Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 0:12:23 GMT 1
staram się obszczekać ten temat z każdej strony od jakiegoś czasu, a dlaczego się nie bronił według Ciebie? Jeśli Sanah nie głosowała na Tindera, to jeśli są razem w mafii głos Tindera na nią miałby sens, jeśli wyliczyli, że z tej dwójki to Sanah musi polecieć i nie chcą remisu mafiozów. Więc może Tinder nie jest w mafii? Hmm, tak, ale to byloby przy założeniu, że już se ustalili, że Sanah zleci. A pytanie brzmi, czy nie bali się, że to będzie jednak Tinder. Tj. brak głosu Tindera może świadczyć na jego korzyść, ale też musi tu być jakieś continuity, a on wyraźnie pisał o swoich podejrzanych, o Sanah nic, poza tym, że jest na obserwacji. A brak głosu Sanah już trudniej wytłumaczyć. Czyli nie można rozpatrywać tej sytuacji oddzielnie, zawsze brak głosu Tindera musi się łączyć z brakiem głosu Sanah. Interesujące jest to, że temat jest wałkowany, a Tinder nie odniósł się do niego w żaden sposób tak jak Ty teraz. Dlaczego tak nie napisał?
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:12:32 GMT 1
Dlaczego Tinder nie bronił się głosem? Bronił się, tylko wczoraj nie było wiadomo kto ile ma głosów, więc walnął w Wujka. Zresztą, popatrzcie, gdy odejmiemy głosy ciri i Carmen, które obie pojawiły się w temacie w ostatniej chwili to mamy 5 graczy po 2 głosy. Naprawdę, wczoraj mafia nie mogła się spodziewać, że sanah poleci na 100%, więc najprościej jutro (w sumie już dzisiaj) sprawdzić Carmen.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 0:13:30 GMT 1
To teraz mi Capablanca spadł w niewinności, a do Nahacza się wręcz upewniłem. Dlaczego? Bo kiedy myślałem, że Tinder jest Capablanką, to wydawało mi się, że nie byłby w stanie zachować takiego luzu pod ostrzałem będąc w mafii.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:13:56 GMT 1
Carmen, jaką masz czołówkę podejrzanych? Tinder >>> Michael Scott, a potem rozstrzał bez ułożonej kolejności
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 0:15:07 GMT 1
Jackson, skoro tak lubisz kluczyć. To powiedz mi co myślisz o grze Węża przed D1 i jego teorii w D2, że 2 mafie mogą być w głosujących na Tindera. Wydaje mi się, że Wąż jest na razie za bardzo zamknięty w sobie, a co do teorii, to nie ma co się do niej odnosić, dopóki nie jesteśmy przekonani do winny/niewinności Tindera.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:16:12 GMT 1
O chuj wam chodzi z tym rozpatrywaniem gry mafii? Jesteście w niej?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 0:16:31 GMT 1
Bo mnie to wygląda na lekko wymuszoną dyskusję dwóch mafiozów ;P a wam? nie wiem co z Pollockiem, ale Carmen dla mnie bardzo mocna kandydatka do odpalenia jutro
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:18:27 GMT 1
No dla mnie Carmen mafia taka cichociemna, liczyłem że się za Reda poda, jednak to jakiś bardziej nieogarnięty typ pokroju Farciarza czy innego takie
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:19:06 GMT 1
I Wuja też mafia albo nie wiem kto to jest, bo się zachowuje jak ktoś mądry a analizuje zachowanie mafii jak jakiś pierwszak.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:19:15 GMT 1
No dla mnie Carmen mafia taka cichociemna, liczyłem że się za Reda poda, jednak to jakiś bardziej nieogarnięty typ pokroju Farciarza czy innego takie Wspaniała teoria xD
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:20:10 GMT 1
to wyskakuj z tym co myślisz Carmen, raz dwa
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:21:01 GMT 1
Jak wy mnie odpalicie jutro przed Tinderem, to tylko pokażecie, że jako miasto nie robimy żadnego progresu.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 0:21:25 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 0:21:25 GMT 1
Widzę że to powoduje pewne zamieszanie więc wyklaruje. Podejrzewam że Sanah to nie Lewkoń tylko mój przyjaciel, debiutant. Uniewinniałem go bo moim zdaniem grał zbyt bezczelnie i swobodnie na debiut.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:21:46 GMT 1
to wyskakuj z tym co myślisz Carmen, raz dwa Myślę, żebyś zamknął pizdę
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:22:59 GMT 1
Widzę że to powoduje pewne zamieszanie więc wyklaruje. Podejrzewam że Sanah to nie Lewkoń tylko mój przyjaciel, debiutant. Uniewinniałem go bo moim zdaniem grał zbyt bezczelnie i swobodnie na debiut. A to nie jest Kot debiutantem? bo to Kot ewidentnie nie wie o kim mówimy po nickach
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 0:23:14 GMT 1
to wyskakuj z tym co myślisz Carmen, raz dwa Myślę, żebyś zamknął pizdę Carmen moim nowym ulubionym człowiekiem. Casablanca, a jaką masz pewność? Ziomek by wszedł w takim stylu? Dla mnie to sto pro Lewkoń po zachowaniu.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:23:35 GMT 1
Jak wy mnie odpalicie jutro przed Tinderem, to tylko pokażecie, że jako miasto nie robimy żadnego progresu. Ej, mafiozo padł w pierwszym linczu, to co mogliśmy zrobić lepszego, żeby Ci progres pasował?
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 26, 2023 0:24:30 GMT 1
Widzę że to powoduje pewne zamieszanie więc wyklaruje. Podejrzewam że Sanah to nie Lewkoń tylko mój przyjaciel, debiutant. Uniewinniałem go bo moim zdaniem grał zbyt bezczelnie i swobodnie na debiut. A to nie jest Kot debiutantem? bo to Kot ewidentnie nie wie o kim mówimy po nickach Jest więcej debiutantów.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:24:38 GMT 1
Jak wy mnie odpalicie jutro przed Tinderem, to tylko pokażecie, że jako miasto nie robimy żadnego progresu. Ej, mafiozo padł w pierwszym linczu, to co mogliśmy zrobić lepszego, żeby Ci progres pasował? dlaczego sobie przypisujesz tę zasługę?
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:25:34 GMT 1
Dawaj janosik napisz mi dlaczego uzurpujesz sobie prawo do tego by przypisywać sobie jako miastu jakieś zasługi
|
|