egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:58:26 GMT 1
kurwa Piernik ale rzecz w tym, że ja nie staram się grać mega naturalnie, wręcz rzucam Ci koła ratunkowe byś mógł sobie mnie poatakować
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 21:59:18 GMT 1
Redowi bym ich nie rzucał, ale z Tobą chcę się fajnie pobawić, chcę by Tomasz miał pewną zagwozdkę. Ale Ty i tak z tego słabo korzystasz. Kompletnie nie umiesz grać w mafii.
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 21:59:54 GMT 1
nic nie powielałem już na pierwszej stronie pisałem o tym, o czym teraz wspomniałem tomusowi ale w sumie dostałeś rower to pedałuj ten cytat to klasyk mafijny zrzucenie na niewinnego odpowiedzialności dowiedzenia, że nie jest wielbłądem postawienie się w roli "oczekującego na inicjatywę oponenta", żeby łatwiej było odbijać egze pod formą nie rozumiem, gdzie powieliłem Twoją argumentację co do Twojej mafijności, egze nie widzę gdzie kręcisz max i szukasz argumentów na siłę stare aldonisko
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:00:44 GMT 1
kurwa Piernik ale rzecz w tym, że ja nie staram się grać mega naturalnie, wręcz rzucam Ci koła ratunkowe byś mógł sobie mnie poatakować po chuj miastowy miałby to robić to się nie klei nic a nic grasz pod punkty w naturalności i robisz jarmarczne zagrywki z "robieniem dymów"
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:00:56 GMT 1
gdybyś był w mieście teraz zabiłbyś mnie argumentami, a Ty potrafisz tylko powielać moją narrację. Serio slabe to jest i masz jeszcze wiele do nauczenia się
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:02:18 GMT 1
Chłopie jakie Aldonisko? Aldona to była wyrachowana wycofana gra xD
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:03:24 GMT 1
gdybyś był w mieście teraz zabiłbyś mnie argumentami, a Ty potrafisz tylko powielać moją narrację. Serio slabe to jest i masz jeszcze wiele do nauczenia się xD nie uważam, że jestem w stanie Cię zabić argumentami jesteś zręcznym mafiozą, nie wpierdalasz się w co drugim poście, tu trzeba subtelniej poza tym mogę pokazywać swoją niewinność dając strumień myśli uwolnionej, to może tak samo zadziałać to "masz jeszcze wiele do nauczenia się" brzmi komicznie xD w mieście byś tak chyba nie napisał, jakoś zbyt stawiająco się w roli guru to brzmi
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:04:43 GMT 1
gdybyś był w mieście teraz zabiłbyś mnie argumentami, a Ty potrafisz tylko powielać moją narrację. Serio slabe to jest i masz jeszcze wiele do nauczenia się powielanie Twojej narracji już obaliłem nie zrobiłem tego nie wykażesz tego, bo to nie miało miejsca zrobiłeś chochoła kofolskiego na siłę
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:05:07 GMT 1
dawaj te strumienie myśli uwolnionej
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:05:38 GMT 1
i normalnie jechany jesteś gościu
nawet nie muszę tryhardować z boldem w postach
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:06:39 GMT 1
xD jaka zmiana narracji, nareszcie.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:07:36 GMT 1
dawaj uwalniaj myśli
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:08:19 GMT 1
godzinę potrwało byś w miarę wszedł na tory "miastowej" gry, i tak poszło szybciej niż myslalem
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:09:44 GMT 1
dawaj te strumienie myśli uwolnionej już dałem sporo nie mam zielska pod ręką, więc nie pojadę jak Monti ale mogę dać otóż mam myśli przeróżne czy widać, że taki spięty mafiak teraz jesteś czy znowu postrzegam siebie miastowiej, niż jest w rzeczywistości? nie ukrywam, że ostatnio byłem lekko w szoku, że przegrałem, zwłaszcza jak njay taki wycofany czy teraz widać moją miastowość? oto jest pytanie muszę przyznać, że w swoich pierwszych grach w mieście starałem się czasami nie pisać wszystkiego, co myślę, bo np. coś mi się zdało mafijne tak, będąc w mieście, czaisz bałem się czasami wysłać posta, bo ktoś się dojebie teraz już tak nie mam, ale rację miałem, że ktoś się może czasami dojebać, bo czasem coś pisałem w mieście i myślałem "zaraz się ktoś dojebie" i się dojebywali to paradoks mafijny tutaj bez skrępowania pojadę, bo ja jako niewinny postów mogę tworzyć milion i chuj, któreś będą dobre, któreś będą słabe, ale będą z serca więc ogólnie to nie masz bata na mnie
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:10:55 GMT 1
godzinę potrwało byś w miarę wszedł na tory "miastowej" gry, i tak poszło szybciej niż myslalem a co ty z zegarkiem siedzisz
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:12:15 GMT 1
zabawne to jest
|
|
|
Post by piernikowy on Dec 12, 2023 22:12:48 GMT 1
godzinę potrwało byś w miarę wszedł na tory "miastowej" gry, i tak poszło szybciej niż myslalem a co ty z zegarkiem siedzisz w sumie to znowu na moją korzyść miastowy się rozkręca, aldonisko ruch jednostajny niepocieszony
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:13:33 GMT 1
xD
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:14:08 GMT 1
chłopie im dłuższe masz posty tym bardziej miastowe i to jest zabawne
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Dec 12, 2023 22:15:17 GMT 1
w sumie to by się zgadzało, bo Cugowski miał długie posty i był relatywnie najbardziej miastowym z twoich mafijnych wcieleń
|
|