janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 1:24:16 GMT 1
W ogóle sorry, bo wcześniej coś pokręciłem gdy cytowałem Carmen, bo wspominał/a o Andre i Nahaczu, a ja z automatu założyłem że oni razem z nią głosowali na Tindera.
Teraz dopiero popatrzyłem, że przecież tam głosował kangurek i Wujek, więc to o nich była mowa, a nie o Andre i Nahaczu.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:25:02 GMT 1
gdybym miał na teraz wskazać główne cele takiej zagrywki to: 1) podważenie mojego autorytetu 2) próba wypostowania mnie 3) chęć zasiania mi w głowie niepewności 4) pokazanie własnej intelektualnej przewagi
problem w tym, że żadna z tych zagrywek nie tyczy się ZNALEZIENIA MAFII.
|
|
janosik
Edycja#39
Limit postów: 140
|
Post by janosik on Nov 26, 2023 1:26:21 GMT 1
Więc powinno być:
Jeśli okażesz się winna, to jak dla mnie niewinni są kangurek i Wujek oraz prawie na pewno Tinder. Jeśli okażesz się niewinna, to ktoś z pary kangurek - Wujek raczej winny, nie wiem jak z Tinderem.
Jeśli najpierw odpalimy Tindera, okaże się winny, to nadal nie wyklucza winy pozostałej trójki i tam nadal Ty wyglądasz najgorzej. Jeśli okaże się niewinny, tym gorzej dla Ciebie.
No i Tinder coś tam pokazuje od początku, a Ty wlazłaś jak księżniczka za pięć dwunasta i liczysz, że będziesz mieć z tego powodu fory?
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
Limit postów: 266
Goldberry, where art thou?
|
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 1:26:29 GMT 1
No ale Ty przecież nie pisałeś o tej grze. Pisałeś o rozpatrywaniu zachowania mafii przy głosowaniach niejawnych. Dokładnie to napisałeś. Nie napisałeś w tej grze. Zresztą nie miałoby to znaczenia, bo przecież podobieństwa są oczywiste. A Tobie akurat w tej grze wadzi analiza głosowania D1. Nie podoba się. Ot tak. Więc znowu jest to całe 'manipulowanie przekazem' 'złe intencje', sratytaty. Za niewinnego Cię miałem po naszej dyskusji nocnej. Im dalej w las, tym trudniej mi zdecydować czy po prostu gadasz głupoty, czy gadasz głupoty celowo. I to jest mój cel. Pozdrawiam, dobrego ranka życzę. E: Próba wypostowania Ciebie? E2: Oczywiście, że podważam Twój autorytet, najstarsi górale nie pamiętają jak znalazłeś mafię, a teraz prezentujesz swoje prawdy jako objawione. Standardowe starcie.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:27:36 GMT 1
dobra chuj wypostuj się sam na bzdurach
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 1:29:24 GMT 1
Deckard, Kangurek, Capablanca, Andre, opinia o Nahaczu rano poproszę.
Jeana Todta nie pytam, bo on ma oczywistą słabość do gracza Nahacz.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 1:30:51 GMT 1
W którym momencie się Wuju zorientowałeś kim jest Nahacz? W jaki sposób udało ci się tego dokonać? Ja dowiedziałem się kim on jest od ciebie.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:31:12 GMT 1
powiedz mi jak to jest, ze jestes w stanie milion starych cytatow znalezc, a nie widzisz jak Sanah robila pode mnie podchody w czwartkowo-piatkowa noc?
|
|
|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 1:31:28 GMT 1
Janosik dobrze rozumiem jeśli Carmen która zagrala z dupy początek okaże się niewinna to winny jestem ja albo mega niewinny Andre? Weź to napisz wprost Wprost wygląda to tak, że Carmen wydaje mi się winna, dlatego że głosowała na Tindera + pojawiła się bardzo późno + typowała mnie (i chyba jeszcze kogoś innego), a potem zagłosowała inaczej. Jeśli okaże się niewinna, to spodziewam się znaleźć mafiozę w pozostałych głosujących na Tindera, ale do tego trzeba dłuższej i szerszej analizy również kolejnych dni. Więc moim zdaniem nie masz się teraz czego obawiać, nie tylko z mojej strony, ale również większości miasta. Co to w ogóle są za argumenty? Dlaczego głos na Tindera jest argumentem przeciwko mnie? Dlaczego późne wejście jest czymś złym? Typowałem Ciebie, bo byłeś w obwodzie tak samo jak inne mało piszące stwory, to nie było nic osobistego, tak się po prostu dzieje w D1. Ciekawe jest twoje zdania, że jak okaże się niewinny to będziesz szukał mafii w pozostałych głosujących. Wszystko to masz zamiar robić bez sprawdzania Tindera? Ty masz go za zielonego czy co? quite interesting To, że mnie przed Tinderem się wrzuca to już się przyzwyczaiłem, że jestem spychany na margines, ale Kangurka albo Wujka, to już trzeba mieć tupet
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Rozgrywka
Nov 26, 2023 1:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 1:35:01 GMT 1
W którym momencie się Wuju zorientowałeś kim jest Nahacz? W jaki sposób udało ci się tego dokonać? Ja dowiedziałem się kim on jest od ciebie. Po naszej dyskusji w nocy było oczywistym. powiedz mi jak to jest, ze jestes w stanie milion starych cytatow znalezc, a nie widzisz jak Sanah robila pode mnie podchody w czwartkowo-piatkowa noc? Widzę, pisałem o tym że nie podejrzewam że zrobilibyście we dwójkę taki bruteforce na mnie z zerową finezją, dlatego aktualnie bliżej mi do twierdzenia że gadasz głupoty niż że jesteś w mafii. Ale mogę mieć znowu odwrocony bias wobec osób które mnie atakowały, więc dobrze byłoby posłuchać innych. @capablanca Myślałem, że to kto inny, a nie znowu ten stary dziad z komunałami, które prawie zawsze są przeciwne do moich komunałów. Ale to też znak, że pewne rzeczy pozostają niezmienne!
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:36:49 GMT 1
A mnie jest bliżej do stwierdzenia, że jesteś w mafii i tracisz energię na to by mnie spacyfikować Gdybyś był niewinny widziałbyś jak tamtej nocy Sanah brała mnie pod włos.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:39:19 GMT 1
I naprawde nie wiem kim jest Wuja, tzn po tym autystycznym wysrywie moge podejrzewac, ale to nie ma najmniejszego znaczenia, rozpoznaje tylko jednego gracza bo jak czesto wzial kierowce w nick i tyle. A reszta to chuj tam.
|
|
|
Post by Kot w paczkomacie InPost on Nov 26, 2023 1:39:44 GMT 1
Deckard, Kangurek, Capablanca, Andre, opinia o Nahaczu rano poproszę. Jeana Todta nie pytam, bo on ma oczywistą słabość do gracza Nahacz. Mógłbym prosić o sprecyzowanie kto to Jean Todt? Koniecznie w edicie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 1:41:30 GMT 1
Mirku jaki miałeś interes by wspominać, że Red być może uczestniczy w rozgrywce? Ja gdybym się czegoś takiego spodziewał siedziałbym cicho aby możliwie wydłużyć jego żywot.
Kocie szanowny. Jean Todt w tej rozgrywce to Scott Dixon jak mniemam.
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:42:27 GMT 1
Mirku jaki miałeś interes by wspominać, że Red być może uczestniczy w rozgrywce? Ja gdybym się czegoś takiego spodziewał siedziałbym cicho aby możliwie wydłużyć jego żywot. Oczywiste zasianie niepewności
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 1:42:35 GMT 1
Deckard, Kangurek, Capablanca, Andre, opinia o Nahaczu rano poproszę. Jeana Todta nie pytam, bo on ma oczywistą słabość do gracza Nahacz. Mógłbym prosić o sprecyzowanie kto to Jean Todt? Koniecznie w edicie. Scott Dixon. mafiacorner.boards.net/thread/238/rozgrywka?page=1
|
|
Dobry Wuja
Edycja#39
|
Post by Dobry Wuja on Nov 26, 2023 1:44:28 GMT 1
Też pisałem Capablanca, Kot, po czym zacząłem wertować listę graczy czy ktoś nie pasuje bardziej Nie bądź bezczelny. Nie dość, że sam zareagowałeś na nią w powyższy sposób, to jeszcze teraz odwracasz prawdę, kiedy wyraźnie napisałem: Proszę, opisz krok po kroku swój stosunek do Sanah. 1. Do mojej dyskusji z Nahaczem miałem ją za raczej niewinną, pasował mi styl i bezczelność. 2. W trakcie dyskusji z Nahaczem zwróciłem uwagę jak szybko zrobiła twist Denholma w kontekście zdania o mnie (najpierw że obaj czyści, a potem, że argumenty Nahacza ją przekonały - tam nie było argumentów przypominam); 3. Miałem wtedy w głowie już mafię Sanah - Tinder - Deckard + ktoś jeszcze, Deckard do wyrzucenia, jest niewinny; 4. Potem stwierdziłem, że się zaczynam biasować i chcę tego uniknąć, szczególnie, że zacząłem rozważać mafię Sanah - Nahacz, ale z perspektywy czasu uznaje ze to troche zbyt latwe, sama Sanah mogla sie podpiac pode mnie, ale robic takie jasełka we dwóch? Za duże ryzyko.5. Chciałem więc wywalić Tindera, a nie wywalać ludzi, których Tinder oskarża, bo Tindera mam za mafię, a Sanah stwierdziłem po nocnej zmianie zaczęła grać na totalnej bezczelności i uznałem, że to jest jednak za dużo. 6. Przed linczem skumałem, że Sanah to jest Lewkoń, więc absolutnie nie powinien zostać uniewinniany za bezczelność, ale dalej chciałem Tindera + nie mogłem uwierzyć, że czasy się zmieniają a on nadal w komisji. No imo nie ma tu dużej dyskusji, najpierw się Sanah bezczelnie podpięła pod Wujka w moją stronę, potem podgryzała, to jeszcze jest do zagrania w mafii, ale nie wiem w jakim świecie przy bliskim wyniku wyszedłbym ze stwierdzeniem, że wiem kto to i nie powinno się go uniewinniać za absurdalność, żeby ostatecznie na nią nie zagłosować. Raczej bym agitował za kontrkandydatem albo zrobił se creditsy na jego śmierci. No na litość boską, nie broniłbym Lewkonia XD Są granice, Nahacz. @kocie, Jean Todt to gracz Dixon. Przepraszam, to faktycznie było dość hermetyczne.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 1:44:52 GMT 1
A mnie jest bliżej do stwierdzenia, że jesteś w mafii i tracisz energię na to by mnie spacyfikować Gdybyś był niewinny widziałbyś jak tamtej nocy Sanah brała mnie pod włos. Czyli potężna Sanah już miała cię na widelcu. Niewiele brakowało, a zostałbyś marionetką w jej rękach?
|
|
|
Post by Mirek Nahacz on Nov 26, 2023 1:45:43 GMT 1
Kurwa Sanah wzięła mnie pod włos ewidentnie, zacytuj co wczesniej do mnie pisała, dawaj
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 1:45:48 GMT 1
A masz Mirku jakąś hipotezę dlaczego pożegnaliśmy się z Paper Starrem? (Jeśli już o tym wspominałeś wybacz nie nadrobiłem jeszcze). Moim zdaniem był słabo uniewinniony. Sam na niego głosowałem. Dziwi mnie taki mord.
|
|