|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:28:01 GMT 1
Panowie to jak.
Zadowoleni z losowania?
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:29:15 GMT 1
Panowie to jak. Zadowoleni z losowania? ja nie do końca, wolałbym mafię potrenować zwłaszcza przeciwko egze
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:29:43 GMT 1
I tak i nie. Z jednej strony zadowolony bo wywalone jajca można mieć i grać swoje, z drugiej sobie pomyślałem, że trzeba trochę poddymić
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:30:38 GMT 1
I tak i nie. Z jednej strony zadowolony bo wywalone jajca można mieć i grać swoje, z drugiej sobie pomyślałem, że trzeba trochę poddymić w mafii nie można mieć wywalonych jajec?
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:30:58 GMT 1
Panowie to jak. Zadowoleni z losowania? ja nie do końca, wolałbym mafię potrenować zwłaszcza przeciwko egze jak bardzo jesteś przekonany, że gdybyś był w mafii, byłbyś w stanie mnie przekonać do tego, bym jednak zagłosował na Egze?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:31:59 GMT 1
Panowie to jak. Zadowoleni z losowania? ja nie do końca, wolałbym mafię potrenować zwłaszcza przeciwko egze chłopie drugiej takiej szansy nie dostaniesz, więc korzystaj, serio Ci piszę. Wiem, że 1v1 rządzi się swoimi prawami, ale jeśli chcesz się w tej mafii rzeczywiście podszkolić, to masz pole do popisu. Redowi bym nie dał, ale Tobie czemu nie.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:32:36 GMT 1
I tak i nie. Z jednej strony zadowolony bo wywalone jajca można mieć i grać swoje, z drugiej sobie pomyślałem, że trzeba trochę poddymić w mafii nie można mieć wywalonych jajec? nigdy!
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:33:30 GMT 1
ale w sumie z jednego się cieszę, jak teraz nawet w głupim 1v1 nie wylosowałem mafii, to może w świątecznej mafia albo jakaś fajna rola
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:34:05 GMT 1
Panowie ciężko będzie ten pojedynek ocenić. Na razie jakbym miał decydować, to obaj jesteście w mafii.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:34:59 GMT 1
hehe wiem, bo staram się poddymić żeby było ciekawiej
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:35:20 GMT 1
ja nie do końca, wolałbym mafię potrenować zwłaszcza przeciwko egze jak bardzo jesteś przekonany, że gdybyś był w mafii, byłbyś w stanie mnie przekonać do tego, bym jednak zagłosował na Egze? tak szczerze to ciężko on jak niewinny, to czuć od niego taką siłę jak wbija jak Jelcyn czy Gargamel to wiesz, gość sprawia wrażenie nietykalnego i rzuca ostre a celne wnioski więc w mafii miałbym ciężary imo no ale trochę żałuję, bo to byłby dobry challenge i potencjał na upskill tak to zostaje mi miasto, w którym się lepiej czuję, ale to w mafii mam główne braki growe kminisz
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:35:56 GMT 1
nawet mogę Ci napisać co w mojej grze jest mafijne chcesz Tomuś?
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:36:31 GMT 1
Panowie ciężko będzie ten pojedynek ocenić. Na razie jakbym miał decydować, to obaj jesteście w mafii. to już 50% mam źle nie jest byle do przodu
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:37:28 GMT 1
nawet mogę Ci napisać co w mojej grze jest mafijne chcesz Tomuś? tak, zdecydowanie poproszę
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:37:40 GMT 1
w mafii nie można mieć wywalonych jajec? nigdy! no jak miastową taktyką zwycięską jest mieć wywalone jajca, to mafioza też może jajca wywalić i sędzia pogubiony chyba że miastowe wywalenie jajec jest bardziej widoczne
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:38:18 GMT 1
nawet mogę Ci napisać co w mojej grze jest mafijne chcesz Tomuś? tak, zdecydowanie poproszę a coś w mojej jest mafijne? bo ja nie widzę : o
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:38:51 GMT 1
hehe problem w tym, że ja piszę o wywalonych jajcach, a całym sobą pokazuję, że nie mam wywalonych, i to jest mafijne w mojej grze kolego Zmarzlik, ale ponieważ jesteś w mafii, to nawet mafijnych postów z mojej strony, nie jesteś w stanie wychwycić.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:39:50 GMT 1
po prostu treść moich postów nie równa się czynom i ekspresji, to jest mega mafijne i sam siebie bym mafią nazwał, gdybym nie miał świadomości roli
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:40:47 GMT 1
egze jest w mafii
jakoś poczułem potrzebę to napisać, bo gość kurka rurka miał dobry post z tym "dam Ci się podszkolić", nawet miejskie się to wydało
dla przeciwwagi muszę napisać wprost, że jest w mafii
tak, jakbym mroczne siły przeganiał krucyfiksem
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:40:54 GMT 1
hehe problem w tym, że ja piszę o wywalonych jajcach, a całym sobą pokazuję, że nie mam wywalonych, i to jest mafijne w mojej grze kolego Zmarzlik, ale ponieważ jesteś w mafii, to nawet mafijnych postów z mojej strony, nie jesteś w stanie wychwycić. to powiedz mi jeszcze, skoro uważasz że mafiozo zmarzlik nie widzi mafijnych postów bo jest w mafii, jakie Ty wyłapałeś mafijne posty Zmarzlika?
|
|