KSIĄŻULO
Edycja#43
Limit postów: 482
|
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 19:42:04 GMT 1
możecie zdecydować czy właściwszy będzie na burmistrza czy kutasika i tam go pośle
|
|
WOJEK
Edycja#43
Limit postów: 423
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 19:42:58 GMT 1
Ja mam na burmistrzu to tak wyślij żeby nie zrobić remisu
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 19:43:50 GMT 1
KSIĄŻULO czy uważasz, że Kutasik może być w mafii tylko ze mną? Że albo obaj jesteśmy w mafii, albo Kutasik musi być niewinny? Po tym, co dziś zagrał.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 19:44:42 GMT 1
KSIĄŻULO czy uważasz, że Kutasik może być w mafii tylko ze mną? Że albo obaj jesteśmy w mafii, albo Kutasik musi być niewinny? Po tym, co dziś zagrał. dałem swoje procenty chyba na wszystkie warianty
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 19:46:47 GMT 1
KSIĄŻULO jeśli jesteś w mieście, to właśnie przegrywasz miastu grę. Nie Ty sam oczywiście, nie będę się zniżał do tego poziomu, który zaprezentowaliście z Wojkiem, ale to Twój głos wbije gwoździa, to Ty się wyłamiesz z miastowego grona. No ale zakładam, że po prostu jesteś w mafii. Niezłą panikę musiało w Was wzbudzić najpierw to, że chcę uniewinnić Proroka, a potem wjazd Kutasika. Czy to coś da? Nie wiem, pewnie nie. Ale piękne zagranie Jacek Kutasik
|
|
Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 19:48:42 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 19:48:42 GMT 1
Dobra teraz już na serio. Zaraz zbieram się do wyjazdu. Oddaję głos i melduję się gdzieś wieczorem na chwilę w okolicach 18 gdy będę czekał aż przyniosą mi do stolika kebaba. Wówczas sprawdzę czy jesteście lojalni wobec mnie oczywistego miastowego. Na bazie tego podtrzymam albo zmienię głos jeśli stanie się inaczej. Gary Twoja reakcja jest dla mnie dowodem na to, że jesteś niewinny, bo winny Burmistrz pucowałby się do mnie i pomógłby zlinczować niewinnego. Książulo nie oddałeś głosu podobnie jak Gary i cała reszta niewinnych. Dla mnie to na tym etapie gry jest potwierdzenie że jesteście niewinni. Gary Książulo jeśli jesteście niewinni to dzisiaj zagłosujecie tak jak ja to zrobiłem przed chwilą na Wojka. Wszelkie wolty przy tym linczu potraktuję z waszej strony jako przyznanie się do bycia w mafii. Zdanie Wojka i Proroka mnie dzisiaj w ogóle nie interesuje. Oni czekają na wyrok. Zobaczymy czy macie jaja i dacie się im złamać. Nadszedł czas odpalić opcje atomową. WOJEK - WINNY Jacek Kutasikjak lurkujesz to się odezwij bo jeśli jesteś niewinny to jesteś kluczem do gierki za godzinę mecz mam nadzieję że jeszcze nie stoisz na bramkach
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 19:50:29 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 19:50:29 GMT 1
chęć Wojka do burmistrza to jedyne co mnie wstrzymuje w tym momencie przed posłaniem głosu bo jeśli to Wojek - Kutasik to wygrywają milczeniem Kutasika i tym że właściwie tylko ja i Książulo mieliśmy dzisiaj drajw WOJEK możesz zmienić glos w każdym momencie zakładam, kiedyś cię sprawdzałem na Spotify i masz playlistę pod pracę, więc spodziewałbym się że slcuasz tam muzyki
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 19:52:17 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 19:52:17 GMT 1
Nie Gary. Jestem w mieście i jeżeli przegram gierkę to z ręką na sercu będę miał sobie do zarzucenia mniej niż kiedykolwiek. Prędzej myślę że przegrałeś ją Ty, ale ufam że po prostu jesteś w mafii i wszystkie moje inwektywy w Twoją stronę zostaną w związku z tym wyzerowane tak jak to było w przypadku kshaqa.
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 19:53:12 GMT 1
Muzyki slucham na słuchawkach A do zmiany głosu muszę się oderwać od pracy
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 19:55:43 GMT 1
gobor.pl/jeśli jesteś niewinny wbij 20:45, zakładam, że to będzie wystarczająco dużo czasu, żeby rozstrzygnąć KSIĄŻULO jestes jeszcze, czy wybywasz? kutasik-burmistrz 90% burmistrz-prorok - 4% kutasik - prorok - 3% burmistrz - wojek 2% prorok-wojek - 1% kutasik - wojek ponizej 1% dla Ciebie, tak?
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 19:56:55 GMT 1
KSIĄŻULO czy uważasz, że Kutasik może być w mafii tylko ze mną? Że albo obaj jesteśmy w mafii, albo Kutasik musi być niewinny? Po tym, co dziś zagrał. dałem swoje procenty chyba na wszystkie warianty Tak, dałeś Kutasik-Prorok 3%. A Kutasik-Wojek i co zrozumiałe Kutasik-Ty wręcz 0. Można więc chyba uznać, że Kutasik w mafii tylko ze mną. To ułatwia sprawę, nie zakładam już, że Lau mnie porobił, przyjmuję, że jest niewinny. Zakładam też, że trafił z wyborem. Wojek będzie w mafii. Teraz tylko kwestia, żeby miastowy zagłosował z nami. Ja uważam, że tym miastowym jest Prorok. Prorok pytałeś mnie co bym zrobił na Twoim miejscu. Odpowiedziałem, że zagłosowałbym na Burmistrza. Mam kolejną argumentację ku temu: pisałeś, że jako decider skaczesz po MVP lub debila roku: no zajebiście skok po miastowego mvp albo debila roku No to rozpatrzmy to, najpierw mafia ja-Kutasik: -głosując na mnie zgarniasz MVP. -głosując na Wojka dostajesz debila roku. Mafia Wojek-KSIĄŻULO: -głosując na mnie może nie dostaniesz debila roku, bo przecież byłem podejrzewany przez część graczy. -głosując na Wojka musisz jeszcze przemóc bias na Kacpra, a jak to nawet zrobisz, to MVP i tak zostanie Kutasik. Możesz też podejść inaczej: zastanów się, czyja wygrana w mafii najbardziej Cię wkurwi i zagłosuj na tę osobę, żeby przypadkiem nie dostała MVP za bycie w mafii. Wtedy mam szansę, że zagłosujesz na Wojka.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 19:59:00 GMT 1
Nie Gary. Jestem w mieście i jeżeli przegram gierkę to z ręką na sercu będę miał sobie do zarzucenia mniej niż kiedykolwiek. Prędzej myślę że przegrałeś ją Ty, ale ufam że po prostu jesteś w mafii i wszystkie moje inwektywy w Twoją stronę zostaną w związku z tym wyzerowane tak jak to było w przypadku kshaqa. No patrz, ja też jestem w mieście. To kto jest w mafii? Kutasik z Wojkiem? No kurwa bez przesady. Czyli co, Wojek z Prorokiem i dlatego jeden ignorował drugiego?
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 20:06:42 GMT 1
Kurwa Monti nie utrudniaj. Będę o 20.45 ale ja nie mam czasu w robocie 15 minut stać i decydować z telefonu w ostatniej chwili gdzie openmafia działa jak działa.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:07:56 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:07:56 GMT 1
Nie Gary. Jestem w mieście i jeżeli przegram gierkę to z ręką na sercu będę miał sobie do zarzucenia mniej niż kiedykolwiek. Prędzej myślę że przegrałeś ją Ty, ale ufam że po prostu jesteś w mafii i wszystkie moje inwektywy w Twoją stronę zostaną w związku z tym wyzerowane tak jak to było w przypadku kshaqa. No patrz, ja też jestem w mieście. To kto jest w mafii? Kutasik z Wojkiem? No kurwa bez przesady. Czyli co, Wojek z Prorokiem i dlatego jeden ignorował drugiego? Kurwa ale ja na prawdę dużo z siebie dałem żeby spróbować rozwiązać tą zagadkę, zdecydowanie więcej niż zwykle
|
|
WOJEK
Edycja#43
|
Post by WOJEK on Mar 13, 2024 20:08:17 GMT 1
Jak chcecie na kutasika by przyspieszyć druga meczowke to piszcie ale decydujcie za wczasu bo przy remisie zamiast muzyki będę może głosowego słuchał jak mnie wylosuje
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:08:30 GMT 1
Prorok uważasz, że jednak byłem w stanie udać nieznajomość tożsamości Przejebanego? Czy sądzisz, że zamordowałbym D'Angelo, który mnie uniewinniał a cisnął KSIĘŻULA? Zerknij na tego posta: co do mojej wizji gry, to napisałem od razu po mordzie jak to widzę, moim zdaniem mafia wczoraj miała w miarę luz i mogła zagłosować jakkolwiek. Głos Mejera jest potencjalnie takim dobrym mafijnym głosem i wcale mnie nie zdziwi jak to był głos mafiozy na mafiozę. W przypadku Lowa o ile podobają mi się jego głębokie rozkminy, o tyle nie podoba mi się to w jaki sposób rozmawia z ludźmi, w rozmowie ze mną to było dość widoczne, niby pytał mnie o to jak widzę głosowanie, a tym jak sformułował myśli kazał mi się wprost wypowiedzieć, że Borys to mafia. To mi trochę przypomina Wiśniewskiego, takie oddziaływanie na graczy, by sami dochodzili do wniosków jakie on im podsuwa. No i teraz ta obrona przed atakiem, jakby czuł, że prędzej czy później się do niego dopierdolimy, więc napisał posta, po którym w zasadzie powinniśmy się od niego odpierdolić. To mi się nie podoba na pewno. No ale CO TY W OGÓLE GADASZ: Twoje ostatnie edycje w mieście wyglądają tak: W tej edycji masz TEGO SAMEGO GOŚCIA, który trafił na świecznik z takich czy innych powodów, nie odzywał się na tym świeczniku przez cały dzień, wpadł o 20:30 i napisał TAKIEGO posta: A ty sobie przychodzisz po linczu, mówisz, że niewinny, bo tak ci wynika z logiki głosowania i elo, pora na wojaka. Potem wychodzi tożsamość Dejnarowicza, a ty dalej to masz w dupie. W momencie, w którym w trzech ostatnich edycjach, bo dalej mi się nie chciało szukać, że Łuczyk to "mistrz gry na emocjach", tutaj koleś spada ze świecznika jednym emocjonalnym wpisem, a ty pół zdania na ten temat nie napiszesz? Wszystkie te pytania nie miały więc na celu, żebyś sobie "pomyślał", że Dejnarowicz jest mafią, bo sam tego nie wiem (chociaż, przyjmując że to Łuczyk, a nie Red, to szanse z "raczej miasto" się mi pewnie wyrównały) - ale miały przede wszystkim na celu zrozumienie, dlaczego sam dobrowolnie odrzucasz swój własny estymator, który w trzech edycjach z rzędu stosowałeś. A nie jest to jedyny taki estymator, bo - chociaż tutaj to będzie kwestia ocenna - to swojego top1 uniwersalnego "na ciągnięcie konfliktu" też pod uwagę nie brałeś, póki o to nie zapytałem. Chociaż tutaj możliwe, że dopowiadam sobie za dużo. Kurwa. idę na obiadez edit: postów od czytanego posta nie przeczytałem, widziałem że jest coś do mnie, odpowiem później elo Czy nie sądzisz, że Mejer całkiem nieźle wypunktował tego Wojka?
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:09:55 GMT 1
kutasik nie jest w mafii, a w mafii jest gary, który schodzi prorok, kutasik, książulo wojek, kutasik, prorok książulo, kutasik, wojek książulo w mafii: wygrywa 1 2 nie ma wygrywa 3 prorok w mafii: wygrywa 1 może wygrywa 2 3 nie ma wojek w mafii: 1 nie ma może wygrywa 2 wygrywa 3 *** mozg mi sie lasuje, czy ja w poscie wyzej zapomnialem o jakims wariancie? w mafii jest wojek, który schodzi kutasik - pbm - ksiazulo kutasik - prorok - ksiazulo kutasik - pbm - prorok pbm - prorok - ksiazulo jeśli w mafii jest kutasik: wygrywa 1? przegrywa 2 wygrywa 3? w 4 go nie ma jeżeli w mafii jest pbm: wygrywa 1 w 2 go nie ma wygrywa 3? przegrywa 4 jeżeli w mafii jest prorok: w 1 go nie ma wygrywa 2 przegrywa 3 wygrywa 4 jeżeli w mafii jest książulo: przegrywa 1 wygrywa 2 w 3 go nie ma wygrywa 4 jeśli trafimy dziś mafię a ja zginę w mordzie wróćcie do tej rozpiski, bo jest kurewsko ważna Kutasikowi nie wierzcie w żadną kolejną woltę Książulowi nie wierzcie w woltę bez silnego umocowania merytorycznego tak jak to zaprezentował teraz Pbmowi nie wierzcie w żadną woltę Wojka poproście o twardy statement kto jest winny tuż po linczu i zobaczcie czy mi brakuje jakiegoś wariantu w poprzednim poście chyba wojek, prorok, książulo to jest najbliższe wyrównanej stawce, no ale wtedy będę w grze i nie wierzę w taki scenariusz najlepiej po linczu wszyscy piszą swoje typy na mafię obligatoryjnie i huj Jacek Kutasik Ciebie też to dotyczy
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:11:14 GMT 1
Gary zdecydowanie nie pomogles sobie cytatem na Wojka sprzed 10 dni WOJEK nie no, badzmy powazni, jest meczowka, badz za 20 minut KSIĄŻULO ty bedziesz jeszzce?
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:12:18 GMT 1
No patrz, ja też jestem w mieście. To kto jest w mafii? Kutasik z Wojkiem? No kurwa bez przesady. Czyli co, Wojek z Prorokiem i dlatego jeden ignorował drugiego? Kurwa ale ja na prawdę dużo z siebie dałem żeby spróbować rozwiązać tą zagadkę, zdecydowanie więcej niż zwykle No ja dałem mniej niż w najlepszych edycjach, ale też trochę dałem, problem w tym, że rozwiązywałem chujowo. Ale z przekonaniem. I teraz jesteśmy na takim etapie, że naprawdę to jest 2 z 4, a po zagraniu Kutasika dla mnie 2 z 3. Jak nie jesteś tam Ty, to musi być Prorok, a że Prorok gra lepiej od Ciebie, to sorry, stawiam na Twoją winę. Uważasz, że zachowanie Wojka dziś było ok? Że zaatakowanie mnie już za samo uniewinnienie Proroka i jebanie mnie, że nie mogę go uniewinnić na podstawie optyki Mejera i Keanu było miastowe?
|
|
Prorok
MVP
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:12:33 GMT 1
Gary, czemu nie podnosisz juz mordu na Borysie, tylko mord na D'Angelo? chociaz kurwa czekaj jesli jestes w mafii z kutasikiem to czy gralbys teraz to co grasz? ostatnia zagadka Jacek Kutasik kurwa jebana mac
|
|