|
Post by Carmen Sandiego on Nov 26, 2023 3:22:37 GMT 1
Taki Scott na przykład jest niemal na pewno niewinny. który Micheal czy Dixon?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 4:21:56 GMT 1
Zapaliłem sobie i mam otwarty umysł. Capablanca rozwalmy mafię. Ja nadrabiam sobie rozgrywkę i na ten moment wychodzi mi, że niewinni są: Tinder, Kot, Michael Scott, Carmen Sandiego. Jakbym sobie uniewinnił jeszcze was obu to jest naprawdę nieźle. W mafii tak na moje oko będą jakieś Janosiki, Pratchetty, pasuje mi też żeby tą mafią głosującą na Sanah była Ciri. Tylko wtedy byłoby to chyba coś zbyt łatwe. No ale tak mniej więcej na ten moment widzę. Kangurek i Scott Dixon też niewinni. Tzn Scott trochę mnie niepokoi, ale narazie niewinny. Już 9 niewinnych mam.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 4:57:16 GMT 1
Capablanca na tropie w poszukiwaniu najlepszego ruchu.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 5:06:44 GMT 1
Carmen dostaje ode mnie kredyt zaufania. Wiedz, że tu nie ma żadnego kluczenia.
Janosikowi i Kotu też dobrze dać jeszcze dzień na aklimatyzację, jest szansa, że się rozkręcą.
Jak Tinder nadal będzie robił taki sabotaż, to i tak dzisiaj padnie.
Andre, miej świadomość, że jeden z nas dwóch padnie w najbliższym mordzie, o ile mafia nie wyszpieguje rolnego, więc bierz się za grę.
Capablanca, kogo bardziej widzisz w mafii: Deckarda, czy Wuję Pratchetta, czy Węża
Wy z Nahaczem Michaela Scotta uniewinniacie? Za co?
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:14:47 GMT 1
Deckard też niewinny.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:16:53 GMT 1
Powiedz mi Jack. Co to za poziom odklejenia, że uważasz siebie za pewnego kandydata na mord? Prowokacja? O co tu chodzi?
Dla mnie w tym momencie jesteś pewnym ekscentrykiem, który bardzo nie lubi być w mafii i gdy w niej jest to jest bardzo oszczędny w przekazie.
Jesteś bardzo oszczędny w przekazie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:20:23 GMT 1
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:24:23 GMT 1
Bo gdyby Michael Scott jakoś subtelnie tam próbował przepchnąć na przykład Tindera to by to było dość mafijne. Ale próbować przepchać Dixona i to jeszcze tak bezpośrednio. To mi się nie dodaje.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:25:30 GMT 1
Już nigdy nie dożyję do końca gry jako mafia jeśli dalej będę tak grał w mieście.
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 5:29:22 GMT 1
Ta para, bo czuję, że jeśli jesteś w mafii, to z jednym z nich.
Jeśli w mafii jest ktoś z pary Nahacz-Wuja, to zamiast się mordować, pewnie będą się "szachować" w temacie. Jeśli obaj, to tym bardziej. Deckarda raczej nie mordują. Ty na razie się nie uniewinniłeś, na Dixona chyba za wcześnie, zostaję ja z Andre. Albo rolny. Bo Ciri chyba mordować nie będą.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:34:01 GMT 1
No cóż poczekam co wywnioskujesz z moich odpowiedzi. Chętnie przeczytam też kogo typujesz na jutro. Ja sobie powoli uniewinniam narazie. Uważasz, że zasłużyłeś na uniewinnienie? Po czym miałbym stwierdzić że jesteś niewinny?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 5:37:25 GMT 1
Cmentarz już wie, że jestem niewinny.
Z komputera później popatrzę, ale Michael chyba tam po prostu ucieka od odpowiedzialności.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:40:03 GMT 1
Kolego jeśli mam cię uniewinnić to tylko za działania proaktywne. Mrugnij mi tylko okiem. Jesteś tą osobą, którą myślę, że jesteś?
|
|
|
Post by Jackson Pollock on Nov 26, 2023 5:44:29 GMT 1
Niczym nie będę mrugał.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:46:41 GMT 1
Oj Jack. Lepiej żebyś jutro miał więcej wizji niż dotychczas.
Aczkolwiek przyznam, riposta na pytanie o autograf była świetna.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:55:05 GMT 1
Ktoś jako pierwszy dał że tinder dobrze dał i jak tinder niewinny to ten ktoś niewinny Uważam że to sztywne powiązanie, w chuj sztywne Kto to powiedział Co ty Kangur masz widoki na sztywne powiązanie a pytasz o zdanie innych zamiast z ekscytacją szukać samemu? Ja bym z wypiekami na twarzy szukał sam.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 5:58:42 GMT 1
Dlaczego pytałeś o Kota w tej chwili? To ważne.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 6:02:01 GMT 1
Mam was w tle do Bayernu odpalonych, chciałem iść w janosika albo sanah, ale mnie odciągacie od tego, więc czekam na rozwój wydarzeń do samego końca. Kocie co konkretnie cię odciągało od Sanah. Teraz jest czas weryfikacji Panowie.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 6:06:16 GMT 1
Dobry wieczór, widzę, że użytkownik PaperStar rozkręcił próbę linczu na mnie. Królowa dram Słabo mam czas odpisywać, szybko przypomnę moje typy z wczoraj: 1. Capablanca 2. Kot 3. Wujek Ja w mafii nie jestem. Kot na intuicję miasto, ale mogę się mylić. Myślicie, że Wujek w mafii pozwoliłby napisać tego posta Sanah będąc z nią w mafii? Inna sprawa, że jeśli Sanah to faktycznie mój przyjaciel to on się nie słucha nikogo. Umiem sobie wyobrazić, że on tam na mafijnym próbował tłumaczyć wszystkim jak mają zagrać. To człowiek bardzo przekorny. Mówię to w tym kontekście, że ktoś sugerował, że skoro Sanah dałą 3 nicki to na pewno nie dałą 3 niewinnych.
|
|
|
Post by Jose Raul Capablanca on Nov 26, 2023 6:13:03 GMT 1
Dobra cofam uniewinnienie dla tego Michaela Scotta. Gość miał tak popierdoloną mapę gry, że nawet losując ciężko było taki absurd uzyskać.
Mirek tłumacz mi dlaczego Michael Scott to dla ciebie pewny niewinny.
|
|