|
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 23:32:41 GMT 1
A Kim Ty w ogole jestes ze myślisz ze mnie ujarzmisz Dlaczego tak się podpalasz Panie kangurek? Podejrzenia trzeba odbijać luzem w przeciwnym przypadku tylko rosną. kurcze zapamiętam na przyszłość ekscytacja rolą mafijną sorki
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:32:50 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 23:32:50 GMT 1
Kolejna rzecz. Tinder dla Paper zachowywał się niewinnie oraz po kolorował Tindera na zielono w testamencie. Wujek wygląda na kogoś wkurwionego że nie udało mu się wywalić Tindera. Teraz pytanie na ile intencjonalnie Wujek atakuje Tindera a na ile te ataki są niewinne w stronę Tindera? Nie jestem wkurwiony o to, jak mogę być. Ataki są totalnie intencjonalne, Tindera mam za mafiozę. Co Ty dajesz, squbi? A jak myślisz? Jaka jest szansa że to był lincz między dwoma winnymi? Naprawdę w to wierzysz że dwóch winnych miało razem najwięcej głosów?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:33:02 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:33:02 GMT 1
a jaki jest powód dla którego byś się nie dodawał? z takiego, że jaki powód miałbym, będąc w mafii, forować kandydaturę sanah w momencie kiedy Papier wypalił z propozycją linczu na Michaelu Scottcie? jeśli Ty uważasz że ją forsowałeś, to nie dziwię się, że w poprzedniej rozgrywce uznales że nie wywaliłem sam Pekayo (gracza z poprzedniej rozgrywki) forsował Sanah to Kangurek, Twoje wypowiedzi mają imo o wiele mniejsze natężenie plus nie zaglosowales na nią twierdzenie że to forsowanie jest według mnie zaklinaniem rzeczywistości pod swoją pozycję
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:35:33 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 25, 2023 23:35:33 GMT 1
Capablanca to specyficzny szachista, poświęca królową przed pierwszym ruchem Spokojnie, obronię cię przed linczem, gdyby miało się to okazać potrzebne. Komicznie się zestarzało.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:35:37 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:35:37 GMT 1
Nie jestem wkurwiony o to, jak mogę być. Ataki są totalnie intencjonalne, Tindera mam za mafiozę. Co Ty dajesz, squbi? A jak myślisz? Jaka jest szansa że to był lincz między dwoma winnymi? Naprawdę w to wierzysz że dwóch winnych miało razem najwięcej głosów? no myślę że tak, wierzę w to, nie widzę najmniejszego powodu żeby sanah nie zagłosowała na Tindera kwestią dyskusyjna jest imo czy w takim układzie, jeśli okazałoby się że Tinder jest w mafii, to cała grupa głosujących na nich mogłaby zostać uniewinniona na ten moment imo tak ale w głowie mam głosowanie na Bolca i McCoya z edycji retardzkiej (przyp. głosowanie które odbyło się kiedyś i mafia wjechała w swojego)
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:36:49 GMT 1
via mobile
Post by Scott Dixon on Nov 25, 2023 23:36:49 GMT 1
Scott Dixon Andre 3000czy uważacie, że gra pratchetta i janosika daje podstawy do uznania, że są niewinni? Mi nie dali podstaw by ich uniewinnić. Przypominają klasyczną szarówę. Do przeczytania mam ich obydwóch.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 23:37:58 GMT 1
wuja i andrzej, nie wypostujcie się przez noc, bo będziecie mi potrzebni jutro
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 25, 2023 23:39:08 GMT 1
Czy działa wam normalnie to zjebana wyszukiwarka? bo próbuję znaleźć czy to Wąż pierwszy wpisał Sanah jako mafia czy ktoś inny. Ale jak wpisuję Sanah lub sanah w wyszukiwarce to wyskakują mi tylko posty z dzisiaj i z edycji ze Shrekiem, a nie od czwartku ;/
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:39:11 GMT 1
A jak myślisz? Jaka jest szansa że to był lincz między dwoma winnymi? Naprawdę w to wierzysz że dwóch winnych miało razem najwięcej głosów? no myślę że tak, wierzę w to, nie widzę najmniejszego powodu żeby sanah nie zagłosowała na Tindera kwestią dyskusyjna jest imo czy w takim układzie, jeśli okazałoby się że Tinder jest w mafii, to cała grupa głosujących na nich mogłaby zostać uniewinniona na ten moment imo tak ale w głowie mam głosowanie na Bolca i McCoya z edycji retardzkiej (przyp. głosowanie które odbyło się kiedyś i mafia wjechała w swojego) meh, tam było inaczej, McCoy zszedł jeden dzień po mafijnym wjeździe na Bolca nie pamiętam sytuacji kiedy dwóch mafiozów było obok siebie w D1, ale nie znaczy to, że jest to niemożliwe
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:39:30 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 25, 2023 23:39:30 GMT 1
z takiego, że jaki powód miałbym, będąc w mafii, forować kandydaturę sanah w momencie kiedy Papier wypalił z propozycją linczu na Michaelu Scottcie? jeśli Ty uważasz że ją forsowałeś, to nie dziwię się, że w poprzedniej rozgrywce uznales że nie wywaliłem sam Pekayo (gracza z poprzedniej rozgrywki) forsował Sanah to Kangurek, Twoje wypowiedzi mają imo o wiele mniejsze natężenie plus nie zaglosowales na nią twierdzenie że to forsowanie jest według mnie zaklinaniem rzeczywistości pod swoją pozycję Zostaw niewinnego kolego
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 23:40:04 GMT 1
z takiego, że jaki powód miałbym, będąc w mafii, forować kandydaturę sanah w momencie kiedy Papier wypalił z propozycją linczu na Michaelu Scottcie? jeśli Ty uważasz że ją forsowałeś, to nie dziwię się, że w poprzedniej rozgrywce uznales że nie wywaliłem sam Pekayo (gracza z poprzedniej rozgrywki) forsował Sanah to Kangurek, Twoje wypowiedzi mają imo o wiele mniejsze natężenie plus nie zaglosowales na nią twierdzenie że to forsowanie jest według mnie zaklinaniem rzeczywistości pod swoją pozycję zaklinanie rzeczywistości to ty uprawiasz, jeszcze znowu tu zaczynasz z jakimś ego wjeżdżać nie wywaliłeś sam Pekayo, chuj mnie obchodzą te przepychanki teraz nie wiem od kiedy kangurek zaczął ją forsować, mówię o konkretnych momentach przed linczem była dyskusja o Michaelu, sprawdziłem dokładnie - Dixon z Papierem o tym dyskutowali, Dixon napisał, że jakby między nimi dwoma miał wybierać to już wolałby sanah, papier napisał że to ma sens i jest jego top 3 ja to podbiłem, mówiąc że sanah na pewno jest lepszym kandydatem do linczu na dzisiaj, imo dopiero od tego momentu mniej więcej (nie twierdzę że od mojego postu, od tego momentu w dyskusji) zaczęło się na poważnie rozważanie jej jako kontrkandydata dla Tindera jak masz z tym problem to chuj mnie to boli, ale powiedz mi jaki interes miałby współmafioza w podbijaniu tego tematu
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:42:26 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 25, 2023 23:42:26 GMT 1
Proszę, opisz krok po kroku swój stosunek do Sanah. 1. Do mojej dyskusji z Nahaczem miałem ją za raczej niewinną, pasował mi styl i bezczelność. 2. W trakcie dyskusji z Nahaczem zwróciłem uwagę jak szybko zrobiła twist Denholma w kontekście zdania o mnie (najpierw że obaj czyści, a potem, że argumenty Nahacza ją przekonały - tam nie było argumentów przypominam); 3. Miałem wtedy w głowie już mafię Sanah - Tinder - Deckard + ktoś jeszcze, Deckard do wyrzucenia, jest niewinny; 4. Potem stwierdziłem, że się zaczynam biasować i chcę tego uniknąć, szczególnie, że zacząłem rozważać mafię Sanah - Nahacz, ale z perspektywy czasu uznaje ze to troche zbyt latwe, sama Sanah mogla sie podpiac pode mnie, ale robic takie jasełka we dwóch? Za duże ryzyko. 5. Chciałem więc wywalić Tindera, a nie wywalać ludzi, których Tinder oskarża, bo Tindera mam za mafię, a Sanah stwierdziłem po nocnej zmianie zaczęła grać na totalnej bezczelności i uznałem, że to jest jednak za dużo. 6. Przed linczem skumałem, że Sanah to jest Lewkoń, więc absolutnie nie powinien zostać uniewinniany za bezczelność, ale dalej chciałem Tindera + nie mogłem uwierzyć, że czasy się zmieniają a on nadal w komisji. No imo nie ma tu dużej dyskusji, najpierw się Sanah bezczelnie podpięła pod Wujka w moją stronę, potem podgryzała, to jeszcze jest do zagrania w mafii, ale nie wiem w jakim świecie przy bliskim wyniku wyszedłbym ze stwierdzeniem, że wiem kto to i nie powinno się go uniewinniać za absurdalność, żeby ostatecznie na nią nie zagłosować. Raczej bym agitował za kontrkandydatem albo zrobił se creditsy na jego śmierci. No na litość boską, nie broniłbym Lewkonia XD Tak. Zostawcie Tytanika. Nie dotykajcie go.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:45:09 GMT 1
jeśli Ty uważasz że ją forsowałeś, to nie dziwię się, że w poprzedniej rozgrywce uznales że nie wywaliłem sam Pekayo (gracza z poprzedniej rozgrywki) forsował Sanah to Kangurek, Twoje wypowiedzi mają imo o wiele mniejsze natężenie plus nie zaglosowales na nią twierdzenie że to forsowanie jest według mnie zaklinaniem rzeczywistości pod swoją pozycję zaklinanie rzeczywistości to ty uprawiasz, jeszcze znowu tu zaczynasz z jakimś ego wjeżdżać nie wywaliłeś sam Pekayo, chuj mnie obchodzą te przepychanki teraz nie wiem od kiedy kangurek zaczął ją forsować, mówię o konkretnych momentach przed linczem była dyskusja o Michaelu, sprawdziłem dokładnie - Dixon z Papierem o tym dyskutowali, Dixon napisał, że jakby między nimi dwoma miał wybierać to już wolałby sanah, papier napisał że to ma sens i jest jego top 3 ja to podbiłem, mówiąc że sanah na pewno jest lepszym kandydatem do linczu na dzisiaj, imo dopiero od tego momentu mniej więcej (nie twierdzę że od mojego postu, od tego momentu w dyskusji) zaczęło się na poważnie rozważanie jej jako kontrkandydata dla Tinderajak masz z tym problem to chuj mnie to boli, ale powiedz mi jaki interes miałby współmafioza w podbijaniu tego tematu z boldem się zgodzę, Paper napisał chwilę później, że może rozważyć ten Sanah, było niedługo przed linczem, nicki zaczęły przelatywać ale absolutnie bym nie nazwał tego forsowaniem tak jak Ty piszesz czy ogólnie to o Tobie dobrze świadczy? myślę, że tak czy kasuje Cię to całkiem z możliwej mafii z sanah? myślę, że nie i daj już spokój z chuj mnie obchodzi, chuj mnie to boli, ego, etc, bo to męczące za każdym razem jak Cię jakkolwiek podejrzewam, to się wkurwiasz jak sto pięćdziesiąt no ale to też teoretycznie na plus
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:47:41 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 25, 2023 23:47:41 GMT 1
no nie widzę kompletnie żeby tak zagrał z sanah w mafii a jak by zagrał on-ty-ja-ktoś z sanah w mafii? porozmawiajmy o tym w szerszym gronie? jak uważacie, jak zachowywała się mafia widząc, że sanah jest pod obstrzałem? do wuja tym bardziej, skoro czyta tindera za mafię i widzi lincz między dwoma Moim zdaniem mafia dała głos na Sanah. Dlatego dziwi mnie że zabili jednego z tych, którzy na nią głosowali. Zadałeś dobre pytanie generalnie.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 23:48:16 GMT 1
Czy działa wam normalnie to zjebana wyszukiwarka? bo próbuję znaleźć czy to Wąż pierwszy wpisał Sanah jako mafia czy ktoś inny. Ale jak wpisuję Sanah lub sanah w wyszukiwarce to wyskakują mi tylko posty z dzisiaj i z edycji ze Shrekiem, a nie od czwartku ;/ Od wczoraj nie.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:48:51 GMT 1
jeśli Ty uważasz że ją forsowałeś, to nie dziwię się, że w poprzedniej rozgrywce uznales że nie wywaliłem sam Pekayo (gracza z poprzedniej rozgrywki) forsował Sanah to Kangurek, Twoje wypowiedzi mają imo o wiele mniejsze natężenie plus nie zaglosowales na nią twierdzenie że to forsowanie jest według mnie zaklinaniem rzeczywistości pod swoją pozycję Zostaw niewinnego kolego jak mamy się dotrzeć, to musimy to zrobić sami a jaki Ty masz stosunek do Capablanki? bo ja po to se Was uniewinniałem, żeby zrobić piękny korzeń, szczególnie biorąc pod uwagę, że miałem ambiwalentne uczucia co do Andre i słabe co do Deckarda
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 23:48:56 GMT 1
a jak by zagrał on-ty-ja-ktoś z sanah w mafii? porozmawiajmy o tym w szerszym gronie? jak uważacie, jak zachowywała się mafia widząc, że sanah jest pod obstrzałem? do wuja tym bardziej, skoro czyta tindera za mafię i widzi lincz między dwoma Moim zdaniem mafia dała głos na Sanah. Dlatego dziwi mnie że zabili jednego z tych, którzy na nią głosowali. Zadałeś dobre pytanie generalnie. Myślisz o mnie, ciri czy dixonie? jeden czy więcej głosów?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:51:09 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 25, 2023 23:51:09 GMT 1
Myślę o was wszystkich.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 23:52:54 GMT 1
Dlaczego kolejny raz unikasz deklaracji po tym, jak reakcja na twoją mowę-trawę jest drążenie tematu?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:53:46 GMT 1
jeśli mafia dała głos na sanah, to nie ma wytłumaczenia dlaczego sanah nie dała na tindera
teoretyczna sytuacja jak jeden miastowy, jeden w mafii:
1. sanah - miastowy, miastowy, mafia, miastowy 2. tinder - mafia (sanah), miastowy, miastowy, miastowy
wybierasz w mafii tindera, tinder niewinny, sanah pod ostrzałem następnego dnia, sanah w masówce, co myślisz? no kurwa, ludzie co zagłosowali na nią przy remisie niewinni
a jak obaj w mafii, to ten głosujący na sanah ma jeszcze większy profit, mafia dała w mafię przy remisie mafioza - mafioza
|
|