|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:27:46 GMT 1
Myślę, żebyś zamknął pizdę Carmen moim nowym ulubionym człowiekiem. Napisał człowiek który analizuje zachowanie mafiozów w niejawnym g1
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 0:29:00 GMT 1
Carmen moim nowym ulubionym człowiekiem. Napisał człowiek który analizuje zachowanie mafiozów w niejawnym g1 Było wyrównane głosowanie to się zastanawiamy. Co mamy robić? Wskaż drogę.
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 0:29:05 GMT 1
O chuj wam chodzi z tym rozpatrywaniem gry mafii? Jesteście w niej? Hej, wydałem tomik z myślami zebranymi wieszcza. (przyp. Poniższe to zebrane wypowiedzi z samego początku gry ówczesnej kreacji uż. Mirek Nahacz w których rozpatruje grę mafii. Zawierają one wyłącznie przemyślenia z 5 stron na 18. Uznałem, że więcej nie ma potrzeby). PRZEMYŚLENIA BOLKA: tzn inaczej nie zdziwię się jesli będziesz niewinna, bo to wymyślenie mi innej tożsamosci niz mam byloby jednak dosc oryginalne jak na mafie, za to konduktor postepuje jak typowy mafiozo, ktory nie wie jak zagrac i wymysla argumenty za tym by nic nie powiedziecpod prysznicem naszła mnie taka rozkmina, że o ile w poprzedniej edycji na rękę mafii było budować trzon miasta, bo mogli się tam skryć i wiedzieli jak mordować, o tyle w tej grze, trzon miasta może być dla mafii zabójczy. Jak się 5-6 miastowych pokaże, to jakby nie mordowali, a snajper nie odjebie czegoś dziwnego, to mafia nie ma szans. Coś jak w discordowej.plus dla mafii strzal snajpera to zawsze cos stresujacego, dla miastowego to cos normalnego, bo w mordzie tak samo mozesz poleciec, a mafia sie jednak boi takiego niespodziewanego ciosu na ktory nie ma odpowiedzi.ale chyba doszedlem do tego, zeby jednak poczekac do drugiego dnia co najmniej ze strzalem, bo ihmo mozna z mafia w pewna gre pograc na tym polu (mafia moze celowo kogos nie mordowac by w niego wystrzelic) i żeby nie było, ja sobie zdaję sprawę z tego, że mafia jak zwykle będzie pewnie gdzieś w strefach średnich, a od mafijności gracza do tego by był w mafii daleka droga.Bardziej mnie ciekawi w co gra mafia. Jeśli nie jest w niej żaden z czwórki Conte, Ziemia, Drzewo, Baylan, to to wszystko wydaje się irracjonalne.próbuję złapać sens ich poczynań, bo mord taki a nie inny jest dość ciekawyirracjonalne by było gdyby właśnie Ziemi nie było w mafii, dlatego to jest argument za jej winą, ale szukam opcji w której takie a nie inne zagranie byłoby korzystne dla jakiejś innej dziwnej mafiikurwa generalnie to jest tak, że mi ten mord nie daje spokoju bo jest totalnie z dupy jeśli chodzi o strategię gry, tzn. nawet jeśli on byłby dobrym celem do zwinięcia przez mafię, to nie teraz, lepiej się pozbyć bardziej naturalnych niewinnych. Chyba, ze się snajpera boją? Niepokoi mnie to, robiłem wszystko by szybko polec w m1 i mieć problem z głowy, a tu chuj.czy mafia chce core miasta podburzyc przeciwko sobie? czy mafia znajduje sie w core miasta? oto jest pytanieno i ihmo z materiałów źródłowych chyba najlepiej czerpać z postów tego Akainu bo tam mozna znaleźć wytłumaczenie mordu również, skoro typ powtarzał w miarę najpopularniejsze typy to coś musiało się wyróżniać że poleciał
Mam jeszcze 12 stron wyłącznie jednej kreacji, ale mi się nie chce. Czyżby coś niewygodnego było rozpatrywane?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:29:25 GMT 1
Jak wy mnie odpalicie jutro przed Tinderem, to tylko pokażecie, że jako miasto nie robimy żadnego progresu. Ej, mafiozo padł w pierwszym linczu, to co mogliśmy zrobić lepszego, żeby Ci progres pasował? Ale to jest dobre. Chodzi mi o to, że wina Tindera powinna oczyszczać trójkę głosujących na niego. Dlatego nie rozumiem pisania Andre i Nahacza, aby celować we mnie przed poznaniem koloru Tindera, to jest sabotowanie gry miastu i brak logiki
|
|
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 0:29:28 GMT 1
via mobile
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 0:29:28 GMT 1
Myślę, żebyś zamknął pizdę Carmen moim nowym ulubionym człowiekiem. Casablanca, a jaką masz pewność? Ziomek by wszedł w takim stylu? Dla mnie to sto pro Lewkoń po zachowaniu. 80-85%, a teraz zniknę bo chcę popracować nad swoim obrazem rozgrywki, może napisać coś dłuższego. W przerwie w ogóle nie myślałem o mafii. Natomiast żywy lub martwy mój przyjaciel na pewno jest w rozgrywce.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:32:25 GMT 1
Dawaj janosik napisz mi dlaczego uzurpujesz sobie prawo do tego by przypisywać sobie jako miastu jakieś zasługi W skrócie, bo mnie Carmen wkurwia, jest i powinna być główną podejrzaną w tej chwili, a będzie jakieś morały prawić. I napisałem w pierwszej osobie liczby mnogiej, bo jestem miastowym, a ona dla mnie jest kimś obcym. Oczywiście sanah nie podejrzewałem, ale u mnie na pierwszych miejscach jest Pollock i Carmen i uważam, że mam rację, dlatego tak to zabrzmiało, bo wielu myśli podobnie.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:33:01 GMT 1
Wszystko fajnie Wuja, ale teraz gramy na tajne głosowania
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:35:06 GMT 1
Dawaj janosik napisz mi dlaczego uzurpujesz sobie prawo do tego by przypisywać sobie jako miastu jakieś zasługi W skrócie, bo mnie Carmen wkurwia, jest i powinna być główną podejrzaną w tej chwili, a będzie jakieś morały prawić. I napisałem w pierwszej osobie liczby mnogiej, bo jestem miastowym, a ona dla mnie jest kimś obcym. Oczywiście sanah nie podejrzewałem, ale u mnie na pierwszych miejscach jest Pollock i Carmen i uważam, że mam rację, dlatego tak to zabrzmiało, bo wielu myśli podobnie. Janosik, ale czym Ci tak zaszedłem za skórę?
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:35:12 GMT 1
I samo to, ze poswieciles czas na to, by wyciagac moje stare posty swiadczy o tym, ze masz w tym jakis ukryty cel, ja nawet nie wiem kim jestes
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 0:37:20 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 0:37:20 GMT 1
Ukryty cel? Jest jawny, dowiedzieć się kto jest w mafii. A dziś mnie nie wypostujesz.
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:38:46 GMT 1
Ej, mafiozo padł w pierwszym linczu, to co mogliśmy zrobić lepszego, żeby Ci progres pasował? Ale to jest dobre. Chodzi mi o to, że wina Tindera powinna oczyszczać trójkę głosujących na niego. Dlatego nie rozumiem pisania Andre i Nahacza, aby celować we mnie przed poznaniem koloru Tindera, to jest sabotowanie gry miastu i brak logiki Jeśli okażesz się winna, to jak dla mnie niewinni są Andre i Nahacz oraz prawie na pewno Tinder. Jeśli okażesz się niewinna, to ktoś z pary Andre - Nahacz raczej winny, nie wiem jak z Tinderem. Jeśli najpierw odpalimy Tindera, okaże się winny, to nadal nie wyklucza winy pozostałej trójki i tam nadal Ty wyglądasz najgorzej. Jeśli okaże się niewinny, tym gorzej dla Ciebie. No i Tinder coś tam pokazuje od początku, a Ty wlazłaś jak księżniczka za pięć dwunasta i liczysz, że będziesz mieć z tego powodu fory?
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:40:23 GMT 1
Ale to jest dobre. Chodzi mi o to, że wina Tindera powinna oczyszczać trójkę głosujących na niego. Dlatego nie rozumiem pisania Andre i Nahacza, aby celować we mnie przed poznaniem koloru Tindera, to jest sabotowanie gry miastu i brak logiki Jeśli okażesz się winna, to jak dla mnie niewinni są Andre i Nahacz oraz prawie na pewno Tinder. Jeśli okażesz się niewinna, to ktoś z pary Andre - Nahacz raczej winny, nie wiem jak z Tinderem. Jeśli najpierw odpalimy Tindera, okaże się winny, to nadal nie wyklucza winy pozostałej trójki i tam nadal Ty wyglądasz najgorzej. Jeśli okaże się niewinny, tym gorzej dla Ciebie. No i Tinder coś tam pokazuje od początku, a Ty wlazłaś jak księżniczka za pięć dwunasta i liczysz, że będziesz mieć z tego powodu fory? Typie mamy 3 mafiozów na prawie 20 graczy a Ty na podstawie niewinności jakiejś nołjnejmki prawisz że ja będę prawdopodobnie winny?
|
|
|
Post by Andre 3000 on Nov 26, 2023 0:41:11 GMT 1
Ej, mafiozo padł w pierwszym linczu, to co mogliśmy zrobić lepszego, żeby Ci progres pasował? Ale to jest dobre. Chodzi mi o to, że wina Tindera powinna oczyszczać trójkę głosujących na niego. Dlatego nie rozumiem pisania Andre i Nahacza, aby celować we mnie przed poznaniem koloru Tindera, to jest sabotowanie gry miastu i brak logiki a czyli sabotowaniem gry miastu jest wywalanie mafiozów zamiast tych, którzy mogą dać powiązania, ok ja pierdole ty tyle pierdów mafijnych puszczasz dzisiaj, że zaczynam tracić pewność, czy mafiozo by sobie na to pozwolił
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:41:32 GMT 1
W skrócie, bo mnie Carmen wkurwia, jest i powinna być główną podejrzaną w tej chwili, a będzie jakieś morały prawić. I napisałem w pierwszej osobie liczby mnogiej, bo jestem miastowym, a ona dla mnie jest kimś obcym. Oczywiście sanah nie podejrzewałem, ale u mnie na pierwszych miejscach jest Pollock i Carmen i uważam, że mam rację, dlatego tak to zabrzmiało, bo wielu myśli podobnie. Janosik, ale czym Ci tak zaszedłem za skórę? Jakbyś czytał (w ogóle kurwa, zdecydujcie się jakie płci jesteście, jak nie to w Tajlandii robią fajne operacje, akurat dobrze znam tamtejszą służbę zdrowia) moje posty to byś przeczytał: "Tutaj wyróżnia się Carmen Sandiego, pojawiła się dopiero o 19:27, a w połowie swoich postów tak lekko próbowała wybadać kto na kogo głosuje, tak żeby wiedzieć gdzie się podpiąć. Dodatkowo narzekała na grę sanah. W końcu zagłosowała na kogoś, o kim w ogóle nie wspomniała. Śmierdzi mi to."
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:43:52 GMT 1
Janosik dobrze rozumiem jeśli Carmen która zagrala z dupy początek okaże się niewinna to winny jestem ja albo mega niewinny Andre? Weź to napisz wprost
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:44:41 GMT 1
Typie mamy 3 mafiozów na prawie 20 graczy a Ty na podstawie niewinności jakiejś nołjnejmki prawisz że ja będę prawdopodobnie winny? Nie, bo cały początek mojej myśli zakłada, że Carmen jest winna/y.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:47:14 GMT 1
Ale piszesz, że jeśli jest niewinna, to my winni, co jest absurdem, bo nawet biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa, to bardziej prawdopodobne jest, że nasze typy są niewinne niż winne. Więc wytłumacz mi dlaczego niewinę Carmen równasz z winą moją lub Andre, gdzie jesteśmy najbardziej niewinnymi graczami w stawce.
|
|
janosik
Edycja#39
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 0:47:49 GMT 1
Janosik dobrze rozumiem jeśli Carmen która zagrala z dupy początek okaże się niewinna to winny jestem ja albo mega niewinny Andre? Weź to napisz wprost Wprost wygląda to tak, że Carmen wydaje mi się winna, dlatego że głosowała na Tindera + pojawiła się bardzo późno + typowała mnie (i chyba jeszcze kogoś innego), a potem zagłosowała inaczej. Jeśli okaże się niewinna, to spodziewam się znaleźć mafiozę w pozostałych głosujących na Tindera, ale do tego trzeba dłuższej i szerszej analizy również kolejnych dni. Więc moim zdaniem nie masz się teraz czego obawiać, nie tylko z mojej strony, ale również większości miasta.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 0:48:37 GMT 1
Ja bym np. niewinność mojego typu nr 1 wiązał z winą typu nr 2, a nie z winą kogoś kto typ nr 1 widział tak jak ja, ale co ja tam wiem, co ja widziałem. I w ogóle po co wychodzić tak w przyszłość.
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 0:49:11 GMT 1
Ale to jest dobre. Chodzi mi o to, że wina Tindera powinna oczyszczać trójkę głosujących na niego. Dlatego nie rozumiem pisania Andre i Nahacza, aby celować we mnie przed poznaniem koloru Tindera, to jest sabotowanie gry miastu i brak logiki a czyli sabotowaniem gry miastu jest wywalanie mafiozów zamiast tych, którzy mogą dać powiązania, ok ja pierdole ty tyle pierdów mafijnych puszczasz dzisiaj, że zaczynam tracić pewność, czy mafiozo by sobie na to pozwolił Weź poczytaj coś, do edukuj się polecam ostatnią edycję to może załapiesz o czym piszę
|
|