Prorok
MVP
Limit postów: 514
|
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:15:08 GMT 1
Kutasik - Wojek czy Burmistrz - Wojek Przejedyny Burmistrz Miasta szybkie argumenty za 1, jeśli jakiekolwiek masz nie pytam o zagranie kutaiska i prawdopodobieństwo tu tylko o ogólny ogląd, mamy za sobą całą rozgrywkę
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:16:11 GMT 1
Gary zdecydowanie nie pomogles sobie cytatem na Wojka sprzed 10 dni WOJEK nie no, badzmy powazni, jest meczowka, badz za 20 minut KSIĄŻULO ty bedziesz jeszzce? Trudno, jakbym był w mafii i szykował się do ataku na niego przez całą przerwę, to bym miał na niego cytaty z różnych dni, ten znalazłem, bo mi Wojek zarzucił, że pierdolę z tymi estymatorami, których on rzekomo nie stosuje. No nie stosuje i chciałem to przypomnieć. Nie pierdoliłem ze swoim postem z argumentami na każdego.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:18:07 GMT 1
Kutasik - Wojek czy Burmistrz - Wojek Przejedyny Burmistrz Miasta szybkie argumenty za 1, jeśli jakiekolwiek masz nie pytam o zagranie kutaiska i prawdopodobieństwo tu tylko o ogólny ogląd, mamy za sobą całą rozgrywkę Jedyne argumenty jaki widzę, to fakt, że byłby ktoś, kto głosował na Keanu razem z kshaqiem oraz w dniu linczu na Angelu egze go bronił przed wrzuceniem na świecznik.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
Limit postów: 482
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:19:01 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:19:01 GMT 1
Gary zdecydowanie nie pomogles sobie cytatem na Wojka sprzed 10 dni WOJEK nie no, badzmy powazni, jest meczowka, badz za 20 minut KSIĄŻULO ty bedziesz jeszzce? Tak, Paprzun bejbi usypia A co tam
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:20:25 GMT 1
Gary, czemu nie podnosisz juz mordu na Borysie, tylko mord na D'Angelo? chociaz kurwa czekaj jesli jestes w mafii z kutasikiem to czy gralbys teraz to co grasz? ostatnia zagadka Jacek Kutasik kurwa jebana mac Bo Borys nie wiadomo, kogo by cisnął. D'Angelo prawie na pewno cisnąłby KSIĄŻULA i uważam, że to go zabiło. Ten mord na Borysie to moim zdaniem z kolei sprawka egze, który bał się, że ten go wyczuje, ale to teraz mi przyszło do głowy, wcześniej tego nie rozkminiałem.
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:22:10 GMT 1
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:24:48 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:24:48 GMT 1
bądź 20:40 Gary jak o Tobjebswiadczy wina Kutasika? Że się cała rozgrywkę myliłes? Ksiazulo ma under jeden procent na winę Kutasik - Wojek czyli nawet jak zejdzie Kutasik winny to procentowo ja jako niewinny mam 3% z Kutasikiem według tego KSIĄŻULO rozumiem, że w zależności od mordu ewentualnie dyskusja ja/Burmistrz?
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:25:34 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:25:34 GMT 1
Kurwa przecież we trzech głosujemy w burmistrza o czym Ty mówisz
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:25:59 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:25:59 GMT 1
Nie robimy wajchy na kutasika mordo
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:26:50 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:26:50 GMT 1
ja nie potwierdziłem jeszcze
jedyne, jedyne co mnie wstrzymuje to łatwość z jaką Wojek wybrał pbma z tej dwójki
a ja się waham
i Kutaisi leci w chuja, miał się pojawić, zaraz mecz i tak nie będzie miał zasięgu więc poleciał w huja max
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:27:00 GMT 1
dobra ja głosuję na garego, prorok, ksiazulo jesli jestescie niewinni zrobcie to samo, zeby nie bylo tak ze czesc zaglosuje na garego, czesc na kutasika a ja padne jakims glupim remisem openmafii a jak ktorys z was jest w mafii to chuj w dupe garemu za to co gra cala edycje, ide sie pakowac do roboty Prorok Ty też uważasz, że CAŁĄ EDYCJĘ grałem chujowo? Bo kojarzę, że na początku pisałeś mi, że gram spoko, uniewinniałeś mnie itp. Parę innych osób też mnie uniewinniało. No i teraz pytanie: czy w razie przegranej zasłużyłem na takie jebanie mnie, czy też może to jest mafijna manipulacja egze? Inaczej formułując pytanie: czy niewinni może coś takiego faktycznie czuć i napisać?
|
|
Prorok
MVP
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:28:19 GMT 1
via mobile
Post by Prorok on Mar 13, 2024 20:28:19 GMT 1
Nie robimy wajchy na kutasika mordo to czemu dałeś wybór? Wojek się może jeszcze pojawić mam jeden post kurwa jebana mać 20:40 pisze co wybrałem, ale teraz mnie stawiasz przed faktem dokonanym odpisz czy w ogóle rozważasz jeszcze zmianę ja odpisze ostatnim postem KSIĄŻULOWOJEKJacek KutasikPrzejedyny Burmistrz Miasta
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:29:41 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:29:41 GMT 1
ja nie potwierdziłem jeszcze jedyne, jedyne co mnie wstrzymuje to łatwość z jaką Wojek wybrał pbma z tej dwójki a ja się waham i Kutaisi leci w chuja, miał się pojawić, zaraz mecz i tak nie będzie miał zasięgu więc poleciał w huja max I dlatego że poleciał w chuja to powinien mieć pierwszeństwo w linczu w meczówce? No stary bądź spokojny Oni są powiązani jak nikt z nikim innym tu obecnym
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:30:05 GMT 1
bądź 20:40 Gary jak o Tobjebswiadczy wina Kutasika? Że się cała rozgrywkę myliłes? Ksiazulo ma under jeden procent na winę Kutasik - Wojek czyli nawet jak zejdzie Kutasik winny to procentowo ja jako niewinny mam 3% z Kutasikiem według tego KSIĄŻULO rozumiem, że w zależności od mordu ewentualnie dyskusja ja/Burmistrz? Wina Kutasika świadczy o mnie fatalnie, jakby się uwstecznił do 2015 r. (ewentualnie do edycji X w 2016 r.), ale chyba mimo wszystko gorsze było dostanie paranoi i zlinczowanie Mejera, którego uniewinniałem wcześniej naprawdę mocno. Ale ja uważam, że obcinamy brzytwą winę Kutasika do spółki z kimś innym niż ja. A że ja niewinny to on też.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:30:53 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:30:53 GMT 1
Nie robimy wajchy na kutasika mordo to czemu dałeś wybór? Wojek się może jeszcze pojawić mam jeden post kurwa jebana mać 20:40 pisze co wybrałem, ale teraz mnie stawiasz przed faktem dokonanym odpisz czy w ogóle rozważasz jeszcze zmianę ja odpisze ostatnim postem KSIĄŻULOWOJEKJacek KutasikPrzejedyny Burmistrz MiastaNo dobra ale widzisz zasadność zmiany? Gary dał coś wyjątkowo dobrego czy to że kutasik się nie pojawił ma być powodem? Czekam i mógłbym zmienić ale nie dzieje się nic zmieniającego trajektorię póki co
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:31:51 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:31:51 GMT 1
Gary łączy mnie z mordami ale to takie wiesz argumenty i mogę na Ciebie powypisywać a mam Cię za niewinnego, kwestia osadzenia w grze i kreatywności
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:32:44 GMT 1
Prorok nie marnuj już tego posta. Jak nie widzisz, że teraz KSIĄŻULO dopycha mnie kolanem, to ja nie wiem. On wywiera taką subtelną, sztuczną presję. Coś takiego czułem rano. Piszę posta i to jeszcze w pracy, między mailami i spotkaniami, a w tym czasie już się pojawiają zarzuty z dupy, że nie uczestniczę w rozmowie, jeszcze nie odpowiem na jedno pytanie a już lecą 2 kolejne i zarzut, że nie odpowiedziałem na wcześniejsze.
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:33:26 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:33:26 GMT 1
Prorok nie marnuj już tego posta. Jak nie widzisz, że teraz KSIĄŻULO dopycha mnie kolanem, to ja nie wiem. On wywiera taką subtelną, sztuczną presję. Coś takiego czułem rano. Piszę posta i to jeszcze w pracy, między mailami i spotkaniami, a w tym czasie już się pojawiają zarzuty z dupy, że nie uczestniczę w rozmowie, jeszcze nie odpowiem na jedno pytanie a już lecą 2 kolejne i zarzut, że nie odpowiedziałem na wcześniejsze. Ale to Monti kierował te zarzuty w Twoją stronę a Ty Montiego próbujesz przekonać
|
|
|
Post by Przejedyny Burmistrz Miasta on Mar 13, 2024 20:35:10 GMT 1
Prorok nie marnuj już tego posta. Jak nie widzisz, że teraz KSIĄŻULO dopycha mnie kolanem, to ja nie wiem. On wywiera taką subtelną, sztuczną presję. Coś takiego czułem rano. Piszę posta i to jeszcze w pracy, między mailami i spotkaniami, a w tym czasie już się pojawiają zarzuty z dupy, że nie uczestniczę w rozmowie, jeszcze nie odpowiem na jedno pytanie a już lecą 2 kolejne i zarzut, że nie odpowiedziałem na wcześniejsze. Ale to Monti kierował te zarzuty w Twoją stronę a Ty Montiego próbujesz przekonać Gary my teraz omawiamy wariant który daje Ci kolejny dzień życia A nie widzę Twojego udziału w tej dyskusji
|
|
KSIĄŻULO
Edycja#43
|
Rozgrywka
Mar 13, 2024 20:37:14 GMT 1
via mobile
Post by KSIĄŻULO on Mar 13, 2024 20:37:14 GMT 1
Aa no dobra ale to było jak akurat pisałeś na inne tematy a na ten nie
|