|
Rozgrywka
Nov 25, 2023 23:54:33 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 25, 2023 23:54:33 GMT 1
Przecież się zadeklarowałem.
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 25, 2023 23:54:58 GMT 1
zaklinanie rzeczywistości to ty uprawiasz, jeszcze znowu tu zaczynasz z jakimś ego wjeżdżać nie wywaliłeś sam Pekayo, chuj mnie obchodzą te przepychanki teraz nie wiem od kiedy kangurek zaczął ją forsować, mówię o konkretnych momentach przed linczem była dyskusja o Michaelu, sprawdziłem dokładnie - Dixon z Papierem o tym dyskutowali, Dixon napisał, że jakby między nimi dwoma miał wybierać to już wolałby sanah, papier napisał że to ma sens i jest jego top 3 ja to podbiłem, mówiąc że sanah na pewno jest lepszym kandydatem do linczu na dzisiaj, imo dopiero od tego momentu mniej więcej (nie twierdzę że od mojego postu, od tego momentu w dyskusji) zaczęło się na poważnie rozważanie jej jako kontrkandydata dla Tinderajak masz z tym problem to chuj mnie to boli, ale powiedz mi jaki interes miałby współmafioza w podbijaniu tego tematu z boldem się zgodzę, Paper napisał chwilę później, że może rozważyć ten Sanah, było niedługo przed linczem, nicki zaczęły przelatywać ale absolutnie bym nie nazwał tego forsowaniem tak jak Ty piszesz czy ogólnie to o Tobie dobrze świadczy? myślę, że tak czy kasuje Cię to całkiem z możliwej mafii z sanah? myślę, że nie i daj już spokój z chuj mnie obchodzi, chuj mnie to boli, ego, etc, bo to męczące za każdym razem jak Cię jakkolwiek podejrzewam, to się wkurwiasz jak sto pięćdziesiąt no ale to też teoretycznie na plus nie za każdym razem tylko jak robisz to od dupy strony a ego weszło zasłużenie, ta wstawka o pekaobankpolski zupełnie niepotrzebna, żeby se co nie co pomasować, czy umniejszyć innym, nie wnikam w każdym razie pozycję z tego posta wyżej, skupiając się na readzie, rozumiem ale proszę cię też żebyś kurwa pomyślał jeszcze raz nad całością mojej gry bo stwierdzenia w stylu "deckard powiedział że masz słaby początek więc możesz być w mafii", szczególnie biorąc pod uwagę ze potem mówiłeś że słaby deckard się wylosował, nie przystoją takiemu graczowi jak ty, żeby nie powiedzieć, że jebią 25 postów mi zostało więc EOT, pogadamy jutro
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 25, 2023 23:56:12 GMT 1
mam Ci serio tłumaczyć dlaczego nie jestem w mafii? otwórz sobie te 3-4 godziny gdy byłem aktywny pierwszego dnia, zobacz w jaki sposób próbowała mnie złapać w sidła a później urobić Sanah, a później odpowiedz sobie czy jestem winny. Wkurzasz mnie, bo zamiast szukać rzeczywistych winnych rzucasz na prawo i lewo przypadkowymi nickami, w dodatku chybionymi.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 23:57:55 GMT 1
Dlaczego Tinder nie bronił się głosem?
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 25, 2023 23:57:58 GMT 1
Mirek, nie zajmujmy się pierdolami, twoja wina to temat na za kilka dni, ewentualnie. Pogadajmy o winnych, weź coś rzuć, bo chce znać twoje zdanie.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:58:54 GMT 1
nie, chodziło o inne spojrzenie Twoje na konkretną sytuację, a inne moje
no, przemyślę Andre, przemyślę, o to się nie musisz martwić, nie linczuję takich jak Ty bez pewności, takie decyzje muszą dojrzewać
a co do Deckarda - no ale hola, hola, to, że byłem zdumiony jego postawą d1 nie znaczy, że jedna jaskółka nie może mu uczynić wiosny, akurat na Twoje słabe wejścia to jestem wyczulony, a jeśli ktoś z gangu podziela to zdanie, to jestem wyczulony dwukrotnie
a Deckard głosem na sanah jest dla mnie niewinnym Deckardem, bo ja uważam, że ta mafia tam nie głosuje, więc tym mocniejsze było to dla mnie dzisiaj
z drugiej strony dla Kangura jesteś okej, więc jak mówię, zobaczmy, jak jesteś niewinny to na pewno prędzej czy później będę to w stanie zobaczyć
czy sanah miała obecny podpis przez cały czas? czy dodała po zgonie?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 25, 2023 23:59:12 GMT 1
mam Ci serio tłumaczyć dlaczego nie jestem w mafii? otwórz sobie te 3-4 godziny gdy byłem aktywny pierwszego dnia, zobacz w jaki sposób próbowała mnie złapać w sidła a później urobić Sanah, a później odpowiedz sobie czy jestem winny. Wkurzasz mnie, bo zamiast szukać rzeczywistych winnych rzucasz na prawo i lewo przypadkowymi nickami, w dodatku chybionymi. Myślę, że nie tylko ja skorzystam.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 25, 2023 23:59:18 GMT 1
Deckard Ty mi wytłumacz jedną rzecz, dlaczego Sanah na twojej winie próbowała wypracować moją?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 25, 2023 23:59:37 GMT 1
Dlaczego Tinder nie bronił się głosem? staram się obszczekać ten temat z każdej strony od jakiegoś czasu, a dlaczego się nie bronił według Ciebie?
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 26, 2023 0:00:52 GMT 1
czy sanah miała obecny podpis przez cały czas? czy dodała po zgonie? Wcześniej miała coś o dotykaniu koronek sukieneczki.
|
|
|
Post by Deckard Cain on Nov 26, 2023 0:01:45 GMT 1
Deckard Ty mi wytłumacz jedną rzecz, dlaczego Sanah na twojej winie próbowała wypracować moją? nie mam pojęcia, jak to faktycznie lewkon, to ja się nie podejmuje analizowania procesów dedukcyjnych @wuja jak mówisz o tym pod avatarem, to nówka po linczu, wcześniej było coś z koroneczka
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:02:41 GMT 1
Druga sprawa skoro Carmen Sandiego to nie Red, to któż to?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 0:02:41 GMT 1
via mobile
Post by kangurekkao on Nov 26, 2023 0:02:41 GMT 1
jak mamy się dotrzeć, to musimy to zrobić sami a jaki Ty masz stosunek do Capablanki? bo ja po to se Was uniewinniałem, żeby zrobić piękny korzeń, szczególnie biorąc pod uwagę, że miałem ambiwalentne uczucia co do Andre i słabe co do Deckarda Muszę pomyśleć bo żyłem i uniewinniłem w przeświadczeniu że to ktoś zupełnie inny
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 0:05:23 GMT 1
Dlaczego Tinder nie bronił się głosem? staram się obszczekać ten temat z każdej strony od jakiegoś czasu, a dlaczego się nie bronił według Ciebie? Jeśli Sanah nie głosowała na Tindera, to jeśli są razem w mafii głos Tindera na nią miałby sens, jeśli wyliczyli, że z tej dwójki to Sanah musi polecieć i nie chcą remisu mafiozów. Więc może Tinder nie jest w mafii?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:07:34 GMT 1
To nie jest do policzenia jak się głosy rozłożą, więc mógł właśnie na nią nie głosować, aby nie robić remisu
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 0:10:31 GMT 1
Carmen, jaką masz czołówkę podejrzanych?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:10:35 GMT 1
Jackson, skoro tak lubisz kluczyć. To powiedz mi co myślisz o grze Węża przed D1 i jego teorii w D2, że 2 mafie mogą być w głosujących na Tindera.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:11:28 GMT 1
Proponuję was oboje ubić, skoro się tak lubicie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 0:11:32 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 0:11:32 GMT 1
To teraz mi Capablanca spadł w niewinności, a do Nahacza się wręcz upewniłem. Dlaczego?
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:12:14 GMT 1
Bo mnie to wygląda na lekko wymuszoną dyskusję dwóch mafiozów ;P a wam?
|
|