egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:41:44 GMT 1
hehe problem w tym, że ja piszę o wywalonych jajcach, a całym sobą pokazuję, że nie mam wywalonych, i to jest mafijne w mojej grze kolego Zmarzlik, ale ponieważ jesteś w mafii, to nawet mafijnych postów z mojej strony, nie jesteś w stanie wychwycić. to powiedz mi jeszcze, skoro uważasz że mafiozo zmarzlik nie widzi mafijnych postów bo jest w mafii, jakie Ty wyłapałeś mafijne posty Zmarzlika? no jakby to powiedzieć, nie muszę ich ich wyłapywać
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:42:23 GMT 1
Ty Tomasz chyba pomyliłeś role, to Ty masz mafijnych postów szukać
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:42:44 GMT 1
no ja mafijnych postów nie widzę egzego na razie
najwyżej to podejście,, e czeka na moją inicjatywę
stawianie się w wygodnej pozycji dla mafiozy, do odbijania piłek
mafioza jest z natury reaktywny ni i w reaktywności czuje się lepiej
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:43:46 GMT 1
Ty Tomasz chyba pomyliłeś role, to Ty masz mafijnych postów szukać Nie no. Ja je znajduję. Ale gdybym zobaczył, że mamy podobny tok myślenia, to pewnie by mi to ułatwiło.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:43:55 GMT 1
no ja mafijnych postów nie widzę egzego na razie najwyżej to podejście,, e czeka na moją inicjatywę stawianie się w wygodnej pozycji dla mafiozy, do odbijania piłek mafioza jest z natury reaktywny ni i w reaktywności czuje się lepiej kto z naszej dwójki jest reaktywny, a kto buduje narrację?
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:44:20 GMT 1
no ja mafijnych postów nie widzę egzego na razie najwyżej to podejście,, e czeka na moją inicjatywę stawianie się w wygodnej pozycji dla mafiozy, do odbijania piłek mafioza jest z natury reaktywny ni i w reaktywności czuje się lepiej nie widzisz mafijnych postów? Myślisz, że z czego to wynika, że ich nie widzisz? Czy ich po prostu nie ma?
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:44:24 GMT 1
w 2024 mafia już nie pisze mafijnych postów
w sumie ciekawe, gdyby zrobić statystykę edycji z tego roku, ile razy ktoś dostał zarzutem, że napisał mafijny post
nie zdziwiłoby mnie, gdyby częściej obrywali tym miastowi
więc ogłaszam nową metę na 2024
mafijne posty = oznaka miastowości
taka rozkminia
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:44:49 GMT 1
Ty Tomasz chyba pomyliłeś role, to Ty masz mafijnych postów szukać Nie no. Ja je znajduję. Ale gdybym zobaczył, że mamy podobny tok myślenia, to pewnie by mi to ułatwiło. musiałbym oszukać mózg że nie wiem o jego mafijności i szukać tego jakbym nie wiedział. w sumie mogę spróbować, ale nic nie obiecuję
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:46:18 GMT 1
w 2024 mafia już nie pisze mafijnych postów w sumie ciekawe, gdyby zrobić statystykę edycji z tego roku, ile razy ktoś dostał zarzutem, że napisał mafijny post nie zdziwiłoby mnie, gdyby częściej obrywali tym miastowi więc ogłaszam nową metę na 2024 mafijne posty = oznaka miastowości taka rozkminia znaczy, po czymś jednak tych mafiozów rozpoznajemy. Uważasz, że po czym mógłbym ja, jako sędzia rozpoznać mafiozę Egzego w tej rozgrywce?
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:46:51 GMT 1
Nie no. Ja je znajduję. Ale gdybym zobaczył, że mamy podobny tok myślenia, to pewnie by mi to ułatwiło. musiałbym oszukać mózg że nie wiem o jego mafijności i szukać tego jakbym nie wiedział. w sumie mogę spróbować, ale nic nie obiecuję No z Redem kilka spraw ładnie wyłapałeś (i nie marudziłeś, że musisz oszukiwać mózg smh)
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:48:03 GMT 1
no ja mafijnych postów nie widzę egzego na razie najwyżej to podejście,, e czeka na moją inicjatywę stawianie się w wygodnej pozycji dla mafiozy, do odbijania piłek mafioza jest z natury reaktywny ni i w reaktywności czuje się lepiej nie widzisz mafijnych postów? Myślisz, że z czego to wynika, że ich nie widzisz? Czy ich po prostu nie ma? może ich nie być, to wprawny mafioza poza tym nie do końca jeszcze wiem, jak definiować mafijny post pierwszy raz się spotkałem z tym określeniem, jak Losco się dojebał do Riquelme, pamiętasz czyli taki post, który ma nic nie wnieść i pozoruje aktywność? no to w pojedynku 1v1 imo trudno mówić o mafijnych postach konstatuję, że egze w tym wątku może nie rzucić ani jednym "mafijnym" postem mimo bycia w mafii
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:48:44 GMT 1
no dobra gdybym miał rzeczywiście bezstronnie wskazać dlaczego Piernikowy jest winny, to dlatego, że kłamie i chce manipulować sędzią.
Kłamie na każdym kroku podkreślając, że przeciwnik (czyli ja) jest pasywny, kiedy to ja przejmuję inicjatywę. Manipuluje sędzią chcąc na niego zrzucić odpowiedzialność.
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:49:18 GMT 1
w 2024 mafia już nie pisze mafijnych postów w sumie ciekawe, gdyby zrobić statystykę edycji z tego roku, ile razy ktoś dostał zarzutem, że napisał mafijny post nie zdziwiłoby mnie, gdyby częściej obrywali tym miastowi więc ogłaszam nową metę na 2024 mafijne posty = oznaka miastowości taka rozkminia znaczy, po czymś jednak tych mafiozów rozpoznajemy. Uważasz, że po czym mógłbym ja, jako sędzia rozpoznać mafiozę Egzego w tej rozgrywce? hmm, chyba musisz głównie poszukać niewinnego we mnie + szukać odchyłów od mety egzego + szukanie intencji, wczucie się w intencje piszących postaram się z tym pomóc
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:50:00 GMT 1
musiałbym oszukać mózg że nie wiem o jego mafijności i szukać tego jakbym nie wiedział. w sumie mogę spróbować, ale nic nie obiecuję No z Redem kilka spraw ładnie wyłapałeś (i nie marudziłeś, że musisz oszukiwać mózg smh) umówmy się oczekiwania względem Reda i to jak zagrał dały mega przestrzeń do prostego pokazania mafii.
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:50:06 GMT 1
nie widzisz mafijnych postów? Myślisz, że z czego to wynika, że ich nie widzisz? Czy ich po prostu nie ma? może ich nie być, to wprawny mafioza poza tym nie do końca jeszcze wiem, jak definiować mafijny post pierwszy raz się spotkałem z tym określeniem, jak Losco się dojebał do Riquelme, pamiętasz czyli taki post, który ma nic nie wnieść i pozoruje aktywność? no to w pojedynku 1v1 imo trudno mówić o mafijnych postach konstatuję, że egze w tym wątku może nie rzucić ani jednym "mafijnym" postem mimo bycia w mafii Zapomnij o określeniu 'mafijny post', którego użyłem. Powiedz mi, czy Egze pokazał coś w swojej grze, po czym uważasz go za mafiozę, coś co jesteś w stanie wyłapać z postów/
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:52:59 GMT 1
może ich nie być, to wprawny mafioza poza tym nie do końca jeszcze wiem, jak definiować mafijny post pierwszy raz się spotkałem z tym określeniem, jak Losco się dojebał do Riquelme, pamiętasz czyli taki post, który ma nic nie wnieść i pozoruje aktywność? no to w pojedynku 1v1 imo trudno mówić o mafijnych postach konstatuję, że egze w tym wątku może nie rzucić ani jednym "mafijnym" postem mimo bycia w mafii Zapomnij o określeniu 'mafijny post', którego użyłem. Powiedz mi, czy Egze pokazał coś w swojej grze, po czym uważasz go za mafiozę, coś co jesteś w stanie wyłapać z postów/ no te teksty na wejściu "dostałeś rower, to pedałuj" "zaatakuj mnie" "ja mam wywalone" jakby potrzebował materiału, zrzucał na karb oponenta przejęcie inicjatywy + po co pisać, że ma się wywalone, zamiast po prostu mieć wywalone a teraz wytyka, że to ja jestem bierny nie odczuwam swojej bierności myślę, że jestem dość aktywny
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:53:46 GMT 1
no dobra gdybym miał rzeczywiście bezstronnie wskazać dlaczego Piernikowy jest winny, to dlatego, że kłamie i chce manipulować sędzią. Kłamie na każdym kroku podkreślając, że przeciwnik (czyli ja) jest pasywny, kiedy to ja przejmuję inicjatywę. Manipuluje sędzią chcąc na niego zrzucić odpowiedzialność. gdzie konkretnie przejąłeś inicjatywę jak to się objawiło
|
|
|
Post by tomus on Dec 12, 2023 21:53:55 GMT 1
Zapomnij o określeniu 'mafijny post', którego użyłem. Powiedz mi, czy Egze pokazał coś w swojej grze, po czym uważasz go za mafiozę, coś co jesteś w stanie wyłapać z postów/ no te teksty na wejściu "dostałeś rower, to pedałuj" "zaatakuj mnie" "ja mam wywalone" jakby potrzebował materiału, zrzucał na karb oponenta przejęcie inicjatywy + po co pisać, że ma się wywalone, zamiast po prostu mieć wywalone a teraz wytyka, że to ja jestem bierny nie odczuwam swojej bierności myślę, że jestem dość aktywny A co myślisz o tym, jak egze napisał, że specjalnie pisał mafijnie, bo chciał poddymić?
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:56:55 GMT 1
no te teksty na wejściu "dostałeś rower, to pedałuj" "zaatakuj mnie" "ja mam wywalone" jakby potrzebował materiału, zrzucał na karb oponenta przejęcie inicjatywy + po co pisać, że ma się wywalone, zamiast po prostu mieć wywalone a teraz wytyka, że to ja jestem bierny nie odczuwam swojej bierności myślę, że jestem dość aktywny A co myślisz o tym, jak egze napisał, że specjalnie pisał mafijnie, bo chciał poddymić? nie wiem, po co jako miasto miałby to robić tbh dla mafiozy widzę profity z naturalności + jakieś wytłumaczenie całą grę może zrzucić teraz na karb "ja mam wywalone jajca, albo nie mam, hehe, dymy robię" no wygodne to ni nie wiem, ja w mieście nie czuję potrzeby poddymiać, nie jest to jakieś element miejskiej myśli dla mnie, miejskiej strategii, toku myślenia możesz poddymić w mieście dla badania reakcji, ale kogo reakcję on chce tutaj badać, sędziego? xd
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:57:27 GMT 1
no dobra gdybym miał rzeczywiście bezstronnie wskazać dlaczego Piernikowy jest winny, to dlatego, że kłamie i chce manipulować sędzią. Kłamie na każdym kroku podkreślając, że przeciwnik (czyli ja) jest pasywny, kiedy to ja przejmuję inicjatywę. Manipuluje sędzią chcąc na niego zrzucić odpowiedzialność. gdzie konkretnie przejąłeś inicjatywę jak to się objawiło zacząłem się zwracać wprost do niego, prowokowałem go do tego by aktywnie zagrał (masz rower to pedałuj), świadomie pisałem lekko mafijnie, czego on nie był w stanie zauważyć, dopiero kiedy sam to napisałem, próbowal znów reaktywnie przypisać sobie odnalezienie tego. To ja narzucam akcję tej grze, on jest powielaczem.
|
|