egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 13, 2023 15:34:21 GMT 1
To ja mam pytanie do Piernika, co byś zmienił w swojej grze gdybyś był w mieście?
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 15:51:03 GMT 1
To ja mam pytanie do Piernika, co byś zmienił w swojej grze gdybyś był w mieście? nic, bo dostałem miasto takie bezsensowne pytanie ja mam dla Ciebie sensowniejsze: jakbyś teoretycznie wylosował mafię, to grałbyś inaczej? aha i powiedz mi, jak to jest, że jakoby będąc miastem, a ja mafiuszką, nie wpierdalasz się we mnie na pełnej i nie dobijasz do ziemi
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 13, 2023 16:01:27 GMT 1
spokojnie, wszystko przed nami
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 16:14:41 GMT 1
jak oceniasz swoje szanse na wygraną tego pojedynku
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 13, 2023 16:19:47 GMT 1
co rozumiesz przez pojęcie wygranej? mogę go nie przegrać
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 16:30:33 GMT 1
co rozumiesz przez pojęcie wygranej? mogę go nie przegrać wygrana dla Ciebie = nie zostaniesz wskazany jako mafioza przez tomusa
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 13, 2023 16:57:34 GMT 1
no to daję sobie 57,6% szans na taki obrót spraw
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 17:16:21 GMT 1
aha, to optymistycznie
jako że spokojnie tutaj, to odpowiem na zmodyfikowane pytanie egzego, czyli jak bym zagrał w mafii
w mafii bym zagrał bardziej mafijnie, jak zakładam, czyli jakieś spięte posty przywstydzone
a egze w mieście by mnie wgniatał w ziemię
jak troll gandalfa
tak to widzę
a tak to egze przygaszony, wyjebany, w mroku siedzący
widać różnicę metową ewidentnie
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 17:19:43 GMT 1
i tak to się kręci
1. oskarżenie mnie o nieistniejące powielactwo 2. dostrzeganie swojej własnej mafijności mimo bycia w mieście, tłumaczenie, że to celowe dla "robienia dymów" 3. wymuszony tekst o Cugowskim, że niby dłuższe miastowe posty o mnie źle świadczą 4. twierdzenie, że teksty w stylu "masz rower to pedałuj" to przejmowanie inicjatywy w wątku
egze jest w mafii
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 17:21:25 GMT 1
ja nie do końca, wolałbym mafię potrenować zwłaszcza przeciwko egze chłopie drugiej takiej szansy nie dostaniesz, więc korzystaj, serio Ci piszę. Wiem, że 1v1 rządzi się swoimi prawami, ale jeśli chcesz się w tej mafii rzeczywiście podszkolić, to masz pole do popisu. Redowi bym nie dał, ale Tobie czemu nie. to był najfajniejszy post egzego, naturalny a zabawny w kontekście losowania reszta średnio
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 13, 2023 17:21:36 GMT 1
egze jest zwyczajnie zmęczony, bo od 3.30 na nogach, a szedl spać po północy
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 17:23:48 GMT 1
kurde nie mam cmentarza
ale pamiętam, że jak pojedynek był ja vs njay, to egze na cmentarzu tam pisał, że jestem w mafii, bo jako miastowy bym punktował njaya ostro
a teraz rzekome miasto egze niczego nie punktuje
tam burknął boldem, że kłamię, a reszta to takie wierzganie
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 13, 2023 17:26:30 GMT 1
po prostu jestem leniwy i daję Ci się wygadać
|
|
|
Post by tomus on Dec 13, 2023 18:38:04 GMT 1
Egze, może ja mam od Ciebie zbyt duże oczekiwania, po tym jak zmiażdżyłeś Reda w pojedynku, ale ten pojedynek wydaje mi się jakiś bliski. Czemu tak jest?
|
|
|
Post by tomus on Dec 13, 2023 18:38:36 GMT 1
Egze, może ja mam od Ciebie zbyt duże oczekiwania, po tym jak zmiażdżyłeś Reda w pojedynku, ale ten pojedynek wydaje mi się jakiś bliski. Czemu tak jest? W sumie od Ciebie Piernikowy też bym usłyszał odpowiedź na to pytanie, czemu Twoim zdaniem ten pojedynek wydaje się tak wyrównany
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 18:54:26 GMT 1
Egze, może ja mam od Ciebie zbyt duże oczekiwania, po tym jak zmiażdżyłeś Reda w pojedynku, ale ten pojedynek wydaje mi się jakiś bliski. Czemu tak jest? W sumie od Ciebie Piernikowy też bym usłyszał odpowiedź na to pytanie, czemu Twoim zdaniem ten pojedynek wydaje się tak wyrównany a wydaje się wyrównany? ja tak nie odczułem mam wrażenie, że gość siedzi na backseacie leniwie, a ja się staram więc nie powiem ci, czemu wyrównany, bo nie widzę tego serio widzisz wyrównanie?
|
|
|
Post by tomus on Dec 13, 2023 18:55:52 GMT 1
W sumie od Ciebie Piernikowy też bym usłyszał odpowiedź na to pytanie, czemu Twoim zdaniem ten pojedynek wydaje się tak wyrównany a wydaje się wyrównany? ja tak nie odczułem mam wrażenie, że gość siedzi na backseacie leniwie, a ja się staram więc nie powiem ci, czemu wyrównany, bo nie widzę tego serio widzisz wyrównanie? Przyjmuję odpowiedź i pozwolę sobie zachować wnioski.
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 18:56:15 GMT 1
może egze jest w stanie zagrać w mafii tak miastowo, jak ja najbardziej umiem w mieście i się wyrównuje
może dlatego
poza tym w jakim świecie ja w mafii daję wyrównany pojedynek miastowemu egzemu xd
|
|
|
Post by tomus on Dec 13, 2023 18:59:15 GMT 1
może egze jest w stanie zagrać w mafii tak miastowo, jak ja najbardziej umiem w mieście i się wyrównuje może dlatego poza tym w jakim świecie ja w mafii daję wyrównany pojedynek miastowemu egzemu xd no właśnie ta myśl mnie lekko skłania ku głosowi na egze.
Piernik, idę czytać Twoją rozgrywkę z njayem. Powiedz mi jeszcze, co się działo u Ciebie wczoraj między 21 a 22:30. Widzę sporę zmiany w sposobie gry, działaniach, podejściu. Z czego to wynika?
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 13, 2023 19:04:29 GMT 1
może egze jest w stanie zagrać w mafii tak miastowo, jak ja najbardziej umiem w mieście i się wyrównuje może dlatego poza tym w jakim świecie ja w mafii daję wyrównany pojedynek miastowemu egzemu xd no właśnie ta myśl mnie lekko skłania ku głosowi na egze.
Piernik, idę czytać Twoją rozgrywkę z njayem. Powiedz mi jeszcze, co się działo u Ciebie wczoraj między 21 a 22:30. Widzę sporę zmiany w sposobie gry, działaniach, podejściu. Z czego to wynika?
te pojedynki na początku zawsze są trochę niezręczne imo no masz chłopa i o czym masz z nim gadać, każdy zna swoją frakcję takie dziecinne trochę te początki "ja wylosowałeś miasto" "a nie bo ja" no i jak tu wskazać mafijność oponenta jak się trochę gra rozkręca, to łatwiej, wraz z materiałem swobodniej się czuję, zwłaszcza jak zaczął przypuszczać te nietrafione ataki i spuścił z tonu
|
|