramkę i ustawię koło gablotki Miastisów. Ok, to wezmę na to poprawkę. W takim razie jakie są twoje typy już na poważnie?
|
|
|
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:02:25 GMT 1
Ale wiesz, że możesz się zwracać bezpośrednio do mnie, a nie w 3 osobie? Napisałem o tobie co najmniej 3 niepodobające mi się rzeczy, a ty odniosłeś się tylko do tej najmniej obciążającej, przemilczając resztę. To tak jakbyś się starał odpowiedzieć na mój post, ale jednocześnie nie odpowiadać. Ale gdzie pisałeś? Może przegapilem. Napisałem przecież że pomidor do ciebie Nie udawaj, że nie widziałeś mojej analizy tuż pod pomidorem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:02:26 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 24, 2023 18:02:26 GMT 1
Wściekły WążNie interpretuj tak mocno moich dotychczasowych typów, bo głównie bawiłem się formą, a większość gry była w nocy i nie chciało mi się tego dokładnie czytać. Ale fajna analiza, naprawdę fajna, oprawię sobie w ramkę i ustawię koło gablotki Miastisów. Czyli jak dawałeś wczoraj uniewinnienia to też była zabawa formą i mam dać Ci spokój?
|
|
Tinder
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:05:15 GMT 1
via mobile
Post by Tinder on Nov 24, 2023 18:05:15 GMT 1
Ale gdzie pisałeś? Może przegapilem. Napisałem przecież że pomidor do ciebie Nie udawaj, że nie widziałeś mojej analizy tuż pod pomidorem. WTF no nie widziałem XD akurat nowa strona była i przegapilem. Zaraz nadrobię i odpowiem. Mały plusik dla węża bo naprawdę zrobił analizę i nie kłamie
|
|
|
Post by Terry Pratchett on Nov 24, 2023 18:08:42 GMT 1
Jakbym miał wskazywać kogoś dziś do linczu to moim zdaniem Terry Pratchett, ale Tinder oczywiście też może być. O neutralach chętnie porozmawiam, ogólnie zapraszam do rozmowy, w końcu mam chwilkę czasu. Czyli ja jestem twoim podejrzanym, bo stwierdziłem, że ten post jebie mi mafią na kilometr?
Kurde ale naspamowaliście w nocy. Niby nadrobiłem, ale powierzchownie, będę musiał potem jeszcze raz przeczytać. Jakby co to analizę większą planuję na pod wieczór, ale póki co czutkowo mogę rzucić kilka typów. Mirek - miasto. Widzę tu szczere intencje i rozbudowane ciągi myślowe, aktywne poszukiwania. No niby mafia mogłaby też tak zagrać, ale póki co wygląda dobrze Tinder - neutral. Po chuj wrzucasz kilka postów z rzędu? Chcesz się wyoutować z limitu? Za to minus, ale w sumie nie widzę dużo więcej Dobry wuja - miasto. Całe to zamieszanie wokół niego mi osobiście wygląda jak na kręcenie się wokół niewinnego. Chłop tak jakoś swobodnie wszedł do tematu na wyjebce, w pierwszych postach to mi się podobało. Ale cała akcja wokół jego osoby jest warta przyjrzenia się bliżej. Do zapisania na przyszłość, żeby powrócic na strony 10-20. Dixon - miasto. Prośba o nie mylenie Scottów bardzo miastowa, bo porządkuje grę. Bardzo duży plus Sanah - mafia/neutral. Te jednolinijkowce mi pachną bardzo wiśniakowo. Dużo komentowania rozgrywki. Jest mocno aktywna, więc zobaczymy jak się to rozwinie. Casablanca - neutral. Wszedł w temat z poczuciem wyższości. Albo to silny miastowy albo mafia. Deckard - mafia. Początek zaleciał mi mocnym tryhardem w celu wejście do core. Co do reszty nic mi nie utkwiło w pamięci.
Czy może bardziej chodzi o to, że gdzie pozostali napisali że słabo ci wyszło, ja otwarcie stwierdziłem, że imo mafia i z tym nie możesz dyskutować/zmienić mi zdania/odsunąć się w mojej kolejce? Jasne stwierdzenie to te "podpięcie się"?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 24, 2023 18:10:55 GMT 1
via mobile
Post by Wściekły Wąż on Nov 24, 2023 18:10:55 GMT 1
Jakbym miał wskazywać kogoś dziś do linczu to moim zdaniem Terry Pratchett, ale Tinder oczywiście też może być. O neutralach chętnie porozmawiam, ogólnie zapraszam do rozmowy, w końcu mam chwilkę czasu. Czyli ja jestem twoim podejrzanym, bo stwierdziłem, że ten post jebie mi mafią na kilometr?
Kurde ale naspamowaliście w nocy. Niby nadrobiłem, ale powierzchownie, będę musiał potem jeszcze raz przeczytać. Jakby co to analizę większą planuję na pod wieczór, ale póki co czutkowo mogę rzucić kilka typów. Mirek - miasto. Widzę tu szczere intencje i rozbudowane ciągi myślowe, aktywne poszukiwania. No niby mafia mogłaby też tak zagrać, ale póki co wygląda dobrze Tinder - neutral. Po chuj wrzucasz kilka postów z rzędu? Chcesz się wyoutować z limitu? Za to minus, ale w sumie nie widzę dużo więcej Dobry wuja - miasto. Całe to zamieszanie wokół niego mi osobiście wygląda jak na kręcenie się wokół niewinnego. Chłop tak jakoś swobodnie wszedł do tematu na wyjebce, w pierwszych postach to mi się podobało. Ale cała akcja wokół jego osoby jest warta przyjrzenia się bliżej. Do zapisania na przyszłość, żeby powrócic na strony 10-20. Dixon - miasto. Prośba o nie mylenie Scottów bardzo miastowa, bo porządkuje grę. Bardzo duży plus Sanah - mafia/neutral. Te jednolinijkowce mi pachną bardzo wiśniakowo. Dużo komentowania rozgrywki. Jest mocno aktywna, więc zobaczymy jak się to rozwinie. Casablanca - neutral. Wszedł w temat z poczuciem wyższości. Albo to silny miastowy albo mafia. Deckard - mafia. Początek zaleciał mi mocnym tryhardem w celu wejście do core. Co do reszty nic mi nie utkwiło w pamięci.
Czy może bardziej chodzi o to, że gdzie pozostali napisali że słabo ci wyszło, ja otwarcie stwierdziłem, że imo mafia i z tym nie możesz dyskutować/zmienić mi zdania/odsunąć się w mojej kolejce? Jasne stwierdzenie to te "podpięcie się"?
Jasne stwierdzenie, ale napisane jako podsumowanie czegoś, co napisali wcześniej inni. Mafia prawie nigdy nie odważy się na takim etapie na tak radykalne oceny jako pierwsza, ale podczepkę zrobi bardzo chętnie.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 24, 2023 18:18:51 GMT 1
Dlaczego uważasz to za absurdalny argument? Moim zdaniem on jest chyba najsolidniejszy z wszystkich moich, bo odkrywa intencje piszącego. Udaję że jestem w temacie, a jednocześnie mówię, że nie do końca jestem? Coś to się nie klei. Absurdalny to on nie jest. Moim zdaniem największym problemem tego argumentu jest to, że jest łatwy. Nawet mój 4letni kuzyn mógłby coś takiego napisać w celu uniewinnienia gracza, a co dopiero potencjalny mafiozo w społeczności MafiaCorner. Where in the world is Carmen Sandiego? Zarejestrowałem się jako postać z tego samego uniwersum, żeby się trochę poprzepychać, a tutaj 0 postów Jim Halpert przelewa z pustego kubka do pustego
|
|